Maalesef böyle biri olduğu belliymiş. Bilerek evlenmiş ve devam etmişsiniz. Size daha evlenmeden ben böyle isterim demiş. Sizin ne istediğinizin bir önemi yokmuş ki...ben eşim ve ailesinin zorlaması ile tesettüre girdim ilk zamanlar alışırım herkes yapıyor ne var bunda diye düşündüm ama alışamadım eşimle evlenmeden önce 5 6 sene görüştük hep derdi ilerde öyle isterim diye vazgeçirmeye çalıştım olmadı her neyse son nokta evlenmeden önce kapandım ama alışamadım 2.5 sene sonra açıldım bu durumdan hoşlanmadılar ama bu benim vereceğim bi karar kendi isteğimle yapmam gerekir diye konuyu kapattım ben çalışıyorum mesleğim var eşime karşı sorumluluklarımın bilincindeyim ama bu konuda taviz vermek istemedim. o maddi olarak sıkışık oldugu için en son balayında tatil yaptım 2.5 sene önce günübirlik bile götürmedi götürebileceği halde sırf tesettürlüyüm yok işte olmazmış bilmem ne diye halbuki evlenmeden önce giderdik evlendikten sonra saçma sapan davranmaya başladı. geçen bu yaz tatil yapmak istiyorum nereye gidebiliriz diye sordum erikliden birkaç koy atmıştım ona beach falan değildi illaki insanlar olacak kendime özel deniz yaratamam kadınlar plajına git diyor ben tek başıma eşimle tatile çıkıp kadınlar plajında mı denize gireceğim bu ne saçmalık annemle gitmiyorum sonuçta napıcam tek başıma ? o zaman az bilinen yerleri bul madem bi engel var senin için o zaman hiç gitmemek yerine bana çözüm sun dedim bana seni mutlu etmek için beynimi zorlamak istemiyorum dedi. ben açılıp onu mutsuz etmişim yani benim de mutlu olmaya hakkım yokmuş. 2.5 senedir köpek gibi çalışıyorum birikim yapıyorum saçma sapan harcamalar yapan bi insan değilim arkadaş ortamım çok yok evime bağlıyım ama bu tarz konuşmalar beni çok kırdı dışardaydık konuşurken benim ısrarımla sahile gitmiştik arabayı ben kullandım yeni yeni alışıyorum navigasyonla gideceğim sen yolu tarif etme dedim navigasyon kendi kendine değişmiş gittiğim yöne kızdı tabelalara bakmıyormuymuşum kaba ses tonuyla konuştu rica ediyorum senden aynı şeyleri söyleyebilirsin ama ses tonuna dikkat et nazik ol dememe ragmen aynı konusmaya devam etti uyardım susuyorum ben dedi insan olmak zor değildi oturdugumuzda da az önceki konusma yasandı işte. dönerken ağladım ben zoruma gitti çünkü elini omzuma atıp tamam lan tamam ağlama gideriz tatile dedi???????? ben sanki çocugum beni teselli ediyor?? benim onun beni bir yere götürmesine maddi olarak zaten ihtiyacım yok manevi olarak da bu tavrından sonra onunla yapacagım tatilin anlamı yok. eve geldim o tavrı daha cok canımı sıktı ağlıyorum baya ama içim çıkacak neredeyse yatak odasına geçtim direkt uzandım salondaydı ağlamama kızdı senin ***mına koyarım yeter bak diye hışımla odaya girdi o tepkiye şok oldum daha çok ağladım annen mi öldü baban mı öldü böyle ağlıyosun niye ağlıyosun allah kahretsin bizim bi komşu vardı eskiden cok kavga ederlerdi onları çok kınadım başıma aynısı geldi diyerek beni işaret etti nasıl davranacağımı ne yapacagımı bilmiyorum ertesi gün işe gittim eve gelmedim iş çıkışı o uyuduktan sonra döndüm sonraki gün de konuşmadım hiç ama sanki hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor. ya ne bileyim ne kadar kendimi haklı görürsem göreyim ben eşim karşımda bırak benim gibi ağlamayı gözünden iki damla yaş düşse bütün gardım düşer üzülürdüm gönlünü yapmaya çalışırdım ben onu da hak etmiyomuşum demek ki.
