eşimin bana değer verdiğini düşünmüyorum

Boşanma davası durumunda delil olarak bir şey kullanmam gerekiyor mu ki hiç fikrim yok önemli de değil hiçbir şey istemem öyle bi durumda zaten

Ailemin yanına gidiyorum bu gün orda kalacağım sonrası ne olur ben de bilmiyorum

Ailemin yanına gidiyorum bu gün orda kalacağım sonrası ne olur ben de bilmiyorum
Öncelikle siz zaten tesettürlü gibi giyiniyorsunuz. Kendinizden ödün vermişsiniz zaten. Belli ki gönlünce bir pantolon giymeye bile korkuyorsun.
Seven insan esirger, saklar diye bir şey de yok. Bu cümleler de size karşı kullanılanılan bir manipülasyon dili.
Seven insan saygı duyar. Sevgiyi besleyen şey saygıdır. Sizi itip kakıp, küfür eden biri sevmiyordur. Çevreden değil kendinden korumalı kırmamaya çalışmalı.
Böyle saygı sınırının aşıldığı bir ilişkiden de hayır geldiğini ben görmedim. Dozu artacak itişmelere dönecek bu küfürler.
Böyle bir hayata layık görüyorsanız kendinizi devam edin tabii ama bence değmez.

Kolay kolay bu platformda yorum yazmam, genelde okurum , dersler çıkarırım kendimce vs ama sırf size cevap vermek için girdim. Durumunuza o kadar üzüldüm ki…. Sizi resmen kapana kıstırmış, kedinin fare ile oynaması gibi oynuyor. Teşbihte hata olmaz, demek istiyorum ki çok fazla ödün vermişsiniz…bir yuva kolay kurulmuyor, hemen size boşanın diye bir tavsiye veremem ama burnunu bir şekilde sürtün… o lafları ona yedirin, gerek hareketlerinizle gerek başka şekillerde…etek boyunuz bile ortalama bir tesettürlüden daha tesettürlü..ki ona da kızmamış ama siz o kadar korkmuşsunuz ki artık ona bile laf ettiğini sanmışsınız…bilemiyorum.. a… koyarım lafı da çok ağır…seni mutlu etmek için beynimi zorlamak istemiyorum lafıyla tüy dikmiş…verebileceğim en önemli tavsiye çok iyi korunun sakın çocuk yapmayın, sakın…en azından şu an için sizin çocuğunuzun babası olmayı hak etmiyor…

Çok teşekkür ederim korunuyorum asla da çocuk düşünmüyorum bu şekildeyken her şeyin farkındayım ama sıkışmış hissediyorum sizin de dediğiniz gibi çok uzun süre geçirdik beraber iyi kötü çok günümüz oldu uyumlu olduğum zaman alttan aldığım zaman yani kendim gibi olmadığım zaman hiçbir sorunumuz yok gibi duruyor sadece ben içimde yaşıyorum. Sabah ben işe giderken ettiği küfürden sonra mesaj attım engelledim demiştim görmüşsünüzdğr defalarca aradı en son işten izin aldım çıktım iyi değildim açtım telefonu hala kendini savunuyor önce açıldın sonra böyle davranmaya başladın senin amacın ne ben işime gidip geliyorum derdin ne ne sıkıntın var demeye başladı ben hala aptal gibi belki anlar diye düşündüm hatasını sabah ona gardiyan demişim kafama göre hareket ediyormusum dün yemek hazırlamış nezaketen bir çatal bile almamışım işte tatil için villa bakıyormuş da ben ona kötü davranıyormuşum asıl bende arkadan bakman planlar yapman beni ilgilendirmiyor bana tavrın önemliydi beynini yoramazmışsın bana dediğin buydu ben seninle asla tatile gelmeyeceğim hevesim de kalmadı bi önemi de beni sevmiyorsun sen hissediyorum dediğimde asıl ben öyle düşünüyorum falan dedi en son çalışman işe gitmen gelmen umurumda değil benim maddi olarak senden beklentim olmadı olmayacak da önce adam gibi eş gibi davran ondan sonra benden kafama göre hareket etmememi sana saygı duymamı bekle dedim kavga ediyoruz bu esnada işte tartışıyoruz adam gibi davranmıyor muyum ben adam değil miyim falan dedi hayır sen adam değilsin benim için dedim o zaman s.git dedi tekrar telefonu yüzüme kapattı 4 saat sonra mesaj attı şimdi size bunu yazarken ben artık işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum akşam annemlere gidicem seni görmek istemiyorum demiştim annende yemeğini ye sonra eve dön sen ister beni dinle ister dinleme ben sana bu kadarını söyliyim demiş s

