- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Ben her kadını aynı kategoriye koymam...Size katilmiyorum. Ozgur iradesi var, yanlisi dogruyu ayirt edebilecek bir akli var. Herkes yanlis kararlarinin sucunu anne babasina atarsa o zaman kimse suclu olamaz. Boyle bakarsak konu sahibinin esi de sucsuz o zaman. Ona da kendi anne babasi oyle ogretmis.
Herkes dogruyu bulabilecek iradeye sahip bence. Burada bu kadar kadin dogru yolu gosterirken o hala aksini istiyorsa uzulecek hicbir sey yok ortada.
:) büyük umutlarla üşenmeden yazdın. Ama seni ancak senin gibiler anlar. Konu sahibi anlamaz ya da inanmaz :)Katılıyorum kelimesi kelimesine. Ablacım, nickin bile "Evli Bayan"; kendini sadece evli olmanla tanımlıyorsun. Sadece bir nick ya öylesine aldık ne var deme, hakkında çok şey söylüyor. Biraz evli olman dışında başka "değerli" özelliklerinin de olduğunun farkına var, bu dünyada tek bir tane olduğunu, yaşayacak bir ömrün olduğunu unutma ve bu değerli yıllarında sana hak ettiğin değeri vermeyen bu adam ve ailesinden uzak dur.
Hayatta her şey evli olabilmekten ibaret değil. Ne evlendiğinde ekstra değer görürsün ne de boşandığında değerin azalır. Yuvayı sadece dişi kuş yapmaz, evlilik iki kişi yaşanır. O yuvayı biri bozmayı kafaya koyduysa diğeri ne yaparsa yapsın düzeltemez. Eşin çocuk değil artık ailesinin lafıyla iş yapsın. Adamın sana değer vermediğini kabullen ve başkasından değer görmeyi beklemekten vazgeç. Bu hayatta senden bir tane var, bunu unutma.
Dediginiz kosullara bas kaldirip calisan ve kendi parasini kazanan cok kadin var. Ailesi kizar, sindirir, engellemeye calisir ama nereye kadar. Oldurecek halleri yok. Bu tip aileler eve biraz para gelince kuzu olurlar, merak etmeyin. Yeter ki basi dik ve kararli dursun.Ben her kadını aynı kategoriye koymam...
Çalışıp parası olan var, çalışmayan ve asla çalışamazsın denen var...
Özgüvenle özsaygı ile büyütülen var, kafasına vurulup sindirilen var..
"Kadın erkek birdir" diyen ailesi olan var, "sen kadınsın sus" diyen ailesi olan var....
Bu konu sahibinin davranışlarını çalışan, özgüven sahibi bir kadın yapsa asla acımam, "sana müstehak" derim.....
konu sahibine aynı şeyi söylemiyorum.... boşanma diyen bir anne, çalışma da der....bu kocasını çok iyi gördüğüne göre konu sahibi baba evine dönse 1 yıl geçmeden çocuklu yaşlı birine verirler...