neden hala evlisin. zaten baslı basına hayatının yuzde 90 ına karısıp yonetmesı sacma degıl mı? kendı capına gore bırını bul bence. dın kısıseldır. aılevı degıl. kocası kıskanıyor dıye kısa acık gıyılmemesını anlarım ama tesettur baska bı olay. ve kendını guzel ıfade edıyorsun. sakın gibisin de. bilemedim . kavgada da olsak kocamın kufur etme luksu yok ertesı gune ulasmaz yuksek ıhtımal . gel koy dıye fırladım senın yazıyı okurken bıle .. allah korusun herkesi narsistlerden.ben eşim ve ailesinin zorlaması ile tesettüre girdim ilk zamanlar alışırım herkes yapıyor ne var bunda diye düşündüm ama alışamadım eşimle evlenmeden önce 5 6 sene görüştük hep derdi ilerde öyle isterim diye vazgeçirmeye çalıştım olmadı her neyse son nokta evlenmeden önce kapandım ama alışamadım 2.5 sene sonra açıldım bu durumdan hoşlanmadılar ama bu benim vereceğim bi karar kendi isteğimle yapmam gerekir diye konuyu kapattım ben çalışıyorum mesleğim var eşime karşı sorumluluklarımın bilincindeyim ama bu konuda taviz vermek istemedim. o maddi olarak sıkışık oldugu için en son balayında tatil yaptım 2.5 sene önce günübirlik bile götürmedi götürebileceği halde sırf tesettürlüyüm yok işte olmazmış bilmem ne diye halbuki evlenmeden önce giderdik evlendikten sonra saçma sapan davranmaya başladı. geçen bu yaz tatil yapmak istiyorum nereye gidebiliriz diye sordum erikliden birkaç koy atmıştım ona beach falan değildi illaki insanlar olacak kendime özel deniz yaratamam kadınlar plajına git diyor ben tek başıma eşimle tatile çıkıp kadınlar plajında mı denize gireceğim bu ne saçmalık annemle gitmiyorum sonuçta napıcam tek başıma ? o zaman az bilinen yerleri bul madem bi engel var senin için o zaman hiç gitmemek yerine bana çözüm sun dedim bana seni mutlu etmek için beynimi zorlamak istemiyorum dedi. ben açılıp onu mutsuz etmişim yani benim de mutlu olmaya hakkım yokmuş. 2.5 senedir köpek gibi çalışıyorum birikim yapıyorum saçma sapan harcamalar yapan bi insan değilim arkadaş ortamım çok yok evime bağlıyım ama bu tarz konuşmalar beni çok kırdı dışardaydık konuşurken benim ısrarımla sahile gitmiştik arabayı ben kullandım yeni yeni alışıyorum navigasyonla gideceğim sen yolu tarif etme dedim navigasyon kendi kendine değişmiş gittiğim yöne kızdı tabelalara bakmıyormuymuşum kaba ses tonuyla konuştu rica ediyorum senden aynı şeyleri söyleyebilirsin ama ses tonuna dikkat et nazik ol dememe ragmen aynı konusmaya devam etti uyardım susuyorum ben dedi insan olmak zor değildi oturdugumuzda da az önceki konusma yasandı işte. dönerken ağladım ben zoruma gitti çünkü elini omzuma atıp tamam lan tamam ağlama gideriz tatile dedi???????? ben sanki çocugum beni teselli ediyor?? benim onun beni bir yere götürmesine maddi olarak zaten ihtiyacım yok manevi olarak da bu tavrından sonra onunla yapacagım tatilin anlamı yok. eve geldim o tavrı daha cok canımı sıktı ağlıyorum baya ama içim çıkacak neredeyse yatak odasına geçtim direkt uzandım salondaydı ağlamama kızdı senin ***mına koyarım yeter bak diye hışımla odaya girdi o tepkiye şok oldum daha çok ağladım annen mi öldü baban mı öldü böyle ağlıyosun niye ağlıyosun allah kahretsin bizim bi komşu vardı eskiden cok kavga ederlerdi onları çok kınadım başıma aynısı geldi diyerek beni işaret etti nasıl davranacağımı ne yapacagımı bilmiyorum ertesi gün işe gittim eve gelmedim iş çıkışı o uyuduktan sonra döndüm sonraki gün de konuşmadım hiç ama sanki hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor. ya ne bileyim ne kadar kendimi haklı görürsem göreyim ben eşim karşımda bırak benim gibi ağlamayı gözünden iki damla yaş düşse bütün gardım düşer üzülürdüm gönlünü yapmaya çalışırdım ben onu da hak etmiyomuşum demek ki.
