Eşimin ailesi,cimrilik,para ve gebeliğim.

İlk sayfadan beri 2. Yorumumdan beri miras parası dedim inanıp inanmamak sana kalmış bişey

Çok güzel bi yorum yapmışsın teşekkür ederim. Öyle yapmayı düşünüyorum ama bakalım çıkmazdayım bebek konusunda.

Zina yapmak günah zaten.
Siz etaftan çekiniyorsunuz duyulur diye günahından korksaydınız yapmazdiniz.
Ne guzel korunma bebek yap aldır.
Kolay gelsin.
Ya bebeği isteyerek mi yaptım oldu işte allahım yarabbim sanane arkadaşım istersem doğururum günah benim günahım hala laf sokam derdindesin ayıp ya biraz el insaf ben burdaki insanlardan fikir istedim aynı durumda sende kardeşinde çoluğun çocuğunda olabilirdi az insaf et karşındaki çaresiz bi insan

Geçe
Gçeen hafta çarşamba öğrendim 4 haftalıktı bu hafta 5+3'teyim şuan ?

Onlara guvenipte mi hamile kaldiniz ayrica 30000i napicaksiniz ilk ucuz esyalar alin maddi durumunuz yoksa kadin halimle kendi esyalarimi kendim aldim babamla kavga ede ede (birikimin varken o almak istedi) kimseye el acmadim... sizde herseyi kendiniz yapin

Para miras parası insanların kendi biriktirdiği paraya göz dikecek değilim. Mirasta normalde herşey anneye kalır anne ölünce paylaşılır ama babası vasiyet etmiş yani yerler belli çocuklarının hepsi de 18'den büyük kendi üzerine almışlar. Paranın faizi ise düğüne ksdar büyük ihtimalle. Takı olarak çok bişey istemedim abartmadım yani saçma salak. Evet 20 yaşındayım hamileyim bi yanlış yaptım kabul ediyorum fakat kınamanız çok yanlış kimse başına gelmeden bilemez belki zor durumdayım burdaki insanların bi çoğu düşüne bi tekme de ben vurayım ehühühüh diyerek egolarını tatmin etme peşinde ve beni ezerek fazlasıyla tatmin ediyorlar biliyorum. Üniversite öğrencisiyim iyi bi bölümüm var ileride gelirimin iyi olacağını düşünerek erken evlenmeye karar verdim bu eşimle benim kararım benim fikrim kime ne alaka onu anlayamıyorum. Çocuk konusuna gelince bilmiyorum fazlaca saçmaladığımı düşünüyorum bakamayacağım itilip kakılacak bi çocuğa düzgün bi hayat veremiyorsam zaten allah bana daha büyük günah yazıcaktır. Allah ilerde hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah daha güzel günler herkesin olur. Allah isteyene de nasip etsin inşallah. Ben bi an olsun ya kalırsam diye düşünmüştüm düşündüğüm başıma geldi ama varmış bunda da bi hayır allah affetsin.

Allah aafffetsin beni arkadaşım yapacak çokta bişeyim kalmadı malesef

Geçe

Gçeen hafta çarşamba öğrendim 4 haftalıktı bu hafta 5+3'teyim şuan ?
5+3 olsa hamilelik takviminde 6.hafta yazardı???
Ayrıca ne kadar da erken öğrenmiş sin adetin geçmemiş bile bekliyordun herhalde

Sen yalan söylüyorsun
Açtığın konuda 20 yaşındayım iki gün 8 önce 6 haftalık hamile oldugumu öğrendim yazmışsın
Şimdi den5+3 diyorsun
Doğruyu anlat millet yardimci olsun

5+3 olsa hamilelik takviminde 6.hafta yazardı???
Ayrıca ne kadar da erken öğrenmiş sin adetin geçmemiş bile bekliyordun herhalde
Adetimin olacağı gün öğrendim yalan mı söyleyeceğim sana. Son adet tarihim 15 mart. Beta hcg şuan 6000bin küsür. Oldu mu rahat mısın?