hanfendi kesinlikle dönmeyin cocuk yok galiba yapmayinda zaten aileniz yanlis düsünüyor bu herif asla degismez ana kuzusu boswerin siz kararinizda kalin o sizi ya korkutarak es..k gibi dönecek diye bekliyor asla taviz vermeyin güclü oldunuzu gösterinki gözu korksun size sahip cikmiyan erkekle nereye kadar hanfendi ask karin da doyurmaz tek tarafli gibi ayrica sevse herkese döner arkasini bu erkekler ne kadar uyuz ya ulan ananla babanla ailenle tabi konus hatta zorda iseler yardim et ama sen kendin bir aile oldun önceligin karin cocuklarin olmali benim esimde baslarda böyleydi simdi kendi gördü her istediklerinde verdi kendisi bir istedi butun kapilar kapandi sen hakliymissin dedi ama iste bir müsibet bin nasihattan evladir derler ya o hesapBen mahvoldum perişan haldeyim. Sonunda evliligim bitiyor . Konumu yıllardır biliyorsunuz evlendigimiz günden beri eşimin ailesi kendilerini kaf dağında gördüler ben büyük şehirden geri kafalı bı aileye geldim. Ha kendilerine gelince gayet açık görüşlü ama gelinlerine gelince esir hayatı yaşatmak istediler bende kırmadan hem onların dediği olsun hem benim dediğim olsun dedim. Eşim bana değer verdiği için eşimi silmeye kalktılar eşim beni silicek oldu. Görümcel3rimi memmun edemedigim için eşimin ailesi eşimi doldurdu benim üzerime geldi daha neler neler bunun gibi bir çok neden eşimle kavga yapmama sebebi oldu sen neden beni ezdiriyorsun? Gibi. Daha sonra kendi aramazdada yiprandik aileler araya girmediği sürece çok güzel anlasiyorduk şuan son 4 aydır kendi aramizdada kavga yapmaya başlamıştık. En son kısaca anlatayım eşim ailenin yanına git kafa dinle dedi bende sende gelsene dedim çünkü aileme gelmek istemiyor gelse bile babasından korkuyor benim ailemle görüsmesini istemiyor. Neyse bende gel ddm vırın gırın etti bende sinirlendim sizinde dugununuz olcak bende en mutlu gününde gelmeyim ozaman seni yalnız birwkiyim dedim. Neyse işten geldi. Birde ailesi için para için tartisiyorduk sürekli biseylerden borç cikartip eşimi sömüruyorlwrdi bende dayanamayip eşimle tartisiyordum ödersen beni kaybedersin dedim. Eşim İstanbul'a gideceğim akşam. Bosanalim bu iş bitsin benim ailme saygın yok dedi ne saygisizligimi gördün dedim ben 1 senedir annesinin elini öpmüyormusum. Hoşgeldin der yüzünü öperim gayette güler yüzlü karsilarim. Onların adeti gir çık el öperler. Bende bu lafına sinirlendim ben gidiyorum dedim nereye dedi aileme gidicemya dedim aldı beni otaga bu iş bitsin diyerek tamamen bıraktı. Ben şuan ailemin yanindayim 1 haftadır arayıp sormuyor bugün annem aradi aile içi bütün sorunlarimi anlatiyor ben birkaç sefer yemek hazirlamamistim kızınız bana yemek yapmıyor? İş tuttruyor? Bu evden giderim diye tehtit ediyor? Sizin yanınıza gelirken ailemden izin almıyor virt zirt kesin bitsin diyor annemde arkamda durarak konuştu onunlada düzgün konuştu yuvanizi dagitmayin diye ailen neden böyle yapıyor dağıtıyor dedi o da ailemde istemiyor dedi. Daha sonra ben mesaj attım aradım cevap vermiyor. Ailem ufak tefek hatalarda benim de yanlış yaptığımı dusunuyor biz senin arkandayiz ama ilerde daha iyisi çıkmaz çok zorluk çekersin yuva nizi yikmayin sende kendine çeki düzen ver biraz altan al zamanla düzelir diyor. Onlarda mahvoldulwr bende. Eşimi çok seviyorum esimde ailesinin gazıyla beni silerde sevmezde. Şimdi gidersem ilerde daha da sıkınti yasatcaklar kendi ayağıyla geldi biz kovsak bile diye. Onlar da tık yok ne arayan var ne soran eşim 1 haftadır evimize gitmiyor ailesinde yatıyor. Ben yine dönmek istiyorum evimi özlerim eşimi seviyorum onsuz yapamam. Ama bunlarda nasıl vicdan var koskocaman insanlar yuva yıkıyorlar Allah'a havale ediyorum inşallah içlerine bir merhamet doğar yaradan Allah'ım bugün beni tepetaklak eder yarın onları şuan dualarım bu yönde
