- 11 Mayıs 2018
- 429
- 929
- 53
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Malesef benim ailem basimizi yere egdirem3zsin herşey senin suçun bu evde sana kan kustururz diyerek eşimin ailesinin yanına akrabalarini yollatriyolarlar kizimizi kabul etsin diye. Benim dönemkten başka çarem yok katlanamiyorum
İnsanlar özellikle de kadınlar illaki ya ailesinin evinde ya da mutsuz yaşanılan bi evlilikte kalmak zorunda mı sence? Bu senin hayatın kimseyle olmak zorunda değilsin. Mesleğin olmasa bile bi şekilde yavaş yavaş bi hayat kurarsın. Ha dersen ki ailem izin vermez, izin isteyecek durumu geçmişsin zaten madem kan kustururuz diyorlarsa daha fazla müsamaha gerekmez kimseye.Malesef benim ailem basimizi yere egdirem3zsin herşey senin suçun bu evde sana kan kustururz diyerek eşimin ailesinin yanına akrabalarini yollatriyolarlar kizimizi kabul etsin diye. Benim dönemkten başka çarem yok katlanamiyorum artık
İnsanlar özellikle de kadınlar illaki ya ailesinin evinde ya da mutsuz yaşanılan bi evlilikte kalmak zorunda mı sence? Bu senin hayatın kimseyle olmak zorunda değilsin. Mesleğin olmasa bile bi şekilde yavaş yavaş bi hayat kurarsın. Ha dersen ki ailem izin vermez, izin isteyecek durumu geçmişsin zaten madem kan kustururuz diyorlarsa daha fazla müsamaha gerekmez kimseye.Ailem 3 gündür dünyanın lafını ediyor senden insan olmaz evliliğini bu hale getiren sensin. Gelin olamadin bizim yanimiza sürekli neden geliyorsun. Millete rezil ettin. Bu lafları 3 gündür duyuyorum yine eşimin yanına giderim bunlara katlanmam
Özailenizin laflarını çekmemek için ELALEME mi sığınıp hizmetçi olmayı göze alıyorsunuz?Bilmiyorum belki de çaresiz hissediyorum şuan baba evinde 3 günüm şu dünyada duymadığım hakaretleri duydum ailemden annemin çevresinden. Şuan bu noktaya getiren benmisim annem ağlıyor hayatımızı kararttin diye. İnanın kafayı yiycem giderim eşimin ailesine hizmetçilik yaparım ama ailemin hakaretlerini dinleyemem. Şuan beni eşimle barıştırmak için kayinpederimin ayağına barissinlar diye adam yolluyorlar
Eşinizin yanında da aşağılanıyordunuz.Ailem 3 gündür dünyanın lafını ediyor senden insan olmaz evliliğini bu hale getiren sensin. Gelin olamadin bizim yanimiza sürekli neden geliyorsun. Millete rezil ettin. Bu lafları 3 gündür duyuyorum yine eşimin yanına giderim bunlara katlanmam
kadın sığınma evine gidince şu iki gereksiz evde çektiğin eziyeti çekmezsin..önce boşanırsın..sonra bir işe girersin..kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrendiğin zamanda bir ev tutar sığınma evinden çıkarsın.Bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi . 2 senede cektigimi ailem 3 gündür hayatımı zindan etti ne insanligim kaldı ne haysiyetim kaldı
Ailen böyle devam ederse senin evliliğin git gide ....e gider.Bilmiyorum belki de çaresiz hissediyorum şuan baba evinde 3 günüm şu dünyada duymadığım hakaretleri duydum ailemden annemin çevresinden. Şuan bu noktaya getiren benmisim annem ağlıyor hayatımızı kararttin diye. İnanın kafayı yiycem giderim eşimin ailesine hizmetçilik yaparım ama ailemin hakaretlerini dinleyemem. Şuan beni eşimle barıştırmak için kayinpederimin ayağına barissinlar diye adam yolluyorlar
Canım sığınma evine asla göndermezler bakarlar yine ama hayatimida çevremde ailemde hakaretleriyle mahvedicekler. Şuan milletin gözünde onlar dört dörtlük olmasa da iyi insanlar el 3vind3 böyle durumlar olur niye bıraktın geldin bütün suç sende. Kaynangilin dediklerini kocanın dedigini neden yapmadin. Sucumda kocama iş yap demem 2 sefer yemek yapmamam. Ailesine karşı eşime neden beni ezdiriyosun? Senin ailen şöyle böyle demem. Yani tek sorun benim dilimi tutmammis. Şuan annem yuva bozulmasın diye araya aracı soktu kadın senin hatrindan giderim kızın için gitmeye bile değmez diyorlar.Cok zor bir durum ama eger donersen ailende sana sahip cikmadigi icin her turlu eziyeti yapar bunlar.. ailenin yaptigi cok ayıp. Cocuk olmadigi icin cok sanslisiniz aslinda ailende cocuk yok bu isi cocuk olmadan bitirelim diyemiyor. Nerde oturuyorsunuz? Yerinizde olsam hic dusunmem kadin siginma evine giderdim. Tek tabancasin bunun avantajlarini kullan. Donup bir de cocuk yaparsan inan isin icinden cikilmaz.bir hal alacak her sey.
