Esimin babasi

Paramın hesabı geline düşmezse, gelinin ve oğlunun parası da ona düşmez. Sen hiç oğlunu düşünme ama kötü duruma düşünce oğlum baksın öyle mi ?
Hsjsjsj ayy Allahım korusun sizin gibilerden. Ne kadar mal düşkünüsünüz. Bakmak zorunda olmadığınızı söyledim. Ama bu sizin için geçerli. Oğluna hiçbirşey yapmadı mı yani bu adam nasıl geçiniyorsunuz? Eşinizin eğitimini kim aldırdı? Sağlık giderlerini kim karşıladı? Kim yetiştirdi? Vallahi bunları sorarken ben diyeceksiniz diye ödüm kopuyor.

Yok ısrarla bu soruya yanıt vermiyor. 2 kere sordum cevap yok
Bulabileceğimiz her yerden bulup buluşturduk yazdı az önce bir başka üyeye cevap olarak. Kaçamak cevaplar

Valla nasibi insan yapıyor. Benim hak etmediğimi dusunmuyorsa benim evime de gelmesin o zaman.
Para olmayınca olmuyor. Nerden bulacaksın son aşamaya gelmişsin. İnsan bulamayınca 500 lirayı bulamıyor.
Evet komik ama biz o evi 10 bin lira olmadığı için alamadık. Yok yani kalmadı para .

Valla kızına murano takım almasaydı. Çok mu gerekli .valla istediği parayı istediği yere harcarsa ben de eşimin parasını ona vermesini istemem .niye çocuğumun rızkını ona vereyim ? Zamanında o bana vermiyor ama sıkışınca oğlu baksın öyle mi ?Ve bu adam bu zamana kadar aldığı parayı yemiş.
Evet benim annem babam yardım etti .

Mal düşkünü olsam yüzüne bakmazdım.

Benim babam ve annem verdi
Ona rağmen açık kapanmadı mı?

Ya gelin kartları açık oynayalım. Kayınpederin zamanında kendini düşünmemesi,sapıklığı falan bahane. Adam zamanında kesenin ağzını istediğiniz gibi açmadı,ev alırken size yardım etmedi diye evinize almak istemiyorsunuz. He birde dükkan mevzusu var. Ben ölünce satarsınız demiş adam ama şimdi dükkanda yok tabi. Zamanında sizi dinleyip satsa yine bu kadar kızgın olmayacaktınız bence. Sapık olduğunu size düşündüren nedir diye kaç kere soruldu. Elle tutulur bir şey demediniz mesela.

Bakıp bakmamak tamamen sizin tercihiniz,zorunda değilsiniz. Ama adamın kızına harcadığı paranın hesabını yapamazsınız. Satmadığı dükkanın hesabınıda soramazsınız. Mal da para da adamın. İstediğine verir,istediğinde satar.

Mal düşkünü olsam yüzüne bakmazdım.
Eee baktığınız söylenemez. Bakmayında zaten sizin açınızdan bende olsam bakmam. Sma bana para vermediği ve düğünümü yapmadığı için değil. Gözümle gördüm kadına baktığını demişsiniz ve bunca zaman kendisini düşünmemiş bu sebeplerden.

Istemiyorsan istemiyorsun konu sahibesi kalsin kizinda.
Ben şunu söyledim yarın damat bakmiyorum derse ben kabul etmem .65 yıl boyunca kendini düşünmeyen aldığı parayı yiyen birini niye ben düşüneyim.

Ben şunu söyledim yarın damat bakmiyorum derse ben kabul etmem .65 yıl boyunca kendini düşünmeyen aldığı parayı yiyen birini niye ben düşüneyim.
E tamam kocanız size bakalım derse eğer o zaman dertlenirsiniz. Doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz şu an resmen.

Yok benim için en önemli konu sapıklığı. Güvenmiyorum. Yani o parayı verse de fikrim degismezdi.
Hah istediğine parayı verir istediğinden alır dediniz ya ben de istediğime bakarım istediğime bakmam

Evlenmek isteyen ne kendi ailesinden ne de eş ailesine guvenerek yola çıkmasın bir zahmet kimse mecbur değil anne baba olarak elbette üzenlerine düşeni yaparlar ama fazlasini istemeyemez eşya , takı , ev alma gibi aşırı taleplerde bulunmak hoş değil.. şu mübarek günlerde gözünüzün görmediği bir şey için ithamlarda bulunmaniz çok yanlış kimsenin günahını almayin derim

Şu an böyle bir gündem yoksa kocanızla gerilmeye gerek yok. Damat bir gün dediğiniz gibi derse bakamayacağınızı söylerse kız kardeşle ortak bir çözüm (başka ev) konuşulur.
Kızgınsınız bu sizi hatalı konuşmaya sevk ettirir. Şimdilik sessiz kalmanız daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…