- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi aysunsedat
-
Kendince bildiğin yanlış işte, onu düzeltiyorum...delil istersen özel mesaj atabilirim...
E diğer bildiklerin de yanlışsa, millet yoruldu aslında laf anlatmaya..
dıger bıldıklerımden emınım .....
bı erkek 2. bı kadınla evlenebılır. caızdır. yalnız adıl olacak hepsıne yoksa olmaz
ve bu gunumuzde ıs sartları vs mumkun olmadıgı ıcın gunumuzde onerılmez
ben de ıstemem zaten
dogruyu yazıyorum ...
ha ama ızın alınmıyormus okudum ogrendım...
Ben aslında arkadaşın biri kabul edersen 4 eş alsın esin dediği içinEvet 4 eş için verilen ruhsatın şartları çok ağır.. yoksa izin almakla falan alakası yok..
konu daha fazla dini boyuta kaymadan ben sustum :))
YUH yahu !Üç maymunu oyna duymadım görmedim bilmiyorum bu süreç içinde eşine ilgini daha fazla göster göreceksin bir daha asla yaşanmıyacak böyle bir durum neden boşanıcaksın hatasız kulmu var sen evlisin ve ailenin yanında haftalarca kalamazsın aldatmışsa seninde suçun çocuğun için üç maymunu oyna 🙈🙉🙊💃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Offf
Kadın getirmiş derken, duygusal bir ilişki mi kurmuş yoksa tek gecelik mi?
Çok kötü bir durum.
Peki anladığınızı biliyor mu?
Aldatilmadim Allah a şükürArtık, '''büyük konuşma başına gelir=ben de aldatıldım, aldatılmaya karşı sıcak bakıyorum''' olarak algılıyorum ben.
YUH yahu !
Gördüm gördüm de böyle bir yorum ömrümde görmedim! Yazmayacaktım da tutamadım kendimi.
Siz kadın mısınız cidden?
Üç maymun he?
Demek siz öyle yaptınız?
Vay be!
Aldatmışsa senin de suçun ne demektir???
Adam haysiyetsizce, ona yemeğini yapan, pis donlarını yıkayan, yatağına girip kadınlık yapan, evladını karnında taşıyan karısını iğrenç bir şekilde kendi evinde ve kendi yatağında aldatsın fakat suçlu kadın öyle mi????
Siz bir doktora görünün bence.
Hiç iyi değilsiniz!!!
Sizi kendi evinizde mi aldattı? Hemen ailenizin yanına gidin ve boşanma dilekçenizi verin.
biz kocamız eski iş arkadasıyla konustu die ne konustu sık die kafayı yerken kıyametler koparırken yeminler alırken süründürürken, nasıl bu kadın baskasının girdigi kapıdan giriyor ve o yataga nasıl bakıyor görüyor. ben takıntılıyım kafayı yerdim demek bile istemiyorum kendimi koyamıyorum bile kadının yerine.o evin heryerinde bulunmuslardr illaki,konu sahibinin psikolojisini düsünemiyorum bile allah yardımcısıNe iğrenç ya ne mide kaldırıcı bir durum ...evine yuvana çocuğuna ihanettir bu..pislik ya... aynısını siz yapsanız tavrı ne olurdu acaba önce bir düşünün sonra karar verin. Çok zor bir durum allah sabır versin ayrılsanız aileniz yanınızda olur mu? Çalışıyor musunuz? Aldattığını ispat edebilecek durumda mısınız? Bunlara göre düşünün, ama bunu bile bile evliliğe devam etmek çok zordur...ne kadar nankör erkekler var, yatıp kalkıp şükür edeceğine yaptığına bak. bazı erkekler baba olmayı koca olmayı bir aileyi hiçç hak etmiyor
al bendende okadar bence erkek üye
Üzgünüm ama çoğunluğu,fırsat bulanların hepsi bir şekilde aldatır.Bazı kadınlar öğrenir,bazıları hiç fark etmez.
bla bla bla.. demagoji yapıyorsunuz bir yerden sonra okuyamadım.. ihanet gibi haysiyetsizce bir davranışı baştan kabul etmekle daha olgun olmuyorsun sevgili dilek.. senin adına üzüldüm, umarım seni bu psikolojiye iten adamdan bir an önce kurtulursun.. her erkek aynı değil ve inan bir kadın olarak (eğer kadınsan) daha iyisini hak ediyorsun..