Kısa ve net: boşa. Net olarak. Bak ciddiyim. Kendine bu adamı mı layık görüyorsun?ben eşim ve ailesinin zorlaması ile tesettüre girdim ilk zamanlar alışırım herkes yapıyor ne var bunda diye düşündüm ama alışamadım eşimle evlenmeden önce 5 6 sene görüştük hep derdi ilerde öyle isterim diye vazgeçirmeye çalıştım olmadı her neyse son nokta evlenmeden önce kapandım ama alışamadım 2.5 sene sonra açıldım bu durumdan hoşlanmadılar ama bu benim vereceğim bi karar kendi isteğimle yapmam gerekir diye konuyu kapattım ben çalışıyorum mesleğim var eşime karşı sorumluluklarımın bilincindeyim ama bu konuda taviz vermek istemedim. o maddi olarak sıkışık oldugu için en son balayında tatil yaptım 2.5 sene önce günübirlik bile götürmedi götürebileceği halde sırf tesettürlüyüm yok işte olmazmış bilmem ne diye halbuki evlenmeden önce giderdik evlendikten sonra saçma sapan davranmaya başladı. geçen bu yaz tatil yapmak istiyorum nereye gidebiliriz diye sordum erikliden birkaç koy atmıştım ona beach falan değildi illaki insanlar olacak kendime özel deniz yaratamam kadınlar plajına git diyor ben tek başıma eşimle tatile çıkıp kadınlar plajında mı denize gireceğim bu ne saçmalık annemle gitmiyorum sonuçta napıcam tek başıma ? o zaman az bilinen yerleri bul madem bi engel var senin için o zaman hiç gitmemek yerine bana çözüm sun dedim bana seni mutlu etmek için beynimi zorlamak istemiyorum dedi. ben açılıp onu mutsuz etmişim yani benim de mutlu olmaya hakkım yokmuş. 2.5 senedir köpek gibi çalışıyorum birikim yapıyorum saçma sapan harcamalar yapan bi insan değilim arkadaş ortamım çok yok evime bağlıyım ama bu tarz konuşmalar beni çok kırdı dışardaydık konuşurken benim ısrarımla sahile gitmiştik arabayı ben kullandım yeni yeni alışıyorum navigasyonla gideceğim sen yolu tarif etme dedim navigasyon kendi kendine değişmiş gittiğim yöne kızdı tabelalara bakmıyormuymuşum kaba ses tonuyla konuştu rica ediyorum senden aynı şeyleri söyleyebilirsin ama ses tonuna dikkat et nazik ol dememe ragmen aynı konusmaya devam etti uyardım susuyorum ben dedi insan olmak zor değildi oturdugumuzda da az önceki konusma yasandı işte. dönerken ağladım ben zoruma gitti çünkü elini omzuma atıp tamam lan tamam ağlama gideriz tatile dedi???????? ben sanki çocugum beni teselli ediyor?? benim onun beni bir yere götürmesine maddi olarak zaten ihtiyacım yok manevi olarak da bu tavrından sonra onunla yapacagım tatilin anlamı yok. eve geldim o tavrı daha cok canımı sıktı ağlıyorum baya ama içim çıkacak neredeyse yatak odasına geçtim direkt uzandım salondaydı ağlamama kızdı senin ***mına koyarım yeter bak diye hışımla odaya girdi o tepkiye şok oldum daha çok ağladım annen mi öldü baban mı öldü böyle ağlıyosun niye ağlıyosun allah kahretsin bizim bi komşu vardı eskiden cok kavga ederlerdi onları çok kınadım başıma aynısı geldi diyerek beni işaret etti nasıl davranacağımı ne yapacagımı bilmiyorum ertesi gün işe gittim eve gelmedim iş çıkışı o uyuduktan sonra döndüm sonraki gün de konuşmadım hiç ama sanki hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor. ya ne bileyim ne kadar kendimi haklı görürsem göreyim ben eşim karşımda bırak benim gibi ağlamayı gözünden iki damla yaş düşse bütün gardım düşer üzülürdüm gönlünü yapmaya çalışırdım ben onu da hak etmiyomuşum demek ki.
