Eşimin ailesi evliligimi sonunda bitirdi

Ben her kadını aynı kategoriye koymam...

Çalışıp parası olan var, çalışmayan ve asla çalışamazsın denen var...

Özgüvenle özsaygı ile büyütülen var, kafasına vurulup sindirilen var..

"Kadın erkek birdir" diyen ailesi olan var, "sen kadınsın sus" diyen ailesi olan var....

Bu konu sahibinin davranışlarını çalışan, özgüven sahibi bir kadın yapsa asla acımam, "sana müstehak" derim.....

konu sahibine aynı şeyi söylemiyorum.... boşanma diyen bir anne, çalışma da der....bu kocasını çok iyi gördüğüne göre konu sahibi baba evine dönse 1 yıl geçmeden çocuklu yaşlı birine verirler...

:) büyük umutlarla üşenmeden yazdın. Ama seni ancak senin gibiler anlar. Konu sahibi anlamaz ya da inanmaz :)

Konu sahibinin nicki ilk gördüğüm gün benim de dikkatimi çekmişti. Daha önceki konularda da bazı arkadaşlar nicki konusunda uyarmıştı.

Yuva dediği şey de yuva filan değil zaten. Konu sahibi olayi yanlış anlamış.

Bi de konu sahibinden 1 tane yok. Anadolu turuna çıkarsan bunlardan binlerce tane görürsün:)

Ne dediğimi anladığını biliyorum Astoria .

Dediginiz kosullara bas kaldirip calisan ve kendi parasini kazanan cok kadin var. Ailesi kizar, sindirir, engellemeye calisir ama nereye kadar. Oldurecek halleri yok. Bu tip aileler eve biraz para gelince kuzu olurlar, merak etmeyin. Yeter ki basi dik ve kararli dursun.

hanfendi kesinlikle dönmeyin cocuk yok galiba yapmayinda zaten aileniz yanlis düsünüyor bu herif asla degismez ana kuzusu boswerin siz kararinizda kalin o sizi ya korkutarak es..k gibi dönecek diye bekliyor asla taviz vermeyin güclü oldunuzu gösterinki gözu korksun size sahip cikmiyan erkekle nereye kadar hanfendi ask karin da doyurmaz tek tarafli gibi ayrica sevse herkese döner arkasini bu erkekler ne kadar uyuz ya ulan ananla babanla ailenle tabi konus hatta zorda iseler yardim et ama sen kendin bir aile oldun önceligin karin cocuklarin olmali benim esimde baslarda böyleydi simdi kendi gördü her istediklerinde verdi kendisi bir istedi butun kapilar kapandi sen hakliymissin dedi ama iste bir müsibet bin nasihattan evladir derler ya o hesap

ve o kocan olacak herif seni kovmus aramiyor sormuyor bir defa bile düsünmez ayrilirdim

kocan; ona muhtaç olduğunu düşündüğü için böyle yapıyor güya burnunu sürttürecek
ve ailenin ne olduğunu bilmeyen bir adam kendi ailesine bakarsa bugün olmazsa yarın seni yokeder bu adam
kenarda sessiz kal hakkında hayırlısını iste

Ya bir de eşimi seviyorum demiyor musunuz bitiyorum valla. Sevilecek nesi var!

Arkanda durmamış, değer vermemiş, ailem demiş, seni otogara sap gibi bırakmış, telefonunu açmamış, mesajına dönmemiş..... E sen bu adamın nesini seviyorsun? Ben sevgiden değilde yuvanın yıkılmasını ve ailenin evine geri dönmeyi göze alamadığın için bunu söylediğini düşünüyorum.

Adam sizi istemiyor,,neden aramaya devam ediyorsunuz?
El öpmedi diye yuva mı yıkılır?
Planlı bir sekilde sizi ailenizin yanına yollamış,
Ailede arkanzdaymıs,dk durmam valla.

Eğer evi terk ediyorsanız lütfen iki gün sonra arayan da siz olmayın. Ha eğer arayacaktıysanız o zaman evi terk etmeyin. Çünkü böyle böyle yaptıklarınız ciddiye alınmayacak. Ayrıca ailenizin evine giderken eşinizin ailesiden neden izin almanız gerekiyor . Oldu olacak nefes alırken de izin alın. Şu durumda geri dönerseniz aynen dediğiniz gibi gitse de geri geliyor nasılsa gözüyle bakılacak. Eşinizi aramayın, görüşmek isterse konuşun orta yolu bulun bence. Ama hem gidip hem de arayan siz olmayın

Sizin de ufak hatalarınız var gibi görülebilir ama bu kadar baskı ve yük altında herkes hata yapar. Eğer çocuk yoksa geri dönüp hayatınızı daha da karartmayın bence. Belli ki eşinizin ailesi sizi istemiyor ve eşiniz de ailesi ne isterse onu yapıyor.