arkadasım yasadıgın sey cok zor cok agır bosan bosanma dememiz bos vebale giremem.sen yine bidigini yap ne hissediyorsan yap ama bu yara seni depresyona sokar ruh saglıgını bozar bebegin var alllah bagıslasın bebegin için seni ayakta tutacak karar neyse onu ver .allah basıma vermesin insalllah cok zor cok. alllah sabır versin cok dua et dogru karar vermek için hiçde üzme karektersizmiş de gec yapılacak belli ama kararını sen ver baskası degil.birde esinin gönlü yokken nie gidiyonki annene ya keske 1 2 gün bekleyip rızasını alıp gitseydin yanlıs anlama böle yaptın die böle olmaması gerektiselam bayanlar ne yapacagımı bilmiyorum bi akıl verin ailem uzakda 5 aylık bi oğlum var 20 günlüğüne ailemin yanına kalmaya gittim eşim eve bi kadın geitrmiş mesajlarını gördüm bana karşı da çok soğuk davranıyo ailemin yanına gidip kaldım diye tavır yapıyo kavga çıkartıyo ne yapabilirim boşansam mı yoksa görmezden gelip devam mı etmeliyim çok üzülüyorum ağlıyorum dünden beri ne yapıcam ben 4 senelik evliyim huylu huyundan vazgecmez diyorum ama ne yapayımmm bennn....
Tavsiyelerimi beğenmedinizse kendi hayatınıza uyarlamayın olur biter.konu sahibi üzülmekte,yıkılmakta ve ölesiye kızmakta sonuna kadar haklıAncak eşinin bunları neden yaşadığını anlamak ve onu hala sevip sevmediğinden emin olmak istiyorsa sakin konuşmalı,yoksa karşı taraf direkt savunmaya geçer ve bunun her iki tarafa da katkısı olmaz.
Kadınlar için cinsellik ve sevgi içiçedir,dolayısıyla kadın olayı masturbasyon gibi duygularını dışarıda tutarak algılayamaz.bu sebeple söylediğiniz çok manasız.böyle hassas konularda sen yaparsan ben de yaparım psikolojisi kadına acıdan başka birşey vermez.Kadın cinsellik yaşayınca beklentiye girer,durmadan olayı düşünür.Bu sebeple,böyle hayalkırıklığı yaşayıp bırakılmış çok kadın vardır.
Vay arkadaş... Üstüne özür de dilesin mi? Suçlamadan konuşacakmış bir de. Hatta yakalandı diye psikolojisi de bozulmuştur. Hemen pamuklara sarsın kocasını. Ben de diyorum bu erkekler bu yüzü nereden buluyor. Aldatmayan erkek çok az aldatmayan da çirkin fakir falan, nasıl bir çevrede yaşıyormuşsunuz öyle. Hayat ne kötü şeyler çıkarmış karşınıza. Kusura bakmayın ama tavsiyeleriniz pek ablalık tavsiyeler değil açıkçası. Madem bu tür şeyleri sadece masturbasyon olarak görüyorlar o zaman kadınlarda yapsın masturbasyon, duygularla alakası yokmuş ya hani. Ama erkekler böyle bir şeyi namus meselesi yaparlar. Kendileri tarafından da yanlış bir şey olduğu için olabilir mi?
Tavsiyelerimi beğenmedinizse kendi hayatınıza uyarlamayın olur biter.konu sahibi üzülmekte,yıkılmakta ve ölesiye kızmakta sonuna kadar haklıAncak eşinin bunları neden yaşadığını anlamak ve onu hala sevip sevmediğinden emin olmak istiyorsa sakin konuşmalı,yoksa karşı taraf direkt savunmaya geçer ve bunun her iki tarafa da katkısı olmaz.
Kadınlar için cinsellik ve sevgi içiçedir,dolayısıyla kadın olayı masturbasyon gibi duygularını dışarıda tutarak algılayamaz.bu sebeple söylediğiniz çok manasız.böyle hassas konularda sen yaparsan ben de yaparım psikolojisi kadına acıdan başka birşey vermez.Kadın cinsellik yaşayınca beklentiye girer,durmadan olayı düşünür.Bu sebeple,böyle hayalkırıklığı yaşayıp bırakılmış çok kadın vardır.
