Eşimin arkadaşıyla tuhaf mesajlaşması..

Ay kusura bakmayın ama iğrenç mesajlar bunlar.2 erkek arasında geyik bile olsa bu tarz muhabbetlerin geçmesi çok saçma.kari kız muhabbeti yapmaları bile normal ama bu muhabbetler bana Hayri alamet gelmedi.esinizin farklı yönelimleri olabilir.esimin tüm WhatsApp yazışmalarını kontrol ederim,bir sürü geyigini okudum.hic bu tarz bir muhabbete denk gelmedim.

Bu insanla eşim farklı illerde ve askerden sonra hiç yüzyüze görüşmediler..
Bir şey yaşandıysa askerde yaşandı.. bu da mümkün mü bilemem...
İllaki aralarında bir şey yaşandı diyemeyiz. Karşıdaki kesin eşcinsel bence. Erkek fotoğrafı görünce qdamın aklına direk seks gelmiş. Eşin karşılığında geyik de yapmış olqbilir yada biseksüel de olabilir. Senle olan ilişkisine de çok bakma, biseks olsa da şuan senle evli seni seviyor sana cinsel olarak gayet normal istekli olqbilir. Bence erkeklerin içinde sandığımızdan daha çok eşcinsel var.

Şakalalmışlar kendilerince, bence anormal bir durum yok. Kendi aralarında üslupları böyle heralde. Benim de yakın bi arkadaşım var ünv de aynı odada kalırdık bize masaj falan yapardı. Ama biraz ağzı bozuktu komiklik olsun diye, hala der az ellemedim sizi diye.

Ay hayir geyik tamamen. Fotodaki adam hakkinda tekin durmuo diyecek eşin niye demeden dikkat et manasinda yapmış o igrenc espriyi. Eşin de kendisinin onu elden geçirdiğine dair bisey soylemis. Yani ikisi de aktifmis gibi üste cikmaya çalışmış. Salakca ama espri tamamen.

Beklersen resimlerimi alıyorum Esime yollicam bir de ona sorayim bakayım sana geri döncem

Böyle geyikleri iki cins de yapıyor. Hiç kendinizi biz böyle değiliz diye savunmayın yani. :) Siz olmayabilirsiniz ama olan hemcinsleriniz var.

Salakça bir espri dönmüş aralarında. Dahası yok. Bazıları yine dedektif gibi 2 mesajdan analizi koymuş tabii :)

Bence geyik yapmışlar kendi aralarında benim esimde kuzenleriyle böyle muhabbet ederlerdi bende yeni evliyken alışık olmadığım için gay sanıp rüyamda filan görmüştüm boş boş muhabettler çok takılma

Şimdi tekrar sordum , iyi yaklaşmakta çalıştım.. sana yakıştıramadım o tarz konuşmayı ,sen neden öyle konuştun diyerek.. o konuşmanın hakkı oydu,o lafa o şekilde cevap verilirdi dedi..bir şeyleri alıp bir yere çekme dedi...
Bir daha da sormam... inanmak zorundayım...

Bana gay muhabbeti gibi geldi. Başka kadınlardan söz etseler erkek muhabbeti diyeceğim ama hangi erkek, arkadaşıyla birbirlerine sarkıyor ve bir geçmişleri olmuş gibi konuşur? Bana hiç mi hiç normal gelmedi.

Umarım öyledir..

Geyikkk yahuuuu...

15-16 yaş mesajlasmasi olmus biraz ama
Kesinlikle geyik yaniii

Ya merak etmeyin saçma erkekler arası geyik. Hemde en dandiğinden. Asker arkadaşıysa şayet bu bi nebze anlaşılabilir.Sabah akşam aynı kopuşta karı koca muhabbetine dönüyor mevzu. Takılmayın bunlara. Yetişkinler arasında ‘Ergen ötesi muhabbet’ skalasında bir sohbet

Korkmayın sadece goy goy yapmışlar. Genelde cinsel hayatları problemli olan erkeklerin yaptığı bir muhabbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…