- 20 Şubat 2009
- 2.165
- 2.255
- 448
- Konu Sahibi aysunsedat
-
Affetmek ve unutmaya calısıp ılıskıye yenı sans vermek tamamen kişinin eşine bağlı bir olaydır. Gercekten değiyorsa denenmelı bu benım gorusum evet her ılıskı kendısının ıstısnasıdır. Hıc bılmeyen kapı ve yollar açılabılır. Her olayın gidişatı farklı ve sonucu farklıdır. ınsanların psikolojısı değişken her aldatan erkek sevmediğinden yada eşinin çirkin olduğundan değil.karaktersizlik var evet eğilim var evet ama bu olayı yasamayan ilişki bakın evlılık demıyorum gercekten çok az bu bılımsel olarakta kanıtlanmış bırsey . önemli olan bu olaydan nasıl kurtuluruz çözüm nedir_? Lutfen hanımlar hepimiz yasayabılırz allah seytana uydurmasın. Zinayı yapan kendı oder bedelını fakat buyuk konusup kınayan mevlamın sınanma kucağına düşüverir.
Allah o Adriana'nın kocasının özgüveninden versin hepimize
Affetmek ve unutmaya calısıp ılıskıye yenı sans vermek tamamen kişinin eşine bağlı bir olaydır. Gercekten değiyorsa denenmelı bu benım gorusum evet her ılıskı kendısının ıstısnasıdır. Hıc bılmeyen kapı ve yollar açılabılır. Her olayın gidişatı farklı ve sonucu farklıdır. ınsanların psikolojısı değişken her aldatan erkek sevmediğinden yada eşinin çirkin olduğundan değil.karaktersizlik var evet eğilim var evet ama bu olayı yasamayan ilişki bakın evlılık demıyorum gercekten çok az bu bılımsel olarakta kanıtlanmış bırsey . önemli olan bu olaydan nasıl kurtuluruz çözüm nedir_? Lutfen hanımlar hepimiz yasayabılırz allah seytana uydurmasın. Zinayı yapan kendı oder bedelını fakat buyuk konusup kınayan mevlamın sınanma kucağına düşüverir.
bende boşan derim mesela. bunu demekte benim özgür iradem. kimsede bana demeyin ,diyemezsin deme hakkına sahip değil. buradaki yorumlarımıza kimse sınır koyamaz. haddini aşan,hakaret içeren yorumlar haricinde tabii.bak sen affetmiş olabilirsin, kimse sana neden affettin demiyor.. Ben konu sahibine de ne boşan derim, ne affet derim.. Ama bu genellemeler var yaa, beni deli ediyor tatlım
ya zaten affediyosan de ki bnm esim yapti bir serefsizlik ama biz bunu astik unuttum gitti. Yok gelip burda hepsi yapar onlarin yapisi boyle ezikler yapmaz demenin mantigi yok..
o zaman bir kadında aldatırsa eşini erkekte affetsin tek eşlilik sayısı az diyerek. bunuda kabul ediyorsunuz o zaman.hepsi yapar dıye bırsey demedım ben bunu oncedende savunurum bu toplumsal bır olay yıllarca tek eşililiğe bağlı kalan ınsanlar sayı olarak az ben bunu tez yazarken bır cok pskolog ıle (en az 30yıl meslek hayatı olan) yurt ıcı ve yurt dısı arastırma yapmıstım konu tamamen bu değildi fakat dıkkatımı çekmişti. Bır cok psıkıyatrı edındığı tecrube bu yonde ne yazık kı.
"Her erkek yapar vs.."diyerek kendilerini avutuyorlar bence.Ya zaten affediyosan de ki bnm esim yapti bir serefsizlik ama biz bunu astik unuttum gitti. Yok gelip burda hepsi yapar onlarin yapisi boyle ezikler yapmaz demenin mantigi yok..
hepsi yapar dıye bırsey demedım ben bunu oncedende savunurum bu toplumsal bır olay yıllarca tek eşililiğe bağlı kalan ınsanlar sayı olarak az ben bunu tez yazarken bır cok pskolog ıle (en az 30yıl meslek hayatı olan) yurt ıcı ve yurt dısı arastırma yapmıstım konu tamamen bu değildi fakat dıkkatımı çekmişti. Bır cok psıkıyatrı edındığı tecrube bu yonde ne yazık kı.
bende boşan derim mesela. bunu demekte benim özgür iradem. kimsede bana demeyin ,diyemezsin deme hakkına sahip değil. buradaki yorumlarımıza kimse sınır koyamaz. haddini aşan,hakaret içeren yorumlar haricinde tabii.
hepsi yapar dıye bırsey demedım ben bunu oncedende savunurum bu toplumsal bır olay yıllarca tek eşililiğe bağlı kalan ınsanlar sayı olarak az ben bunu tez yazarken bır cok pskolog ıle (en az 30yıl meslek hayatı olan) yurt ıcı ve yurt dısı arastırma yapmıstım konu tamamen bu değildi fakat dıkkatımı çekmişti. Bır cok psıkıyatrı edındığı tecrube bu yonde ne yazık kı.
Hiç kimse kusuruma bakmasın ama kendi aldatılan,ya da sürekli aldatılma tehlikesinde olup 'Aaa aldatmayan erkek yoktur şekerim,fırsatını bulsa hepsi aldatır'diyen kadınları kendi Fizik sınavı kötü geçtikten sonra diğer arkadaşlarının da kötü geçmesi için dua eden lise öğrencilerine benzetiyorum.Alınmaca gücenmece yok.
"Her erkek yapar vs.."diyerek kendilerini avutuyorlar bence.
Ben bu tür yorumları görmezden gelmeye çalışıyorum çünkü o cümleler de aslında bir acı var.
bencede.Hiç kimse kusuruma bakmasın ama kendi aldatılan,ya da sürekli aldatılma tehlikesinde olup 'Aaa aldatmayan erkek yoktur şekerim,fırsatını bulsa hepsi aldatır'diyen kadınları kendi Fizik sınavı kötü geçtikten sonra diğer arkadaşlarının da kötü geçmesi için dua eden lise öğrencilerine benzetiyorum.Alınmaca gücenmece yok.
Hiç kimse kusuruma bakmasın ama kendi aldatılan,ya da sürekli aldatılma tehlikesinde olup 'Aaa aldatmayan erkek yoktur şekerim,fırsatını bulsa hepsi aldatır'diyen kadınları kendi Fizik sınavı kötü geçtikten sonra diğer arkadaşlarının da kötü geçmesi için dua eden lise öğrencilerine benzetiyorum.Alınmaca gücenmece yok.
Kesinlikle katılıyorum True ya da baştan başına gelecekler korkusuyla bu durumu kabullenme var."Her erkek yapar vs.."diyerek kendilerini avutuyorlar bence.
Ben bu tür yorumları görmezden gelmeye çalışıyorum çünkü o cümleler de aslında bir acı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?