Bu tarz konular görünce resmen deliriyorum. Bu erkekler neden evlenince ayrı bir aile kurduklarını fark edemiyorlar ve bunun sorumluluğunu alamıyorlar. Adamların bazısı resmen anne ve babasının güdümünde hareket ediyor. Arkadaş evlendik de ananız babanızla da mı evlendik bu nedir. Allah kızlarımızı böyle insanların ellerine düşürmesin, böyle erkeklere de evlenmeyi nasip etmesin İnşallahhhhh....

Eğer çocuk yoksa ileride biteceğine daha fazla uzamadan bu işi bitirebilirsiniz. Bu süreçte de sakın yok ben birşey istemem diye gurur yapmayın tüm haklarınızı talep edin. Çünkü eminim iş boşanmaya gelince karşınızdakiler çirkefleşecek.

Tabi bu kararı vermeden önce artı ve eksilerini iyi düşünün. Geri dönseniz bu hayata bu şekilde devam edebilir misiniz?

Ben herseyi anladim da şeye takıldım en çok. Sen neden ailenin yanına giderken kocanin ailesinden izin alacakmissin?
14 yaşında cocuk musun sen?
Ay saka gibi bir aile gel git el mi öpüyorlar zır cahillermis sahiden.
Senin bunlara selam bile vermemen lazim ama bence kocandan korkuyorsun sen.
Suraya yorum yazan kadinlarin yuzde 70 i evinde yemek yapmasın 2 gün hatta 3 gün kocaları bisey demez gider basinin caresine bakar ya da kendisi hazirlar menemen omlet vs
Benimki başının caresine bakar oturur kebap yer mesela.
Seni hizmetci gibi görüyor bence.
Cok terbiyesiz bir kocan var. Sen niye surekli bunlarin karşısında siniyorsun izin verme buna.

Ben şoka girdim valla o izin meselesine saka gibi en cokta ona takıldım bide bazi insanlar derki evlenince aileler de evleniyor
Yooooo hicte oyle bisey olmuyor ama neyse
Insanlar kendi oz anne babalariyla 20 sene küs kalip görüşmüyorlar. Kaynana kayınbabassiyla selamlasmayan adam var 65 yasinda adam mesela benim tanidigim ki normal seler bunlar . Konu sahibinin kocasinin ailesi taş devrinden kalmis. Görümce kimde onu memnun edicekmis saka gibi sinirlerim bozuldu ya herkesin dili var insan kendini savunabilmeli

Canim senin adın Meryem di galiba konulardan hatirladigim. Meryem sen kac yaşındasın? Bence yaşın da küçük senin. Biraz tecrubesizsin ama sen surekli bu aileden yana sikayetlisin bu evlilik senin sabirinla sakinliginle yuruyor sen o cirkef kocana bir tirnak çıkarsan olaylar büyüyecek ama kendine deger ver lütfen boyle evlilik olmaz herkes esiyle tartışır kavga eder ama kimse demez benim annemin elini niye öpmedin bu ne yaaaa sinire kaldım gerçekten !!!

Sen de onla neden gelmiyorsun diye kavga etmeseydin keşke sen onun ailesiyle görüşmek istemiyorsun o da senin ailenle görüşmek istemiyor olabilir
Ama diğer kısımlarda eşin haksız

Sorun esinizde size ve yani esas ailesine sahip cikamiyor yoksa bi suru kaynana var ortada gelininu istemeyen ama bosanma falanda yasamayan malesef sorun erkekte

Maalesef canim haklısın ama benim ailemle düşünce yapım farklı. Ailem de eşimin ailesi gibi geri kafalı eskileri yaşayan tipler. Şuan eşimin karım bana temizlik yaptırıyor hesap soruyor kelimesine kocan bitirmektir haklı sende haksizsin diyorlar büyük ihtimal önümden gaz vermemek için. Babamda aynı şekilde dusuncelerimiz farklı olduğu için ben kızımı tanıyorum dik baslisin o erkek sen kadinsin eşinin ailesi ne derse o olur kocan ne derse o olur fikrinde insanlar. Ha biterse ortada bırakmazlar sahip çıkarlar anne baba olarak üzülüyorlar ama bosanirsan basimiz yerde gezeriz. Kocana karşı hataların varmış diye ömür boyu baba evindede stres yasiycam. O yüzden bazı şeylere boyun eğmek zorunda kalıyorum malesef

Ya ömür boyu kocanızın ve ailesinin yanında boynunuz bükük gezeceksiniz.
Ya da 1-2 sene yeniden evlenene kadar ailenizin yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…