- Konu Sahibi aysunsedat
-
o zaman bir kadında aldatırsa eşini erkekte affetsin tek eşlilik sayısı az diyerek. Bunuda kabul ediyorsunuz o zaman.
Eğer evetse cevabınız. Gerçekten buna inanıyorsunuz diyeceğim ama değilse işte o zaman resmen ayrım yapıp erkeği üstün görerek evet sadece erkek aldatılırsa affedilir diyorsuunuz demektirki bu cins ayrımı yapan zihniyete zaten ben yorum bile yapamam.
Kesinlikle katılıyorum True ya da baştan başına gelecekler korkusuyla bu durumu kabullenme var.
Yapmayanlar erkek değil mi?Her erkek yapmaz ben buna asla inanmıyorum.Ve buna inandıkça bir bilseler hayatlarına bunu çekiyorlar.Korktuklarımızı inandıklarımızı hayatımıza çekeriz.
Başka hiç bir kadın benim alternatifim olamaz. Bu kadar değer veriyorum kendime.
Ayrıca şu kınama sınanırsın temalı sözler cidden kabak tadı verdi artık. Sığınacağınız tek cümle bu mu kaldı yani? Karaktersiz biriyle evliliği devam ettirmenizi savunuyorsunuz sürekli. Farkında mısınız bilmiyorum ama hep aynı cümleleri tekrar edip duruyorsunuz, anladığım kadarıyla bunlar kedinizi rahatlatmak adına bulduğunuz cümleler ama cidden farklı şeyler bulun artık.
Kınıyorum arkadaş zina yapan herifleri, uçkuruna kaşına gözüne sahip çıkamaya erkekleri ve hayatını kocasını affetmesine kılıf uydurmaya adamış kadınları da kınıyorum. Aldatmayı sırf kendi içleri rahatlasın diye normalleştirenleri de kınıyorum.
Olayı dönüp dolaşıp dine de getirmeyin çok komik oluyor artık. Ne yani zina hırsızlık kul hakkı vs. diyen hocalar eninde sonunda zina mı yapıyor hırsız mı oluyor kul hakkı mı yiyor? Zina zinadır. Süslü kelimelerle hayatın normal bir parçasıymış gibi yansıtmayın.
selam bayanlar ne yapacagımı bilmiyorum bi akıl verin ailem uzakda 5 aylık bi oğlum var 20 günlüğüne ailemin yanına kalmaya gittim eşim eve bi kadın geitrmiş mesajlarını gördüm bana karşı da çok soğuk davranıyo ailemin yanına gidip kaldım diye tavır yapıyo kavga çıkartıyo ne yapabilirim boşansam mı yoksa görmezden gelip devam mı etmeliyim çok üzülüyorum ağlıyorum dünden beri ne yapıcam ben 4 senelik evliyim huylu huyundan vazgecmez diyorum ama ne yapayımmm bennn....
kadın yada erkek fark etmez fakat kadının aldatması daha cok duygusaldır baskasına aşık olur. Erkeğin cogu zaman oyle değildir. Bakın erkek aldatırsa affedın mı dedım_? Ilişkinizin kalitesine eşinize bağlı bunlarıda yazdım cımbızla laf cekıyorsunuz bende bu zıhnıyete cevap veremem ,! Zaten 2.kez ve sonrası aldatmaların şansın ş sini hak etmemeli bence. Fakat konu sahıbı ılk ve cocğum var dıyınce hemen peşin yukumlu olmamalı affet ve surundur . Sanmayın kı affeden gulluk gulustanlık oluyor bunu yaşamayan bılemez
valla bu kadın duygusaldır lafınada inanmıyorum. bu konuda erkekler gibi sadece cinsellik için aldatan çok kadın var duyduğum gördüğüm.kadın yada erkek fark etmez fakat kadının aldatması daha cok duygusaldır baskasına aşık olur. Erkeğin cogu zaman oyle değildir. Bakın erkek aldatırsa affedın mı dedım_? Ilişkinizin kalitesine eşinize bağlı bunlarıda yazdım cımbızla laf cekıyorsunuz bende bu zıhnıyete cevap veremem ,! Zaten 2.kez ve sonrası aldatmaların şansın ş sini hak etmemeli bence. Fakat konu sahıbı ılk ve cocğum var dıyınce hemen peşin yukumlu olmamalı affet ve surundur . Sanmayın kı affeden gulluk gulustanlık oluyor bunu yaşamayan bılemez
kadın yada erkek fark etmez fakat kadının aldatması daha cok duygusaldır baskasına aşık olur. Erkeğin cogu zaman oyle değildir. Bakın erkek aldatırsa affedın mı dedım_? Ilişkinizin kalitesine eşinize bağlı bunlarıda yazdım cımbızla laf cekıyorsunuz bende bu zıhnıyete cevap veremem ,! Zaten 2.kez ve sonrası aldatmaların şansın ş sini hak etmemeli bence. Fakat konu sahıbı ılk ve cocğum var dıyınce hemen peşin yukumlu olmamalı affet ve surundur . Sanmayın kı affeden gulluk gulustanlık oluyor bunu yaşamayan bılemez
Yaralanmış bir insana yaptığınız yorumları kınıyorum.Sizin yaptığınız da gözlük takan birine dörtgöz diyerek alay etmek gibi,sizin de birgün gözlük takmayacağınız ya da belki de gözlerinizde bozukluk olup şu anda farkında olmadığınız olasılıklarını göz ardı etmeyiniz.Hiç kimse diğer bir kişiyi özellikle böyle hassas bir konuda bu denli kaba ve acımasızca yaralama hakkına sahip değil.
