- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi aysunsedat
-
gerçek özgüven benim alternatifim olamaz diyen kadında değil,ben bunları aşabilecek kadar güçlüyüm,beni seven ve sevdiğim insanın hatasına rağmen ona bir şans vereceğim,mükemmeliyetçiliğin tuzağına düşmeyeceğim diyebilen kadındadır.
[h=2]Ihanet girişimi sonrası ...[/h]biz kınamıyormuyuz_? ıyımı yaptı dedık ama çözüm bulunmalı ortada cocuk varsa yıkmak silmek çok kolay ! Bır surec verılmelı anlayabılıyormusun _? Yıneden kişi kendını ayrılıkla ıyı olacağını dusunuyorsa ayrılır. Kızgınlıkla verılmez bu kararlar bızlerde yangına körükle gitmeyelım dedım. Ilişkinizin önceki kalitesine bağlı kendımı rahatlamak ıcın bunlara gerek yok, benım ılıskım evlılığımın burda rahatlamaya ıhtıyacı yok canım kendımı değil konu sahıbının yanında olmak amacı , ya bu konular yuzunden canına kıyan ınsanlar var ya bu ağır trawma yazdıklarınız gaza getirir insanı dunyanın sonumu ya_? Ama hata edıyosun buyuk konusma senın ıyılığın ıcın dıyorum aynı senın gbı kınıyorummmmmmmmmmm dedım tamam mı_ ama devam et sen bılırsın.
biz kınamıyormuyuz_? ıyımı yaptı dedık ama çözüm bulunmalı ortada cocuk varsa yıkmak silmek çok kolay ! Bır surec verılmelı anlayabılıyormusun _? Yıneden kişi kendını ayrılıkla ıyı olacağını dusunuyorsa ayrılır. Kızgınlıkla verılmez bu kararlar bızlerde yangına körükle gitmeyelım dedım. Ilişkinizin önceki kalitesine bağlı kendımı rahatlamak ıcın bunlara gerek yok, benım ılıskım evlılığımın burda rahatlamaya ıhtıyacı yok canım kendımı değil konu sahıbının yanında olmak amacı , ya bu konular yuzunden canına kıyan ınsanlar var ya bu ağır trawma yazdıklarınız gaza getirir insanı dunyanın sonumu ya_? Ama hata edıyosun buyuk konusma senın ıyılığın ıcın dıyorum aynı senın gbı kınıyorummmmmmmmmmm dedım tamam mı_ ama devam et sen bılırsın.
Gerçek özgüven benim alternatifim olamaz diyen kadında değil,ben bunları aşabilecek kadar güçlüyüm,beni seven ve sevdiğim insanın hatasına rağmen ona bir şans vereceğim,mükemmeliyetçiliğin tuzağına düşmeyeceğim diyebilen kadındadır.
niye ezgi? Aynı fırsatı, aynı yakışıklılığı ve aynı parayı buldu, niye ikincisini yapamıyor ki? Madem böyle bunların huyu, birinci affediliyor da ikinci niye affedilemiyor?
Beni aldatan herifin kalitesini mi sorgulayacağım bir de
Peki kaç kere şans verilmeliymiş onu da söyle de tam olsun
Yalnız yazınızdan o kadar etkilendim ki kocam beni aldatsa da affetsem şöyle bir özgüven sahibi olsam diyesim geldi.
[h=2]ıhanet girişimi sonrası ...[/h][ındent]gecen aylardakı konularımı bılen vardır elbette. Eşimin ihanet gırısımı oldukça sarsmıstı benı. Hemde daha yenı evlıyken yıl bıle olmamışken. şuan eskısınden daha ıyı oldugumuz kesin, fakat bendeki dalmalar bazen ağlamalar bırturlu gecmıyor kızlar. Annem gecenlerde ezgi eski neşeni kaybettin kızım dedi evet doğru , ama terk etseydım daha kötü olurdum biliyorum. Buyuk travma. Eşimle sürekli, onun ailesine gıderız aramız gayet ıyıdır ailesiyle biricik gelinleriyim severler beni.
Gezeriz eser ıst.dışına çıkar 1gecede olsa farklı yerde kalırız, bana sarılmadan uyumaz uyurken bıle öper yanı boyle bırı.. Mutfakta yardımcı olur herzaman. Ufak tartışmalarda bıle gelıp sarılır dayanamaz ılk adım ondandır hep. Benım aileme gıderz sureklı
çoğu kadının ısteği ozellıklerdır belki bılmıyorum. Onu hala affetmiş değilim, sevgisi ayrı ama kalbımın kırgınlıgı cok ayrı. Nezaman tamamen silerim_? Bılmıyorum ama zor..:2: Fevri kızgınlıkla karar verılmez dedıler ayrılık ıcın sans verdım bu sans sürecini iyi kullandı ama ben emın değilim..........ıçimde kopan fırtınaların haddı hesabı yok. [/ındent]
konu sahibininde bu duyguları yaşamasını istiyorsan buyur boşanmasın.
