Bende diyorum ki almasaydı dediğin onun kızı ister alır ister almaz niye biliyor musun parayı o veriyor. İstediği yere gayet harcar. Oğlunun eşisin diye sana niye hesap versin oğlunun bile haddi değil sormak sen nasıl soracaksın ? Eşin ve görümcen babana bakmakla yükümlü zamanında bana vermedi vs komik oluyor. Niye versin yahu ? Görümcen eşin bi ev tutar beraber masrafları karşılayacak. Zamanında eşin kendisini büyütüp yetiştiren babasına zor döneminde bakacak kusura bakma zamanında ailelerimizin bizi büyütüne kadar yaptığı harcamaları ve emekleri ölene kadar ödeyemeyiz.Valla kızına murano takım almasaydı. Çok mu gerekli .valla istediği parayı istediği yere harcarsa ben de eşimin parasını ona vermesini istemem .niye çocuğumun rızkını ona vereyim ? Zamanında o bana vermiyor ama sıkışınca oğlu baksın öyle mi ?Ve bu adam bu zamana kadar aldığı parayı yemiş.
Evet benim annem babam yardım etti .
esiniz evde bunlari yapmiyor mu zatenEşim mi bakacak babasına?yemeği çamaşırı o yapacaksa sorun yok o karar versin
Sana zaten kimse bakmak zorundasın demiyor. Bir tane Allah'ın kulu bile demedi şurda yorum yazanlardan. Demagoji yapıyorsun şu an resmen. Derdin bal gibide maddiyat işte. Hatta adama "dükkanıda kadınlar için satmadı" diyerek iftira atıyorsun resmen.Yok benim için en önemli konu sapıklığı. Güvenmiyorum. Yani o parayı verse de fikrim degismezdi.
Hah istediğine parayı verir istediğinden alır dediniz ya ben de istediğime bakarım istediğime bakmam
Dükkan depremde yikilmasaydi şuan emin ol dükkan satılır para gelir diye evinin baş köşesinde oturuyor olurdu..Ben hala sorumun cevabını merak ediyorum. Kendi aileniz neden vermedi o parayı? Onlara da kızdınız mı para vermediler diye?
Gözümle ne görmem gerek ?Ben bu kadar cesaretli değilim. Bazı şeylere gözle görmeye gerek yoktur .Mesela bir tanıdığınız var herkese köpek gibi bakıyor, kadınlar onu Ahmetcigim diye kaydediyor yine de bu insanı evinize alıp risk alır mısınız?Evlenmek isteyen ne kendi ailesinden ne de eş ailesine guvenerek yola çıkmasın bir zahmet kimse mecbur değil anne baba olarak elbette üzenlerine düşeni yaparlar ama fazlasini istemeyemez eşya , takı , ev alma gibi aşırı taleplerde bulunmak hoş değil.. şu mübarek günlerde gözünüzün görmediği bir şey için ithamlarda bulunmaniz çok yanlış kimsenin günahını almayin derim
Ben sana cevap vermeyeceğim. Ben yazacağımı yazdım. Don diğer sayfaları oku .senin amacın boş lak lak .Sana zaten kimse bakmak zorundasın demiyor. Bir tane Allah'ın kulu bile demedi şurda yorum yazanlardan. Demagoji yapıyorsun şu an resmen. Derdin bal gibide maddiyat işte. Hatta adama "dükkanıda kadınlar için satmadı" diyerek iftira atıyorsun resmen.
Sapık olduğuna bu kadar eminsen 1 tane örnek ver bizde bilelim.
Bize niye versin ki ?Asla evime koymazdim .Dükkan depremde yikilmasaydi şuan emin ol dükkan satılır para gelir diye evinin baş köşesinde oturuyor olurdu..
Kimi taciz ederken gordunuz yada kim geldi bu adam beni sözlü yada elle taciz etti diye kapiniza görmek dediğim bu anlata bildinmiGözümle ne görmem gerek ?Ben bu kadar cesaretli değilim. Bazı şeylere gözle görmeye gerek yoktur .Mesela bir tanıdığınız var herkese köpek gibi bakıyor, kadınlar onu Ahmetcigim diye kaydediyor yine de bu insanı evinize alıp risk alır mısınız?
