- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Hayır demek istediğim eşinizin neyi?
Bu şekilde ikilik çıkarıyorsunuz.
Belki de sürekli böyle konuştuğunuz için kızınız babasını dinlemiyor ve o da o yüzden bağırıyor. Düşündünüz mü?
Bide yaramazlık yaptığında bağırabilir çünkü bende bağırıyorum demişsiniz.
Evde babanın bi etkisi yok gibi görmeye başlamışsınız.
Kızınız için bir uzmandan yardım alın.
Eşinizle de bu konularda ortak bi noktada buluşun.
Hangi kitap acaba? Benimde ihtiyacım varBi kitap vardı bişeylere tutturan çocuklara yaklaşımlarımızla ilgili taktikler veriyo.. Ben de sizin gibiyim benim bıdık dha 11 aylık ve ben en çok bez değiştirirken sinirden çatlıyorum şimdi tahammül etmeye çalışıyorum ama ilerde daha fazla kafayı yememek ve çocuğuma zarar vermemek için kitaplardan faydalanmaya çalışıyorum.. Hoş pratikte işe yarar nı bakcaz. Ama size önerebilirim
Anne Baba Lütfen Beni Anla kitabın adı ama yazarını hatırlayamadım şimdiHangi kitap acaba? Benimde ihtiyacım var
Evet bunu duymuştum, çok teşekkür ederim ❤❤❤Anne Baba Lütfen Beni Anla kitabın adı ama yazarını hatırlayamadım şimdi
Rica ederim canımEvet bunu duymuştum, çok teşekkür ederim ❤❤❤
öyle bir anlatmış ki ben de babayı üvey sandım benim çocuğum diyor iki de bir o çocuk oraya paket halinde mi geldi afedersinüvey baba mı bağıran yani net söyleseniz.
Eşinde sende normal değilsin belli. İkinizde agresifsiniz. Kızın için çokkkk üzüldümNe üveyi hanım efendi kendi çocuğumudiyorum niye inanmıyorsunuz
Ben burada çözüm aramaya çalışıyorum siz ne yazıyorsunuz
İkimizin çocuğu diyorum ister inanın ister inanmayın
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinSinirleriniz ne kadar da bozuk yahu. Eşiniz ya da siz öfke kontrolü sağlayamıyorsunuz ki çocuk da normale dönsün. Başkalarının babalarını boşverin. Böyle düşünürsek başkalarının anneleri de daha ilgili daha sakin belki.
Bakın benim eşim oyun oynamayı bilmez çocukla. Beceremez, öğrenmeye de açık değil. Öfke kontrolü yok, sabırlı bir adam değil. Ben ona (asla oğlumun yanında değil) şayet kendini bu konuda eğitemiyor isen, öğrenmeye de açık değilsen geride dur. Sabrının taştığı noktada uzaklaş. Ben ilgilenirim dedim. Çok da zor bir oğlum var. İnanın şu an bacaklarım titriyor yorgunluktan. Sabah yedi buçuktan beri oğlum iliğimi kuruttu. Bazı insanlar "aaa olmaz babası da senin kadar sorumluluk almalı" diyecektir. Olmuyor kardeşler. 35 yaşında adam değişmiyor. Bu durumda ben bitmek bilmeyen bir savaşla, sinirlerimi bozup oğluma karşı yetersiz olmayı göze alamam. Benim eşim sadece ara sıra sevmeyi ilgilenmek sanan, aksine teşebbüs ettiğinde sabrı taşıp bağıran bir adam. Bu yani.
He ben ona sabırsız isen, ben üstlenirim sorumluluğu dediğimde bir de ekleme yaptım. "sen değişmeyi, gelişmeyi tercih etmedin bu konuda. Bu senin tercihin. Ancak zamanla oğlumuz senden uzaklaşacak. Çünkü tüm eğlenceli vakitlerde annesiyle olmuş olacak. Her anıyla ben ilgilendiğim için senden uzaklaşacak" dedim. Müneccim değilim lakin tam olarak böyle oldu. Oğlumuz asla babasıyla vakit geçirmek istemiyor artık. Bunun tek suçlusu da kendisi. Sorumluluklardan kaçmanın, "benim sabrım yok" bahanesinin elbette bir bedeli oluyor.
Ben sizi de hatalı buldum. Oğlum dört yaşına girecek ve bu dört yılda eşimle seslerimiz sadece iki kere yükseldi. Ben azami gayret gösteriyorum buna. Sabrım taştıysa balkona çıkıp hava alıyorum. Oğlum beni zorladıysa, duşa girip uzaklaşıyorum. Ancak hiçbir zaman oğlumun yanında "oğluma bağırma" demedim eşime. Lütfen anne baba figrünü çocukların gözünde zedelemeyin. Madem sabrı yok, bu konuda kendini eğitmeyi de beceremiyor. Odaya gidip bağırmak yerine kızınıza "hadi gel bulaşıkları beraber yerleştirelim yardımına ihtiyacım var" diyerek uzaklaştırın ortamdan. Hem eşiniz sakinleşsin, hem de kızınız zarar görmesin.
Bunu da denedim çocuğun önünde susup o yatınca söyledim ama anlamıyor anlamıyor beni çıldırtıyorÇocuğa bağırdığı zaman siz de benim çocuğuma bagiramazsin diye eşinize bağırdığınızda eşinizin otoritesini sarsarsiniz. İki ebeveynin her halükarda tutarlı davranması gerekir. Babayı daha uygun bir şekilde yatıştırıp evet babası neden kızdığını anlat demelisiniz. Sonra çocuk yokken gerekli uyarıyı yaparsınız. Sen de kimsin ne demek çocuğuma bağırmak diye çıkışırsaniz çocuğunuzun önünü alamazsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?