ve o kocan olacak herif seni kovmus aramiyor sormuyor bir defa bile düsünmez ayrilirdimBen mahvoldum perişan haldeyim. Sonunda evliligim bitiyor . Konumu yıllardır biliyorsunuz evlendigimiz günden beri eşimin ailesi kendilerini kaf dağında gördüler ben büyük şehirden geri kafalı bı aileye geldim. Ha kendilerine gelince gayet açık görüşlü ama gelinlerine gelince esir hayatı yaşatmak istediler bende kırmadan hem onların dediği olsun hem benim dediğim olsun dedim. Eşim bana değer verdiği için eşimi silmeye kalktılar eşim beni silicek oldu. Görümcel3rimi memmun edemedigim için eşimin ailesi eşimi doldurdu benim üzerime geldi daha neler neler bunun gibi bir çok neden eşimle kavga yapmama sebebi oldu sen neden beni ezdiriyorsun? Gibi. Daha sonra kendi aramazdada yiprandik aileler araya girmediği sürece çok güzel anlasiyorduk şuan son 4 aydır kendi aramizdada kavga yapmaya başlamıştık. En son kısaca anlatayım eşim ailenin yanına git kafa dinle dedi bende sende gelsene dedim çünkü aileme gelmek istemiyor gelse bile babasından korkuyor benim ailemle görüsmesini istemiyor. Neyse bende gel ddm vırın gırın etti bende sinirlendim sizinde dugununuz olcak bende en mutlu gününde gelmeyim ozaman seni yalnız birwkiyim dedim. Neyse işten geldi. Birde ailesi için para için tartisiyorduk sürekli biseylerden borç cikartip eşimi sömüruyorlwrdi bende dayanamayip eşimle tartisiyordum ödersen beni kaybedersin dedim. Eşim İstanbul'a gideceğim akşam. Bosanalim bu iş bitsin benim ailme saygın yok dedi ne saygisizligimi gördün dedim ben 1 senedir annesinin elini öpmüyormusum. Hoşgeldin der yüzünü öperim gayette güler yüzlü karsilarim. Onların adeti gir çık el öperler. Bende bu lafına sinirlendim ben gidiyorum dedim nereye dedi aileme gidicemya dedim aldı beni otaga bu iş bitsin diyerek tamamen bıraktı. Ben şuan ailemin yanindayim 1 haftadır arayıp sormuyor bugün annem aradi aile içi bütün sorunlarimi anlatiyor ben birkaç sefer yemek hazirlamamistim kızınız bana yemek yapmıyor? İş tuttruyor? Bu evden giderim diye tehtit ediyor? Sizin yanınıza gelirken ailemden izin almıyor virt zirt kesin bitsin diyor annemde arkamda durarak konuştu onunlada düzgün konuştu yuvanizi dagitmayin diye ailen neden böyle yapıyor dağıtıyor dedi o da ailemde istemiyor dedi. Daha sonra ben mesaj attım aradım cevap vermiyor. Ailem ufak tefek hatalarda benim de yanlış yaptığımı dusunuyor biz senin arkandayiz ama ilerde daha iyisi çıkmaz çok zorluk çekersin yuva nizi yikmayin sende kendine çeki düzen ver biraz altan al zamanla düzelir diyor. Onlarda mahvoldulwr bende. Eşimi çok seviyorum esimde ailesinin gazıyla beni silerde sevmezde. Şimdi gidersem ilerde daha da sıkınti yasatcaklar kendi ayağıyla geldi biz kovsak bile diye. Onlar da tık yok ne arayan var ne soran eşim 1 haftadır evimize gitmiyor ailesinde yatıyor. Ben yine dönmek istiyorum evimi özlerim eşimi seviyorum onsuz yapamam. Ama bunlarda nasıl vicdan var koskocaman insanlar yuva yıkıyorlar Allah'a havale ediyorum inşallah içlerine bir merhamet doğar yaradan Allah'ım bugün beni tepetaklak eder yarın onları şuan dualarım bu yönde
