eşimin aldatması...

Benim esim yok o yuzden rahatim ama aldatsa kapiyi gosterirdim bu kesin. Kadin seviyorsa affeder diye bir sey yok. Seven erkek aldatmaz. O sevgi , saygiyi o evlilikte "aldatan erkek" bitirmistir. Kadina bu kadar sorumluluk yuklenmemeli.

Son düzenleme:

katılıyorum. Size

[h=2]Ihanet girişimi sonrası ...[/h]
Gecen aylardakı konularımı bılen vardır elbette. Eşimin ihanet gırısımı oldukça sarsmıstı benı. Hemde daha yenı evlıyken yıl bıle olmamışken. şuan eskısınden daha ıyı oldugumuz kesin, fakat bendeki dalmalar bazen ağlamalar bırturlu gecmıyor kızlar. Annem gecenlerde ezgi eski neşeni kaybettin kızım dedi evet doğru , ama terk etseydım daha kötü olurdum biliyorum. Buyuk travma. Eşimle sürekli, onun ailesine gıderız aramız gayet ıyıdır ailesiyle biricik gelinleriyim severler beni.
Gezeriz eser ıst.dışına çıkar 1gecede olsa farklı yerde kalırız, bana sarılmadan uyumaz uyurken bıle öper yanı boyle bırı.. Mutfakta yardımcı olur herzaman. Ufak tartışmalarda bıle gelıp sarılır dayanamaz ılk adım ondandır hep. Benım aileme gıderz sureklı
çoğu kadının ısteği ozellıklerdır belki bılmıyorum. Onu hala affetmiş değilim, sevgisi ayrı ama kalbımın kırgınlıgı cok ayrı. Nezaman tamamen silerim_? Bılmıyorum ama zor..:2: Fevri kızgınlıkla karar verılmez dedıler ayrılık ıcın sans verdım bu sans sürecini iyi kullandı ama ben emın değilim.......... Içimde kopan fırtınaların haddı hesabı yok.

konu sahibininde bu duyguları yaşamasını istiyorsan buyur boşanmasın.
senin nisanda
açtığın konun ve duyguların.

Beni aldatan herifin kalitesini mi sorgulayacağım bir de

Peki kaç kere şans verilmeliymiş onu da söyle de tam olsun

Yalnız yazınızdan o kadar etkilendim ki kocam beni aldatsa da affetsem şöyle bir özgüven sahibi olsam diyesim geldi.

niye ezgi? Aynı fırsatı, aynı yakışıklılığı ve aynı parayı buldu, niye ikincisini yapamıyor ki? Madem böyle bunların huyu, birinci affediliyor da ikinci niye affedilemiyor?

1.hata 2. Goze almaktır boşanmayı. Arasında fark var.. Yıne 2.ve sonrası ıcın affedenlere bırsey demem saygı duyarım

wolfrog konuma senden yorum istiyorum :26::26:

ben hala aldatan erkek nasıl süründürülür onu öğrenemedim ya la yok adam için "çok da fifi" modunda zaten de ben yine de öğrenmek isterdim..

bu duygular elbette olacak canım elbette... Ağlamadan olurmu kım dayanır. Ama yasadığım guzel seylerı paylaşırsam şu yazdıklarımı sıler goturur. Eşimin desteği pişmanlığı ve olayın bukadar ciddi olacağını anlaması guzel bır ders oldu. Nıtekım kaybetme korkusu gırdımı kalplere zor.

Adriana Lima'nın, Hülya Avşar'ın alternatifleri varsa söylenecek söz yok.... Bu sadece karşınızdaki insanla alakalı birşey.

bir damla gözyaşına bile deymez o mutluluk anları. ama siz bunu seçmişsiniz. diyecek bir şeyim yok. ama herkes sizin gibi olamaz bunuda siz kabul edin. dnalarımızın kou bile farklı kodlanmış çünkü.

Son düzenleme:
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın bizim bu laflarımız konu sahibi aldatılan arkadaşa değil,aldatan erkeğe hak veren'Kader,kısmet,kınadığınız başınıza gelir ,aldatılmak bu işin fıtratında var.' diyen arkadaşlara.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1.hata 2. Goze almaktır boşanmayı. Arasında fark var.. Yıne 2.ve sonrası ıcın affedenlere bırsey demem saygı duyarım

Diğer abla için de dedim ben, erkek için bu normalse sonunda kürkçü dükkanına dönüp pişman olduktan sonra 2., 3. yada 10. farkı olmamalı, o mantığa göre.. 1.yi yapanın 2.ci ye yaptığının da bir olasılığı var biliyorsun değil mi ezgicim..

Hiç aldatılmadım benim savunduğumda bu aldatılmışsa %70 kadın suçlu tabikide bayanım doktor konusunada gelecek olursam gerek yok bence doktora gitmeme 😗

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

adriana lima'nın, hülya avşar'ın alternatifleri varsa söylenecek söz yok.... Bu sadece karşınızdaki insanla alakalı birşey.

evet :)) çok doğru . Ve anlamadığım ''her erkek aynı değil fakat yapan çok var'' kanısı burdakı bayanların hıc bırı ıstısnayı secmıyorda sankı herkesın eşine çamur atılmış gbı cevap verıyor. Yahu sız ıstısnasınız sız yasamadınız mukemmel olan sızsınız bunu görün :)

Seni çok iyi anlıyorum. Ben evli değilim, bir ilişkim var. Bana bir kere yalan söyledi o da huzurumu kaçırmamak içinmiş ama o günden beri huzurum kalmadı. Affetmemeliydim şu an çok daha fazla aşığım çok seviyorum.Ayrıca o yalandan sonra başka yalanları da oldu....

Gören herkes gözlerinde neşe enerji ışık sönmüş diyor. 25 yaşındayım saçlarım beyazlamaya başladı. Sosyal bir insandım 8 ay önce.... Şimdi bi acayip oldum... İnsanın hevesini duygularını güvenini yerle bir ediyorlar....

wohoooo oranını sevsinler tatlı kıs

canım var tab varsa kendı bılır. Ben eşimede dedım bukadar sevgı yıl emek var ortada hata yaptın kabul ettın pişmansın bağrıma bastım fakat 2.sı hata değil boşanmayı goze alamk . Bunu yaparsa eğer ozaman düşünmeli demi. Ya yapmazsa bırdaha buda var canımcım. Yaşanandan sonra çözüm bulunmalı 1 gun gelecek dıye 364 gun düşünülüp kahredemeyız kendı bılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…