Düşünceleriniz çok sığ bana göre.Bunun eşitlikle ne ilgisi var,eşit olmak için kadınlar da mı yapsın yani.Her iki cinsin bu konularda duygusu,algısı,amacı farklı diyorum.Kadındır aldatır denmemesi bir eksikli midir ki eşitlikten dem vuruyorsunuz,çok şey mi kaybediyor kadınlar böyle bir düşünce yoksa toplumdaLütfen samimi olduğunuz erkek yakınlarınızı,arkadaşlarınızı bir yoklayın,size benim dediklerimi söyleyeceklerdir.Ama yargılayıcı olmadan,tarafsızca ,merak ettim vs diyerek sorun.Eşinize değil tabii,kimse eşinin beynindekileri yüzde yüz okuyamaz ve eşler de kırmamak,zor durumda kalmamak için yakalanana kadar kolay kolay söylemez çünkü.
Ben erkek üstündür,erkekliği vardır aldatır helal olsun demiyorum.Erkek biyolojisi çok farklı bizden,beyindeki cinsellik algıları çok değişik,evlilik için,tek eşlilik için yaratılmamışlar.İstediğiniz kadar çırpının ama gerçek budur,toplumsal kurallar gereği erkek tek eşlidir ama bazen içgüdülerine yenik düşebilir.Üzgünüm ama böyle.
Yorumlarınızı tek tek gördüğüm için ayrı ayrı cevaplıyorum.Daha önce izah etmiştim,erkektir yapar kerata değil durum,erkek biyolojisine sahip ve bu biyoloji tek eşliliğe ters ne yazık ki.Bu arada benim yazdıklarımda kimseyle alay etme vs gibi küçltücü birşey yok ama sizin tavrınız güzel değil!
KoptumAllah aşkına dilek abla, emekli ol sana bir pastane açalım, kek poğaça yap orada insanlığa daha faydalı olursun...
YA NE KDAR BUYUK KONUSUYOSUNUZ SİZ YA_? HER OLAYDA BU KADAR SERT. BILMIYORUM ÇOCUGUNUZ VARMI--? KONU SAHIBI SADECE KENDISINI DEĞİL EVLADINI DÜŞÜNMEK ZORUNDA. BUNDAN ÇOK DEĞİL 1 YIL ÖNCE BENDE AYNI ŞEYLERI DÜŞÜNÜRDÜM. HATTA ÇOK DAHA SERT YORUMLAR YAPIP BARIŞANLAR INANAMAZDIM. FARKLI BİR İSİMLE KK UYELİĞİM VARDI MALESEF UTANDIĞIM İÇİN DEĞİŞMEK ZORUNDA KALDIM. ÇUNKU ADAMA DEMEZLER MI ASAR KESER ÇEKER GIDERDIN NE OLDU_? ŞİMDİ UZUN BIR TERAPİNİN ARDINDAN ESKİ GUZEL GUNLERIMIZI YAŞAMAYA BAŞLADIK. HER İLİŞKİ KENDİSİNİN İSTİSNASIDIR. BUNU UNUTMAMALI ! BURDAKİ ARKADASLAR BUKADAR SERT VE KADININN ZEKASINI KÜÇÜMSEYECEK (eĞER AFFDERSE) GİBİ YORUMLAR YAPIYORLAR . MUSLUMAN OLAN ŞUNA INANMALI BUYUK KONUŞMAYIN VE KINAMAYIN SINANIRSINIZ.. BEN BUNA HIC BIRZAMAN UYMADIM VE BU KONUDA BUYUK KONUSTUM EVET KABUL EDİYORUM . VE SONUNDA YAŞADIM ÖYLE BURDA ESİP GECTİĞİNİZ GİBİ HİÇ BİRSEY OLMUYOR!!! BENIM EŞİMDE EYLEME GECMIS BIR DURUM YOKTU YINEDE ÇOK YIKICIYDI. SİZLERDEN RİCAM ARKADASLAR UZUNTULU VE KEDERLE KARAR ALMAYA CALIŞAN BIR INSANA TARAFSIZ KALMANIZ. VE BU KADAR BUYUK KONUSMAMANIZ. VE SONUNDA TEK 1 DOST BULUP DERTLEŞEMEZSINIZ ÇÜNKÜ SİZ O DEĞİLDİNİZ YA GÜÇLÜ KADINDINIZ HANI AFFETMEYEN... GÜÇLÜ İNSAN TANIMI BU DEĞİL ALDATMA OLAYLARINDA... BUNU YAŞAMAYAN ANLAYAMAZ. KENDIMI OLMADIĞIM KADAR GÜÇLÜ VE MUTLU HİSSEDİYORUM.