Sen yalan söylüyorsun
Açtığın konuda 20 yaşındayım iki gün 8 önce 6 haftalık hamile oldugumu öğrendim yazmışsın
Şimdi den5+3 diyorsun
Doğruyu anlat millet yardimci olsun
Ben öyle hesap ettiğim için yazdım yalan söylesem niye böyle yapıyım hesap yapmayı bilmiyorum kusura bakma beklemediğim çocuğun çetelesini mi tutacam

Kusura bakma da rexillik sefalet içinde büyüyecekse ben ona daha büyük günah işlemiş olurum. Sanane çocuk benim çocuğum yeter ama gına geldi bi yerde de çıkmazdayım anlamak istememek bu kadar mı zor.

Madem çocuk senin çocuğun milleti ilgilendirmiyor kimseden de hamileyim diye sana yardım etmesini beklemeyeceksin.

Malesef ki çocuk senin çocuğun evet.
Dünya analarinin babalarının sadece seviştiğini göstermek için yapılmış, evlatlık verilmiş veya sokağa atılmış çocuklarla dolu.
Ama haklısın.
Bizene. Çocuk senin çocuğun.

Çok itisicisin çok kırıcısın bil istedim daha fazla cevap vermiyorum birazdan kan testi sonucunu atarım haftasına bakarsın. Bana neden sinirlisin kin kusuyosun acaba? Altında başka şeyler arıyorum :)

Kızcağız bir şey dememiş.
Birbiriyle tutmayan şeyleri söylemiş.
Çok da haklı.
10 gün içinde kaç konu açmışsın çocukla ilgili.
Gerçekten onu düşünsen derdin para olmazdı.

O çocuğu da evlenmen kesinlessin, yoksa ortada kalacaksın korkusuyla aldırmıyorsun.
Adim gibi eminim.
Nikâhı yapınca aldırmaya veya düşürmeye uğraşacaksın. Bu da burda kalsın.

Altında ne arıyorsun ki anlamadim. Çok şükür senin gibi bizler de sevişebiliyoruz

Ben 13 sene gayette korundum.
Sonra istedim oldu.
Yani bunun istemedimi olamaz.
Benim kardeşim falan zina yapip kimseyi hamile birakmaz merak etmeyin siz.
Hayir Git aldır ozaman bizden ne istiyosun?

Bak söylediklerinde haklı olabilirsin ama sadece eleştirme amaçlı yazmamalısın. Kimse yazmamalı. Parayı düşündüğümden değil hayır asla da olmadı. Ben sadece derdimi söyledik o para öyle de böyle de eşime gelecek. Bunda bi problem yok. Sadece dertleşmek için açtım bu yani. Hafta hesabına gelince ben gerçekten hafta hesabı yapamamıştım kimseye yalan söyleyip acındırma gibi bi derdim yok zaten. Evladım öyle olacağına kıyarım daha az günah işlemiş olurum. Nikah konusuna gelince. Ben nikah başvurumu 5 kasımda yaptım 30 nisana. Bizim için özel bi gün olduğu için. Yani beni bırakacak ay ortada kalıcam korkum yok ki çünkü senelerdir süren bi ilişkimiz var adam bıraksaydı bunca zamana kadar çoktan bırakırdı biz bu zamanlardan daha kötü zamanlar atlattık. Çocuk konusunda da tereddütüm şu şekilde. Ailemin korkusu da aynı yönde. Eşim takılmayı gezmeyi çok seven biri. Ve zamanında uyuşturucu kullanıp cezaevinde yatmış biri. Ve şuanda da stresten yine gezmeye dolaşmaya başladı. Benim ailemin kızıp tek tepki gösterdiği konu bu kaldı ki zaten evliliğini de yarım ağız onayladılar ama ben seviyorum işte. Çocuk konusunda da tek tereddütüm bu yani.

Ben 13 sene gayette korundum.
Sonra istedim oldu.
Yani bunun istemedimi olamaz.
Benim kardeşim falan zina yapip kimseyi hamile birakmaz merak etmeyin siz.
Hayir Git aldır ozaman bizden ne istiyosun?
Hiçbir zaman büyük konuşma. Benden büyüksün benden bilgilisin çok saygı duyarım ama kimseyi kınama. Ben bi hata yaptım kimse gibi ahlanıp vahlanmadım kendimi öldürmeye dikkat çekmeye çalışmadım. İnşallah doğru zamanda doğru şekilde evladım olur allah evladını sana bağışlasın sağlıklıca doğurursun inşallah. Ben korunamadım bi kereden bişey olmaz kafası benim geleceğime ve bi suçsuzun canına mal oldu.

Sen kendini yakmissin be kızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…