- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi aysunsedat
-
Bilgi,araştırma,analiz,danışan tecrübeleri bunları kullanıyorum hanımefendi.Ancak size de verebilmem için önce bir 20 yıl kadar eğitim ve iş tecrübesi gerekiyor,razıysanız üniversite sınavına girin psikoloji okuyun,terapi yetkinliği için tekrar eğitim alın,binlerce kişiye terapi yapın,sonra da özellikle ilişkiler alanında ayrı bir eğitim alın.Bu kafaya sahip olursunuz.Dilerim yol gösterebilmişimdir.
Neden hep , yuvayi yikan kadindir gibi yaklasiliyor? Yuvayi asil yikan aldatma eylemini gerceklestiren erkektir. Bundan sonra kadina ya bu yikik yuvayi kabul etmek ya da cekip gitmek yakisir. Her kadin da kendi seciminden sorumludur.
Neden hep , yuvayi yikan kadindir gibi yaklasiliyor? Yuvayi asil yikan aldatma eylemini gerceklestiren erkektir. Bundan sonra kadina ya bu yikik yuvayi kabul etmek ya da cekip gitmek yakisir. Her kadin da kendi seciminden sorumludur.
cahıle laf anlatılmaz dıye bosuna dememısleriyi o zaman, kabul ediyorsanız alsınlar eşleriniz 4 tane eş.. en azından hastalık kapma riskiniz olmaz.. eee nefisler zayıf, adamlar mağdur.. bu işin sonu da ban
Oturun eşinizle güzel güzel hakaret etmeden bir konuşun.Sizinle ilgili sıkıntıları mı var,babalığa mı alışamadı,psikolojik olarak aşağılarda mı anlamaya çalışın.42 yaşında bir ablanız olarak söylüyorum,aldatmayan erkek çok az,olan da ya yakışıklı dğil fazla,ya parası yok,ya da karşısına çıkmıyor böyle fırsatlar.Pek çok kadın aldatıldığını bilmeden yaşayıp gidiyor inanın.Sizin en büyük şanssızlığınız bunu öğrenmiş olmak,dünyanız paramparça şimdi.Duygusallıktan biraz sıyrılmaya,olaylara erkek gözüyle bakmaya çalışın.İnanın erkeğin aldatmasının yüzde 99 sevgiyle ilgisi yok,erkeklerin beyni bizden çok farklı.Onlar için cinsellikle sevgi apayrı şeyler.Çoğu erkek aldattığında bir nevi masturbasyon yapmış gibi hissediyor.Siz kahrınızdan ölürken,onun da tenine değdi,onu da öptü vs erkekler bunu hatırlayıp düşünmez bile.Diğer kadına aşık olup aldatanları elbette ki bunun dışında tutuyorum.Bu anlattıklarımın kadın erkek eşitliğiyle ilgisi yok,kadınların çoğu biriyle beraber oluyorsa duygusal bağ da kurmuş oluyor,erkekler yaradılışları gereği böyle değil.Başkasıyla beraber olmuş olması ne size sevgisinin azaldığını ne de sizi gözden çıkardığını gösterir.Burada aldatmayla
Lgili yazanlar hep kadın kalbinden çıkanlar,erkeğin davranışını kadın duygularıyla anlamlandırmaya çalışmak boşa uğraşmaktır ve yüreğinizin,beyninizin size vereceği yanıtların gerçeklerle ilgisi olmayacaktır.
Konuşun eşinizle sakince,suçlamadan.
cahıle laf anlatılmaz dıye bosuna dememısler
nese oku oku kendınce saptır yorumlarımı bosver ...
yahu ben ne dedım ERKEGIN DE KADININ DA NAMUSU VARDIR dedım
eee daha neye muhalefet oluyosun
sen once ıcındekı fesatlıgı bı aş , bılgılen gel oyle yaz bunlar ınce,onemlı detaylar
zaten nerde kadın erkek ılıskılerınden bahsedılse nedense bazı taraflar hemen 4 es olayını surer onumuze
onu da anlatıyım madem
islamda 4 esle evlılık var ancak karsılıklı kabul edılırse ..... ve erkek eslerıne aynıoranda sahıp cıkarsa. bu sartlar zorunlu
ben sahsen kabul etmem edenler de kendı bılır
cahıle laf anlatılmaz dıye bosuna dememısler
nese oku oku kendınce saptır yorumlarımı bosver ...