Adam sizi istemiyor,,neden aramaya devam ediyorsunuz?Ben mahvoldum perişan haldeyim. Sonunda evliligim bitiyor . Konumu yıllardır biliyorsunuz evlendigimiz günden beri eşimin ailesi kendilerini kaf dağında gördüler ben büyük şehirden geri kafalı bı aileye geldim. Ha kendilerine gelince gayet açık görüşlü ama gelinlerine gelince esir hayatı yaşatmak istediler bende kırmadan hem onların dediği olsun hem benim dediğim olsun dedim. Eşim bana değer verdiği için eşimi silmeye kalktılar eşim beni silicek oldu. Görümcel3rimi memmun edemedigim için eşimin ailesi eşimi doldurdu benim üzerime geldi daha neler neler bunun gibi bir çok neden eşimle kavga yapmama sebebi oldu sen neden beni ezdiriyorsun? Gibi. Daha sonra kendi aramazdada yiprandik aileler araya girmediği sürece çok güzel anlasiyorduk şuan son 4 aydır kendi aramizdada kavga yapmaya başlamıştık. En son kısaca anlatayım eşim ailenin yanına git kafa dinle dedi bende sende gelsene dedim çünkü aileme gelmek istemiyor gelse bile babasından korkuyor benim ailemle görüsmesini istemiyor. Neyse bende gel ddm vırın gırın etti bende sinirlendim sizinde dugununuz olcak bende en mutlu gününde gelmeyim ozaman seni yalnız birwkiyim dedim. Neyse işten geldi. Birde ailesi için para için tartisiyorduk sürekli biseylerden borç cikartip eşimi sömüruyorlwrdi bende dayanamayip eşimle tartisiyordum ödersen beni kaybedersin dedim. Eşim İstanbul'a gideceğim akşam. Bosanalim bu iş bitsin benim ailme saygın yok dedi ne saygisizligimi gördün dedim ben 1 senedir annesinin elini öpmüyormusum. Hoşgeldin der yüzünü öperim gayette güler yüzlü karsilarim. Onların adeti gir çık el öperler. Bende bu lafına sinirlendim ben gidiyorum dedim nereye dedi aileme gidicemya dedim aldı beni otaga bu iş bitsin diyerek tamamen bıraktı. Ben şuan ailemin yanindayim 1 haftadır arayıp sormuyor bugün annem aradi aile içi bütün sorunlarimi anlatiyor ben birkaç sefer yemek hazirlamamistim kızınız bana yemek yapmıyor? İş tuttruyor? Bu evden giderim diye tehtit ediyor? Sizin yanınıza gelirken ailemden izin almıyor virt zirt kesin bitsin diyor annemde arkamda durarak konuştu onunlada düzgün konuştu yuvanizi dagitmayin diye ailen neden böyle yapıyor dağıtıyor dedi o da ailemde istemiyor dedi. Daha sonra ben mesaj attım aradım cevap vermiyor. Ailem ufak tefek hatalarda benim de yanlış yaptığımı dusunuyor biz senin arkandayiz ama ilerde daha iyisi çıkmaz çok zorluk çekersin yuva nizi yikmayin sende kendine çeki düzen ver biraz altan al zamanla düzelir diyor. Onlarda mahvoldulwr bende. Eşimi çok seviyorum esimde ailesinin gazıyla beni silerde sevmezde. Şimdi gidersem ilerde daha da sıkınti yasatcaklar kendi ayağıyla geldi biz kovsak bile diye. Onlar da tık yok ne arayan var ne soran eşim 1 haftadır evimize gitmiyor ailesinde yatıyor. Ben yine dönmek istiyorum evimi özlerim eşimi seviyorum onsuz yapamam. Ama bunlarda nasıl vicdan var koskocaman insanlar yuva yıkıyorlar Allah'a havale ediyorum inşallah içlerine bir merhamet doğar yaradan Allah'ım bugün beni tepetaklak eder yarın onları şuan dualarım bu yönde
