eşimin aldatması...

Kendince bildiğin yanlış işte, onu düzeltiyorum...delil istersen özel mesaj atabilirim...

E diğer bildiklerin de yanlışsa, millet yoruldu aslında laf anlatmaya..

dıger bıldıklerımden emınım .....
bı erkek 2. bı kadınla evlenebılır. caızdır. yalnız adıl olacak hepsıne yoksa olmaz
ve bu gunumuzde ıs sartları vs mumkun olmadıgı ıcın gunumuzde onerılmez
ben de ıstemem zaten
dogruyu yazıyorum ...
ha ama ızın alınmıyormus okudum ogrendım...

Son düzenleme:

Evet 4 eş için verilen ruhsatın şartları çok ağır.. yoksa izin almakla falan alakası yok..

konu daha fazla dini boyuta kaymadan ben sustum :))

Evet 4 eş için verilen ruhsatın şartları çok ağır.. yoksa izin almakla falan alakası yok..

konu daha fazla dini boyuta kaymadan ben sustum :))
Ben aslında arkadaşın biri kabul edersen 4 eş alsın esin dediği için
Caiz olduğunu hatırlatmak amaçlı yorumda bulunmuştüm
Konu sahibine gelince de ortada yok ama şu an sınırlı,üzgün haklı olarak ve buradaki acımasız yorumlari görünce ( size değil lafım ) de yanlış birşeyler yapabilir
O yüzden empati kurarak cevap vermek gerektiğini düşünüyorum ve boşanmak istemiyorsa yalvarttirsin,peşinden kostursun öyle barışsin
Bilemicem ama bana eşini hala seviyor gibi geldi
Bunun tekrarlanmıcana eminse barışsin
Aksi halde tabi ki bosansin
Ve konu sahibi arkadaş haliyle bana göre ' ne yapiyim' dediğine göre kararsız geldi
O yüzden direk bosan deyip bu vebalin altına girmek istemem

Son düzenleme:
YUH yahu !
Gördüm gördüm de böyle bir yorum ömrümde görmedim! Yazmayacaktım da tutamadım kendimi.
Siz kadın mısınız cidden?
Üç maymun he?
Demek siz öyle yaptınız?
Vay be!
Aldatmışsa senin de suçun ne demektir???
Adam haysiyetsizce, ona yemeğini yapan, pis donlarını yıkayan, yatağına girip kadınlık yapan, evladını karnında taşıyan karısını iğrenç bir şekilde kendi evinde ve kendi yatağında aldatsın fakat suçlu kadın öyle mi????
Siz bir doktora görünün bence.
Hiç iyi değilsiniz!!!

Offf

Kadın getirmiş derken, duygusal bir ilişki mi kurmuş yoksa tek gecelik mi?

Çok kötü bir durum.

Peki anladığınızı biliyor mu?

ned demek ya duygusalda gecelikte gelemez o karısınında evi nasıl aynı yatatta yaaa öffffffffff mide bulandırıcı allah bildigi gibi yapsın ya bide kadına tavır alıo annesine gitmişmiş tabi gidecek o annesi

Artık, '''büyük konuşma başına gelir=ben de aldatıldım, aldatılmaya karşı sıcak bakıyorum''' olarak algılıyorum ben.
Aldatilmadim Allah a şükür
Sıcak baktığımı da nerden cikardiniz yok öyle bişey
Büyük konusunca başımıza gelir konustugumuz şey başımıza gelmeden de ölmeyiz
O yüzden böyle şeylerde büyük konusulmamali..

al bendende okadar bence erkek üye

biz kocamız eski iş arkadasıyla konustu die ne konustu sık die kafayı yerken kıyametler koparırken yeminler alırken süründürürken, nasıl bu kadın baskasının girdigi kapıdan giriyor ve o yataga nasıl bakıyor görüyor. ben takıntılıyım kafayı yerdim demek bile istemiyorum kendimi koyamıyorum bile kadının yerine.o evin heryerinde bulunmuslardr illaki,konu sahibinin psikolojisini düsünemiyorum bile allah yardımcısı olsun yaa

al bendende okadar bence erkek üye

Kesinlikle.
Daha hayret verici olanı;
kadınlar bunları yazabiliyor maalesef.
Bilinçsiz o kadar çok kadın var ki ülkemizde, her daim ezilen ve fena durumlara düşen..
Yazık!

