eşimin dengesiz konuşmaları

Arkadaş ne yaptı peki sonuçta ona da sığır demiş oldu o ben tepki verdi. Sıpır dediği de kadın di mi?
Karışık olmuş o kız arkadaş erkek arkadaş falan diye belirtebilirsin

Son düzenleme:
Neden agliyorsunuz konu sahibi yukarida bak birşey anlattim size,en sessizi bile neler yapıyor esinizin bir baskasinin yaninda size boyle hakarer vari konuşması hic hos degil ama iste hata onda degil ki hata sizde,pasif olmayacaksiniz cevabini yapistiracaksınız evde de tartisma sürdü madem küstünüz adım atmayın kendisi gelsin
Ben de kusum esimle
Dun gece küstük
Yumurta yemis galiba tava gördüm mutfakta gece piril piril bırakmıştım
Bugun yemek yok ona. Ilgi de yok muhabbette yok
Kocam,benden önemli degil
Önce ben. Sonra o.

valla belki evde söylese ağlamazdım cevap verirdim ama öyle herkesin içinde söyleyince tutamadım kendimi.
zaten kendimi toplayıp tekrar içeriye girdiğimde "kendine söylenmesini istemediğin lafı başkasına söylemiceksin " diye çıkıştım.. ama o anlık öyle oldu..
en sevmediğim huyum bu ..sinirlenince ağlıyorum tutamıyorum maalesef

Evet,olabilir bu da bir huy sonucta keske boyle olmasa ama bazi insan oyledir. Bazisi da güler mesela garip bir bicimde sinirlendi mi
Esinizin bu davranisinin yaptırımı olmali kesinlikle
Pisman olsun bakalim o .
Peki son durum ne

Muhtemelen işi orda şakaya vurur daha ağırını giydirirdim. Hakaretten çok asker arkadaşı muamelesi göstermiş gibi geldi. Sizi de anlıyorum sığır falan gereksiz laflar. Şakayla karışık "bir tane de burada var" deyip sarılıp öpse o farklı ve tatlı olurdu. Bence bu şekilde örnekleyerek açıklayın eşinize sakinleşince. Diğer arkadaşların dediği gibi bozarsınız insan içinde bir daha denerse.

Seni sığır yapan kendi öküzlüğünü görmemişmi

sığırsam sana sığırım, bak sen aleni öküzsün, biz sana bir şey diyor muyuz? diyeydin.
çiftlerin arasındaki muhabbetin bu şekilde konuşulması beni asıl rahatsız eden olurdu sanırım. kime ne ben kocama ne diyorum... bir de anlatan erkek olunca hepten itici.

sevmek illa sözle olmaz ki ilgilide sevmektir ve eşinize bunu anlattığınız halde anlamıyorsa,
2 tür sevmek vardır birinci si sözel ikincisi ilgidir sarılmak yüzünü okşamak gibi
sevmediğini düşünüyorsa; sevmediğiniz insanın sözüne kırılıp ağlamazsınız ve ağzının payını verirdiniz o an

Başkalarının evinde kavga etmeniz çok yanlış olmuş, öfkenizi evinize saklayabilirdiniz.

Bende buraya takıldım ; erkeğin karısını başka erkeğe yermesi çok garip..

O kisi ne niyetle esini kotuluyodu acaba.. zamaninda ilk tanistiginizda adamin biri bana: karim cok ilgisiz demisti.. anlatmaya baslamistiki lafi agzina tikamustim. Herif bildigin yuruyodu, terbiyesiz. Kari koca arasindaki seyler ne kadar samimi olunsada disarda anlatmak cok garip.

Senin esinse ultra manyak.. milletin icinde esim boyle soylese bana dogduguna pisman ederim onu net soyluyorum. Karilik kocalik iliskisi biter aramizda

Bu sözü insan içinde söyleyen bir erkek ,eşinden ne tepki bekler acaba? Sagol canim mi diyecektiniz ?Tabi ki insan icinde bi sikinti yasanacagı belli.Yine siz cok insanca bir tepki vermişsiniz.Cok daha agirı da olabilirdi.Ben sizin tepkinizi yerinde ama kocanızı çok densiz buldum.Benim esim olsa fena halde gözdagı verirdim sanırım.Tekrarinda onu insan yaninda cig cig yutmak gibi mesela.Biraz haddini bilir ve agzini toplarsa ,evliliginize fayda eder kendisi.

Ortamdaki insanlar direk öküzü görmüştür bence...

Ya bazı erkekler neden böyle dangoz oluyor ya..
Nedir bu pervasizliklar? Milletin yanında bunu yapınca siz onu daha mı çok seveceksiniz diye mi düşündü acaba ?

Valla burnundan getir! Tövbe tövbe. .

Çünkü kuşak farkı var canım bizim kuşak böyle eskiden içinde yaşarmış insanlar bastırılmış ama biz sevdiğimizden sevildiğimizi hissetmek isteriz belki oda bu bunalımda genelde senin eşinin yaşadığını kadınlar yaşar bi tatlı söz duymak için çırpınır aradığını bulamayıncada hırçınlaşır ama kesinlikle eşinin beklentileri söylediği kelimenin mazereti olamaz çok talihsiz bi kelime

Cok agir bir laf. Cok uzuldum. Sizi baskalarinin yaninda kucuk dusurmeye calismis. Esinizin saygisi kalmamis. Sevgisini sorgulardim ben olsam.

Esinizin sizi taniyip nerde ne kelime kullanacagini yada kullanmamasi gerektigini kestiriyo olmasi lazimdi esiniz kabalik etmis ben esimle kedi kopek gibi oldugum zamanlar bile disariya asla oyle yanstmaz yalanda olsa idare eder beni bende oyle cilveli biri saylmam askmdan baska kelime fazla kullanmam ama disariya karsi esim herzaman guzel anlatr yani orda sizi rezil eden senin aglaman degil esinin ortadaki yeme atlayip seni rezil etmesi olmus nekadar iyi arkadasta olsanz kotu yaninizi anlatmaynz belli etmeynz

başkasının yanında şımarıp ezıkleyen tıplerden.
ahıra sığır lazım diyemedın mi.
bu sefer o koşardı lavaboya ağlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…