Bu kadar düşüncelerimin aynısı olabilir yazdıklarınValla hep de oyle oluyor,burda konu acanlarin hepsi ayni seyleri soyluyor,hep eski esler gecimsiz,hep eski esler kavgaci ama bizim kocalar melek. Sizce bu mumkun mu?
Tekrar edeyim,esinizin eski esinin erkek arkadasi ile hayatina mudahale etme hakki yok. Yarin siz bosansaniz evde rahibe hayati surmeyeceksiniz oyle degil mi? Elbette hayatinizda baskalari da olacak ve bu durumda eski esinize de laf dusmeyecek. Bu kadar basit.
Bakin esinizin yaptigi cifte standarda? Kendisi evlenmis barklanmis,ama eski esi hayatini cocuguna adasin diye bekliyor. Cok bekler
Çalış?Bu kadın yüzünden anne olamayacağım . Benim hakkımda tüp bebekle ilgili dalga geçiyor eşimle . Ne o doğuramadı mı cici eşin diyor eşime
Canım bu tip kadınların istediği kocası eski karısına nafaka vermesin çocuğu aramasın sormasın bir anda hiç evlenmemiş bir adam gibi tüm sorumluluğu annenin üstüne atsınEşinizin eski eşine “KARI” diye hitap ettiğiniz sürece hak veremiyorum size kusura bakmayın.
Sizde bir kadınsınız. Ağzınıza karı kelimesini nasıl yakıştırıyorsunuz? Ben utandım şahsen.
Madem öyle çocuğu siz alın nafaka düşsün yada yeniden mahkemeye verilsin maddi durum incelemesi yapıldın yeniden karar verilsin nafaka ücretine.
2. Es misiniz?Niye size anormal geliyor böyle düşünmesi, belki kendine güvenemiyordur çocuğun bakımı ile ilgili ya da öz anne ile yaşanacak sorunlardan korkuyor olamaz mı, her kadın doğurmadığı bir çocuğu bakacak kadar cesaretli mi olmalıdır.
Aslında anlatmak istediğim çok acımasız eleştirmiş herkes, 2. Eşler anlayış timsali, fedakar, verici vs olmak zorunda değiller. Ortada bebek isteyen genç bir kadın var, evlenmiş ve bir hayat kurmuş geçim sıkıntısı başlayınca akıl danışmak istemiş kadına ne biçim saldırmış herkes, bunları yaşamayan bilmez öyle evlenirken biliyordunla olmuyor bu işler, insanların hayatları, şartları değişebiliyor biraz anlayışlı olunması gerektiğini anlatmaya çalıştım aslında öyle hayatlar öyle olaylar var ki
Kesinlikle.Bu kadar düşüncelerimin aynısı olabilir yazdıkların
Bu ikinci eşler bir gün kendilerininde ayrılabileceğini niye hiç düşünmüyor bilmiyorum
Sonuçta erkekler üçüncü ve dördüncüye çok rahat evleniyor bizim ülkede
Ayrıca kadını bildiğin namussuzluk suçluyorlar adam gitmiş yeniden evlenmiş çocuk yapma peşinde ona laf yok kadının sevgilisi olunca ovvv
Bunu bilerek evleniyorlar sonra da kapris yapıyorlar anlamıyorum gerçekten. İlk eş çalışsın diyor kendine gelince benim yaşım var diyorlar. Ee o kadının da yalı muhtemelen 35ten aşağı değildir. 2.eşe iş vermeyenler ilk eş için iş mi verecekler sanki. Hep bahane hep kendilerini haklı çıkarma çabaları. Ama daha çok batıyorlar farkında değiller.Canım bu tip kadınların istediği kocası eski karısına nafaka vermesin çocuğu aramasın sormasın bir anda hiç evlenmemiş bir adam gibi tüm sorumluluğu annenin üstüne atsın
Bu olmayınca büyük bir öfke duyuyorlar hem çocuğa hem eski eşe
Ahahahaha aynen ya. Konu nafakayla başladı tepki gelince yok çocuğu içki masasına oturtmuş, yok odasına kitlemiş. Tam kötü anne klişeleri ‘bunları babanın parasıyla aldık git ona söyle’. Ama hanımefendinin de kocasının da derdi nafaka. Güldüm akşam akşam
Kendilerine gelince Allah Allah başkasına yallah yallahBunu bilerek evleniyorlar sonra da kapris yapıyorlar anlamıyorum gerçekten. İlk eş çalışsın diyor kendine gelince benim yaşım var diyorlar. Ee o kadının da yalı muhtemelen 35ten aşağı değildir. 2.eşe iş vermeyenler ilk eş için iş mi verecekler sanki. Hep bahane hep kendilerini haklı çıkarma çabaları. Ama daha çok batıyorlar farkında değiller.