Eğer evi terk ediyorsanız lütfen iki gün sonra arayan da siz olmayın. Ha eğer arayacaktıysanız o zaman evi terk etmeyin. Çünkü böyle böyle yaptıklarınız ciddiye alınmayacak. Ayrıca ailenizin evine giderken eşinizin ailesiden neden izin almanız gerekiyorBen mahvoldum perişan haldeyim. Sonunda evliligim bitiyor . Konumu yıllardır biliyorsunuz evlendigimiz günden beri eşimin ailesi kendilerini kaf dağında gördüler ben büyük şehirden geri kafalı bı aileye geldim. Ha kendilerine gelince gayet açık görüşlü ama gelinlerine gelince esir hayatı yaşatmak istediler bende kırmadan hem onların dediği olsun hem benim dediğim olsun dedim. Eşim bana değer verdiği için eşimi silmeye kalktılar eşim beni silicek oldu. Görümcel3rimi memmun edemedigim için eşimin ailesi eşimi doldurdu benim üzerime geldi daha neler neler bunun gibi bir çok neden eşimle kavga yapmama sebebi oldu sen neden beni ezdiriyorsun? Gibi. Daha sonra kendi aramazdada yiprandik aileler araya girmediği sürece çok güzel anlasiyorduk şuan son 4 aydır kendi aramizdada kavga yapmaya başlamıştık. En son kısaca anlatayım eşim ailenin yanına git kafa dinle dedi bende sende gelsene dedim çünkü aileme gelmek istemiyor gelse bile babasından korkuyor benim ailemle görüsmesini istemiyor. Neyse bende gel ddm vırın gırın etti bende sinirlendim sizinde dugununuz olcak bende en mutlu gününde gelmeyim ozaman seni yalnız birwkiyim dedim. Neyse işten geldi. Birde ailesi için para için tartisiyorduk sürekli biseylerden borç cikartip eşimi sömüruyorlwrdi bende dayanamayip eşimle tartisiyordum ödersen beni kaybedersin dedim. Eşim İstanbul'a gideceğim akşam. Bosanalim bu iş bitsin benim ailme saygın yok dedi ne saygisizligimi gördün dedim ben 1 senedir annesinin elini öpmüyormusum. Hoşgeldin der yüzünü öperim gayette güler yüzlü karsilarim. Onların adeti gir çık el öperler. Bende bu lafına sinirlendim ben gidiyorum dedim nereye dedi aileme gidicemya dedim aldı beni otaga bu iş bitsin diyerek tamamen bıraktı. Ben şuan ailemin yanindayim 1 haftadır arayıp sormuyor bugün annem aradi aile içi bütün sorunlarimi anlatiyor ben birkaç sefer yemek hazirlamamistim kızınız bana yemek yapmıyor? İş tuttruyor? Bu evden giderim diye tehtit ediyor? Sizin yanınıza gelirken ailemden izin almıyor virt zirt kesin bitsin diyor annemde arkamda durarak konuştu onunlada düzgün konuştu yuvanizi dagitmayin diye ailen neden böyle yapıyor dağıtıyor dedi o da ailemde istemiyor dedi. Daha sonra ben mesaj attım aradım cevap vermiyor. Ailem ufak tefek hatalarda benim de yanlış yaptığımı dusunuyor biz senin arkandayiz ama ilerde daha iyisi çıkmaz çok zorluk çekersin yuva nizi yikmayin sende kendine çeki düzen ver biraz altan al zamanla düzelir diyor. Onlarda mahvoldulwr bende. Eşimi çok seviyorum esimde ailesinin gazıyla beni silerde sevmezde. Şimdi gidersem ilerde daha da sıkınti yasatcaklar kendi ayağıyla geldi biz kovsak bile diye. Onlar da tık yok ne arayan var ne soran eşim 1 haftadır evimize gitmiyor ailesinde yatıyor. Ben yine dönmek istiyorum evimi özlerim eşimi seviyorum onsuz yapamam. Ama bunlarda nasıl vicdan var koskocaman insanlar yuva yıkıyorlar Allah'a havale ediyorum inşallah içlerine bir merhamet doğar yaradan Allah'ım bugün beni tepetaklak eder yarın onları şuan dualarım bu yönde
