eşimin dengesiz konuşmaları

Yani size karsı nasil bir ofkesi varsa arkadaslarinizin yaninda hakaret ediyor, agliyorsunuz bununla dalga geciyor ve ozur bile dilemiyor. Nasil bir merhametsizlik, sevgisizlik.

Konusup, anlatacak bisey de yok zerre kadar akli olan bu yaptiginin yanlis ve kirici oldugunu bilir ama sizi kirmak istiyor.

Demek ki sizin sevmediginizi dusundugu icin o da inat yapip sevgisiz davraniyor. Ama affedersiniz sidik yarisi evlilikte olmaz.

Siz ozur dileyene kadar konusmayin tabii ama konustugunuzda da madem esiniz guzel hitaplar duymak istiyor biraz zorlayin kendinizi nedir yani hayatim, canim, kocacim demek bu kadar zor mu ya da ismine cım,cim ekleyin yani siz bunlari agziniza yakistirmayinca o da bak benim agzima da bu yakisiyor deyip hakareti basmis.

onun kadar sık sık kullanmasam da söylemeye çalışıyorum .. Fakat bu şekilde konuşmayınca hakareti mi hakediyor insan.
annem babam birbirini sever ama hiç birbirlerine canım dediğini duymadım..Hiç biride bu yüzden sorun çıkarmadı

Canim anne- baba devri kapandi. Artik cok farkli bir zamanda yasiyoruz. Bu devirde iliski dinamikleri cok değisti. Esini elinde tutmak, saygi, sevgi dolu bir iliski yasamak artik kolay degil.

Canimli, cicimli hitaplar agzima yakismiyor der kenara cekilirsen kaybedersin. Bak esinin saygisini kaybetmissin adama illallah gelmis ne ya diyordur karim degil mi iki cift tatli soz de edemez mi, ha bu hakareti gerektirir mi , asla, hic bir zaman hakaret etmek dogru degil hele hele baskalarinin yaninda ama siz demissiniz esim dengesiz diye. Denge kuramamis ve cok terbiyesizce davranmis.

Ben boyle bir saygisizligi kolay kolay affetmezdim, anasindan emdigi süt burnundan gelirdi yaptigi kabul edilebilir bisey degil.

Ayni şeyleri yaşasaydık tepkim ayni olurdu muhtemelen tutamazdim kendimi bende. Çok ağır olmasinin yaninda arkadaşlarınızın yaninda yaparak tüy dikmiş resmen.
Ben özür dilemesini beklerim . Uzerine dilemeyip hic bir şey olmamış gibi devam ederse ilk firsatta baskalrinin yaninda ne odunlugunu birakirim ne okuzlugunu yanina bi de sigir eklerdim benim dustugum durumun ne kadar gurur kirici bisey oldugunu anlasın die

Sığır kelimesini size mi kullanmış ki arkadaşınızın eşinize karşı kullanmış gibi hani ilgisiz ya o yüzden ben öyle anladım sanki hem kadınlar için kulanılmaz ki o kelime ne bileyim

evet maalesef böyle halleri çok vardır....bir bakarsınız çok iyidir.mükemmel eş dersiniz.
bir bakarsınız böyle

Sizi soğuk bulduğu için sığır demiş ancak ne olursa olsun en azından başkalarının yanında yapmaması gerekirdi, bunu uygun Bi dille baş başayken size belirtmesi gerekirdi, kaç senelik evlisiniz acaba? evliliğin ilk yılları erkekler böyle konuşmalarda bir sakınca göremiyor, akıl edemiyor yanlış olduğunu ne biliyim yontmak lazım bazılarını maalesef..

Bana kalırsa hatalıyım, özür dilerim diyene kadar asla affetmeyin, tepkinizi koruyun

Ayrıca aynısını ona yapmak da hatasını tekrar etmemesi ve anlaması için bir seçenek olabilir, empati yapamıyor madem bire bir yaşatmak lazım aynı duyguyu.

yeni evli değiliz...15 yıllık evliyiz .eşim 37 yaşında

Yokuspokus şu eşek arabası hikayesini anlatmanızı rica ediyorum.

