Ya ben de bunu anlayamıyorum işte zaten dinibütün bi insan değil olmadı da hiç evlenmeden önce tamam dilinde vardı ama yaşayış asla öyle değildi evlenince bi bok mu oldu anlamıyorum ne değişti aksine daha rahatız maddi sıkıntı yok sorun yok evimiz var yani tek sıkıntı karşımdaki insanın saçma sapan beyni sevmek değil de saygı ve vicdan gerçekten çok önemli umarım kızınızın çok güzel bi geleceği olur duygusal manipülasyonlara kapılmaz inanmaz ben de kızımın benim gibi olmasını istemem asla. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahEşinizin başörtü, tatil konularına dini hassasiyet değil de boş boş erkeklik gösterisi, ataerkil yapıdan gelen zorbalıktan olduğu o kadar belli ki. Kendisi hiçbir şey yaşamıyorken size saçma sapan baskılar yapıyor. Sizde o baskıdan gerçeklik algınızı kaybetmişsiniz. Adam size küfrediyor, ittiriyor siz hala seviyorum, düzelsin istiyorum diyorsunuz. Size zerre saygısı yok, sevgisi tok, zorba, kimliği gelişmemiş, neyi ne için istediğini bilmeyen bir adamın neyini seviyorsunuz?
Böyle şeyleri okuyunca kızım geliyor aklıma, kendinden bu kadar vazgeçmemesi için ne yapmalıyım diye düşünüyorum. Bir anne olarak çok üzücü geliyor kızların bu hali.
Eşimle bizde dini hassasiyetleri olan ona göre yaşamaya çalışan insanlarız. Etrafımda bizim gibi birçok cift var. Herkes tatilini yapıyor, geziyor, tozuyor. O kadar çok alternatif var ki, insanın eşiyle, ailesiyle güzel vakit geçirmeye gönlü olsun yeter ki. O yüzden eşinizinki içindeki pislikten,aşamadığı düşüncelerden geliyor, bunu anlamak zor değil.Ya ben de bunu anlayamıyorum işte zaten dinibütün bi insan değil olmadı da hiç evlenmeden önce tamam dilinde vardı ama yaşayış asla öyle değildi evlenince bi bok mu oldu anlamıyorum ne değişti aksine daha rahatız maddi sıkıntı yok sorun yok evimiz var yani tek sıkıntı karşımdaki insanın saçma sapan beyni sevmek değil de saygı ve vicdan gerçekten çok önemli umarım kızınızın çok güzel bi geleceği olur duygusal manipülasyonlara kapılmaz inanmaz ben de kızımın benim gibi olmasını istemem asla. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Zamanında belki çoğu kız ben de manupilasyona uğradık. Erkek manupilasyonkari ve benlik dersi verilmeli ergenlikten itibaren genç kızlara. Gençken “seni kendime saklamak istiyorum” lafı ne hoş gelirdigercekten hala nasil seviyorsun?
adam senin bilegini ittirmis, allahin gunu agzindan küfür düşmüyor, size kibar degil, deger vermedigini acik acik söylüyor. daha neyini seviyorsunuz ki?
insan neden sevdigini sakinsin? boyle boyle manipule etmis heralde sizi.
sizin de bakis aciniz bir acayip.
demek ki yillar yili "sevmesem umrumda olur mu insanlarin bakisi, ama sen benimsin degerlimsin. seni sakinmak istiyorum diger gozlerden" diye diye yaptiklarinin sevgi olduguna sizi ikna etti.
bunun sevgiyle falan alakasi yok siz kocasinizi sevmiyor musunuz? siz niye onu sakinmiyorsunuz guzel giyinince, cekici koku surununce, tsortu ustunde kollari görününce falan sakinmiyorsunuz?
