- 15 Eylül 2018
- 2.553
- 7.539
- 108
- Konu Sahibi kirmizilihatun
-
Arkadaş ne yaptı peki sonuçta ona da sığır demiş oldu o ben tepki verdi. Sıpır dediği de kadın di mi?
Karışık olmuş o kız arkadaş erkek arkadaş falan diye belirtebilirsin
Neden agliyorsunuz konu sahibi yukarida bak birşey anlattim size,en sessizi bile neler yapıyor esinizin bir baskasinin yaninda size boyle hakarer vari konuşması hic hos degil ama iste hata onda degil ki hata sizde,pasif olmayacaksiniz cevabini yapistiracaksınız evde de tartisma sürdü madem küstünüz adım atmayın kendisi gelsin
Ben de kusum esimle
Dun gece küstük
Yumurta yemis galiba tava gördüm mutfakta gece piril piril bırakmıştım
Bugun yemek yok ona. Ilgi de yok muhabbette yok
Kocam,benden önemli degil
Önce ben. Sonra o.
Evet,olabilir bu da bir huy sonucta keske boyle olmasa ama bazi insan oyledir. Bazisi da güler mesela garip bir bicimde sinirlendi mivalla belki evde söylese ağlamazdım cevap verirdim ama öyle herkesin içinde söyleyince tutamadım kendimi.
zaten kendimi toplayıp tekrar içeriye girdiğimde "kendine söylenmesini istemediğin lafı başkasına söylemiceksin " diye çıkıştım.. ama o anlık öyle oldu..
en sevmediğim huyum bu ..sinirlenince ağlıyorum tutamıyorum maalesef
Seni sığır yapan kendi öküzlüğünü görmemişmiAkşam eşimle bir arkadaşımıza misafirliğe gitmiştik. Gayette samimi muhabbet kurduğumuz bir arkadaşımız.
Yemek sonrası ordan burdan konuşurken arkadaşımın eşi dedi ki.. X bana karşı hep ilgisiz huyu öyle falan dedi.. Benim eşimde buna karşılık al "sığırın biri de burda" dedi... o kadar gücüme gitti ki bu laf.gözlerim doldu ama belli etmemek için kafamı yere eğdim... Eşimde "ne oldu gözlerin doldu hemen X hanım " dedi alaycı şekilde.. O an kendimi tutamadım ağlamaya başladım. Kendimi o kadar küçük düşmüş hissettim ki kalktım koşarak lavobaya gittim ağlayarak.
Hayatımda hiçkimsenin yanında yapmadığım bir şeyi yaptım .Normalde hiçbir tartışmamızı dışarıya yansıtmam ama çok gücüme gitti.
Lavabodan döndüm ."kendine söylenmesini bir sözü başkasına söyleme" dedim. Sen nasıl bana bu şekilde konuşursun ben sığır olcak bu lafı haketcek napıyorum dedim.
Sonra kalktık zaten.
evde de devam etti tartışmamız tabi şuanda konuşmuyoruz
özür dileyeceğine çok ayıp etmişim ben insan içinde diye beni suçlu görüyor hala
güncelleme : O bana sürekli canım, hayatım diye hitap eder...Ben pek sevmem böyle kelimeleri kullanmayı..Ağzıma yakıştıramıyorum ne bileyimm.. Sen beni sevmiyorsun diye taktı kafayı...Bende sevmek bu sözleri söyleyince mi oluyormuş diye defalarca anlattım... O yüzden sığırım yani anlayacağınız
Bende buraya takıldım ; erkeğin karısını başka erkeğe yermesi çok garip..sığırsam sana sığırım, bak sen aleni öküzsün, biz sana bir şey diyor muyuz? diyeydin.
çiftlerin arasındaki muhabbetin bu şekilde konuşulması beni asıl rahatsız eden olurdu sanırım. kime ne ben kocama ne diyorum... bir de anlatan erkek olunca hepten itici.
Akşam eşimle bir arkadaşımıza misafirliğe gitmiştik. Gayette samimi muhabbet kurduğumuz bir arkadaşımız.
Yemek sonrası ordan burdan konuşurken arkadaşımın eşi dedi ki.. X bana karşı hep ilgisiz huyu öyle falan dedi.. Benim eşimde buna karşılık al "sığırın biri de burda" dedi... o kadar gücüme gitti ki bu laf.gözlerim doldu ama belli etmemek için kafamı yere eğdim... Eşimde "ne oldu gözlerin doldu hemen X hanım " dedi alaycı şekilde.. O an kendimi tutamadım ağlamaya başladım. Kendimi o kadar küçük düşmüş hissettim ki kalktım koşarak lavobaya gittim ağlayarak.
Hayatımda hiçkimsenin yanında yapmadığım bir şeyi yaptım .Normalde hiçbir tartışmamızı dışarıya yansıtmam ama çok gücüme gitti.
Lavabodan döndüm ."kendine söylenmesini bir sözü başkasına söyleme" dedim. Sen nasıl bana bu şekilde konuşursun ben sığır olcak bu lafı haketcek napıyorum dedim.
Sonra kalktık zaten.
özür dileyeceğine çok ayıp etmişim ben insan içinde diye beni suçlu görüyor hala
güncelleme : O bana sürekli canım, hayatım diye hitap eder...Ben pek sevmem böyle kelimeleri kullanmayı..Ağzıma yakıştıramıyorum ne bileyimm.. Sen beni sevmiyorsun diye taktı kafayı...Bende sevmek bu sözleri söyleyince mi oluyormuş diye defalarca anlattım... O yüzden sığırım yani anlayacağınız
Ya bazı erkekler neden böyle dangoz oluyor ya..Akşam eşimle bir arkadaşımıza misafirliğe gitmiştik. Gayette samimi muhabbet kurduğumuz bir arkadaşımız.
Sonra kalktık zaten.
Çünkü kuşak farkı var canım bizim kuşak böyle eskiden içinde yaşarmış insanlar bastırılmış ama biz sevdiğimizden sevildiğimizi hissetmek isteriz belki oda bu bunalımda genelde senin eşinin yaşadığını kadınlar yaşar bi tatlı söz duymak için çırpınır aradığını bulamayıncada hırçınlaşır ama kesinlikle eşinin beklentileri söylediği kelimenin mazereti olamaz çok talihsiz bi kelimeonun kadar sık sık kullanmasam da söylemeye çalışıyorum .. Fakat bu şekilde konuşmayınca hakareti mi hakediyor insan.
annem babam birbirini sever ama hiç birbirlerine canım dediğini duymadım..Hiç biride bu yüzden sorun çıkarmadı
Esinizin sizi taniyip nerde ne kelime kullanacagini yada kullanmamasi gerektigini kestiriyo olmasi lazimdi esiniz kabalik etmis ben esimle kedi kopek gibi oldugum zamanlar bile disariya asla oyle yanstmaz yalanda olsa idare eder beni bende oyle cilveli biri saylmam askmdan baska kelime fazla kullanmam ama disariya karsi esim herzaman guzel anlatr yani orda sizi rezil eden senin aglaman degil esinin ortadaki yeme atlayip seni rezil etmesi olmus nekadar iyi arkadasta olsanz kotu yaninizi anlatmaynz belli etmeynzAkşam eşimle bir arkadaşımıza misafirliğe gitmiştik. Gayette samimi muhabbet kurduğumuz bir arkadaşımız.
Sonra kalktık zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?