eşimin dengesiz konuşmaları

Ortam ve samimiyet bazen kötü görülen lafları kaldırıyor fakat bu biraz ağır olmuş , söyleme üslubu , mimiği de büyük etken tabi ama kelime tercihi odun falan olsaydı daha az incitici olabilirdi.
Kötü niyetle, rencide etmek, utandırmak için yapmamıştır bence. Konuşulup halledilebilir bir durum söz konusu.

Bence sizde eşinize aşkım Canım cicim deyin adam duymak ister sonuçta siz sıgır lafına ne kadar üzülmüşsünüz kıyamam. O da sizden güzel sözler duymak ister. Özür dilemesi gerekli bu konu da bayağı ayıp etmiş.

Arkadaşlar,
eşim özür diledi. ağzımdan çıkmış bulundu falan dedi..
kırgınlık tabi hemen geçmiyor ..
zaten normalde de böyle kırıcı konuşmaları oluyor
tekrarlamayacağına nedense inanamıyorum dedim

söz veriyorum ..sen bana küstüğün zaman hayat duruyor ..bir daha olmıcak dedi

bakalım artık

geçen bir konu açılmıştı, kadın eşinin ağzına yapıştırmış bi tokat, baya eleştirilmişti bende dahil ama şimdi diyorum ki bazıları o şaplağı hak ediyormuş,evet dayağı hak etme durumu oluyormuş bu yaşımda bunu öğrenmiş oldum
barışmışsınız gerçi ama o lafı ettiğine pişman edersiniz inşallah

kesinlikle edeceğim

Yuh
Ne kadar cirkin bir hitap duygusal veya romantik olmayabilirsiniz ama bırakın arkadaslarının yanında yalnızken bile böyle hitap etmemeli
Bide üste cıkmıs arsız aglayınca eve gidince falan
İyi dayanıyosunuz bu adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…