- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Sabah sizinle yorumlarda bulunmuştuk karşılıklı, bana “burası sosyal bir platform burada yazılanları çok dikkate alma,kafanı karıştırma” demiştiniz..Bu konuda konu sahibine hak verenlerdenim ama bana gore su actigi konu baslibasina bosanma sebebi. Ben olsam dava ederdim. Bir insan kocasini ancak bu kadar rezil edebilir onu gectim butun bunlara ragmen nasil koluna takip gezdirir benim beynim error verdi artik.
Basindan beri bosanma dedik diger konusunda da ama hata etmisiz. Bu evlilikten hayir gelmez net. Konu sahibinin de destek almaya falan niyeti yok bence.
Sabah sizinle yorumlarda bulunmuştuk karşılıklı, bana “burası sosyal bir platform burada yazılanları çok dikkate alma,kafanı karıştırma” demiştiniz..
O zaman boşanma sebebi bu konu demiyordunuz.
Şimdi ne değişti ne oldu ,neden fikriniz birden değişti anlamıyorum ki...
Aman efendim o sizin süperliğiniz :) De sessiz ol sakın duymasınlar doğruyu söylediğini :/ bakın beni homofobik dahi ilan ettiler! Neymiş gay demek hakaretmiymiş, ben homofobikmişim? Yav arkadaş evli bir erkeğe gay demek yüzde yüz hakarettir. bunun ötesi yok.Ay süpersin bee susayım susayım dedim olmadı adamı şu forumda rezil etmelere doyamadı. Daha ben bu düşünceyle nasıl yaşıyacam diyor hanımefendi takıntı hastası herşeyi beyninde büyütüyor obsesif tedavi olması gerek yoksa zaten boşanacaklar. Barışmaları için çok uğraştım dua bile ettim gencecik yaşta yuvaları dağılmasın diye ama şok üstüne şok yaşatıyor konu sahibi bi koca bu kadar rezil edilmez
Kuzucum yaşın genç ben hep sizin iyiliğinizi istedim. Bak burdaki yorumlarda kuşak farkı var benim dayıma yapılsa bu muabbet dayım kafa göz dalar ama gençler yapıyor benim eşim asla yapmaz diyen görmemiştir. Benim kendi eşim çok “utangaç” ağır başlı asla küfür bilmeyen bi tip ama asker arkadaşlarıyla bir muabbetlerini okudum şok oldum ama asla eşim gay mi diye düşünmedim mesela biri diyo ki devrem az yalatmadım sana ne çektiniz bizden biri demişki aşkım unutamıyorum o günleri eşim de demiş ki oğlum böyle geyik yapmayın eşim görür yanlış anlar hepsi oooo yenge kızmasın yazmış ben gördüm tabi eşime dedim sen ne dicektin öyle muabbet yapana asıl sen benimkini yalıyodun çabul unutmuşun derdim o muabbete böyle cevap verilir askerlik muabbetleri hep böyle döner pistir dedi bende iğrençsiniz dedim güldüm geçtim. Ayrıca canım inanma askerde ilişki yaşamış şu olmuş bu olmuş diyenlere askerde gitmeden muayene oluyosun o tür ilişki yaşayan erkekler belli oluyor askere alınmıyor ayrıca yemeklerde erekte olmaması için ilaç veriliyor onlarında diline dolanıyor cinsellik işte bu kadar etkilenme söylenenlerdenYorumları okuduysanız bu sohbetlerin ne kadar anormal olduğunu söyleyen, ben olsam ben de takılırdım diyen o kadar çok yorum oldu ki..
Burada herkes bir problemini paylaşabiliyor değil mi ? Rahatsız olanlar okumaya bilirler.. Zorla yorum yaptırılmıyor kimseye...
Dimi ama seninde dediğin gibi o kadar çok yorum oldu ki... Yani eşini kocanı hayat arkadaşını o kadar çok insana rezil ettin o kadar çok insana linç ettirdin ki...Yorumları okuduysanız bu sohbetlerin ne kadar anormal olduğunu söyleyen, ben olsam ben de takılırdım diyen o kadar çok yorum oldu ki..
Burada herkes bir problemini paylaşabiliyor değil mi ? Rahatsız olanlar okumaya bilirler.. Zorla yorum yaptırılmıyor kimseye...
Üzülüyorum çok konu sahibi belki de yaşı küçük cahil burdan bi fikir arıyor olabilir ama bazı bi grup var burda hayret ediyorum onlara kim bdv başlığında konu açsa hemen boşa bunu bundan adam olmaz ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım ya siz ne yaşıyosunuz ya nasıl kocayla yaşıyosunuz hiç mi aile görmediniz yada evdeki mutsuzluğunuzu burda mı tatmin ediyosunuz. Konu sahibi zaten herkez eşin gay dese inanacak peşin hükmü verecek ona da kızıyorum bu kocayla senelerdir tanışan yaşayan sensin ya niye kendi düşüncen hükmün yokAman efendim o sizin süperliğiniz :) De sessiz ol sakın duymasınlar doğruyu söylediğini :/ bakın beni homofobik dahi ilan ettiler! Neymiş gay demek hakaretmiymiş, ben homofobikmişim? Yav arkadaş evli bir erkeğe gay demek yüzde yüz hakarettir. bunun ötesi yok.
Sanal ortamı ciddiye almayın diyenler var... Yahu sanaldayız diye sınırsız özgürde değiliz. Şahıs görmesede Allah görüyor. Bu adam hakkında konuşulanları bu dünyada belki değil ama ahirette öğrenecek.