Başka hiç bir kadın benim alternatifim olamaz. Bu kadar değer veriyorum kendime.
Ayrıca şu kınama sınanırsın temalı sözler cidden kabak tadı verdi artık. Sığınacağınız tek cümle bu mu kaldı yani? Karaktersiz biriyle evliliği devam ettirmenizi savunuyorsunuz sürekli. Farkında mısınız bilmiyorum ama hep aynı cümleleri tekrar edip duruyorsunuz, anladığım kadarıyla bunlar kedinizi rahatlatmak adına bulduğunuz cümleler ama cidden farklı şeyler bulun artık.
Kınıyorum arkadaş zina yapan herifleri, uçkuruna kaşına gözüne sahip çıkamaya erkekleri ve hayatını kocasını affetmesine kılıf uydurmaya adamış kadınları da kınıyorum. Aldatmayı sırf kendi içleri rahatlasın diye normalleştirenleri de kınıyorum.
Olayı dönüp dolaşıp dine de getirmeyin çok komik oluyor artık. Ne yani zina hırsızlık kul hakkı vs. diyen hocalar eninde sonunda zina mı yapıyor hırsız mı oluyor kul hakkı mı yiyor? Zina zinadır. Süslü kelimelerle hayatın normal bir parçasıymış gibi yansıtmayın.
Bunlar birde bu anlayışla erkek çocuğu yetiştiriyorlar.Sonra erkek aldatır elinin kiri kadın aldatır namussuz olur diyenler yine bunlar.Yapmayanlar fakir cirkin ozguvensiz ya da firsatini bulamamis
Yaralanmış bir insana yaptığınız yorumları kınıyorum.Sizin yaptığınız da gözlük takan birine dörtgöz diyerek alay etmek gibi,sizin de birgün gözlük takmayacağınız ya da belki de gözlerinizde bozukluk olup şu anda farkında olmadığınız olasılıklarını göz ardı etmeyiniz.Hiç kimse diğer bir kişiyi özellikle böyle hassas bir konuda bu denli kaba ve acımasızca yaralama hakkına sahip değil.
Valla ben de anlamıyorum bunu,hep aynı laflar.Artık Facebook'ta mı görüyorlar,Hz Muhammet'in hayatını okurken namuslukla,dürüstlükle,zinayla ilgili sözlerinin olduğu partı atlayıp kınama kısmını mı okuyorlar ben de anlamadım.Ama değişim şart ne bileyim bir araştırsalar belki Shakespeare'nin efendime söyleyeyim Baudelaire'in,bir Can Yücel'in de konuyla ilgili sözleri vardır. Olmuyor böyle hanımlar.
başka hiç bir kadın benim alternatifim olamaz. Bu kadar değer veriyorum kendime.
Olayı dönüp dolaşıp dine de getirmeyin çok komik oluyor artık. Ne yani zina hırsızlık kul hakkı vs. Diyen hocalar eninde sonunda zina mı yapıyor hırsız mı oluyor kul hakkı mı yiyor? Zina zinadır. Süslü kelimelerle hayatın normal bir parçasıymış gibi yansıtmayın.
Kınama başına gelir
Göz bozukluğuyla aldata erkeği normalleştirmenin ne alakası olduğunu da araştırmış mı pröfözörler
Kınama başına gelir
Göz bozukluğuyla aldata erkeği normalleştirmenin ne alakası olduğunu da araştırmış mı pröfözörler
Gerçek özgüven benim alternatifim olamaz diyen kadında değil,ben bunları aşabilecek kadar güçlüyüm,beni seven ve sevdiğim insanın hatasına rağmen ona bir şans vereceğim,mükemmeliyetçiliğin tuzağına düşmeyeceğim diyebilen kadındadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?