Mesela 10 senelik evliyim. Bir kere bile böyle bir tartışma yaşamadık. Ertesi güne uzayan kavgalarımız da olmadı. Üslubumuz da hiç bozulmadı.
Böyle mesajlar küfürler, akşam gel diye emir kipleri yazışmalar. Çok saygısızca. Bu ilişkide saygı yok.
Bence bu evlilik de değil.
Evlilik bir yol arkadaşlığıdır, karşılıklı güvenle anlayışla devam eder. Böyle itişme, kavga gürültüyle yaşanan şey bir evlilik değil bana göre.

Hmm evet diğer gelişmeleri de okumuştum. Ama burada bir yanlışınız olmuş, siz haklıyken haksız durumuna düşmüşsünüz… Eşinize adam değilsin demek fazla ağır olmuş Hea adam gibi davranmıyor ayı gibi hareketleri var ama bunları içinizden geçirip onu ayı terbiyecisi gibi eğitmek daha iyi olurdu şaka bir yana, bu tarz laflar adam değilsin gibi ilişkiyi, evliliği çok zedeler, çatlaklar oluşturur ve birbirinize olan saygınızı etkiler… saygı biterse de evlilikte sevgi de yok olur… gerçi eşinizin size ettiği küfüre karşılık adam değilsin lafı çok da ağır değil hak ediyor da ama işte dediğim gibi bunu demeseydiniz iyiydi.. şimdi onun bir kozu oldu size karşı, benim erkeklik gururumu incittin diye vızıldayacak duracak bence bir süre sessiz kalın, duygularınızı ve düşüncelerinizi tartın…öfkeyle kalkıp zararla oturmayın…

Valla ben bana edilen laflarla nasıl baş etmeye çalışıyorsam o da etsin ben kendim kırılıp bide onu dusunemicem onu demesem de takılacak bir şey bulurdu terbiye edilecek yaşı geçmiş artık kendisiyle kendisi baş etsin ben kendi psikolojimi düşünüyorum şuan onun erkeklik gururunu değil sadece akşam eve gidip gitmemek konusunda muallaktayım o mesajı atmasının sebebi anneme sana geliyorum dedim konuyu anlattım annem de onun tarafını yoklamak için mesaj atmış akşam kızım bize gelecekmiş sen de gelecekmisin yemeğe diye sormuş haberi yokmuş gibi onu denemiş bir şey diyecek mi diye ondan panik olup bana yemek ye eve dön yazmış anneme de akşam geç saate kadar çalışıyorum gelemicem anne haftasonu geliriz inşallah iş olmazsa demiş

bağımlılık mı sevgi mi bilmiyorum eşime karşı hissettiğim duyguyu tarif edemiyorum bile
Bu sevgi ve bağımlılık dediğin duygular zamanla silinir geriye sana yaptığı zulüm kalır. Ayrılmazsan psikolojin bozulacak. Açık olarak tesettür kıyafeti gibi bir şey giymişsin ona bile laf atıyor. Sana daha ne kadar kötü davransın ki anlayıp kurtulman için. Beklediğin her an sana yazık

Denizde bikini giyiyoruz. Bizimkiler gavat zaar.

ironi yapmıştım orda benim dar görüşlü geri kafalı eşim değer verdiğinden öyle yapıyor olsaydı bana böyle davranamazdı diye malesef
Eşinin karakteri gözümde öyle net ki. Eminim telefonunda karı kız düşürmek için uygulamalar bile vardır. Senin yatak odandan paylaşımlar yapıyordur eli şeyinde. Gözlüğü takıp bikinili kadınlara bakar sahilde. Ahlak sadece bacak arasındadır onun için. Kız çocuğu olursa kırk kilitle büyütür. Erkek çocuğuna her şey serbest olur. Suizan ise suizan valla. Zerre kadar sabrım yok bu modellere.

