eşimin aldatması...

wolfrog konuma senden yorum istiyorum :26::26:

Ooo Wolfrog hanim baska konudan bekleniyorsunuz. Arkadas istek yapmis.

Yalniz %70 baya ciddi bir rakammis. 100 kadindan 70 i aldatilmayi hakediyor demek bu. Aldatma orani ile aldatilmayi haketme oranini karistirmis galiba arkadas.

Son düzenleme:

Bir defa aldatan erkeğin tekrar yaptığı tamamen yanlış bir kanıdır,araştırmalarda bir defa aldatan erkeklerin tekrar aldatma oranı biraz daha yüksek bulunmuştur ama bunun nedeni aldatmayı bir kere yaşayan kadının deneyimli olduğu için
aldatma işaretlerini,eşinin beden dilini vs daha iyi analiz edip fark edebilmesidir.Çoğu erkeğin aldatması gizli kalmakta ama ikinci ve sonrası aldatmalar çok daha çabuk açığa çıkmaktadır.

Eğer olurda birgün eşim beni aldatırsa(Allah korusun),
"Ayy aldattın mı beni canım kocişimmmmüzülme % 70 ben suçluyum,gel bakayım yamacıma kuzummmhatalarımı telafi edeceğim bir daha yapma olur mu"diyeceğim.

tekrar aldatma oranının yüksek olmasının sebebi kadının bunu daha çabuk farkedebilmesi midir? Daha çabuk açığa çıktığı için mi daha yüksek?

Yaw ne değişik değişik konuşuyosun sen :))

yok adamın beden dilini takip edecek kadıncağız.. hmmm benim herüf konuşurken kafasını kaşıdı, kesin bir pislik var diyecek

Cnm kuma getirmesinimi bekliyosu yazıktır günahtır hem sana hem o minik yavruna değil ev değil otel mesajlaşsa bile aldatmadır bu yalan bile bir aldatma çeşididir sen kocanı sevebilirsin ama senin duyguların kırılmışlığın ne olacak kendi hatası yüzünden sana bağrınıp duruyodur bu nişanlılık sevgililik değil ki hani şey diyesin ya bende hani isteklerini karşılayamıyo filan bi bahane bulmaya çalışasın sen hayatını bermişsin bir bebek vermişsin merak etme Allah ikinizinde rızkını verir yine karar tabikide senin biz objektif olmaya çalışıyoruz kimse burda köyü niyetli konuşmuyo eminim bir defa kabul edersen kuma getirmeye kadar bile gidebilir Allah korusun dua et Allah göstermiş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence basıcan 38 numeroyu
Kilidi de değişicen
Nerden gelmişse oraya gitsin ş.r.fs.z hiç anlaşılmadı değil mi çok güzel sansür yaparım

Ouuvv güzel olduğum kadar küstahım da

Kibirin tuzağına düştüm. Aman kurtarmayın beni.

Ooo Wolfrog hanim baska konudan bekleniyorsunuz. Arkadas istek yapmis.

Teşrif ettim efenim

Çünküm o bir psikolog lakin en değişiğinden
Terzi kendi söküğünü dikemez misali, kadınların aldatılmasını da çözememiş sanırım

bu orana göre ege liler çirkin ve fakir, doğulular da zengin ve yahuşukluu oluyooo...

Bir de bu vardı de mi?Ayyy aldatmıyor mu kesin eziktir aldatamıyordur,fakirdir,keldir,kulaklarından kıl fışkırıyordur.Ayyy valla yine içim fena oldu sadık erkek deyince Allah'ım korusun.

Yaw nerde gizli kalıyo erkek s.l.k tır ya hep yakalanır doğanın kanunu utanmasanız kadın aldatmaya itti diceksiniz arkadaşım sana yazmıyorm yanlş anlama alıntı yaptm sna katılıyorm çok üzülüyorum kadınların bu denli yanlış düşüncelerine kızıyorum herşeyi işine gelince bilen kadın benm kocam yapmaz bi kere yaptı değişicek kafasında olunca adam ozmn 3 yılda bir tatil yapar gibi bu işlemi devam ettirsin yapmayın ua

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çünküm o bir psikolog lakin en değişiğinden
Terzi kendi söküğünü dikemez misali, kadınların aldatılmasını da çözememiş sanırım

Heee, dediğine göre kadınlar daha kolay anladığı için ikince kez aldatılıyorlarmışşş...

Kendi söküğünü dikmeyi bırak, yeni delikler açıyor.. Terapi yaptığı bacıları merak etmedim değil

Bir de bu vardı de mi?Ayyy aldatmıyor mu kesin eziktir aldatamıyordur,fakirdir,keldir,kulaklarından kıl fışkırıyordur.Ayyy valla yine içim fena oldu sadık erkek deyince Allah'ım korusun.

tüylerim "tiken tiken" oldu o ne Notre Dame gibi

Son düzenleme:

Neden sizce mantıklı değil mi?En zor ortaya çıkan ilk aldatmadır,dolayısıyla hiç aldatmadığını sandığınız erkeğin ikinci aldatması için istatistiğini çıkaramazsınız değil mi?Birinci aldatma ortaya çıktığında aldatmaya devam etmiş mi diye elbette istatistik yapabilirsiniz.Sonuç örneğin araştırmaya katılan erkeklerin yüzde 80i eşlerini aldatıyor ama eş bilmiyor,daha önce aldatmış olanların yüzde 81i aldatmaya devam ediyor şeklinde çıkacaktır.Şimdi buradan yola çıkarak,bir kez yapan tekrar yapmaya daha yatkındr mı demelisiniz yoksa yüzde 1 hata payı istatistiksel olarak zaten vardır,ortaya çıkmayan aldatmaların devam edip etmeyeceğini hesaplamak mümkün değildir mi demelisiniz?

Ay ben de şimdi bir kötü oldum haaa... Eciş bücüş bişeyle evliymişim ben de haberim yokmuşş...

Hmm ondan guzel kadinlar cirkin erkeklerle evleniyor , demek ki varmis bir bildikleri.

Son düzenleme:

Bence erkekleri dinleye dinleye psikoloğunda psikolocisi bozulmuş
Bi meslektaşına terapiye gitmeli, en acilinden

Canım dünden beri hiçbir yazdığıma niye cevap vermiyorsun, alınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…