Ben mahvoldum perişan haldeyim. Sonunda evliligim bitiyor . Konumu yıllardır biliyorsunuz evlendigimiz günden beri eşimin ailesi kendilerini kaf dağında gördüler ben büyük şehirden geri kafalı bı aileye geldim. Ha kendilerine gelince gayet açık görüşlü ama gelinlerine gelince esir hayatı yaşatmak istediler bende kırmadan hem onların dediği olsun hem benim dediğim olsun dedim. Eşim bana değer verdiği için eşimi silmeye kalktılar eşim beni silicek oldu. Görümcel3rimi memmun edemedigim için eşimin ailesi eşimi doldurdu benim üzerime geldi daha neler neler bunun gibi bir çok neden eşimle kavga yapmama sebebi oldu sen neden beni ezdiriyorsun? Gibi. Daha sonra kendi aramazdada yiprandik aileler araya girmediği sürece çok güzel anlasiyorduk şuan son 4 aydır kendi aramizdada kavga yapmaya başlamıştık. En son kısaca anlatayım eşim ailenin yanına git kafa dinle dedi bende sende gelsene dedim çünkü aileme gelmek istemiyor gelse bile babasından korkuyor benim ailemle görüsmesini istemiyor. Neyse bende gel ddm vırın gırın etti bende sinirlendim sizinde dugununuz olcak bende en mutlu gününde gelmeyim ozaman seni yalnız birwkiyim dedim. Neyse işten geldi. Birde ailesi için para için tartisiyorduk sürekli biseylerden borç cikartip eşimi sömüruyorlwrdi bende dayanamayip eşimle tartisiyordum ödersen beni kaybedersin dedim. Eşim İstanbul'a gideceğim akşam. Bosanalim bu iş bitsin benim ailme saygın yok dedi ne saygisizligimi gördün dedim ben 1 senedir annesinin elini öpmüyormusum. Hoşgeldin der yüzünü öperim gayette güler yüzlü karsilarim. Onların adeti gir çık el öperler. Bende bu lafına sinirlendim ben gidiyorum dedim nereye dedi aileme gidicemya dedim aldı beni otaga bu iş bitsin diyerek tamamen bıraktı. Ben şuan ailemin yanindayim 1 haftadır arayıp sormuyor bugün annem aradi aile içi bütün sorunlarimi anlatiyor ben birkaç sefer yemek hazirlamamistim kızınız bana yemek yapmıyor? İş tuttruyor? Bu evden giderim diye tehtit ediyor? Sizin yanınıza gelirken ailemden izin almıyor virt zirt kesin bitsin diyor annemde arkamda durarak konuştu onunlada düzgün konuştu yuvanizi dagitmayin diye ailen neden böyle yapıyor dağıtıyor dedi o da ailemde istemiyor dedi. Daha sonra ben mesaj attım aradım cevap vermiyor. Ailem ufak tefek hatalarda benim de yanlış yaptığımı dusunuyor biz senin arkandayiz ama ilerde daha iyisi çıkmaz çok zorluk çekersin yuva nizi yikmayin sende kendine çeki düzen ver biraz altan al zamanla düzelir diyor. Onlarda mahvoldulwr bende. Eşimi çok seviyorum esimde ailesinin gazıyla beni silerde sevmezde. Şimdi gidersem ilerde daha da sıkınti yasatcaklar kendi ayağıyla geldi biz kovsak bile diye. Onlar da tık yok ne arayan var ne soran eşim 1 haftadır evimize gitmiyor ailesinde yatıyor. Ben yine dönmek istiyorum evimi özlerim eşimi seviyorum onsuz yapamam. Ama bunlarda nasıl vicdan var koskocaman insanlar yuva yıkıyorlar Allah'a havale ediyorum inşallah içlerine bir merhamet doğar yaradan Allah'ım bugün beni tepetaklak eder yarın onları şuan dualarım bu yönde
Ben şoka girdim valla o izin meselesine saka gibi en cokta ona takıldım bide bazi insanlar derki evlenince aileler de evleniyorSizin de ufak hatalarınız var gibi görülebilir ama bu kadar baskı ve yük altında herkes hata yapar. Eğer çocuk yoksa geri dönüp hayatınızı daha da karartmayın bence. Belli ki eşinizin ailesi sizi istemiyor ve eşiniz de ailesi ne isterse onu yapıyor.
