- 14 Ekim 2016
- 7.267
- 49.288
- 548
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Bilemiyorum vallahi, çok pis ayar çekerdim sanırım.Nasıl davranırdınız yerimde olsanız..
Buna çok sevindim çünkü gene çok fazla üzerine düşüyosun didikliyosun. Eşine görür görmez bu ne be senden utandım resmen böyle muabbet mi olur ergen misin sen deyip konuyu kapatabilirdin onu utandırarak. Malesef bize iğrenç gelen bu muabbetler pek çok erkek te oluyo benim eşimin ark. Da bana sen aramıza girdin bizim onla çok büyük aşkımız vardı evlencektik sarı çiyan deyip takılırdı bende mi eşim gay mi acaba diyeyim bazı erkekler gerçekten yılışık olabiliyoHaftaya randevum var .
Soğurdum sanırım. Büyük konuşmayayım da.erkek biraz ağır olmalı.Nasıl davranırdınız yerimde olsanız..
Umarım şakalaşmadır..Geyik yapmışlar. Bana şakalaşma gibi geldi. Çok seviyesiz. Mide bulandırıcı.
Şakalaşma gibi ama şakalaşma olarak bile çok biçimsiz, bir kez midenizi bulandırdı artık. Evde pc kullanır mı eşiniz? İnternet geçmişine bakarak böyle bir yönelimi var mı anlayabilirsiniz silmediyse..Umarım şakalaşmadır..
Kendisi onun mesajına o şekilde cevap verilirdi diyor kendi yazdığı İçin...
Altta kalmamak İçin mi yazdı bilmiyorum ama başım ağrıdı düşünmekten.. birlikte arkadaşlarımıza davetliyiz akşama bir de..
Ben hemfikir degilim , ha geyikse de boyle bir erkekle 5 dk durmamherkes geyik konusunda hemfikir olmuş.
böyle geyik mi olur yahu.
Evde net yok almadık..Şakalaşma gibi ama şakalaşma olarak bile çok biçimsiz, bir kez midenizi bulandırdı artık. Evde pc kullanır mı eşiniz? İnternet geçmişine bakarak böyle bir yönelimi var mı anlayabilirsiniz silmediyse..
Doğrudur.. ben çok saf yetiştim galiba,inanır mısınız hiç denk gelmedim .. o yüzden çok yadırgadımKendi çaplarında şakalaşıp eğlenmişler.
İğrenç bir mizah anlayışı.
İnanamayacak bir şey yok bunda. Maç galibiyetlerini karşı takıma "tecavüz" etmek şeklinde ifade eden bir tür bu. Hoplattık, zıplattık muhabbeti yapanları hiç mi görmüyorsunuz?
Tabii her erkek böyle değil ama böyle olan büyük bir çoğunluk var.
UMArım öyledir..Erkeklerin böyle makaraları oluyor kendi sevgilimden biliyorum daha neler neler yani bunlar masum bile. Yani goy goy yapmışlar gibi geldi bana
Ben çok yüzsüzüm sanırımBen hemfikir degilim , ha geyikse de boyle bir erkekle 5 dk durmam
Yoo çok yakın arkadaşlarım oldu rahatta bi insanımdır ama hiç böyle geyikler yqpmadım kadınlar kendi aralarında cinsellik konuşabilir ama birbirleriyle sevişme fikri üzerinden yürümez bu muhabbet. Hiç duymadım birbirine senle nasıl öpüştüm nasıl seviştim diyen kadın.Böyle geyikleri iki cins de yapıyor. Hiç kendinizi biz böyle değiliz diye savunmayın yani. :) Siz olmayabilirsiniz ama olan hemcinsleriniz var.
Salakça bir espri dönmüş aralarında. Dahası yok. Bazıları yine dedektif gibi 2 mesajdan analizi koymuş tabii :)
Ben hemfikir degilim , ha geyikse de boyle bir erkekle 5 dk durmam
Hicbir erkek boyle sakalasmaz , hele turk erkegi gayet homofobiktir , 40 yasindayim tonla adam tanidim hayatimda bu mesajlasmayi hicbir hetero erkek yapmaz
Esiniz ya biseksuel ya gay yada karsidaki kisi erkek degil
Yıllardır burda üyeyim, ve konularım açık.. bakabilirsiniz..Yani su muhabet kadin ile olmus olsaydi, herkes "kesin aldatiliyorsun" derdi. Erkek olunca sakalasmami oluyor? Igrenc cahil erkek muhabeti genelde kadinlar üzerine oluyor, birbiri ile seks etme konusunda saka yapamazlar. Dedigin gibi o tarz kendini alfa male sananin zaten en büyük korkusudur homoseksuellik.
Ki bence konu fake ama neys. Her hafta konu aciliyor, ve simdi adam gay cikiyor öyle mi?
Eşimin öyle biri olabileceğini şöyle düşününce hiç sanmıyorum yaa.. afedersiniz şakadan ğoposuna dokunsam hemen kızar erkek adama öyle dokunulmaz diye.. elimi çeker...Ben çevremde hiç böyle erkek muhabbeti görmedim. Asla normal olduğunu düşünmüyorum. Askerde birliktelik yaşamışlar ondan bahsediyorlar. Başka açıklaması olamaz mümkün değil. Hiçbir normal erkek böyle şakalaşmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?