- 22 Mayıs 2012
- 10.999
- 30.546
- 798
Ama size vermedi kızına hediye aldı diye kızıyorsunuz. Haliyle inandırıcı olmuyorBize niye versin ki ?Asla evime koymazdim .
O parayi verse idi şuan yine bir sey değişmeyecekti sizin fikriniz degismeyecekti maddiyat , maddiyat ne kadar inkar etsende evi alamamış olma hırsı sizdekiSu an niye versin?kendine yetti biz mi kaldık. Bu ev mevzusu 3 yıllık bir olay .450 bine ev mi kaldı. Sorun maddiyat değil vermeyi tercih etmemesi.yani bize karşı tavrını sevmedim .
Ay şaka gibi. Adamın kızına aldığı eşyanın hesabını soruyor ya. Allah akıl fikir versin. Gerçekten kendine bunu sorma hakkını nerden,nasıl buluyorsun ya?Valla kızına murano takım almasaydı. Çok mu gerekli .valla istediği parayı istediği yere harcarsa ben de eşimin parasını ona vermesini istemem .niye çocuğumun rızkını ona vereyim ? Zamanında o bana vermiyor ama sıkışınca oğlu baksın öyle mi ?Ve bu adam bu zamana kadar aldığı parayı yemiş.
Evet benim annem babam yardım etti .
Diğer sayfalarda yazdım evet söyledimARtık o nasıl oluyorsa kayınpederinizle göz göze gelmeden sizi rahatsız eden bakışları haricinde bir tane örneğiniz yok adamın sapıklığına dair. Ne kadar ağır bir ithamda bulunduğunuzun farkında mısınız? Henüz bebek olan kendi öz torunuyla bir arada olmasını sakıncalı bulduğunuza göre ortada çok ciddi kanıtlı ispatlı bir sebebiniz olması gerek. Keyfinize göre insanlara sapık damgası vuramazsınız. Eşinize hiç söyleyebildiniz mi acaba senin baban sapık diye? Cevap belli ama gene de sorayım
Hayır bu değil. O ev gitti artık. Ben adama güvenmiyorum.O parayi verse idi şuan yine bir sey değişmeyecekti sizin fikriniz degismeyecekti maddiyat , maddiyat ne kadar inkar etsende evi alamamış olma hırsı sizdeki
Kızı demez mi biraz siz de biraz bizde kalsın diye. Sadece gorumcenin babası değil kocasının da babası.Kızı bakıyorsa kalsın ne güzel. Sizde kalınca eşiniz mi bakacak sanki? Eğer yemeğini hizmetini yaparım diyorsa, ki bu çok nadirdir, baksın ama genelde erkekler bunu yapmaz. O nedenle birşey demeye hakkı yok.
Ben hâlâ sorumun cvp alamadım en başından beri güvenmiyorum dediginiz adamin oğlu ile neden evlendiniz....??Hayır bu değil. O ev gitti artık. Ben adama güvenmiyorum.
Ne kadar saçma bir soru .oğlu ile babası bir miBen hâlâ sorumun cvp alamadım en başından beri güvenmiyorum dediginiz adamin oğlu ile neden evlendiniz....??
Erkek mi? HahahahaSana cevap vermeyeceğim söyledim. Ben bu durumun olmadığını ilerde olursa ne olabileceğini sordum ama sen kışkırtmaya çalışıyorsun. Büyük ihtimalle erkeksin ve canın sıkılıyor
Adamı gömün demedim .hiç okumuyorsunuz .Ben ne yapayım diye de sormadım
Siz ne yaparsınız dedim
Ben istemiyorum zamanında paraları yiyeceğine emekli olsaydı.Kızı demez mi biraz siz de biraz bizde kalsın diye. Sadece gorumcenin babası değil kocasının da babası.
Diğer sayfalarda yazdım evet söyledim
Kusura bakmayın söz konusu kızımda bir bakış yeter. Gerisi umurumda değil. Babam olsa eve almam
Bence sana akıl fikir vermesin öyle kalErkek mi? Hahahaha
Canım benim ben bu siteye kaç senedir üyeyim ve kaç tane konuya yorum yapmışımdır kim bilir. Açtığımda bir sürü konu var ayrıca. Yanlışa yanlış dediğim için mi erkek oldum
Ayrıca soru falan da sormamışsın baya bildiğin kayınpederini gömmek için konu açmışsın. Ve benim seni kışkırtmama gerek yok sen zaten adama çoktan bilenmişsin
Cevap ver diye de yalvaran yok ayrıca. Cevap vermicem diyip cevap vermeyede devam ediyorsun. Allah sana akıl,fikir versin
Ben anlam yüklüyorum akrabalarım yüklüyor düğüne gelen arkadaşlarım yüklüyorBaktım görmedim. Tekrar yazarsanız incileriniz dökülmez diye düşünüyorum. İnsanların bakışlarına siz anlam yüklüyor olmayasınız sakın? Var öyle bir potansiyel. Bu kafayla giderseniz eşiniz sizi eve almayacak. Azıcık aklı olan kimse babasının öz kızına ilgisini ima eden bir kadını eş diye yanında tutmaz.
Evinizde kalmayacaksa adama maddi destek yapmaya tamam mısınız? Kocanın babası sonuçta açıkta kalmış. Git başının çaresine bak diyecek haliniz yok.Ben istemiyorum zamanında paraları yiyeceğine emekli olsaydı.
Tabi canım eşim de öyle diyorBaktım görmedim. Tekrar yazarsanız incileriniz dökülmez diye düşünüyorum. Ha siz eşinize baban sapık dediniz o da tamam dedi oturdu mu? İnsanların bakışlarına siz anlam yüklüyor olmayasınız sakın? Var öyle bir potansiyel. Bu kafayla giderseniz eşiniz sizi eve almayacak. Azıcık aklı olan kimse babasının öz kızına ilgisini ima eden bir kadını eş diye yanında tutmaz.
Ben anlam yüklüyorum akrabalarım yüklüyor düğüne gelen arkadaşlarım yüklüyor
Ben istemiyorum zamanında paraları yiyeceğine emekli olsaydı.
Tabi canım eşim de öyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?