Bastan yalnis bir evlilik olmus. Adam beklentisini bastan dile getirmis. Sizde degistiririm/ikna ederim diyerek evlenmissiniz. Herkesin inancina da saygim var, ama böyle tesettüre zorlama olaylarina gicik oluyorum. Madem tesettür istiyordu o zaman öyle biriyle de evlenecekti. Is baş kapatmakla bitmiyor cünkü.

Şu an Erikli’de tatildeyim cidden çok kalabalık değil, henüz keşfedilmemiş. Düzgün aileler gelir genelde, denizi de çok güzel. Bence burayı düşünebilirsiniz. Ama eşinizin hiçbir şekilde gönlü, niyeti yok bunlar bahane gibime geliyor.

Çok korkunç böyle bi adamla evlenmek ve evli kalmak. Tesettüre bu kadar takıksa tesettürlü bi kadınla evlenseydi. Bu sizin hayatınız ve bir kere geliyorsunuz bu dünyaya. Bende eşimi sayarım, saygı duyarım hatta biraz kıskanç biri diye daha dikkat ettim giyimime ama bana kapan diyemez özellikle ailesi falan ne alaka yani?? Üstelik ben zırlak ve nazlı bi tipim herşeye küserim ağlarım abartırım sevmediğim bi huy ama maalesef alınganım,eşim bana ağlarken böyle birşey dese gerçekten boşanırım heralde çünkü bazen küser salona giderim gece bi bakarım gelmiş halı da uyuyo uzatamam böyle olunca. Yani anlayacağın seven erkek kadına paspas oluyo bırak küfür etmeyi bağırmayı kadın ağlayınca haklı haksız davasına düşmüyor. Yeni evli değilim 10 yıl olacak nerdeyse cicim ayı da değil lütfen kendinizi değersiz hissettiğiniz hiç bi yerde bi saniye durmayın. Boşa kurtul bence. Kendi gibi birini bulsun höt zöt yesinler birbirlerini

Atamız tam 91 yıl önce kadınlara seçme ve seçilme hakkı vermiş. Sen de seçe seçe bunu mu seçtin gerçekten

Sözde çok dindar ama ettiği küfüre bak leş gibi ağzi var. Tatil konusunda da o kadar mahremiyete meraklıysa havuzlu villa tutsun karısına bir zahmet ayri plajlarda denize girecekmiş yaptığı öneriye bak ama adamın derdi bu değil zaten açıldığın için psikolojik baskı uyguluyor aklınca.

Üzgünüm ama eşin narsist. Üstte bir yerde o aradığında açamadığını, ondan korktuğunu yazmışsın. Başka bir yorumda da seviyorum değişsin istiyorum demişsin. Bunlar tipik "narsist-kurban ilişkisi" belirtileri. Seni manipülasyonlariyla sindiriyor. Buna rağmen kendi kararının arkasında durup açılabilmişsin bravo ama her an bu konuda da yeniden onun buyrugu altına girecek gibisin çok ince bir çizgide duruyorsun sanki. Böyle insanlar değişmez değiştirmeye çalışırsan değişen sen olursun.

Ayrıca narsist birinin karşısında ağlamak ters etki yapar. Ağlamak gibi zayıflık belirtileri görünce daha da saldırganlaşıyorlar. Bağırıp çağırıp üste çıkacaksın. Kaybetme korkun çok fazla olduğu için yapamıyorsun ama o sen ağlarken odaya girip a.... koyarım senin demesine rağmen sen burda gelip seviyorum diyorsun. O seni kaybetmedi bak böyle şeyler demesine rağmen. Demek ki senin de küçük bir delirmeyle üste çıkman gerekiyor artık.

Uzun vadede bu adamdan çocuk yapmak gibi bir planın yoktur umarım.

Benden sana abla abla tavsiyesi. Erkekler ağlamadan nefret etselerde bence bundan haz alıyorlar. Asla ağlama dik dur gülerek dalga geç bağır çağır lafını pat diye koy. Evirip çevirme akılları yok o kadar. Kırılacak diye de korkma kırdığı kadar kırılsın. İçini yalnızken boşalt rahatla. Ve evet düşüncende haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…