- Konu Sahibi aysunsedat
-
vay vay yüzde 70 kadın suçlu ha. erkek olmamana üzüldüm şimdiHiç aldatılmadım benim savunduğumda bu aldatılmışsa %70 kadın suçlu tabikide bayanım doktor konusunada gelecek olursam gerek yok bence doktora gitmeme 😗
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
vay vay yüzde 70 kadın suçlu ha. erkek olmamana üzüldüm şimdi
canım var tab varsa kendı bılır. Ben eşimede dedım bukadar sevgı yıl emek var ortada hata yaptın kabul ettın pişmansın bağrıma bastım fakat 2.sı hata değil boşanmayı goze alamk . Bunu yaparsa eğer ozaman düşünmeli demi. Ya yapmazsa bırdaha buda var canımcım. Yaşanandan sonra çözüm bulunmalı 1 gun gelecek dıye 364 gun düşünülüp kahredemeyız kendı bılır.
Hiç aldatılmadım benim savunduğumda bu aldatılmışsa %70 kadın suçlu tabikide bayanım doktor konusunada gelecek olursam gerek yok bence doktora gitmeme 😗
Hiç aldatılmadım benim savunduğumda bu aldatılmışsa %70 kadın suçlu tabikide bayanım doktor konusunada gelecek olursam gerek yok bence doktora gitmeme 😗
vay vay yüzde 70 kadın suçlu ha. erkek olmamana üzüldüm şimdi
aynen. adamcağız yakalanmasaymış yüzde yüz kadın suçlu. nedenmi gözünün üstünde kaşı var hatta,ağzının altında,üstünde, bıyık ve sakal yoko yüzde 30 da adam yakalandığı için suçlukesin yediklerimizin içine birşey katıyorlar, bu kafanın sebebi başka birşey olamaz.. şebeke suyuna baktıralım
reankarnasyon varsa bir daha erkek olarak dünyaya gelmek isttiimm. hayat onlara güzelbu cümlenin ardından erkek olmak isterdim
aynen. adamcağız yakalanmasaymış yüzde yüz kadın suçlu. nedenmi gözünün üstünde kaşı var hatta,ağzının altında,üstünde, bıyık ve sakal yok
reankarnasyon varsa bir daha erkek olarak dünyaya gelmek isttiimm. hayat onlara güzel
ponpon terlik mi. ne dedin sen. ne öyle tavşan kuyruğu gibi. direkt aldatır adamkadın kesin bakımsızdır, mini giymiyordurdüşünebiliyor musun belki de evde ponpon terlikle geziyordur allahımm devam edemeyeceğim
%70 mi?Ben o oranı hocamızdan %68 diye duymuştum,notlarım da var acaba yanlış mı hatırlıyorum?Gerçi annem de % 76 dedi oran ama yöreden yöreye de değişiyor bildiğim kadarıyla.Mesela Batı Ege taraflarında % 58 civarı,doğuya gidildikçe çoğalıyor.Erzurum-Kars platosunda oran %90'ları zorluyormuş.
%70 mi?Ben o oranı hocamızdan %68 diye duymuştum,notlarım da var acaba yanlış mı hatırlıyorum?Gerçi annem de % 76 dedi oran ama yöreden yöreye de değişiyor bildiğim kadarıyla.Mesela Batı Ege taraflarında % 58 civarı,doğuya gidildikçe çoğalıyor.Erzurum-Kars platosunda oran %90'ları zorluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?