Üzgünüm ama çoğunluğu,fırsat bulanların hepsi bir şekilde aldatır.Bazı kadınlar öğrenir,bazıları hiç fark etmez.

biütün söyledikleriniz cok dogru ama biz kadınlar kabüllenemiyoruz bence bunları. görmek istedigimizi görüyoruz ben sizin anlatmak istediginizi ilk yorumunuzda anladım.siz affedin vs yazmamısınız zaten nese düşünceleriniz güzel.cogu kadının haberi bile yoktur eminim

arkadasım kadın bosama demediki erkeklerin içgüdüsünü anlattı evet kadın aldatrsa asık olusa aldatıyo ama erkek bi anlık heves için konu sahibinin allah yardımcısı olsun insallah dogru kararı verir bebegi için tabi kendi kararını düsündügünü

arkadasım yasadıgın sey cok zor cok agır bosan bosanma dememiz bos vebale giremem.sen yine bidigini yap ne hissediyorsan yap ama bu yara seni depresyona sokar ruh saglıgını bozar bebegin var alllah bagıslasın bebegin için seni ayakta tutacak karar neyse onu ver .allah basıma vermesin insalllah cok zor cok. alllah sabır versin cok dua et dogru karar vermek için hiçde üzme karektersizmiş de gec yapılacak belli ama kararını sen ver baskası degil.birde esinin gönlü yokken nie gidiyonki annene ya keske 1 2 gün bekleyip rızasını alıp gitseydin yanlıs anlama böle yaptın die böle olmaması gerekti

DİLEK HANIM BUNDAN ÇOK DEĞİL 1 YIL ÖNCE BENDE AYNI ŞEYLERI DÜŞÜNÜRDÜM. HATTA ÇOK DAHA SERT YORUMLAR YAPIP BARIŞANLAR INANAMAZDIM. FARKLI BİR İSİMLE KK UYELİĞİM VARDI MALESEF UTANDIĞIM İÇİN DEĞİŞMEK ZORUNDA KALDIM. BURDAKİ ARKADASLAR BUKADAR SERT VE KADININN ZEKASINI KÜÇÜMSEYECEK (eĞER AFFDERSE) GİBİ YORUMLAR YAPIYORLAR . MUSLUMAN OLAN ŞUNA INANMALI BUYUK KONUŞMAYIN VE KINAMAYIN SINANIRSINIZ.. BEN BUNA HIC BIRZAMAN UYMADIM VE BU KONUDA BUYUK KONUSTUM EVET KABUL EDİYORUM . VE SONUNDA YAŞADIM ÖYLE BURDA ESİP GECTİĞİNİZ GİBİ HİÇ BİRSEY OLMUYOR!!! BENIM EŞİMDE EYLEME GECMIS BIR DURUM YOKTU YINEDE ÇOK YIKICIYDI. SİZLERDEN RİCAM ARKADASLAR UZUNTULU VE KEDERLE KARAR ALMAYA CALIŞAN BIR INSANA TARAFSIZ KALMANIZ. VE BU KADAR BUYUK KONUSMAMANIZ.

YA NE KDAR BUYUK KONUSUYOSUNUZ SİZ YA_? HER OLAYDA BU KADAR SERT. BILMIYORUM ÇOCUGUNUZ VARMI--? KONU SAHIBI SADECE KENDISINI DEĞİL EVLADINI DÜŞÜNMEK ZORUNDA. BUNDAN ÇOK DEĞİL 1 YIL ÖNCE BENDE AYNI ŞEYLERI DÜŞÜNÜRDÜM. HATTA ÇOK DAHA SERT YORUMLAR YAPIP BARIŞANLAR INANAMAZDIM. FARKLI BİR İSİMLE KK UYELİĞİM VARDI MALESEF UTANDIĞIM İÇİN DEĞİŞMEK ZORUNDA KALDIM. ÇUNKU ADAMA DEMEZLER MI ASAR KESER ÇEKER GIDERDIN NE OLDU_? ŞİMDİ UZUN BIR TERAPİNİN ARDINDAN ESKİ GUZEL GUNLERIMIZI YAŞAMAYA BAŞLADIK. HER İLİŞKİ KENDİSİNİN İSTİSNASIDIR. BUNU UNUTMAMALI ! BURDAKİ ARKADASLAR BUKADAR SERT VE KADININN ZEKASINI KÜÇÜMSEYECEK (eĞER AFFDERSE) GİBİ YORUMLAR YAPIYORLAR . MUSLUMAN OLAN ŞUNA INANMALI BUYUK KONUŞMAYIN VE KINAMAYIN SINANIRSINIZ.. BEN BUNA HIC BIRZAMAN UYMADIM VE BU KONUDA BUYUK KONUSTUM EVET KABUL EDİYORUM . VE SONUNDA YAŞADIM ÖYLE BURDA ESİP GECTİĞİNİZ GİBİ HİÇ BİRSEY OLMUYOR!!! BENIM EŞİMDE EYLEME GECMIS BIR DURUM YOKTU YINEDE ÇOK YIKICIYDI. SİZLERDEN RİCAM ARKADASLAR UZUNTULU VE KEDERLE KARAR ALMAYA CALIŞAN BIR INSANA TARAFSIZ KALMANIZ. VE BU KADAR BUYUK KONUSMAMANIZ. VE SONUNDA TEK 1 DOST BULUP DERTLEŞEMEZSINIZ ÇÜNKÜ SİZ O DEĞİLDİNİZ YA GÜÇLÜ KADINDINIZ HANI AFFETMEYEN... GÜÇLÜ İNSAN TANIMI BU DEĞİL ALDATMA OLAYLARINDA... BUNU YAŞAMAYAN ANLAYAMAZ. KENDIMI OLMADIĞIM KADAR GÜÇLÜ VE MUTLU HİSSEDİYORUM.