Konu sahibide yazdığım şeylere cevap vermek yerine beni agresif olmakla suçluyor :/
Ben dış kapının dış mandalı bile değilken burada adama yapılanı hazmedemiyorum ama konu sahibi kocasına böyle bir hakareti reva görüyor...
Ayrıca gerçekten bende üzüldüm ayrılma konusuna, gencecik insanların yuvası dağılıyor buna kim sevinebilirki? Fakat yazık günah yani insan kocasına bunuda layık görmemeli.
Adam burada hakkında konuşulanları görse anında boşanır ki sonuna kadarda haklıdır.
Bak ben bu açıdan düşünmemiştim, çok haklısın. Yahu kocanı en iyi sen tanırsın değil mi... Yıllardır evlisin birliktesin. Ama kendi fikrin düşüncen yok da burada herşeyi bilen malum tayfa ne diyorsa ona uyuyorsun. Bu kadar kişi böyle dedi demekki bir sorun var şeklinde bakıyor olaya. Biraz dön kendine bak eşimi en iyi ben tanırım de... Ama nerde o incelik...Üzülüyorum çok konu sahibi belki de yaşı küçük cahil burdan bi fikir arıyor olabilir ama bazı bi grup var burda hayret ediyorum onlara kim bdv başlığında konu açsa hemen boşa bunu bundan adam olmaz ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım ya siz ne yaşıyosunuz ya nasıl kocayla yaşıyosunuz hiç mi aile görmediniz yada evdeki mutsuzluğunuzu burda mı tatmin ediyosunuz. Konu sahibi zaten herkez eşin gay dese inanacak peşin hükmü verecek ona da kızıyorum bu kocayla senelerdir tanışan yaşayan sensin ya niye kendi düşüncen hükmün yok
Kovmak değil ya , günahı benim boynuma tamam.. benim de kardeşim,babam vs var ama bu tarz sohbetlere denk gelmedim onların dahil olduğu hiç..Dimi ama seninde dediğin gibi o kadar çok yorum oldu ki... Yani eşini kocanı hayat arkadaşını o kadar çok insana rezil ettin o kadar çok insana linç ettirdin ki...
İnşaallah bir şekilde senin burada yaptıklarını ve kendisinin düşürüldüğü durumu öğrenir. Öğrenmese dahi Allah görüyor.
Dua et o adam cidden gay çıksın.
Yoksa fecii şekilde hakkına girdiniz, en baştada sen!
Bu arada karşıt gelen yorumlara verdiğin standart "okuma, yorum yapma, zorla yorum yaptırılmıyor" şeklindeki argümanınıda bırakmanı öneririm. Her doğru söyleyeni sürekli dokuz köyden kovmakla bir yere varamazsın.
Gerçekten bu yazdığınız tarz muhabbetler dönmüş mü birebir aynen..Kuzucum yaşın genç ben hep sizin iyiliğinizi istedim. Bak burdaki yorumlarda kuşak farkı var benim dayıma yapılsa bu muabbet dayım kafa göz dalar ama gençler yapıyor benim eşim asla yapmaz diyen görmemiştir. Benim kendi eşim çok “utangaç” ağır başlı asla küfür bilmeyen bi tip ama asker arkadaşlarıyla bir muabbetlerini okudum şok oldum ama asla eşim gay mi diye düşünmedim mesela biri diyo ki devrem az yalatmadım sana ne çektiniz bizden biri demişki aşkım unutamıyorum o günleri eşim de demiş ki oğlum böyle geyik yapmayın eşim görür yanlış anlar hepsi oooo yenge kızmasın yazmış ben gördüm tabi eşime dedim sen ne dicektin öyle muabbet yapana asıl sen benimkini yalıyodun çabul unutmuşun derdim o muabbete böyle cevap verilir askerlik muabbetleri hep böyle döner pistir dedi bende iğrençsiniz dedim güldüm geçtim. Ayrıca canım inanma askerde ilişki yaşamış şu olmuş bu olmuş diyenlere askerde gitmeden muayene oluyosun o tür ilişki yaşayan erkekler belli oluyor askere alınmıyor ayrıca yemeklerde erekte olmaması için ilaç veriliyor onlarında diline dolanıyor cinsellik işte bu kadar etkilenme söylenenlerden
Gerçekten öyle değil mi .. inanmak istediğim bu çünkübu tamamen şaka bu tür şakalar ekeklerin çogunda var zaten .
bazı üyelere garip gelebilir fakat eşim cok sediği bir arkadaşına da bu tür şakaları yapıyor.Gerçekten öyle değil mi .. inanmak istediğim bu çünkü
İşte zaten ikiye bölünmüş durumda herkes , normal veya değil..
Benim de beynim ikiye bölünmüş durumda
Evet ve benim eşim saygısını asla elden bırakmayan bi insan ama o arkadaşlarıyla konuşmalarında uyum sağladığına eminin bana dediği üstler astlara her zaman bunu yapar askerliğin kuralı bu çok lakayt ve vıcık muabbetler ama altta da kalamam der ki zaten ayda yılda 1 bayram da seyranda birbirlerini aradığı mesajlaştığı arkadaşları o yüzden set çekmez samimi de olmazGerçekten bu yazdığınız tarz muhabbetler dönmüş mü birebir aynen..
Ya ya benim amacımda polemiğe girip haklı çıkıp kazanmakdı zaten...Kovmak değil ya , günahı benim boynuma tamam.. benim de kardeşim,babam vs var ama bu tarz sohbetlere denk gelmedim onların dahil olduğu hiç..
Gerçekten sizinle polemiğe girmek istemiyorum tamam .. siz kazandınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?