eşimin aldatması...

737​

BNeslim kullanıcısından alıntı

Üç maymunu oyna duymadım görmedim bilmiyorum bu süreç içinde eşine ilgini daha fazla göster göreceksin bir daha asla yaşanmıyacak böyle bir durum neden boşanıcaksın hatasız kulmu var sen evlisin ve ailenin yanında haftalarca kalamazsın aldatmışsa seninde suçun çocuğun için üç maymunu oyna ��������

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allahım sana geliyorum..
bir şey ummak istiyorum ve bunu canı gönülden istiyorum.
umarım erkeksinizdir.

Son düzenleme:

Ben de isterdim erkek olmalarını ama maalesef erkekte çok erkekci kadınlar var. Maalesef ki var.

dikkatimi çekti de hep aldatma mevzusu olan konularda genelde kullanılan birkaç kelam var

1-kınamayın,sınanmadan ölmezsiniz...

(o zaman sorarlar ablaya sen kimi kınadın ?)

2-erkekler aldatılıyorsa kadının da suçu vardır..

(en geçerli bahanelerden biridir çözümü şöyle sunulur aldatılan kadın direk boya küpüne düşüp üç beş mini çekerse baldırına bacagına aldatılmaması garanti.)

bu yazacagımda yeni türedi

3-her evlilik kendisinin istisnasıdır.

buna denecek birşey bulamıyorum

Son düzenleme:
bundan sonra kadınlarda tek gecelik sevişip kocasına tek gecelikti heaaaa diye teselli versin..

dunya ne güzel la böyle bugün farkettim..Çiçekler,böcekler,kuşlar.

bundan sonra kadınlarda tek gecelik sevişip kocasına tek gecelikti heaaaa diye teselli versin..

ayrıca o kafayla kimse "ben kocamı aldatmam" demesin.. ne demişler büyük konuşmamak gerek.. ne alaa, ne alaa herkes potansiyel hain

Son düzenleme:
Valla ben aldatirim kardes hic de buyuk konusmam. Benim fiziksel yapim geregi cinsel istegim cok fazla. Elimde degil. Beynim farkli calisiyomus. Esime de boyle dicem. Hem zaten duygusal bir sey olmadi

Bu arkadaşların Adriana Lima'nın ve Elizabeth Hurley'in neden aldatıldığını açıklamasını istiyorum,dünya kadınlığı olarak cevap bekliyoruz.

ayrıca o kafayla kimse "ben kocamı aldatmam" demesin.. ne demişler büyük konuşmamak gerek.. ne alaa, ne alaa herkes potansiyel hain

hayır hain değiliz ,bir sürü sorunlarımız var ,hiç sordunuz mu neden aldattık diye hiç bağırıp çağırmayın ,alın karşınıza konuşun bizimle kocacıklarımız

Belki bizim de biyolojimizde kenarda köşede saklamış küçük küçük şirin mi şirin çok eşlilikle kodlanmış hücrelerimiz vardır olamaz mı yani.

Yani hepiniz haklısınız hanımlar bizim potansiyelimız yok mu sankim ?

biscolata erkegi görüp dayanamıyorsak libidomuz tavan yapmışsa tek suçumuz kadın olmak mı ?

saldırıverin gari...

nasılsa 3 maymunu oynamaları için muhakkak kocalarımıza teselli verecek erkek arkadaşları vardır

Son düzenleme:

baldırı çıplak yerli ablalar hiç aldatılmiymişşşş...

Affetmek ve unutmaya calısıp ılıskıye yenı sans vermek tamamen kişinin eşine bağlı bir olaydır. Gercekten değiyorsa denenmelı bu benım gorusum evet her ılıskı kendısının ıstısnasıdır. Hıc bılmeyen kapı ve yollar açılabılır. Her olayın gidişatı farklı ve sonucu farklıdır. ınsanların psikolojısı değişken her aldatan erkek sevmediğinden yada eşinin çirkin olduğundan değil.karaktersizlik var evet eğilim var evet ama bu olayı yasamayan ilişki bakın evlılık demıyorum gercekten çok az bu bılımsel olarakta kanıtlanmış bırsey . önemli olan bu olaydan nasıl kurtuluruz çözüm nedir_? Lutfen hanımlar hepimiz yasayabılırz allah seytana uydurmasın. Zinayı yapan kendı oder bedelını fakat buyuk konusup kınayan mevlamın sınanma kucağına düşüverir.

Atma ziyaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…