çünkü sevgi boyle bir sey degil bu ataerkinin kadinlari elinde tutmak icin uydurdugu bir masal
Kendi kendine anlam yüklüyorsun onun hayvanliklarina. Elbiseyle ilgili bisey bile demeden daha. Bence bu adami bu kadar düşünmeyi birak. Birak ve istedigin gibi yasamaya giyinmeye bak. Tatile bile gidemedigin biriyle ne yapılır ki zaten. Hicbir artısı yok sana.dün akşam işten çıktım eve gittim yemek hazırlamıştı yemek istemedim çağırdı iki kere falan ama içimden gelmedi konuşmadım hiç sonra babamla annem aradı parktalardı beni de çağırdılar gelirim dedim eşime de dedim ben gidiyorum geleceksen gel sonra laf yememek için zaten gelmezdi biliyorum ben yorgunum sen de gitme bence dedi. bende hazırlandım çıkarken gidiyo musun falan dedi evet dedim erken gel dedi. en son yatsıyı kıldık ondan yarım saat sonra işte 23:30 falandı sanırım kalktım annemler oturuyodu daha sabha iş var duş almam lazım dedim eve geldim uyuyodu. sabah uyandık o da aynı saatte kalkıyor iş için konuşma yok tek kelime yok en son giyindim evden çıkıcam sen dün akşam kaçta geldin eve dedi 11 buçuk dedim hayır 12 dedi ee ne farkederdedim naptın o saate kadar dedi annemlerleydim dedim baban işe gitmedi mi dedi babam gece çalışıyor yok gitmedi ya noldu ne var dedim gül yüzümü mü özledin erken gelsem ne olacak dedim ben sana erken gel dedim falan dedi sen eşlik vazifeni yap önce giriş çıkış saatlerime gardiyan gibi takılmak yerine dedim evden çıkacaktım anahtarımı almak için kolumu kaldırınca etegim biraz yukarı çıktı sanırım ben ona sinirlendiğini düşündüm birden geldi S*** G (Defol) o zaman dedi şok oldum yine gerçekten sonra yüzüne baktım bi an kalakaldım kolumdan tutup ittirdi bende çıktım hemen evden kapıyı çektim işe geldim mesaj attım
[08:47, 17.07.2025] : Sen bu elbise boyu için bana S*** G (Defol) dedin ya Allah seni islah etsin kısa olsa bile söyleme hakkın yokken. Tatile gidelim dediğimde seni mutlu etmek için beynimi yoramam dediğimde ağladığım için senin amina koyarım diyerek bırak eşine vicdanlı olmayı kufrettigin halde hala kufur ediyosun öyle mi sen nasıl pislik bir insansın yazıklar olsun senin gibi eşe
[09:02, 17.07.2025] : Ben artık işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum akşam annemlere gidicem seni görmek istemiyorum
dedim engelledim karşılık vermesin mesaja diye çünkü benim yine moralimi bozmaktan başka bişey yazmayacak biliyorum
dedim ekte elbisem var şaka gibi dimi daha ne kadar uzun giyebilirim ayağımın altına dolanması gerekiyor sanırım
Ayrica hala tesettürde gibisin acildim dememis miydin? Saçını acip kiyafetleri gene onun istedigi gibi mi giyiyorsun. Tabiki sen bilirsin nasil istiosan ama o istiyorsa diye degil sen nasil istiyorsan oyle giyinmelisin.dün akşam işten çıktım eve gittim yemek hazırlamıştı yemek istemedim çağırdı iki kere falan ama içimden gelmedi konuşmadım hiç sonra babamla annem aradı parktalardı beni de çağırdılar gelirim dedim eşime de dedim ben gidiyorum geleceksen gel sonra laf yememek için zaten gelmezdi biliyorum ben yorgunum sen de gitme bence dedi. bende hazırlandım çıkarken gidiyo musun falan dedi evet dedim erken gel dedi. en son yatsıyı kıldık ondan yarım saat sonra işte 23:30 falandı sanırım kalktım annemler oturuyodu daha sabha iş var duş almam lazım dedim eve geldim uyuyodu. sabah uyandık o da aynı saatte kalkıyor iş için konuşma