Bu tarz konular görünce resmen deliriyorum. Bu erkekler neden evlenince ayrı bir aile kurduklarını fark edemiyorlar ve bunun sorumluluğunu alamıyorlar. Adamların bazısı resmen anne ve babasının güdümünde hareket ediyor. Arkadaş evlendik de ananız babanızla da mı evlendik bu nedir. Allah kızlarımızı böyle insanların ellerine düşürmesin, böyle erkeklere de evlenmeyi nasip etmesin İnşallahhhhh....
Eğer çocuk yoksa ileride biteceğine daha fazla uzamadan bu işi bitirebilirsiniz. Bu süreçte de sakın yok ben birşey istemem diye gurur yapmayın tüm haklarınızı talep edin. Çünkü eminim iş boşanmaya gelince karşınızdakiler çirkefleşecek.
Tabi bu kararı vermeden önce artı ve eksilerini iyi düşünün. Geri dönseniz bu hayata bu şekilde devam edebilir misiniz?
Sorun esinizde size ve yani esas ailesine sahip cikamiyor yoksa bi suru kaynana var ortada gelininu istemeyen ama bosanma falanda yasamayan malesef sorun erkekteBen mahvoldum perişan haldeyim. Sonunda evliligim bitiyor . Konumu yıllardır biliyorsunuz evlendigimiz günden beri eşimin ailesi kendilerini kaf dağında gördüler ben büyük şehirden geri kafalı bı aileye geldim. Ha kendilerine gelince gayet açık görüşlü ama gelinlerine gelince esir hayatı yaşatmak istediler bende kırmadan hem onların dediği olsun hem benim dediğim olsun dedim. Eşim bana değer verdiği için eşimi silmeye kalktılar eşim beni silicek oldu. Görümcel3rimi memmun edemedigim için eşimin ailesi eşimi doldurdu benim üzerime geldi daha neler neler bunun gibi bir çok neden eşimle kavga yapmama sebebi oldu sen neden beni ezdiriyorsun? Gibi. Daha sonra kendi aramazdada yiprandik aileler araya girmediği sürece çok güzel anlasiyorduk şuan son 4 aydır kendi aramizdada kavga yapmaya başlamıştık. En son kısaca anlatayım eşim ailenin yanına git kafa dinle dedi bende sende gelsene dedim çünkü aileme gelmek istemiyor gelse bile babasından korkuyor benim ailemle görüsmesini istemiyor. Neyse bende gel ddm vırın gırın etti bende sinirlendim sizinde dugununuz olcak bende en mutlu gününde gelmeyim ozaman seni yalnız birwkiyim dedim. Neyse işten geldi. Birde ailesi için para için tartisiyorduk sürekli biseylerden borç cikartip eşimi sömüruyorlwrdi bende dayanamayip eşimle tartisiyordum ödersen beni kaybedersin dedim. Eşim İstanbul'a gideceğim akşam. Bosanalim bu iş bitsin benim ailme saygın yok dedi ne saygisizligimi gördün dedim ben 1 senedir annesinin elini öpmüyormusum. Hoşgeldin der yüzünü öperim gayette güler yüzlü karsilarim. Onların adeti gir çık el öperler. Bende bu lafına sinirlendim ben gidiyorum dedim nereye dedi aileme gidicemya dedim aldı beni otaga bu iş bitsin diyerek tamamen bıraktı. Ben şuan ailemin yanindayim 1 haftadır arayıp sormuyor bugün annem aradi aile içi bütün sorunlarimi anlatiyor ben birkaç sefer yemek hazirlamamistim kızınız bana yemek yapmıyor? İş tuttruyor? Bu evden giderim diye tehtit ediyor? Sizin yanınıza gelirken ailemden