yahu ben ne dedım ERKEGIN DE KADININ DA NAMUSU VARDIR dedım
eee daha neye muhalefet oluyosun
sen once ıcındekı fesatlıgı bı aş , bılgılen gel oyle yaz bunlar ınce,onemlı detaylar
zaten nerde kadın erkek ılıskılerınden bahsedılse nedense bazı taraflar hemen 4 es olayını surer onumuze
onu da anlatıyım madem
islamda 4 esle evlılık var ancak karsılıklı kabul edılırse ..... ve erkek eslerıne aynıoranda sahıp cıkarsa. bu sartlar zorunlu
ben sahsen kabul etmem edenler de kendı bılır
6 yıl imamhatip+ 7 sene mısırlı prof'larından akaid+fıkıh+kelam dersi aldım.. senin gibi bir kafa görmedimakademik kariyerim yeterli mi yoksa daha sayayım mı? o anlattıkların külliyen YALAN! sana kibar kibar yazıyorum ama mahalle kıvamına sokuyorsun.. yapma arkadaşım, bak diğeri gitti senin elinde patlayacak konu
kaldı ki din konuşmuyoruz.. konuştuğumuz kadın-erkek ilişkileri :)
Ya cahil cahil konuşma, adam ikinci eşini alırken birincinin rızasını almak zorunda değildir. Aç oku biraz araştır...
Sana sordu mu da kabul etmiyorsun?
Allah Allah nefsıne agır geldıgı ıcın kaldıramadım yorumlarını demıyosun da egıtımını mı one suruyosun
daha once psıkolog olan bayana da egıtımle olmuyo vs dıyodunuz ne oldu
ne guzel o kadar egıtım almak nasıp olmus sana ama sana buyuk konusmamayı ogretememısler yazıııııııııııııııııııkkkkkk
ben sıze burada laf anlatmaktan yoruldum hakıkaten...Ya cahil cahil konuşma, adam ikinci eşini alırken birincinin rızasını almak zorunda değildir. Aç oku biraz araştır...
Sana sordu mu da kabul etmiyorsun?
yaw he hene diyeyim sevgili merve, allah çevrene sabır-selamet versin
geçenlerde hocanın biri çıkmış tvde vaaz veriyomuş neymiş kadın 4 kez aldatırsa 5.de ölüm hakmış öldürülecekmiş yani ama erkege günah deilmişş kadınlarr erkegin cariyesi olarakk yaratılmışşş bunu diyn annem ve ben kriz geçirdim ve benim saf annemde buna inanmış hey allahım yarabbim ben o hocayı bi elime geçirsem parçalicam
geçenlerde hocanın biri çıkmış tvde vaaz veriyomuş neymiş kadın 4 kez aldatırsa 5.de ölüm hakmış öldürülecekmiş yani ama erkege günah deilmişş kadınlarr erkegin cariyesi olarakk yaratılmışşş bunu diyn annem ve ben kriz geçirdim ve benim saf annemde buna inanmış hey allahım yarabbim ben o hocayı bi elime geçirsem parçalicam
ben sıze burada laf anlatmaktan yoruldum hakıkaten...
adam serbest ama kadın kabul ederse
kadın kabul etmezse olmaz sen ac oku ıstersen
yanı bı adam 1. hanımına sormalı
benım bıldıklerım bu
ayrıca konu bu degıl ben arkadas o zamna 4 . es de dogru dedıgı ıcın kendımce bıldıgımı anlattım
kımseye ahkam kesmıyorum ne haddıme
Konu dine dönüyor ama hakkatten ya sanki 2. eş alacak adam ilk eşinin sözüne bakıcak ya. İslamda nasıl geçer bu konu bilmem ben. Rıza mıza anlamam. Erkeğe fırsattır bu. İlki istemiyorum derse ağzına bir tane vurursun olur biter. Olmadı babasının evine yollarsın..
Kendince bildiğin yanlış işte, onu düzeltiyorum...delil istersen özel mesaj atabilirim...
E diğer bildiklerin de yanlışsa, millet yoruldu aslında laf anlatmaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?