- Konu Sahibi aysunsedat
-
737
BNeslim kullanıcısından alıntı
Üç maymunu oyna duymadım görmedim bilmiyorum bu süreç içinde eşine ilgini daha fazla göster göreceksin bir daha asla yaşanmıyacak böyle bir durum neden boşanıcaksın hatasız kulmu var sen evlisin ve ailenin yanında haftalarca kalamazsın aldatmışsa seninde suçun çocuğun için üç maymunu oyna ��������
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allahım sana geliyorum..
bir şey ummak istiyorum ve bunu canı gönülden istiyorum.
umarım erkeksinizdir.
tek gecelik bi ilişki kendi söylemeye calışmıştı zaten
bilmiyorum ama değil sanırım calışmıyorum ailem durur tabi arkamda
peki ya ne yapayım oğlum var ona kıyamıyorum
bundan sonra kadınlarda tek gecelik sevişip kocasına tek gecelikti heaaaa diye teselli versin..
dunya ne güzel la böyle bugün farkettim..Çiçekler,böcekler,kuşlar.
bundan sonra kadınlarda tek gecelik sevişip kocasına tek gecelikti heaaaa diye teselli versin..
dikkatimi çekti de hep aldatma mevzusu olan konularda genelde kullanılan birkaç kelam var
1-kınamayın,sınanmadan ölmezsiniz...
(o zaman sorarlar ablaya sen kimi kınadın ?)
2-erkekler aldatılıyorsa kadının da suçu vardır..
(en geçerli bahanelerden biridir çözümü şöyle sunulur aldatılan kadın direk boya küpüne düşüp üç beş mini çekerse baldırına bacagına aldatılmaması garanti.)
bu yazacagımda yeni türedi
3-her evlilik kendisinin istisnasıdır.
buna denecek birşey bulamıyorum
ayrıca o kafayla kimse "ben kocamı aldatmam" demesin.. ne demişler büyük konuşmamak gerek.. ne alaa, ne alaa herkes potansiyel hain
dikkatimi çekti de hep aldatma mevzusu olan konularda genelde kullanılan birkaç kelam var
1-kınamayın,sınanmadan ölmezsiniz...
(o zaman sorarlar ablaya sen kimi kınadın ?)
2-erkekler aldatılıyorsa kadının da suçu vardır..
(en geçerli bahanelerden biridir çözümü şöyle sunulur aldatılan kadın direk boya küpüne düşüp üç beş mini çekerse baldırına bacagına aldatılmaması garanti.)
bu yazacagımda yeni türedi
3-her evlilik kendisinin istisnasıdır.
buna denecek birşey bulamıyorum
Bu arkadaşların Adriana Lima'nın ve Elizabeth Hurley'in neden aldatıldığını açıklamasını istiyorum,dünya kadınlığı olarak cevap bekliyoruz.
Affetmek ve unutmaya calısıp ılıskıye yenı sans vermek tamamen kişinin eşine bağlı bir olaydır. Gercekten değiyorsa denenmelı bu benım gorusum evet her ılıskı kendısının ıstısnasıdır. Hıc bılmeyen kapı ve yollar açılabılır. Her olayın gidişatı farklı ve sonucu farklıdır. ınsanların psikolojısı değişken her aldatan erkek sevmediğinden yada eşinin çirkin olduğundan değil.karaktersizlik var evet eğilim var evet ama bu olayı yasamayan ilişki bakın evlılık demıyorum gercekten çok az bu bılımsel olarakta kanıtlanmış bırsey . önemli olan bu olaydan nasıl kurtuluruz çözüm nedir_? Lutfen hanımlar hepimiz yasayabılırz allah seytana uydurmasın. Zinayı yapan kendı oder bedelını fakat buyuk konusup kınayan mevlamın sınanma kucağına düşüverir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?