yok tek kelime yok en son giyindim evden çıkıcam sen dün akşam kaçta geldin eve dedi 11 buçuk dedim hayır 12 dedi ee ne farkederdedim naptın o saate kadar dedi annemlerleydim dedim baban işe gitmedi mi dedi babam gece çalışıyor yok gitmedi ya noldu ne var dedim gül yüzümü mü özledin erken gelsem ne olacak dedim ben sana erken gel dedim falan dedi sen eşlik vazifeni yap önce giriş çıkış saatlerime gardiyan gibi takılmak yerine dedim evden çıkacaktım anahtarımı almak için kolumu kaldırınca etegim biraz yukarı çıktı sanırım ben ona sinirlendiğini düşündüm birden geldi S*** G (Defol) o zaman dedi şok oldum yine gerçekten sonra yüzüne baktım bi an kalakaldım kolumdan tutup ittirdi bende çıktım hemen evden kapıyı çektim işe geldim mesaj attım
[08:47, 17.07.2025] : Sen bu elbise boyu için bana S*** G (Defol) dedin ya Allah seni islah etsin kısa olsa bile söyleme hakkın yokken. Tatile gidelim dediğimde seni mutlu etmek için beynimi yoramam dediğimde ağladığım için senin amina koyarım diyerek bırak eşine vicdanlı olmayı kufrettigin halde hala kufur ediyosun öyle mi sen nasıl pislik bir insansın yazıklar olsun senin gibi eşe
[09:02, 17.07.2025] : Ben artık işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum akşam annemlere gidicem seni görmek istemiyorum
dedim engelledim karşılık vermesin mesaja diye çünkü benim yine moralimi bozmaktan başka bişey yazmayacak biliyorum
dedim ekte elbisem var şaka gibi dimi daha ne kadar uzun giyebilirim ayağımın altına dolanması gerekiyor sanırım
açıldım ama zaten çok açık giyinmiyorum ben de saçlarım açık sadece şuan tesettürden farklı olarakAyrica hala tesettürde gibisin acildim dememis miydin? Saçını acip kiyafetleri gene onun istedigi gibi mi giyiyorsun. Tabiki sen bilirsin nasil istiosan ama o istiyorsa diye degil sen nasil istiyorsan oyle giyinmelisin.
O kizar diye korkup mu yoksa kendin boyle rahat ettigin icin mi? Sanki onun gözünün içine bakiyor gibisin o sinirlenmesin diye surekli.açıldım ama zaten çok açık giyinmiyorum ben de saçlarım açık sadece şuan tesettürden farklı olarak
insanın eşiyle, ailesiyle güzel vakit geçirmeye gönlü olsun yeter ki cümlesi o kadar doğru ki dışarda değiliz mesela arabadayız ne bi enerji ne bi neşe ne bi sohbet ne bi güler yüz mahkeme duvarı gibi yüzü gülsün biraz ben de eşimle mutlu olayım diye gözünün içine bakıyorum sürekli çok yoruldum gerçekten ama nasıl kendimi bu durumdan kurtarıcam inanın bilmiyorumEşimle bizde dini hassasiyetleri olan ona göre yaşamaya çalışan insanlarız. Etrafımda bizim gibi birçok cift var. Herkes tatilini yapıyor, geziyor, tozuyor. O kadar çok alternatif var ki, insanın eşiyle, ailesiyle güzel vakit geçirmeye gönlü olsun yeter ki. O yüzden eşinizinki içindeki pislikten,aşamadığı düşüncelerden geliyor, bunu anlamak zor değil.
Siz de her şeyin farkında olarak kendi hayatınızı kimliği, kişiliği oturmamış eşinizin elinde heba etmemeyi tercih edebilirseniz.
sinirlenmesin diye %75 kendim de rahat ediyorum ama en büyük etken o sanırım şuan bide psikolojik olarak çöktüm evlendikten sonra kilo da aldım eskiden spora giderdim şuan bıraktıgım için evlenmeden önceki kilomla şuanki arasında 12 kilo var. giydiğimi de yakıştırmıyorum o yüzdenO kizar diye korkup mu yoksa kendin boyle rahat ettigin icin mi? Sanki onun gözünün içine bakiyor gibisin o sinirlenmesin diye surekli.
