eşimin aldatması...

vay vay yüzde 70 kadın suçlu ha. erkek olmamana üzüldüm şimdi

Konu sahibinden çok psikoloğum diyen hanımefendiye şaşırdım
Yok devenin bale pabucu demek istiyorum

vay vay yüzde 70 kadın suçlu ha. erkek olmamana üzüldüm şimdi

o yüzde 30 da adam yakalandığı için suçlu kesin yediklerimizin içine birşey katıyorlar, bu kafanın sebebi başka birşey olamaz.. şebeke suyuna baktıralım

Belki de şuan 2.yi de yaptı ama haberin yok ezgi.. yurt dışında böyle diyollar çünkü, %88,2354325 gibi bir oran veriyorlar...

nedenini açıklarmısınız

Bu istatiği nasıl verebiliyorsunuz ?
Aldatılan kadınların hepsini tanıyor musunuz
Hayret birşeysiniz, erkeklerin aldatmasını bu kadar normale indirgemeniz saçmalık

o yüzde 30 da adam yakalandığı için suçlu kesin yediklerimizin içine birşey katıyorlar, bu kafanın sebebi başka birşey olamaz.. şebeke suyuna baktıralım
aynen. adamcağız yakalanmasaymış yüzde yüz kadın suçlu. nedenmi gözünün üstünde kaşı var hatta,ağzının altında,üstünde, bıyık ve sakal yok

Ya allah icin susun biraz. Erkege serefsiz demek ne kadar zor bu toplumda. Ya ben niye kadinim lan niye. Ben aldatirsam esim yuzde kac suclu peki?

Hakkaten baydın Neslim :))

%70 mi?Ben o oranı hocamızdan %68 diye duymuştum,notlarım da var acaba yanlış mı hatırlıyorum?Gerçi annem de % 76 dedi oran ama yöreden yöreye de değişiyor bildiğim kadarıyla.Mesela Batı Ege taraflarında % 58 civarı,doğuya gidildikçe çoğalıyor.Erzurum-Kars platosunda oran %90'ları zorluyormuş.

aynen. adamcağız yakalanmasaymış yüzde yüz kadın suçlu. nedenmi gözünün üstünde kaşı var hatta,ağzının altında,üstünde, bıyık ve sakal yok

kadın kesin bakımsızdır, mini giymiyordur düşünebiliyor musun belki de evde ponpon terlikle geziyordur allahımm devam edemeyeceğim

Dehşetler içinde okuyorum yorumları
Yani o tarz yorum yapan kadınları ben erkek olsam bende aldatırım herhalde
Kızmadan konuşacaklarmış benle psikolojim belki iyi değilmiş, suç onlarınmış madem %70..
Eh benim %30 umun lafı bile olmaz der her çiçekten bal alabilirdim sanırım ama

Yok yahu ben herşeyden önce kendime saygı duyamazdım öyle biri olsam
Ama aldatılmayı bile kadınların suçu gören hemcinslerimden utanıyorum
Umarım siz bile yaşamazsınız ama yaşarsanızda buraya konu açmayın
' Demek ki %70 lik dilimin içindeymişsiniz ' deriz, şu noktadan sonra

hahaha çay boğazımda kalıyordu bu konuda öleceğim aklıma gelmezdi

aldatan sucludur kardeşim adam olsaymıs ayrılsaymıs yürek yok ya kolay yolu karım cepte kalsın gönlüm hovardalıkta yok öle dünyaa birde haklıymıs karısından memnun değilse boşansın kardeşim aldatmak yüreksizlere aittir haklı yolu veya neden aranmamalı aldatmak için ozaman biz kadınlar her konuda cekiyoruz aldatırsak %90 biz haklıyız ama bizde mangal gibi yürek var hamd olsun

bu orana göre ege liler çirkin ve fakir, doğulular da zengin ve yahuşukluu oluyooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…