Aslına maddi özgürlüğüm var o sebeple eşimin bana daha dikkatli davranmasını istemezdim.Ben maddi özgürlükleri olan kadınların böyle adamlara katlanmasını anlamıyorum
Geri adım atmazsın inşallah, ve umarım hemen çocuk yapmazsınben eşim ve ailesinin zorlaması ile tesettüre girdim ilk zamanlar alışırım herkes yapıyor ne var bunda diye düşündüm ama alışamadım eşimle evlenmeden önce 5 6 sene görüştük hep derdi ilerde öyle isterim diye vazgeçirmeye çalıştım olmadı her neyse son nokta evlenmeden önce kapandım ama alışamadım 2.5 sene sonra açıldım bu durumdan hoşlanmadılar ama bu benim vereceğim bi karar kendi isteğimle yapmam gerekir diye konuyu kapattım ben çalışıyorum mesleğim var eşime karşı sorumluluklarımın bilincindeyim ama bu konuda taviz vermek istemedim. o maddi olarak sıkışık oldugu için en son balayında tatil yaptım 2.5 sene önce günübirlik bile götürmedi götürebileceği halde sırf tesettürlüyüm yok işte olmazmış bilmem ne diye halbuki evlenmeden önce giderdik evlendikten sonra saçma sapan davranmaya başladı. geçen bu yaz tatil yapmak istiyorum nereye gidebiliriz diye sordum erikliden birkaç koy atmıştım ona beach falan değildi illaki insanlar olacak kendime özel deniz yaratamam kadınlar plajına git diyor ben tek başıma eşimle tatile çıkıp kadınlar plajında mı denize gireceğim bu ne saçmalık annemle gitmiyorum sonuçta napıcam tek başıma ? o zaman az bilinen yerleri bul madem bi engel var senin için o zaman hiç gitmemek yerine bana çözüm sun dedim bana seni mutlu etmek için beynimi zorlamak istemiyorum dedi. ben açılıp onu mutsuz etmişim yani benim de mutlu olmaya hakkım yokmuş. 2.5 senedir köpek gibi çalışıyorum birikim yapıyorum saçma sapan harcamalar yapan bi insan değilim arkadaş ortamım çok yok evime bağlıyım ama bu tarz konuşmalar beni çok kırdı dışardaydık konuşurken benim ısrarımla sahile gitmiştik arabayı ben kullandım yeni yeni alışıyorum navigasyonla gideceğim sen yolu tarif etme dedim navigasyon kendi kendine değişmiş gittiğim yöne kızdı tabelalara bakmıyormuymuşum kaba ses tonuyla konuştu rica ediyorum senden aynı şeyleri söyleyebilirsin ama ses tonuna dikkat et nazik ol dememe ragmen aynı konusmaya devam etti uyardım susuyorum ben dedi insan olmak zor değildi oturdugumuzda da az önceki konusma yasandı işte. dönerken ağladım ben zoruma gitti çünkü elini omzuma atıp tamam lan tamam ağlama gideriz tatile dedi???????? ben sanki çocugum beni teselli ediyor?? benim onun beni bir yere götürmesine maddi olarak zaten ihtiyacım yok manevi olarak da bu tavrından sonra onunla yapacagım tatilin anlamı yok. eve geldim o tavrı daha cok canımı sıktı ağlıyorum baya ama içim çıkacak neredeyse yatak odasına geçtim direkt uzandım salondaydı ağlamama kızdı senin ***mına koyarım yeter bak diye hışımla odaya girdi o tepkiye şok oldum daha çok ağladım annen mi öldü baban mı öldü böyle ağlıyosun niye ağlıyosun allah kahretsin bizim bi komşu vardı eskiden cok kavga ederlerdi onları çok kınadım başıma aynısı geldi diyerek beni işaret etti nasıl davranacağımı ne yapacagımı bilmiyorum ertesi gün işe gittim eve gelmedim iş çıkışı o uyuduktan sonra döndüm sonraki gün de konuşmadım hiç ama sanki hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor. ya ne bileyim ne kadar kendimi haklı görürsem göreyim ben eşim karşımda bırak benim gibi ağlamayı gözünden iki damla yaş düşse bütün gardım düşer üzülürdüm gönlünü yapmaya çalışırdım ben onu da hak etmiyomuşum demek ki.
