- 25 Mart 2009
- 734
- 567
- 323
- Konu Sahibi kirmizilihatun
-
Genelde böyle davranışları varmıdır yoksa ilk kez mi oldu?
Bide ne oldu gözlerin doldu diye dalga geçmiş
Eve gelince de özür dilemek yerine kendini haklı görmüş
Hatasını anlayana kadar affetmeyin, aynı şeyi ona yapsanız ne hissedeceğini sorun.
Böylesi öküzlerle bir hayat paylaşmak çok zor, Allah sabır versin
Boyle saygi kaybedilince sevgi adina da birsey kalmaz malesef ki. Sizin adinizi cidden uzuldum. O duruma dusurulmeyi kimse hak etmez. Alip veremedigi birsey varsa bas basa konussun. Insanlarin icinde boyle kucuk dusurucu konusmak cok yanlis.
Hatasini anlayip, gercekten pisman olup ozur dileyene kadar geri adim atmayin. Bunu boyle rahatca tekrarlayamayacagini anlasin.aklıma geldikçe ağlıyorum şu anda..Gururum çok kırıldı. hazmedemiyorum
teşekkür ederimYok artık...
Eşiniz gerçekten hödüklüğün son noktasında...
Başkasının yanında bu şekilde size hitap etmesi çok yanlış.
Ancak bunu konuşarak ve yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlatarak çözmelisiniz.
Küslük ve konuşmamakta bir yere kadar, anlamasını sağlamalısınız.
Onun hoşuna gitmeyeceği bir şekilde, samimi olduğunuz tanıdıklarınızın içinde siz yapın.
Eğer anlamazsa.
Benim eşimin de bir kaç sefer evliliğimizin ilk zamanlarında bu kadar ağır olmasa da benzer bir davranışta bulunmuştu.
Bende aynı şekilde onun rahatsız olacağı kişilerin yanında davranış göstermiştim.
Çok zoruna gitmişti, neden böyle davrandın dediğinde, yaşattığını hissetmeden benim yaşadığımı anlamayacaktın demiştim.
Bir daha asla bu şekilde davranmadı.
Cahillik olabilir, o an düşünememek olabilir.
Çok keyifli olduğu bir anda rahat davranmak denilebilir.
Bir çok şey denilebilir.
Ama tabii ki bu bir mazeret değil.
İnsan içinde eşler birbirlerini yüceltmeleri gerekirken, kalkıp bu şekilde aşağılaması kabul edilir birşey değil.
Ancak aranızda bunu çözümleyerek aşarsınız, aşamazsanız bu çirkin noktalara gidebilecek bir durum.
Umarım aşarsınız ve eşiniz sizi anlar.
Hatasının farkına varır ve sizden özür dileyerek bir daha aynı hataya düşmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?