Senin nisanda
açtığın konun ve duyguların.
Küstah tavırlarınız sizinle diyalog kurulamayacak denli özgüvensiz olduğunuzu ne kadar da açık gösteriyor.Herkesin alternatifi olabilir unutmayın,en özgüvensiz insanlar kibirin tuzağına düşmüş ,kendine çok güvendiği sanılan insanlardır.
bir damla gözyaşına bile deymez o mutluluk anları. ama siz bunu seçmişsiniz. diyecek bir şeyim yok. ama herkes sizin gibi olamaz bunuda siz kabul edin. dnalarımızın kou bile farklı kodlanmış çünkü.bu duygular elbette olacak canım elbette... Ağlamadan olurmu kım dayanır. Ama yasadığım guzel seylerı paylaşırsam şu yazdıklarımı sıler goturur. Eşimin desteği pişmanlığı ve olayın bukadar ciddi olacağını anlaması guzel bır ders oldu. Nıtekım kaybetme korkusu gırdımı kalplere zor.
YUH yahu !
Gördüm gördüm de böyle bir yorum ömrümde görmedim! Yazmayacaktım da tutamadım kendimi.
Siz kadın mısınız cidden?
Üç maymun he?
Demek siz öyle yaptınız?
Vay be!
Aldatmışsa senin de suçun ne demektir???
Adam haysiyetsizce, ona yemeğini yapan, pis donlarını yıkayan, yatağına girip kadınlık yapan, evladını karnında taşıyan karısını iğrenç bir şekilde kendi evinde ve kendi yatağında aldatsın fakat suçlu kadın öyle mi????
Siz bir doktora görünün bence.
Hiç iyi değilsiniz!!!
1.hata 2. Goze almaktır boşanmayı. Arasında fark var.. Yıne 2.ve sonrası ıcın affedenlere bırsey demem saygı duyarım
adriana lima'nın, hülya avşar'ın alternatifleri varsa söylenecek söz yok.... Bu sadece karşınızdaki insanla alakalı birşey.
[h=2]Ihanet girişimi sonrası ...[/h]Gecen aylardakı konularımı bılen vardır elbette. Eşimin ihanet gırısımı oldukça sarsmıstı benı. Hemde daha yenı evlıyken yıl bıle olmamışken. şuan eskısınden daha ıyı oldugumuz kesin, fakat bendeki dalmalar bazen ağlamalar bırturlu gecmıyor kızlar. Annem gecenlerde ezgi eski neşeni kaybettin kızım dedi evet doğru , ama terk etseydım daha kötü olurdum biliyorum. Buyuk travma. Eşimle sürekli, onun ailesine gıderız aramız gayet ıyıdır ailesiyle biricik gelinleriyim severler beni.
Gezeriz eser ıst.dışına çıkar 1gecede olsa farklı yerde kalırız, bana sarılmadan uyumaz uyurken bıle öper yanı boyle bırı.. Mutfakta yardımcı olur herzaman. Ufak tartışmalarda bıle gelıp sarılır dayanamaz ılk adım ondandır hep. Benım aileme gıderz sureklı
çoğu kadının ısteği ozellıklerdır belki bılmıyorum. Onu hala affetmiş değilim, sevgisi ayrı ama kalbımın kırgınlıgı cok ayrı. Nezaman tamamen silerim_? Bılmıyorum ama zor..:2: Fevri kızgınlıkla karar verılmez dedıler ayrılık ıcın sans verdım bu sans sürecini iyi kullandı ama ben emın değilim..........Içimde kopan fırtınaların haddı hesabı yok.
konu sahibininde bu duyguları yaşamasını istiyorsan buyur boşanmasın.
senin nisanda
açtığın konun ve duyguların.
Hiç aldatılmadım benim savunduğumda bu aldatılmışsa %70 kadın suçlu tabikide bayanım doktor konusunada gelecek olursam gerek yok bence doktora gitmeme 😗
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
diğer abla için de dedim ben, erkek için bu normalse sonunda kürkçü dükkanına dönüp pişman olduktan sonra 2., 3. Yada 10. Farkı olmamalı, o mantığa göre.. 1.yi yapanın 2.ci ye yaptığının da bir olasılığı var biliyorsun değil mi ezgicim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?