eşimin aldatması...

Neden hep , yuvayi yikan kadindir gibi yaklasiliyor? Yuvayi asil yikan aldatma eylemini gerceklestiren erkektir. Bundan sonra kadina ya bu yikik yuvayi kabul etmek ya da cekip gitmek yakisir. Her kadin da kendi seciminden sorumludur.

Ben bahsettiğin özelliklerin iki gömlek üstüne sahip birini tanıyorum, senin kafanda değil...

Sen bir yerleri yanlış anlamış olmayasın..

Neden hep , yuvayi yikan kadindir gibi yaklasiliyor? Yuvayi asil yikan aldatma eylemini gerceklestiren erkektir. Bundan sonra kadina ya bu yikik yuvayi kabul etmek ya da cekip gitmek yakisir. Her kadin da kendi seciminden sorumludur.

olmaz nefis zayıf.. mağduruz da mağduruz diyorlar

affetmek; ona fırsat vermektedir. ..
Affetme derim, boşan hayatına bak ...

Yapıları farklıymış canım.

O zaman cinsel isteklerinin çok fazla olan bir kadın da aldatsın, onun yapısı farklı napiyim desin eşi..

iyi o zaman, kabul ediyorsanız alsınlar eşleriniz 4 tane eş.. en azından hastalık kapma riskiniz olmaz.. eee nefisler zayıf, adamlar mağdur.. bu işin sonu da ban
cahıle laf anlatılmaz dıye bosuna dememısler
nese oku oku kendınce saptır yorumlarımı bosver ...
yahu ben ne dedım ERKEGIN DE KADININ DA NAMUSU VARDIR dedım
eee daha neye muhalefet oluyosun
sen once ıcındekı fesatlıgı bı aş , bılgılen gel oyle yaz bunlar ınce,onemlı detaylar
zaten nerde kadın erkek ılıskılerınden bahsedılse nedense bazı taraflar hemen 4 es olayını surer onumuze
onu da anlatıyım madem
islamda 4 esle evlılık var ancak karsılıklı kabul edılırse ..... ve erkek eslerıne aynıoranda sahıp cıkarsa. bu sartlar zorunlu
ben sahsen kabul etmem edenler de kendı bılır
ha bu arada bu forumda dınıkonulardan bahsetmek yasak sanırım
sız neye ınanırsanız ınanın ama benım ınancım bu cunku İslamda boyle net,acık...

Son düzenleme:

Allah aşkına dilek abla, emekli ol sana bir pastane açalım, kek poğaça yap orada insanlığa daha faydalı olursun...

6 yıl imamhatip+ 7 sene mısırlı prof'larından akaid+fıkıh+kelam dersi aldım.. senin gibi bir kafa görmedim akademik kariyerim yeterli mi yoksa daha sayayım mı? o anlattıkların külliyen YALAN! sana kibar kibar yazıyorum ama mahalle kıvamına sokuyorsun.. yapma arkadaşım, bak diğeri gitti senin elinde patlayacak konu

kaldı ki din konuşmuyoruz.. konuştuğumuz kadın-erkek ilişkileri :)

Son düzenleme:

Ya cahil cahil konuşma, adam ikinci eşini alırken birincinin rızasını almak zorunda değildir. Aç oku biraz araştır...

Sana sordu mu da kabul etmiyorsun?

Allah Allah nefsıne agır geldıgı ıcın kaldıramadım yorumlarını demıyosun da egıtımını mı one suruyosun
daha once psıkolog olan bayana da egıtımle olmuyo vs dıyodunuz ne oldu
ne guzel o kadar egıtım almak nasıp olmus sana ama sana buyuk konusmamayı ogretememısler yazıııııııııııııııııııkkkkkk

Ya cahil cahil konuşma, adam ikinci eşini alırken birincinin rızasını almak zorunda değildir. Aç oku biraz araştır...

Konu dine dönüyor ama hakkatten ya sanki 2. eş alacak adam ilk eşinin sözüne bakıcak ya. İslamda nasıl geçer bu konu bilmem ben. Rıza mıza anlamam. Erkeğe fırsattır bu. İlki istemiyorum derse ağzına bir tane vurursun olur biter. Olmadı babasının evine yollarsın..

yaw he he ne diyeyim sevgili merve, allah çevrene sabır-selamet versin

geçenlerde hocanın biri çıkmış tvde vaaz veriyomuş neymiş kadın 4 kez aldatırsa 5.de ölüm hakmış öldürülecekmiş yani ama erkege günah deilmişş kadınlarr erkegin cariyesi olarakk yaratılmışşş bunu diyn annem ve ben kriz geçirdim ve benim saf annemde buna inanmış hey allahım yarabbim ben o hocayı bi elime geçirsem parçalicam

ben sıze burada laf anlatmaktan yoruldum hakıkaten...
adam serbest ama kadın kabul ederse
kadın kabul etmezse olmaz sen ac oku ıstersen
yanı bı adam 1. hanımına sormalı
benım bıldıklerım bu
ayrıca konu bu degıl ben arkadas o zamna 4 . es de dogru dedıgı ıcın kendımce bıldıgımı anlattım
kımseye ahkam kesmıyorum ne haddıme

daha kadınların bile güçlü hemcinslerine tahammülleri yokken, erkekler herşeyi söyleyebilirler bence.. artık normal

her hocaya ınanmayın bu devırde zaten
yok oyle bısey

Kendince bildiğin yanlış işte, onu düzeltiyorum...delil istersen özel mesaj atabilirim...

E diğer bildiklerin de yanlışsa, millet yoruldu aslında laf anlatmaya..

ben de ıstemem zaten ben sadece bıldıklerımı yazmaya calıstım ...
nedense hemen de ' evet erkek aldatsın ' gorusunu savundugum dusunuldu tuhaf

Kendince bildiğin yanlış işte, onu düzeltiyorum...delil istersen özel mesaj atabilirim...

E diğer bildiklerin de yanlışsa, millet yoruldu aslında laf anlatmaya..

dıger bıldıklerımden emınım ....
4 esle evlılıkle ılgılı de bılgım var ama eksıklıklerım olabılır
erkek 2 bı kadın alacaksa adıl olmak zorunda yoksa olmaz.....
adıl olmayacksa esıt davranmayacaksa olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…