- 15 Aralık 2017
- 1.026
- 571
- 38
- 27
- Konu Sahibi Lazkizii54
-
Benden büyüksün belli.. Ama inan kafam çok karışık ben bu şekilde daha çok yıpranıyorum. Ailem ailesinbi huzur vermedi taa en başından beri.30.000 liraya değil de 20.000 liraya kapatın işi. 4 oda 1 salon eve gerek yok 3 kişi yaşayacaksınız eşyaları da taksitle alın sadece nikah yapacaksınız çok masrafı olmaz diye tahmin ediyorum. hangi şehirdesiniz? uygun fiyatta kiralık ev de bulunabilir. herkese kulak tıkayın itilip kakılacağını hiç düşünmüyorum koruyun kollayın bebeğinizi. ama asla bunların bedelini ona verilen candan almayın lütfen. insanlar neyliklere sahip olamıyor şuan bir mucize taşıyorsunuz. siz hepsinin üstesinden geleceğinizi koyun kafanıza sıvayın kolları Allah yardım eder. hem belki eşinizin ailesinin de fikri değişebilir siz adımlar atmaya başladığınızda
Hayırlısı olsun.Evet dusunmuyordum, buyuk bir sok oldu
Allah doğru karar verdirsin bakalım.E tamam da vermiyolarmış
Bu durumda pratik bi çözüm bulmanız lazım
İstiyor vermiyolar ee yani kaldınız başbaşa
hayır aynı yaştayız ay farkıyla büyüğümsün :) eşinizin ailesi burnunuzu sürtmek istiyor olabilir yoksa miras hakkı yahu çirkef olsanız dava açar yine alırsınız. 30.000 tl yanında ev de mi var mirasta? bir de hangi şehir? kendi derdim gibi düşünüyorum şuan gideyim de kiralık ev bakayımBenden büyüksün belli.. Ama inan kafam çok karışık ben bu şekilde daha çok yıpranıyorum. Ailem ailesinbi huzur vermedi taa en başından beri.
30 bin tl ve 2 katlı dükkan+ev var istanbuldayız şuan :) çirkef olacam da hiç uğraşasım gelmiyor :)
hayır aynı yaştayız ay farkıyla büyüğümsün :) eşinizin ailesi burnunuzu sürtmek istiyor olabilir yoksa miras hakkı yahu çirkef olsanız dava açar yine alırsınız. 30.000 tl yanında ev de mi var mirasta? bir de hangi şehir? kendi derdim gibi düşünüyorum şuan gideyim de kiralık ev bakayım
bunlar sadece nişanlınızın hakkı yanlış anlamadım dimi? hakkı olan bir şeyi nasıl vermiyorlar. peki hiç hamilelik olmasaydı o evde mi oturacaktınız? düğüne hiç katkıları olmayacak mıydı?30 bin tl ve 2 katlı dükkan+ev var istanbuldayız şuan :) çirkef olacam da hiç uğraşasım gelmiyor :)
Bunlar sadece nişanlımın payı miras davasında vasiyette ona kalanlar onlar. Evet hamilelik olmasaydı orda oturacaktık kontrat düğüne göre ayarlandı düğünden 1 ay önce kiracı çıkıp biz evi tadilata vericektik. Ya canım anlatılacak çok şey vsr ama bunlar düğünde de çok el ayak olmadılar önce ne takı istersin diye sordular sonra istedikleri çok yarısını alalım dediler hep herşeyde bi ucuza kaçma çabası yanibunlar sadece nişanlınızın hakkı yanlış anlamadım dimi? hakkı olan bir şeyi nasıl vermiyorlar. peki hiç hamilelik olmasaydı o evde mi oturacaktınız? düğüne hiç katkıları olmayacak mıydı?
davayla kalanlar bunlar. nişanlınız ailesinize gerekirse dava açacağını söylesin ve açın da. benim böyle bir hakkım varken neden hevesimi yarıda bırakıp didineyim ki? düğün öncesi hamile kalmanız gerçekten tasvip edilecek gibi değil ama bir kere olan olmuş keşkeler yerine önünüze bakın. hele de böyle bir hakka sahipseniz sakın bebeğinizden vazgeçmeyinBunlar sadece nişanlımın payı miras davasında vasiyette ona kalanlar onlar. Evet hamilelik olmasaydı orda oturacaktık kontrat düğüne göre ayarlandı düğünden 1 ay önce kiracı çıkıp biz evi tadilata vericektik. Ya canım anlatılacak çok şey vsr ama bunlar düğünde de çok el ayak olmadılar önce ne takı istersin diye sordular sonra istedikleri çok yarısını alalım dediler hep herşeyde bi ucuza kaçma çabası yani
Ne istedim takı olarak çok merak ettim.Bunlar sadece nişanlımın payı miras davasında vasiyette ona kalanlar onlar. Evet hamilelik olmasaydı orda oturacaktık kontrat düğüne göre ayarlandı düğünden 1 ay önce kiracı çıkıp biz evi tadilata vericektik. Ya canım anlatılacak çok şey vsr ama bunlar düğünde de çok el ayak olmadılar önce ne takı istersin diye sordular sonra istedikleri çok yarısını alalım dediler hep herşeyde bi ucuza kaçma çabası yani
Annesi yaşıyorsa neyin paylaşımı ki bu? Mal derdine düşüp malı paylaştırmamışlardır,şimdi hepsi annesindedir yani. O da ölüp de kardeşleri hakkını vermiyorsa haklısın bu cümlende ama bence şimdi değil.Ca
ablacım zaten öyle yapıyoruz ama hakkı olan parayı ve evi vermiyorlar sorun bu zaten.
Konu sahibi bence eşine miras kaldığını konuna eklemelisin, yoksa yanlış anlaşılmaya devam edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?