arkadaşım sizin olayınızla bu birmi.YA NE KDAR BUYUK KONUSUYOSUNUZ SİZ YA_? HER OLAYDA BU KADAR SERT. BILMIYORUM ÇOCUGUNUZ VARMI--? KONU SAHIBI SADECE KENDISINI DEĞİL EVLADINI DÜŞÜNMEK ZORUNDA. BUNDAN ÇOK DEĞİL 1 YIL ÖNCE BENDE AYNI ŞEYLERI DÜŞÜNÜRDÜM. HATTA ÇOK DAHA SERT YORUMLAR YAPIP BARIŞANLAR INANAMAZDIM. FARKLI BİR İSİMLE KK UYELİĞİM VARDI MALESEF UTANDIĞIM İÇİN DEĞİŞMEK ZORUNDA KALDIM. ÇUNKU ADAMA DEMEZLER MI ASAR KESER ÇEKER GIDERDIN NE OLDU_? ŞİMDİ UZUN BIR TERAPİNİN ARDINDAN ESKİ GUZEL GUNLERIMIZI YAŞAMAYA BAŞLADIK. HER İLİŞKİ KENDİSİNİN İSTİSNASIDIR. BUNU UNUTMAMALI ! BURDAKİ ARKADASLAR BUKADAR SERT VE KADININN ZEKASINI KÜÇÜMSEYECEK (eĞER AFFDERSE) GİBİ YORUMLAR YAPIYORLAR . MUSLUMAN OLAN ŞUNA INANMALI BUYUK KONUŞMAYIN VE KINAMAYIN SINANIRSINIZ.. BEN BUNA HIC BIRZAMAN UYMADIM VE BU KONUDA BUYUK KONUSTUM EVET KABUL EDİYORUM . VE SONUNDA YAŞADIM ÖYLE BURDA ESİP GECTİĞİNİZ GİBİ HİÇ BİRSEY OLMUYOR!!! BENIM EŞİMDE EYLEME GECMIS BIR DURUM YOKTU YINEDE ÇOK YIKICIYDI. SİZLERDEN RİCAM ARKADASLAR UZUNTULU VE KEDERLE KARAR ALMAYA CALIŞAN BIR INSANA TARAFSIZ KALMANIZ. VE BU KADAR BUYUK KONUSMAMANIZ. VE SONUNDA TEK 1 DOST BULUP DERTLEŞEMEZSINIZ ÇÜNKÜ SİZ O DEĞİLDİNİZ YA GÜÇLÜ KADINDINIZ HANI AFFETMEYEN... GÜÇLÜ İNSAN TANIMI BU DEĞİL ALDATMA OLAYLARINDA... BUNU YAŞAMAYAN ANLAYAMAZ. KENDIMI OLMADIĞIM KADAR GÜÇLÜ VE MUTLU HİSSEDİYORUM.
Ezgi hanım geçmişte kime ne yorum yaptığınızın düşüncelerimi değiştriceğini de nereden çıkardınız. Bazı insanlar eşlerinin kendisini değilde başkasını tercih etmesini kabul etmiyorlardır belki. Nitekim sizin eşinizin tercihlerinde de bir ara öncelik sırası değişmiş ve bu olay sonrasında affetmeyi seçtiniz, saygı duyuyorum. Fakat o olaydan sonra açtığınız konuları da biliyorum.Şahsen ben kendisine her baktığımda tercihini başkasından yana kullanan birini görmektense hiç görmem daha iyi.
Müslüman olan yanlışa yanlış der. Zampara bir adamın yaptıklarını kınamak yaptığına suçtur demek mi büyük konuşmak oluyor? Hele bir zina suçuna islam nasıl bakar anlatmama gerek var mı?
Bundan sonra hayatınızı aldatmayı affetmeyen kadınlara "bakın ben affettim şimdi çok mutluyum" diyerek "her evlilik kendisinin istisnasıdır" gibi sık kullandığınız bir cümleyi öğütleyerek geçireceksiniz farkında mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?