- Konu Sahibi Lazkizii54
-
Yanlış biliyorsunuz. Yüzde 25 eşe yüzde 75 çocuklara kalır.Babasindan kalan para ve ev mi bu? Benim bildigim eslerden biri ölurse, diger ese kaliyor hersey. Yani suanda esinizin babasindan kalan biseye hakki yok. Annesinin lutfunde yasiyor.
Benim anlamadigim evlenecek maddi gucunuz yokken,l evlenmeye calismaniz ve ailelerden maddi beklentileriniz. Ne bugun ne de yarin kimse size para vermek zorunda degil. Kredi cekin, taksit yaptirin, bir cok seyden kisin, yine de kimseye el acmayin. Keske siz de calisiyor olsaydiniz
Evet ozellikle bu ara butun arkadaslar dogurdu ve surekli dalga geciyordum. Allah carptiOhainanamiyorum su an
E hayirli olsun ....sende istemeyen tayfadandin :) naneyi yedin
HmmYanlış biliyorsunuz. Yüzde 25 eşe yüzde 75 çocuklara kalır.
Zina yapmak günah zaten.Bilmiyorum belki de herşeyin düzelmesi adına öyle bi adımda atabilirim kafam çok karışık o çocuk sefillik içinde büyüyeceğine itilip kakılacağına "zina çocuğu" olarak anılınca allah bana daha büyük günah yazar gibime geliyor en azından kürtajdan sonra çok şey yapabilirim ayaklarımın üzerinde durabilirim
Lütfettin. Alkııış.Çocuğumu yaparken düşünmedim evet ama onun canından da vazgeçmedim yani
Istemeyin sizde yettiği kadar kendiniz yapmaya çalışın .S
Sadece o değil aslında eşimin evi var ama kirada neymiş sözleşmesi bitmemişmiş şuanda geçemezmişiz falan kardeşlerinin daireleri de boşta ama geçirmiyorlar işte eşime karşı hep bir soğuklar çoğu şeyi ondan saklarlar omun mutlu olmasını istemezler sömürürler falan
Yaklaşık bi 8gun öncede böyle bir konu açtınız siz. Gebelik haftasında 5 hafta yazıyor çok merak ettim yerinizde sayıyormusunuz neden ilerlemiyor bu haftalar?Merhaba arkadaşlar benim gerçekten bir derdim var. Daha nişanlıyken evlilik öncesi bi gebeliğim oluştu nikahıma 15 gün kala gebe olduğumu öğrendim. Düğünüm temmuzda olacaktı allahın izniyle ama gebeliğim bütün planları alt üst etti aldırmak istemediğimiz için düğünden vazgeçtik sade bi nikahla evimize çıkacağız. Neyse benim ailem bana yardım etmeyeceğini söyledi böyle bi durum olduğu için. Ev kurmak için 30 bine ihtiyacımız vardı bu paranın 3 katı falan eşimin ailesinde mevcut birikmiş paraları var yani. Ama asıl sorun şu o paradan geri ödemeli olsa da eşime vermiyorlar. Veremeyiz vadeli hesapta faizi bozamayız diyorlar. Hamileliği de biliyor keyfi istemediğimizi de biliyorlar ama yine de para vermeye yanaşmıyorlar. Benim önceden biriktirdiğim 5bin ve takılarım var ama yetmiyor işte. Eşimin maaşı iyi ama 30bini bir anda verecek gücümüz yok. Ailesi de yanaşmıyor. Sizce ne yapmalıyım bir kez daha istemek yüzsüzlük olmaz mı? Ben eşime isteme diyorum ama bebeğimiz için istemek zorundayız diyor. Ve şuan böyle cimrilik yapan ilerde de yapmaz mı sizce? Ya ilerde de böyle şeyler yaparlarsa diye tereddütteyim açıkçası.
Çocuğumu yaparken düşünmedim evet ama onun canından da vazgeçmedim yani
Yapan insan çok var ama onlardan olmadım demek istedim,zora gelince kaçmadım yani aman okulum var hayatımı yaşayacağım diyip kıymadım. Yanlış anladın sanırım.
Bilmiyorum belki de herşeyin düzelmesi adına öyle bi adımda atabilirim kafam çok karışık o çocuk sefillik içinde büyüyeceğine itilip kakılacağına "zina çocuğu" olarak anılınca allah bana daha büyük günah yazar gibime geliyor en azından kürtajdan sonra çok şey yapabilirim ayaklarımın üzerinde durabilirim
Farkındaysan demek istediğimi anlamıyorsunuz. Para miras parası tutup kimsenin biriktirdiği parada gözümüz yok zaten.E senin ailen de biliyo hamileliği, onlar vermeyince sıkıntı yokta bilmem ne kadar parası olan kayın aile vermeyince mi sıkıntı? Onlar da kızgın demek ki,adamlar düğün hazırlığı yapiyo siz ortaya hamileyiz nikah yapacaz diye çıkıyosunuz az daha dişinizi sıkamadıniz mı ya da korunmadınız mı
Biz istediğimizi yapalım herkes de bizim istediğimizi yapsın...olmuyo işte öyle
Kusura bakma da rexillik sefalet içinde büyüyecekse ben ona daha büyük günah işlemiş olurum. Sanane çocuk benim çocuğum yeter ama gına geldi bi yerde de çıkmazdayım anlamak istememek bu kadar mı zor.Ben sadece bana yaptığın yorumlara bakmıştım.
Diğer sayfalara göz atınca başta ne kadar doğru düşündüğümü anlamış oldum.
Ama ondan vazgeçmedim diye ayarlanıp durmuşsun ama olaylara göre kürtajı düşünebilirim demissin.
Zaten önceden de konu açmışsın. Kürtaj ya da doğurup evlatlık vermek gibi.
Senin bu çocuğu aldiracagina o kadar eminim ki. Boşuna burdan atarlanma. Bu konuda üzülecek tek kişi varsa o da bebek. Yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?