eşinizin değil sizin akıllanmaya ihtiyacınız var, şu konuda bir anlaşalım eşiniz hep böyle bir adammış ve siz hep onun istediği gibi birisi olmuşsunuz kendi hür iradenizle,haklısınız haklı olmayacak ama sürekli kendimi ispatlama ihtiyacı hissediyorum sanırım ya. malesef akıllanacağına inancım hiç yok
Ben o adamı öyle bir şutlarım ki futbol tarihine kazınır şutum. G.tüne tekmeyi basamıyorsun. Çok yazık. Köle istiyor. Eş değil... köle misin sen?dün akşam işten çıktım eve gittim yemek hazırlamıştı yemek istemedim çağırdı iki kere falan ama içimden gelmedi konuşmadım hiç sonra babamla annem aradı parktalardı beni de çağırdılar gelirim dedim eşime de dedim ben gidiyorum geleceksen gel sonra laf yememek için zaten gelmezdi biliyorum ben yorgunum sen de gitme bence dedi. bende hazırlandım çıkarken gidiyo musun falan dedi evet dedim erken gel dedi. en son yatsıyı kıldık ondan yarım saat sonra işte 23:30 falandı sanırım kalktım annemler oturuyodu daha sabha iş var duş almam lazım dedim eve geldim uyuyodu. sabah uyandık o da aynı saatte kalkıyor iş için konuşma yok tek kelime yok en son giyindim evden çıkıcam sen dün akşam kaçta geldin eve dedi 11 buçuk dedim hayır 12 dedi ee ne farkederdedim naptın o saate kadar dedi annemlerleydim dedim baban işe gitmedi mi dedi babam gece çalışıyor yok gitmedi ya noldu ne var dedim gül yüzümü mü özledin erken gelsem ne olacak dedim ben sana erken gel dedim falan dedi sen eşlik vazifeni yap önce giriş çıkış saatlerime gardiyan gibi takılmak yerine dedim evden çıkacaktım anahtarımı almak için kolumu kaldırınca etegim biraz yukarı çıktı sanırım ben ona sinirlendiğini düşündüm birden geldi S*** G (Defol) o zaman dedi şok oldum yine gerçekten sonra yüzüne baktım bi an kalakaldım kolumdan tutup ittirdi bende çıktım hemen evden kapıyı çektim işe geldim mesaj attım
Benim eski ilişkimdeki kişi de ayyynenn böyleydi. Kendisi cumaya bile gitmezdi. Ama bana bu konuda adeta fetva verirdi. O da benden kapanmamı istemişti ama ben karşı çıkmıştım ve bundan dolayı ondan epey soğumuştum. Ama öyle böyle ilişkimiz bir süre devam etmişti.hayır ya cumadan cumaya ben namaz kılıyorum diye akşam namazını işten gelip hazır duş alırken abdest alıp kılan biri bi ara sen namazlarını bile kılmıyorsun dinini benim üzerimden yaşamaya çalışma dediğim için kavga etmiştik bana beni yönlendirmiyosun demişti
Mesele para değil bence, eşi konu sahibine değer vermiyor ve bu, taa en başta tesettür baskısından belliymiş.Sacmalik, tesetturluler denize girmiyor mu, ozel oteller, villalar, mayolar var. Bir de illa deniz tatili olmak zorunda degil, yaylaya da cikilabilir. Esin para harcamamak icin bahane bulmus.
iyi güzel diyosunuz da ben hiç ondan başka bi yol düşünmedim ki öyle bi gücüm yok gibi
Bunu yazmaya gelmiştim ben de. Aynen öyleeşinizin değil sizin akıllanmaya ihtiyacınız var
Etek boyum için s.git dememiş bana giriş çıkış saatime takılıp gardiyan gibi davranma eş gibi davran dediğim içinmiş bu daha kötü dimiBu mesaj o kadar içime dokundu ki. 2 yıl önceki ben'i gördüm sanki.
Ondan başka yol var arkadaşım, hem de çok güzel yollar var, keşke gözün açılsa keşke şu derin uykundan bi uyansan. Sevmiyorsun eşini. Sadece bağımlısın ve korkuyorsun. Ondan ayrılırsan kendini bulacaksın ama bu korkutuyor seni. Etek boyuma sinirlendi dediğinde dizinde bi elbise giydiğin canlandı gözümde, gayet de tesettürlüsün hala. Sadece saçların açık. Bunun için bile cezalandırılıyorsun. Uysal, uyumlu ve hassas birisin zaten aksi olsa bu adamın canına okurdu canına. Gücü senin gibilere yeter anca böyle psikopatların. Sen bu edepsizle baş edemezsin. Ben de edepsizleşeyim ben de ona küfür edeyim dersen de fiziksel şiddet görmeye başlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?