Konu sahibi tüp bebek istiyormuş. Devlet 2aşılamadan sonra tüp bebek ücretsiz yapıyor. Sadece bir miktar ilaç parası ödeniyor. Tüp bebek bahane bence...
Medeni Kanunun 175/1 maddesinde;Yanlış bilinmiyor. Kusur durumu nafaka miktarı hesaplanırken baz alınan değerlerden biri. Fakirliğe düşüp düşmemesi elbette önemli ancak daha ağır kusuru olan taraf nafaka öder. Tazminat davası ayrı bir konu. Beyefendi biraz fazla kusurlu olduğundan 1250 tl ödüyor eski eşine. Diyelim ki ödemedi ve eski eşi çalışmak zorunda kaldı. Bu sefer kızlarının bakımı ile kim ilgilenecek? Çalışma saatleri ve günleri düşünüldüğünde aynı mesaiyi babası da ayırmak durumunda kalacak. Kaldı ki eski eş nafaka almadığında ve çalışamadığında, kıza verilen nafaka da ikisini yine fakirliğe düşürecek. Kadın çalışsın demekle olmuyor bu seferde tek başına ebeveynlikle nasıl başa çıkacak bu kadın? Bunları da düşünmek gerekir. Belirli şartlar var zaten nafaka değişimi için.. hatta bunlar doğru ise kızını annesinin yanından almaya kadar gidebilir kendine güveniyorsa.. annesi gibi bakabilecek mi bakalım.
En büyük kk :)Kendilerine gelince Allah Allah başkasına yallah yallah
Daha yorumları okumamıştım 9
İlk sayfadan çıldırdım Allah'tan tüm söylemek istediklerimi kk kadınları söylemiş
Hepsinin ağzına sağlık
Direkt bu konuda aklıma geldiSevgili olunca tehlikeli adam evlenince mükemmel mi oluyor erkekler de sevgilisinin evde olması doğru değil? Belki hiç evlenmeyecekler, birlikte yaşayacaklar, evlenmek istemiyorlar. Bir imza mıdır sapık adamı normale çeviren?
Aradigim mantikli yaklasimNiye size anormal geliyor böyle düşünmesi, belki kendine güvenemiyordur çocuğun bakımı ile ilgili ya da öz anne ile yaşanacak sorunlardan korkuyor olamaz mı, her kadın doğurmadığı bir çocuğu bakacak kadar cesaretli mi olmalıdır.
Aslında anlatmak istediğim çok acımasız eleştirmiş herkes, 2. Eşler anlayış timsali, fedakar, verici vs olmak zorunda değiller. Ortada bebek isteyen genç bir kadın var, evlenmiş ve bir hayat kurmuş geçim sıkıntısı başlayınca akıl danışmak istemiş kadına ne biçim saldırmış herkes, bunları yaşamayan bilmez öyle evlenirken biliyordunla olmuyor bu işler, insanların hayatları, şartları değişebiliyor biraz anlayışlı olunması gerektiğini anlatmaya çalıştım aslında öyle hayatlar öyle olaylar var ki
Direkt bu konuda aklıma geldi
Kadın gitse başka bir adamla evlense o zaman tehdit olmuyor mu o adam?
Allah eline düşürmesin o çocuğuKötü insan nasıl olunur cümlesinin açıklaması olmuş bu. Siz kötü bir insansınız. Fesat, kıskanç ve kendini beğenmişsiniz. Umarım o çocuk asla sizin elinize düşmez. İlk eşte sizin ne olduğunuzun çok farkında zaten bence. Size ne yapıyorsa müstehak. Kendinizden utanmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?