Arkadaşlar gerekeni yazmışlar da öyle bir açıklama yapmışsınız ki zamparalığına kılıf bulmak isteyen erkekleri direk size yönlendireceğim. Zampara dostu psikolog

Kadınlık gururumun olması sığlıksa sanırım farklı bir boyutta yaşıyoruz. Benim kendime saygım var çok şükür, hemcinslerimin de olsun isterim şahsen. Ayrıca olaya eşimi karıştırma istersen, dünyada sizin çevrenizdeki kokuşmuş erkeklere alternatif düzgün erkekler de var. Bu arada yok danışanlarım var bilmemne demeniz de çok komik. Tıpkı bir doktorun buraya gelenlerin de hepsi hasta yea demesi gibi. Sorunsuz tiplerin sizde işi ne

Biyolojim müsait... Erkeklerin paçayı kurtarma çabalarında yeni bir ses yeni bir soluk

Allah aşkına dilek abla, emekli ol sana bir pastane açalım, kek poğaça yap orada insanlığa daha faydalı olursun...
Koptum

İslamda keyfi olarak 4 eş diye bir şey söz konusu değil ,İslam evliliğe en çok önem veren dindir .
O yüzden ki haram helal denilen olay var .4 eşin bir sürü ağır şartları var ,savaş çıkar kadınlar sahipsiz kalır o zaman erkekler kadınlara sahip çıkmak için evlenebilirler mesela .Öyle güzel ki aslında İslamın kadınları koruma durumları ,ama anlayana.
Bir çok insan bunu keyfi birşeymiş gibi algılıyor.Allah İslamda en büyük şerefi ve değeri kadına vermiştir ki ona annelliği bahşetmiştir.Kadın sadece çocuğunu emzirmek ve ona bakmakla yükümlüdür.Mesela şuan bizim geleneğimizde olan ev işleriyle İslamda kadın mükellef değildir aslında ,erkek bu işler için bir hizmetçi tutmalı ,yoksa kadın yapmak zorunda değil ,biz yapıyoruz orası ayrı ..
İslam nefse en çok önem veren din o yüzden de 4 eş mevzusunu nefse odaklayarak keyfi olarak 4 eş alın diyebilecek bir din asla değil ..
Zaten günümüz şartlarında 4 eş almak da mümkün değil ,şartların oluşması açısından da ,erkeğin eşit davranamayacağı gerçeğinden de ,her anlamda da ..
Eşin hasta olacak çocuklarına bakma gücü olmayacak ,ya da savaş çıkacak erkekler azalacak kadınlar çok fazla olacak da o zaman çok eşliliğe izin verilebilir.O da ortada kalan yetimleri ve ortada kalan kadınları koruma amaçlı olarak .
Ayrıca islamda 4 eşten fazlası yasak ,yani aslında bu bir sınırdır ,genişlik değil.
Ayrıca İslam tüm zamanların dini olduğundan ,cahiliyye döneminde fuhuş çok fazla olduğundan kadınları koruma amaçlı onları fuhuştan ,zinadan korumak için tedbir amaçlı 4 eşe izin vermiştir.Halbuki şuan bu şartlar oluşmadığından buna gerek yoktur .Yukarda saydığım şartlar oluşursa ancak buna izin verilebilir ,onun da en büyük şartı adaleti sağlamaktır ki ,bunu hiçkimse başaramayacağından çok ama çok zor bir durum 4 eş almak..

Ezgi hanım geçmişte kime ne yorum yaptığınızın düşüncelerimi değiştriceğini de nereden çıkardınız. Bazı insanlar eşlerinin kendisini değilde başkasını tercih etmesini kabul etmiyorlardır belki. Nitekim sizin eşinizin tercihlerinde de bir ara öncelik sırası değişmiş ve bu olay sonrasında affetmeyi seçtiniz, saygı duyuyorum. Fakat o olaydan sonra açtığınız konuları da biliyorum. Şahsen ben kendisine her baktığımda tercihini başkasından yana kullanan birini görmektense hiç görmem daha iyi.

Müslüman olan yanlışa yanlış der. Zampara bir adamın yaptıklarını kınamak yaptığına suçtur demek mi büyük konuşmak oluyor? Hele bir zina suçuna islam nasıl bakar anlatmama gerek var mı?

Bundan sonra hayatınızı aldatmayı affetmeyen kadınlara "bakın ben affettim şimdi çok mutluyum" diyerek "her evlilik kendisinin istisnasıdır" gibi sık kullandığınız bir cümleyi öğütleyerek geçireceksiniz farkında mısınız?

arkadaşım sizin olayınızla bu birmi.
ya adam evine kutsallığına yatağına bir hayat kadını atmış. neyin affı. evine yatağına saygısı kalmamış adamın.bu konuda tarafsız kalmam söz konusu olamaz. tarafsız kalacak durum yok ortada.
iğrenç,pislik bir hareket var. aldatma var birde bu tarz aldatma var.

Son düzenleme:

sonuna kadar katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…