eşimin aldatması...

kadın yada erkek fark etmez fakat kadının aldatması daha cok duygusaldır baskasına aşık olur. Erkeğin cogu zaman oyle değildir. Bakın erkek aldatırsa affedın mı dedım_? Ilişkinizin kalitesine eşinize bağlı bunlarıda yazdım cımbızla laf cekıyorsunuz bende bu zıhnıyete cevap veremem ,! Zaten 2.kez ve sonrası aldatmaların şansın ş sini hak etmemeli bence. Fakat konu sahıbı ılk ve cocğum var dıyınce hemen peşin yukumlu olmamalı affet ve surundur . Sanmayın kı affeden gulluk gulustanlık oluyor bunu yaşamayan bılemez

Yapmayanlar fakir cirkin ozguvensiz ya da firsatini bulamamis

Yaralanmış bir insana yaptığınız yorumları kınıyorum.Sizin yaptığınız da gözlük takan birine dörtgöz diyerek alay etmek gibi,sizin de birgün gözlük takmayacağınız ya da belki de gözlerinizde bozukluk olup şu anda farkında olmadığınız olasılıklarını göz ardı etmeyiniz.Hiç kimse diğer bir kişiyi özellikle böyle hassas bir konuda bu denli kaba ve acımasızca yaralama hakkına sahip değil.

Canım çok üzüldüm İnan.erkekler bebekten sonra değişiyor bazen.Valla ne desem yanlış olur başıma gelmedi hiç şükür ama henüz bebek yapmadık biz.Otur eşinle düzgün bir şekilde tartışmadan konuş en doğru kararı o zaman verebilirsin bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ezgi ben gerçekten merak ediyorum.. adam minimum 2 kere aldatmış, üstelik kadının yatağında.. bu adam nasıl süründürülür sevgili ezgi? trip yaparak mı? yemek yapmayarak mı? yatakları ayırarak mı? en az 2 kere aldatarak "seni hiçbir bölgeme takmıyorum" mesajı veren bir erkek nasıl süründürülür?

valla bu kadın duygusaldır lafınada inanmıyorum. bu konuda erkekler gibi sadece cinsellik için aldatan çok kadın var duyduğum gördüğüm.
.

Niye ezgi? Aynı fırsatı, aynı yakışıklılığı ve aynı parayı buldu, niye ikincisini yapamıyor ki? Madem böyle bunların huyu, birinci affediliyor da ikinci niye affedilemiyor?

Gozluk aci veriyorsa lazer yapiyorlar artik

Valla ben de anlamıyorum bunu,hep aynı laflar.Artık Facebook'ta mı görüyorlar,Hz Muhammet'in hayatını okurken namuslukla,dürüstlükle,zinayla ilgili sözlerinin olduğu partı atlayıp kınama kısmını mı okuyorlar ben de anlamadım.Ama değişim şart ne bileyim bir araştırsalar belki Shakespeare'nin efendime söyleyeyim Baudelaire'in,bir Can Yücel'in de konuyla ilgili sözleri vardır.Olmuyor böyle hanımlar.

Yapmayanlar fakir cirkin ozguvensiz ya da firsatini bulamamis
Bunlar birde bu anlayışla erkek çocuğu yetiştiriyorlar.Sonra erkek aldatır elinin kiri kadın aldatır namussuz olur diyenler yine bunlar.
Aldatmayan erkek karakteri oturmuş özgüvenli ne istediğini bilen erkektir.
Asıl var ya çirkin erkek daha çok aldatıyor.O özgüvensizliği nereden nasıl kapatacağını şaşıyor.Kompleksli olanlar gerçekten böyle.Tecrübeyle sabittir.

Kınama apla, başına gelir, bak ne diyo arkadaşlar kınamadığın başına gelmeden ölmezmişsin.. sen kimlere böyle kötü kötü yorumlar yapacaksın bakalım

zaten bu facebook çıktı, buralar aforizma cennetine döndü eskiden ne güzel düz araziydi halbuki

gözlükle ne alaka şimdi.örnek garip kaçmış.
hoş lens taksın o zaman. alternatifler var kısacası.boşanmak ve lens takmak.

biz kınamıyormuyuz_? ıyımı yaptı dedık ama çözüm bulunmalı ortada cocuk varsa yıkmak silmek çok kolay ! Bır surec verılmelı anlayabılıyormusun _? Yıneden kişi kendını ayrılıkla ıyı olacağını dusunuyorsa ayrılır. Kızgınlıkla verılmez bu kararlar bızlerde yangına körükle gitmeyelım dedım. Ilişkinizin önceki kalitesine bağlı kendımı rahatlamak ıcın bunlara gerek yok, benım ılıskım evlılığımın burda rahatlamaya ıhtıyacı yok canım kendımı değil konu sahıbının yanında olmak amacı , ya bu konular yuzunden canına kıyan ınsanlar var ya bu ağır trawma yazdıklarınız gaza getirir insanı dunyanın sonumu ya_? Ama hata edıyosun buyuk konusma senın ıyılığın ıcın dıyorum aynı senın gbı kınıyorummmmmmmmmmm dedım tamam mı_ ama devam et sen bılırsın.

Kınama başına gelir

Göz bozukluğuyla aldata erkeği normalleştirmenin ne alakası olduğunu da araştırmış mı pröfözörler

Gerçek özgüven benim alternatifim olamaz diyen kadında değil,ben bunları aşabilecek kadar güçlüyüm,beni seven ve sevdiğim insanın hatasına rağmen ona bir şans vereceğim,mükemmeliyetçiliğin tuzağına düşmeyeceğim diyebilen kadındadır.

En cok firsat benim esimde var valla. Yurtdisinda calisiyor. Kadin ev arkadasi var. Yapsa ruhum duymaz. Bu yuzden basta ben buyuk konusmam. Affedebilirim de. Ama bunu erkek irkina suc atarak yapmam. Sagolsun hic suphe dusurmedi 2 yildir uzagimda. Yine de kimsenin garantisi yok. Benim de yok tabi :)

Kınama başına gelir

Göz bozukluğuyla aldata erkeği normalleştirmenin ne alakası olduğunu da araştırmış mı pröfözörler

biz kınamıyormuyuz_? ıyımı yaptı dedık ama çözüm bulunmalı ortada cocuk varsa yıkmak silmek çok kolay ! Bır surec verılmelı anlayabılıyormusun _? Yıneden kişi kendını ayrılıkla ıyı olacağını dusunuyorsa ayrılır. Kızgınlıkla verılmez bu kararlar bızlerde yangına körükle gitmeyelım dedım.BURDA ALDATAN ERKEK MI SIZCE NORMALLEŞTİRİLİYOR YOKSA İLİŞKİ İÇİN BAKIŞ AÇILARIMI SUNULUYOR_?

Kınama başına gelir

Küstah tavırlarınız sizinle diyalog kurulamayacak denli özgüvensiz olduğunuzu ne kadar da açık gösteriyor.Herkesin alternatifi olabilir unutmayın,en özgüvensiz insanlar kibirin tuzağına düşmüş ,kendine çok güvendiği sanılan insanlardır.

Gercek ozguven aldatildiktan sonra kendi kocasinin ahlaksizlik yaptigini kabullenen kadindir. Sonra affeder ya da etmez bu kadinin ozguvenini gostermez. Gelip milletin kocasina camur atarsa o zaman ozguvensizdir acizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…