Seni tesettüre sokunca zannetmiş ki hemen takva sahibi olduk. Keşke böyle olsak. Tesettürlü olarak denize girilebiliyor yani giriyoruz. Belki doğru belki yanlış ama bu herkesin dini yasama hassasiyeti ile ilgilidir. Esin aşırı mı din konusunda ?tesettürlüyüm yok işte olmazmış bilmem ne diye
Boşan yahuben eşim ve ailesinin zorlaması ile tesettüre girdim ilk zamanlar alışırım herkes yapıyor ne var bunda diye düşündüm ama alışamadım eşimle evlenmeden önce 5 6 sene görüştük hep derdi ilerde öyle isterim diye vazgeçirmeye çalıştım olmadı her neyse son nokta evlenmeden önce kapandım ama alışamadım 2.5 sene sonra açıldım bu durumdan hoşlanmadılar ama bu benim vereceğim bi karar kendi isteğimle yapmam gerekir diye konuyu kapattım ben çalışıyorum mesleğim var eşime karşı sorumluluklarımın bilincindeyim ama bu konuda taviz vermek istemedim. o maddi olarak sıkışık oldugu için en son balayında tatil yaptım 2.5 sene önce günübirlik bile götürmedi götürebileceği halde sırf tesettürlüyüm yok işte olmazmış bilmem ne diye halbuki evlenmeden önce giderdik evlendikten sonra saçma sapan davranmaya başladı. geçen bu yaz tatil yapmak istiyorum nereye gidebiliriz diye sordum erikliden birkaç koy atmıştım ona beach falan değildi illaki insanlar olacak kendime özel deniz yaratamam kadınlar plajına git diyor ben tek başıma eşimle tatile çıkıp kadınlar plajında mı denize gireceğim bu ne saçmalık annemle gitmiyorum sonuçta napıcam tek başıma ? o zaman az bilinen yerleri bul madem bi engel var senin için o zaman hiç gitmemek yerine bana çözüm sun dedim bana seni mutlu etmek için beynimi zorlamak istemiyorum dedi. ben açılıp onu mutsuz etmişim yani benim de mutlu olmaya hakkım yokmuş. 2.5 senedir köpek gibi çalışıyorum birikim yapıyorum saçma sapan harcamalar yapan bi insan değilim arkadaş ortamım çok yok evime bağlıyım ama bu tarz konuşmalar beni çok kırdı dışardaydık konuşurken benim ısrarımla sahile gitmiştik arabayı ben kullandım yeni yeni alışıyorum navigasyonla gideceğim sen yolu tarif etme dedim navigasyon kendi kendine değişmiş gittiğim yöne kızdı tabelalara bakmıyormuymuşum kaba ses tonuyla konuştu rica ediyorum senden aynı şeyleri söyleyebilirsin ama ses tonuna dikkat et nazik ol dememe ragmen aynı konusmaya devam etti uyardım susuyorum ben dedi insan olmak zor değildi oturdugumuzda da az önceki konusma yasandı işte. dönerken ağladım ben zoruma gitti çünkü elini omzuma atıp tamam lan tamam ağlama gideriz tatile dedi???????? ben sanki çocugum beni teselli ediyor?? benim onun beni bir yere götürmesine maddi olarak zaten ihtiyacım yok manevi olarak da bu tavrından sonra onunla yapacagım tatilin anlamı yok. eve geldim o tavrı daha cok canımı sıktı ağlıyorum baya ama içim çıkacak neredeyse yatak odasına geçtim direkt uzandım salondaydı ağlamama kızdı senin ***mına koyarım yeter bak diye hışımla odaya girdi o tepkiye şok oldum daha çok ağladım annen mi öldü baban mı öldü böyle ağlıyosun niye ağlıyosun allah kahretsin bizim bi komşu vardı eskiden cok kavga ederlerdi onları çok kınadım başıma aynısı geldi diyerek beni işaret etti nasıl davranacağımı ne yapacagımı bilmiyorum ertesi gün işe gittim eve gelmedim iş çıkışı o uyuduktan sonra döndüm sonraki gün de konuşmadım hiç ama sanki hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor. ya ne bileyim ne kadar kendimi haklı görürsem göreyim ben eşim karşımda bırak benim gibi ağlamayı gözünden iki damla yaş düşse bütün gardım düşer üzülürdüm gönlünü yapmaya çalışırdım ben onu da hak etmiyomuşum demek ki.