Ailenin tepkisi nasıl arkanda durmaktan ziyade evliliğinin bitme noktasini sen olarak üzerine geliyorlarmi? Elalem ne der diye başları yerde geziyormu? Benim ailem de millet ne der korkusu için herşeyi yaparlarKendi ailesine saygı duyulmasını istiyor ama senin ailenle görüşmüyor. Herşey benim istediğim gibi olsun diyor eşin sende oldu paşam de. Valla ben yeni boşandım. Ilk ailemin yanına gelince vicdan azabı çekiyordum sanki herşeyin suçlusu benmişim gibi. Ama biraz zaman geçsin gerçekten daha iyi anlıyorsun benden sana tavsiye ne ara ne sor ne de ararsa muhattap ol. Güzelce kafanı dinle. Bu kafayla sakın barışayım deme.
Ana kuzusuna bak sen daha büyümeden evlendirmişler..
Madem bu şekilde bir ailen var....boşanma gibi bir şeyi kafanın ucundan geciremiyorsun...kadın siginma evine de hayatta gitmezsin...kendin iş bulup kendine de düzen kurmazsin... neden bunca zamandır eşinin ailesine para vermesi,sürekli oraya gitmeniz,gorumcelerinin sana yaptıkları ,eşinin oyun bağımlılığı konusunda söyleniyorsun ki? Susup otursaydin o zaman?Ailenin tepkisi nasıl arkanda durmaktan ziyade evliliğinin bitme noktasini sen olarak üzerine geliyorlarmi? Elalem ne der diye başları yerde geziyormu? Benim ailem de millet ne der korkusu için herşeyi yaparlar
Di mi ?Madem bu şekilde bir ailen var....boşanma gibi bir şeyi kafanın ucundan geciremiyorsun...kadın siginma evine de hayatta gitmezsin...kendin iş bulup kendine de düzen kurmazsin... neden bunca zamandır eşinin ailesine para vermesi,sürekli oraya gitmeniz,gorumcelerinin sana yaptıkları ,eşinin oyun bağımlılığı konusunda söyleniyorsun ki? Susup otursaydin o zaman?
Canım sığınma evine asla göndermezler bakarlar yine ama hayatimida çevremde ailemde hakaretleriyle mahvedicekler. Şuan milletin gözünde onlar dört dörtlük olmasa da iyi insanlar el 3vind3 böyle durumlar olur niye bıraktın geldin bütün suç sende. Kaynangilin dediklerini kocanın dedigini neden yapmadin. Sucumda kocama iş yap demem 2 sefer yemek yapmamam. Ailesine karşı eşime neden beni ezdiriyosun? Senin ailen şöyle böyle demem. Yani tek sorun benim dilimi tutmammis. Şuan annem yuva bozulmasın diye araya aracı soktu kadın senin hatrindan giderim kızın için gitmeye bile değmez diyorlar.
Ee eşin ve ailesinin gözünde haysiyetin şuan kaldı mı sence ?Bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi . 2 senede cektigimi ailem 3 gündür hayatımı zindan etti ne insanligim kaldı ne haysiyetim kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?