Aynen öyle. Herkes farkında neyin ne olduğununda hala yutturmaya çalışıyor işte.Dükkan depremde yikilmasaydi şuan emin ol dükkan satılır para gelir diye evinin baş köşesinde oturuyor olurdu..
Gözümle ne görmem gerek ?Ben bu kadar cesaretli değilim. Bazı şeylere gözle görmeye gerek yoktur .Mesela bir tanıdığınız var herkese köpek gibi bakıyor, kadınlar onu Ahmetcigim diye kaydediyor yine de bu insanı evinize alıp risk alır mısınız?
Valla bana bulaşmasın da bir kuruş vermesin .Ben o zaman da dedim eşime. Karısına iyi baksin kimseye sığmaz diyeDükkan depremde yikilmasaydi şuan emin ol dükkan satılır para gelir diye evinin baş köşesinde oturuyor olurdu..
Kim babasına öyle der .Bunu ancak 3.kisiler der .Bizim tarafımız dedi .Benim arkadaşlarım dedi .Eşin ne diyor bu işe konu sahibesi baba için herkes sapık diyor madem ateş olmayan yerden duman çıkmaz
Ayyy sen daha ne yazdiginin ne soylediginin farkinda degilsin kendin ile celisiyorsun konunuzun genelinde maddiyat var şimdi dönüp şunu yazmanız gerçekten çok saçmaBize niye versin ki ?Asla evime koymazdim .
Aynen öyle. Herkes farkında neyin ne olduğununda hala yutturmaya çalışıyor işte.
Kimse konu sahibine kayınbabana bakacaksın diye bir şey dememiş,ortada fol yok yumurta yok kendi kendine dertleniyorAmaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek çünkü.
Ha öyle yapmasını beklemeliyim öyle mi ?Kusura bakmayın ama bu işler başınıza geldikten sonra yaptığınız şeyin önemi yok .Ben güvenmiyorum güven vermiyor. En basinda da vermemişti. Parayla alakası yok .içim almıyor.Kimi taciz ederken gordunuz yada kim geldi bu adam beni sözlü yada elle taciz etti diye kapiniza görmek dediğim bu anlata bildinmi
Yav sen şuna verecek cevabım yok,köşeye sıkıştım desene yaBen sana cevap vermeyeceğim. Ben yazacağımı yazdım. Don diğer sayfaları oku .senin amacın boş lak lak .
En başından guven vermeyen bir ailenin oğlu ile neden evlendiniz...Ha öyle yapmasını beklemeliyim öyle mi ?Kusura bakmayın ama bu işler başınıza geldikten sonra yaptığınız şeyin önemi yok .Ben güvenmiyorum güven vermiyor. En basinda da vermemişti. Parayla alakası yok .içim almıyor.
Su an niye versin?kendine yetti biz mi kaldık. Bu ev mevzusu 3 yıllık bir olay .450 bine ev mi kaldı. Sorun maddiyat değil vermeyi tercih etmemesi.yani bize karşı tavrını sevmedim .Ayyy sen daha ne yazdiginin ne soylediginin farkinda degilsin kendin ile celisiyorsun konunuzun genelinde maddiyat var şimdi dönüp şunu yazmanız gerçekten çok saçma
Sana cevap vermeyeceğim söyledim. Ben bu durumun olmadığını ilerde olursa ne olabileceğini sordum ama sen kışkırtmaya çalışıyorsun. Büyük ihtimalle erkeksin ve canın sıkılıyorYav sen şuna verecek cevabım yok,köşeye sıkıştım desene yaBırak bu işleri. İşime gelmiyor sorduğun şeyler diyemiyorda lak lak yapıyorsun diyor
Görünen köy klavuz istemez. Konuna yorum yapan herkes benim gibi düşündü. İstediğin kadar inkar et. Kimse sana kayınpederine bak falanda dememiş ayrıca o işin bahanesi. Sen adama olan öfkenden dolayı konu açmışsın bal gibi de,bekledin ki bizde adamı gömelim ama öyle olmadı. Herkes neyin ne olduğunun farkında çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?