eşimin bana değer verdiğini düşünmüyorum

öncelikle bile bile lades demişsiniz eşiniz rol yapmamış olduğu gibi davranmış siz bilerek evlenmişsiniz. neyse hadi oldu bi hata diyelim eşinizin size saygısı, sevgisi yok. zaten eşinizin sevgiden haberi bile yok sevgisiz yetişmiş belli. bence yapılacak belli daha fazla kendinizi yıpratmayın ben de boşandım ve iyi ki boşandım çok mutluyum evliliğimde mutsuz olmaktansa boşanıp mutlu olmayı yeğledim.

dini bütün olmaktan değil sadece başkası görsün istemiyor ama bu kadar gizlemek kendine saklamak istediği birine böyle kaba davranmak da ne biliyim normalde insan sakındığını sevdiğini saklar kendine değil mi mantıken eşim neresinden tutsam elimde kalıyor

Sacmalik, tesetturluler denize girmiyor mu, ozel oteller, villalar, mayolar var. Bir de illa deniz tatili olmak zorunda degil, yaylaya da cikilabilir. Esin para harcamamak icin bahane bulmus.
ben de dedim ya zaten madem bi sınırın var o zaman ona göre plan yap gidelim bana dediği şey seni mutlu etmek için beynimi yoramam oldu keske para harcamamak için beni kırmasaydı o zaman

iyi güzel diyosunuz da ben hiç ondan başka bi yol düşünmedim ki öyle bi gücüm yok gibi

Bir de etek boyu atmışsınız hayır kısa olsa ne adam haklı mı olacak ? Sacmalamayin lütfen.
Dediğiniz gibi biraz ailenize gidin bu adamın biraz akıllanması lazım ya da bi ilişkinin bitmesi lazım

6 sene kapan kapan diye baski yaparak gostermis aslinda karakterini ama heralde 6 yılım bosa gitmesin diye evlenmissin.
bundan sonra da yillarin bosa gitmesin, ayril kurtul
bu gercek bir evlilik degil ki.
böyle bir adamin ev isi yemek yaptigina da inanmiyorum. e kendi parani da kendin kazaniyorsun.
bu adamin artisi ne sana?

Bir de etek boyu atmışsınız hayır kısa olsa ne adam haklı mı olacak ? Sacmalamayin lütfen.
Dediğiniz gibi biraz ailenize gidin bu adamın biraz akıllanması lazım ya da bi ilişkinin bitmesi lazım
haklısınız haklı olmayacak ama sürekli kendimi ispatlama ihtiyacı hissediyorum sanırım ya. malesef akıllanacağına inancım hiç yok

ev işi yapıyor yemek yapıyor o konuda sorunum yok yeri gelir 1 hafta yemek yapmadıgım olur kendisi yapar evine bağlı ev içi işlerinde sorun yok aslında ben de böyle bi hayat istemezdim gerçekten ama seviyorum düzelsin istiyorum ama olmayacagını da biliyorum

Senin de psikolojin gitmiş baskıdan dolayı. Dikkat et kendine. Dediğim gibi madem sevgilinle tatile gidecek kadar özgür bir insandın bu özgürlüğünü tesettürün ile de yaşa. Mesela kız arkadaşlarınla tatile gidebilirsin
haklısınız haklı olmayacak ama sürekli kendimi ispatlama ihtiyacı hissediyorum sanırım ya. malesef akıllanacağına inancım hiç yok

Bir de şeyi merak ediyorum sana sg deyip ittirince suratına boş boş baktın mı gerçekten ?? Adam demiştir bu kadın da iyice yüzsüzleşti. Gerçekten de bu bir yüzsüzlük farkında mısınız? Ya cevap vereceksin tepki koyacaksın ya da sende küfür edeceksin “ asıl sen sg mal” derdim ben olsaydım kendimi tutamazdım herhalde

ben şuan tesettürlü değilim ki geçen tartıştıgımızda dedim zaten maddi olarak yapamayacak değilim tatili ben seninle gitmek istiyorum istemiyosan da gerek yok arkadaşlarımla giderim villa tutarım dedim o da hoşuna gitmedi başka konuya taktıgı için sıra oraya gelmedi galiba. hiç iyi değilim zaten sıkışmış hissediyorum dün akşam iş yerinde atölyede sorun çıkmış gidip halletmem gerekti aradığında tedirgin oldum atölyedeyken açmak istemedim korkuyorum resmen neyden korktugumu da bilmiyorum ama stres yapıyorum

gercekten hala nasil seviyorsun?
adam senin bilegini ittirmis, allahin gunu agzindan küfür düşmüyor, size kibar degil, deger vermedigini acik acik söylüyor. daha neyini seviyorsunuz ki?
insan neden sevdigini sakinsin? boyle boyle manipule etmis heralde sizi.
sizin de bakis aciniz bir acayip.
demek ki yillar yili "sevmesem umrumda olur mu insanlarin bakisi, ama sen benimsin degerlimsin. seni sakinmak istiyorum diger gozlerden" diye diye yaptiklarinin sevgi olduguna sizi ikna etti.
bunun sevgiyle falan alakasi yok siz kocasinizi sevmiyor musunuz? siz niye onu sakinmiyorsunuz guzel giyinince, cekici koku surununce, tsortu ustunde kollari görününce falan sakinmiyorsunuz?
çünkü sevgi boyle bir sey degil bu ataerkinin kadinlari elinde tutmak icin uydurdugu bir masal

şerefsiz dedim sonra tam hatırlamıyorum o anın şokuyla sabah sabah böyle bi tavır beklemiyodum bide evin dış kapısı açıktı ben karşılık veriyorum zaten ama sabah sabah neye ugradıgımı sasırdım

Eşinizin başörtü, tatil konularına dini hassasiyet değil de boş boş erkeklik gösterisi, ataerkil yapıdan gelen zorbalıktan olduğu o kadar belli ki. Kendisi hiçbir şey yaşamıyorken size saçma sapan baskılar yapıyor. Sizde o baskıdan gerçeklik algınızı kaybetmişsiniz. Adam size küfrediyor, ittiriyor siz hala seviyorum, düzelsin istiyorum diyorsunuz. Size zerre saygısı yok, sevgisi tok, zorba, kimliği gelişmemiş, neyi ne için istediğini bilmeyen bir adamın neyini seviyorsunuz?
Böyle şeyleri okuyunca kızım geliyor aklıma, kendinden bu kadar vazgeçmemesi için ne yapmalıyım diye düşünüyorum. Bir anne olarak çok üzücü geliyor kızların bu hali.

dini bütün olmaktan değil sadece başkası görsün istemiyor
O zaman sizi çalıştırmasın da evde oturun. İşe giderken, iş yerinde, işten dönerken de erkekler var. Nasıl bir hastalıklı beyin! Evlenmeden önce ve balayında "başkaları" sizi görmedi mi? Herkes sizin kolunuzu bacağınızı görmek için bekliyor sanki... Bile bile lades demişsiniz şimdi hatalarınızın sonucunu yaşıyorsunuz maalesef. Lütfen çocuk yapmayın tek diyebileceğim bu.

ben onun bakıs acısını bulmaya calısıyorum kendımce bi sebep sonuc uretmeye calısıyorum yoksa ben sevginin bu olmadıgını biliyorum valla hala nasi seviyorum bende bilmiyorum sevgi mi onu da bilmiyorum gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…