- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Eşine şeyi sorsana arkadaşı eşcinsel olabilir miymiş?Şimdi tekrar sordum , iyi yaklaşmakta çalıştım.. sana yakıştıramadım o tarz konuşmayı ,sen neden öyle konuştun diyerek.. o konuşmanın hakkı oydu,o lafa o şekilde cevap verilirdi dedi..bir şeyleri alıp bir yere çekme dedi...
Bir daha da sormam... inanmak zorundayım...
Tamam bu konuyu kapatıyorum dedimEşine şeyi sorsana arkadaşı eşcinsel olabilir miymiş?
Sana yakıştıramadım,sen niye öyle konuştun dedim,O konuşmaya o şekilde cevap verilirdi dedi tamam kapatıyorum bir daha açmam dedim..Bence eşine bu konuyla ilgili daha fazla bir şey sorma. Yoksa iş başka yerlere kayacak.
Açma. İçin rahatlamadıysa aynı kişiyle olan mesajlaşmalarını takip et bir süre.Sana yakıştıramadım,sen niye öyle konuştun dedim,O konuşmaya o şekilde cevap verilirdi dedi tamam kapatıyorum bir daha açmam dedim..
Varsa bir şey elbet karşına çıkar tekrar. Umarım yoktur saçma bi şakadır.Tamam bu konuyu kapatıyorum dedimtekrar soramam bir şey .. çünkü açmayacağımı söyledim..
Karşısındaki o tarz konuştuğu İçin eşime sordum sen neden öyle bir cevap verdin diye, o konuşmanın hakkı oydu öyle cevap verilirdi dedi...Resmen erkek erkeğe ilişkiden bahsediliyor burada farkında mısınız.
Çok bariz hem de. Yok delikçi bilmem ne ortada resmen
Bunu sorar sormaz o mesajları silmiş, 1 aydır silmemişti..Açma. İçin rahatlamadıysa aynı kişiyle olan mesajlaşmalarını takip et bir süre.
Nasıl davranırdınız yerimde olsanız..Türk erkeği zihniyeti.
Medenisi çok az.
Nasıl davranırdınız yerimde olsanız..Pis muhabbet sadece
Haftaya randevum var .Terapiste gidicem diyodun gittin mi ?? Ben bunu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?