Hem toplum içinde hakarete uğrayan arkadaşlarımız için güzel bir intikam örneği olur

Olduğu gibi alıntıladım; olay şöyle:

Canınızı sıkan bir şey madem, bozun direkt eşinizi; o da sizi içeren şakalar yaparken daha nazik olması gerektiğini anlar. Güzel bozun ama, çekinmeyin giydirin.

Eşimle bi olayım geldi aklıma konuyu okuyunca.
Yeni evliyken bayram ziyaretindeyiz. Cıvık bi akrabası var eşimin hiç hazzetmem, tabi o zamanlar yeni yeni tanıyoruz akrabaları. Adam bildiğin cıvık, yersiz salak şakalar filan... Bismillah yani, yeni tanışıyoruz, bi de bizim haricimiz bayram ziyaretine gelen başka misafirler de var ortamda.

Neyse bu akraba kişisi eşime espriler yapıyo güya bana paslıyor "Ya Gangstanın babası çeksin damadının altına bi araba ya, değil mi ama Gangsta, böyle damada bi araba yakışmaz mı? Babanda bol nasılsa." filan. Ki ne kadar iğrenç bir konuşma, kibarca gülüyorum ama hani sinirleniyorum da, benim babayı nerenin kralı sanıyor acaba bu herif diye içimden geçiyor, bildiğin memur adam işte. Ben ses etmedikçe, daha da arttırdı adam "Benim de kayın babam X amca olsaydı, ohho yaşadımdı oğlum" filan... Anaa iyice içime içime deliriyorum. Eşim sen de katıl şakalara(!) araba modeli filan konuşmaya başladılar. O sıra eşime "Ne arabası hayırdır?" dedim, bana demesin mi "Eşşek arabası ahahaha" millet ne biçim gülüyor.
Döndüm gözünün içine içine bakarak "Çok isabetli bir karar olmuş, senin gibi bir eşeğe de ancak o yakışırdı zaten" dedim.
Ortam buz.

Bu akraba herif de "Aa gennşşler aa şaka yaptım ben Gangsta bak darılırım valla" derken "Abi nolur sen darıl. Neyse bayram ziyareti kısa olur, bize müsaade" dedim kalktım kapıya yöneldim, eşim de peşimden öyle çıktık. Sonra surat sirke gezdi bir iki gün, sonrasında konuştuk hak verdi ve özür diledi, bir daha da benzer bir olay yaşamadık.
Bozun yani, canınızı sıkan hangi şaka varsa bozun eşinizi öğrensin.

Sen sığırsan o da davar o zamn
Beş sevgi dili kitabını okumasını tavsiye ederim. Barışırsanız kendisine hediye et. Kısaca herkesin sevgisini gösteriş biçimi farklıdır. Kimi dokunarak, kimi söyleyerek vs vs...

Ya muhteşem cevap. Böyle güzel kapak olamaz.

Vurdu gol olduuu

Ooooh cekebilir miyim? Cok iyi niyetli olsa da basaklar, bazen boyle şımarıyor ha.. Benimkinin de boyle cıvıklıgı olabiliyor başkasının yanında cevabını aldı bir kac kez daha da yeltenmedi hehehehhehehe

Oh senin ağzına sağlık.

Bu olayı arada hatırlar gülerim kendi kendine...

Benim annemle babam evlendiginde kaynana kayinbabayla yasiyormus annem,eziliyormus,sindiriliyormus babaannem tarafından.
Aslında oyle degil kendini ezdiriyormus yani,hiç bir zaman dişli bir insan olmadı annem
Ama birgun nedense bombayi patlatmis
Babaannem,babamı övecek ya annene demis ki benim oğlum hep marka giyinir alır
Annem de demis ki
Adam olana yakışır o marka babaannem sapsarı olmus anlamaadim herhalde babami da sevmiyor artik eskiden her sabah kahvaltisini hazırlardı 35 senenin hıncı herhalde simdi babaannemi aramaz sormaz babama kahvalti hazırlamaz ayni yatakta bile yatmıyor . Yaşlı kurtta kendi kendine icki iciyor köşesinde ilgi bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…