izin almıyor virt zirt kesin bitsin diyor annemde arkamda durarak konuştu onunlada düzgün konuştu yuvanizi dagitmayin diye ailen neden böyle yapıyor dağıtıyor dedi o da ailemde istemiyor dedi. Daha sonra ben mesaj attım aradım cevap vermiyor. Ailem ufak tefek hatalarda benim de yanlış yaptığımı dusunuyor biz senin arkandayiz ama ilerde daha iyisi çıkmaz çok zorluk çekersin yuva nizi yikmayin sende kendine çeki düzen ver biraz altan al zamanla düzelir diyor. Onlarda mahvoldulwr bende. Eşimi çok seviyorum esimde ailesinin gazıyla beni silerde sevmezde. Şimdi gidersem ilerde daha da sıkınti yasatcaklar kendi ayağıyla geldi biz kovsak bile diye. Onlar da tık yok ne arayan var ne soran eşim 1 haftadır evimize gitmiyor ailesinde yatıyor. Ben yine dönmek istiyorum evimi özlerim eşimi seviyorum onsuz yapamam. Ama bunlarda nasıl vicdan var koskocaman insanlar yuva yıkıyorlar Allah'a havale ediyorum inşallah içlerine bir merhamet doğar yaradan Allah'ım bugün beni tepetaklak eder yarın onları şuan dualarım bu yönde
Maalesef canim haklısın ama benim ailemle düşünce yapım farklı. Ailem de eşimin ailesi gibi geri kafalı eskileri yaşayan tipler. Şuan eşimin karım bana temizlik yaptırıyor hesap soruyor kelimesine kocan bitirmektir haklı sende haksizsin diyorlar büyük ihtimal önümden gaz vermemek için. Babamda aynı şekilde dusuncelerimiz farklı olduğu için ben kızımı tanıyorum dik baslisin o erkek sen kadinsin eşinin ailesi ne derse o olur kocan ne derse o olur fikrinde insanlar. Ha biterse ortada bırakmazlar sahip çıkarlar anne baba olarak üzülüyorlar ama bosanirsan basimiz yerde gezeriz. Kocana karşı hataların varmış diye ömür boyu baba evindede stres yasiycam. O yüzden bazı şeylere boyun eğmek zorunda kalıyorum malesefBen üzülüyorum....
Neden biliyor musunuz?
Bu kadınlara bu fikir anne ve babalarından geliyor...
Annesi bundan daha iyisini bulamazsın dediği için kötü kocasına sarılmak zorunda kalıyor....
Sadece konu sahibinin annesine kızıyorum...
Sağlıksız düşünen bir annenin sağlıksız düşünen bir kızı....fikirlerde ırsi(soya çekim) maaalesef
Ya ömür boyu kocanızın ve ailesinin yanında boynunuz bükük gezeceksiniz.Maalesef canim haklısın ama benim ailemle düşünce yapım farklı. Ailem de eşimin ailesi gibi geri kafalı eskileri yaşayan tipler. Şuan eşimin karım bana temizlik yaptırıyor hesap soruyor kelimesine kocan bitirmektir haklı sende haksizsin diyorlar büyük ihtimal önümden gaz vermemek için. Babamda aynı şekilde dusuncelerimiz farklı olduğu için ben kızımı tanıyorum dik baslisin o erkek sen kadinsin eşinin ailesi ne derse o olur kocan ne derse o olur fikrinde insanlar. Ha biterse ortada bırakmazlar sahip çıkarlar anne baba olarak üzülüyorlar ama bosanirsan basimiz yerde gezeriz. Kocana karşı hataların varmış diye ömür boyu baba evindede stres yasiycam. O yüzden bazı şeylere boyun eğmek zorunda kalıyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?