değişeceğine inanmak yerine bu kadar eforun yarısına daha düzgün adam bulurdunben eşim ve ailesinin zorlaması ile tesettüre girdim ilk zamanlar alışırım herkes yapıyor ne var bunda diye düşündüm ama alışamadım eşimle evlenmeden önce 5 6 sene görüştük hep derdi ilerde öyle isterim diye vazgeçirmeye çalıştım olmadı her neyse son nokta evlenmeden önce kapandım ama alışamadım 2.5 sene sonra açıldım bu durumdan hoşlanmadılar ama bu benim vereceğim bi karar kendi isteğimle yapmam gerekir diye konuyu kapattım ben çalışıyorum mesleğim var eşime karşı sorumluluklarımın bilincindeyim ama bu konuda taviz vermek istemedim. o maddi olarak sıkışık oldugu için en son balayında tatil yaptım 2.5 sene önce günübirlik bile götürmedi götürebileceği halde sırf tesettürlüyüm yok işte olmazmış bilmem ne diye halbuki evlenmeden önce giderdik evlendikten sonra saçma sapan davranmaya başladı. geçen bu yaz tatil yapmak istiyorum nereye gidebiliriz diye sordum erikliden birkaç koy atmıştım ona beach falan değildi illaki insanlar olacak kendime özel deniz yaratamam kadınlar plajına git diyor ben tek başıma eşimle tatile çıkıp kadınlar plajında mı denize gireceğim bu ne saçmalık annemle gitmiyorum sonuçta napıcam tek başıma ? o zaman az bilinen yerleri bul madem bi engel var senin için o zaman hiç gitmemek yerine bana çözüm sun dedim bana seni mutlu etmek için beynimi zorlamak istemiyorum dedi. ben açılıp onu mutsuz etmişim yani benim de mutlu olmaya hakkım yokmuş. 2.5 senedir köpek gibi çalışıyorum birikim yapıyorum saçma sapan harcamalar yapan bi insan değilim arkadaş ortamım çok yok evime bağlıyım ama bu tarz konuşmalar beni çok kırdı dışardaydık konuşurken benim ısrarımla sahile gitmiştik arabayı ben kullandım yeni yeni alışıyorum navigasyonla gideceğim sen yolu tarif etme dedim navigasyon kendi kendine değişmiş gittiğim yöne kızdı tabelalara bakmıyormuymuşum kaba ses tonuyla konuştu rica ediyorum senden aynı şeyleri söyleyebilirsin ama ses tonuna dikkat et nazik ol dememe ragmen aynı konusmaya devam etti uyardım susuyorum ben dedi insan olmak zor değildi oturdugumuzda da az önceki konusma yasandı işte. dönerken ağladım ben zoruma gitti çünkü elini omzuma atıp tamam lan tamam ağlama gideriz tatile dedi???????? ben sanki çocugum beni teselli ediyor?? benim onun beni bir yere götürmesine maddi olarak zaten ihtiyacım yok manevi olarak da bu tavrından sonra onunla yapacagım tatilin anlamı yok. eve geldim o tavrı daha cok canımı sıktı ağlıyorum baya ama içim çıkacak neredeyse yatak odasına geçtim direkt uzandım salondaydı ağlamama kızdı senin ***mına koyarım yeter bak diye hışımla odaya girdi o tepkiye şok oldum daha çok ağladım annen mi öldü baban mı öldü böyle ağlıyosun niye ağlıyosun allah kahretsin bizim bi komşu vardı eskiden cok kavga ederlerdi onları çok kınadım başıma aynısı geldi diyerek beni işaret etti nasıl davranacağımı ne yapacagımı bilmiyorum ertesi gün işe gittim eve gelmedim iş çıkışı o uyuduktan sonra döndüm sonraki gün de konuşmadım hiç ama sanki hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor. ya ne bileyim ne kadar kendimi haklı görürsem göreyim ben eşim karşımda bırak benim gibi ağlamayı gözünden iki damla yaş düşse bütün gardım düşer üzülürdüm gönlünü yapmaya çalışırdım ben onu da hak etmiyomuşum demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?