- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi aysunsedat
-
wolfrog konuma senden yorum istiyorum:26::26:
canım var tab varsa kendı bılır. Ben eşimede dedım bukadar sevgı yıl emek var ortada hata yaptın kabul ettın pişmansın bağrıma bastım fakat 2.sı hata değil boşanmayı goze alamk . Bunu yaparsa eğer ozaman düşünmeli demi. Ya yapmazsa bırdaha buda var canımcım. Yaşanandan sonra çözüm bulunmalı 1 gun gelecek dıye 364 gun düşünülüp kahredemeyız kendı bılır.
Bir defa aldatan erkeğin tekrar yaptığı tamamen yanlış bir kanıdır,araştırmalarda bir defa aldatan erkeklerin tekrar aldatma oranı biraz daha yüksek bulunmuştur ama bunun nedeni aldatmayı bir kere yaşayan kadının deneyimli olduğu için
aldatma işaretlerini,eşinin beden dilini vs daha iyi analiz edip fark edebilmesidir.Çoğu erkeğin aldatması gizli kalmakta ama ikinci ve sonrası aldatmalar çok daha çabuk açığa çıkmaktadır.
tekrar aldatma oranının yüksek olmasının sebebi kadının bunu daha çabuk farkedebilmesi midir? Daha çabuk açığa çıktığı için mi daha yüksek?
Yaw ne değişik değişik konuşuyosun sen :))
Eğer olurda birgün eşim beni aldatırsa(Allah korusun),
"Ayy aldattın mı beni canım kocişimmmmüzülme % 70 ben suçluyum,gel bakayım yamacıma kuzummm hatalarımı telafi edeceğim bir daha yapma olur mu"diyeceğim.
Küstah tavırlarınız sizinle diyalog kurulamayacak denli özgüvensiz olduğunuzu ne kadar da açık gösteriyor.Herkesin alternatifi olabilir unutmayın,en özgüvensiz insanlar kibirin tuzağına düşmüş ,kendine çok güvendiği sanılan insanlardır.
Ooo Wolfrog hanim baska konudan bekleniyorsunuz. Arkadas istek yapmis.
Ouuvv güzel olduğum kadar küstahım da
Kibirin tuzağına düştüm. Aman kurtarmayın beni.
Teşrif ettim efenim
tekrar aldatma oranının yüksek olmasının sebebi kadının bunu daha çabuk farkedebilmesi midir? Daha çabuk açığa çıktığı için mi daha yüksek?
bu orana göre ege liler çirkin ve fakir, doğulular da zengin ve yahuşukluu oluyooo...
Çünküm o bir psikologlakin en değişiğinden
Terzi kendi söküğünü dikemez misali, kadınların aldatılmasını da çözememiş sanırım
Bir de bu vardı de mi?Ayyy aldatmıyor mu kesin eziktir aldatamıyordur,fakirdir,keldir,kulaklarından kıl fışkırıyordur.Ayyy valla yine içim fena oldu sadık erkek deyince Allah'ım korusun.
Bir de bu vardı de mi?Ayyy aldatmıyor mu kesin eziktir aldatamıyordur,fakirdir,keldir,kulaklarından kıl fışkırıyordur.Ayyy valla yine içim fena oldu sadık erkek deyince Allah'ım korusun.
Heee, dediğine göre kadınlar daha kolay anladığı için ikince kez aldatılıyorlarmışşş...
Kendi söküğünü dikmeyi bırak, yeni delikler açıyor.. Terapi yaptığı bacıları merak etmedim değil
Tdk da gibiyim, deyim üstüne deyim, atasözü üstüne atasözü :))
Küstah tavırlarınız sizinle diyalog kurulamayacak denli özgüvensiz olduğunuzu ne kadar da açık gösteriyor.Herkesin alternatifi olabilir unutmayın,en özgüvensiz insanlar kibirin tuzağına düşmüş ,kendine çok güvendiği sanılan insanlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?