- 11 Aralık 2018
- 42.604
- 264.773
- 598
Çok ortada bir konu. Herkes kendini düşünür ben de olsam ben de kendimi düşünürdüm yalan yok. Çocuğa verilen nafaka tamam ama eşe verilen nafakadan ben de hoşlanmıyorum. Kadın neden çalışmıyor acaba? Ben olsam bunu da sorgulardım. Fakat işin içinde aldatma varsa eğer ben de can yakmak için alırdım nafaka. Yalan yok. Yalnız bunlardan çok daha önemli bir sorun var. Neden çocuklu bir adamla evlendiniz? Çocuklu adam sorun demek. Keşke en baştan düşünseymişsiniz.
cocugun annesi zaten zenginmis o karşılasinmışÖnceki sayfalarda da sordum, sizin özelinizde genele tekrar sorayım belki aydınlatan olur.
Kadın bir işe girdi çalışıyor diyelim asgari ücretle, aldığı nafaka kesilecek. Eve giren 2000+1750 3750 lira olacak. Tam gün eğitim veren bir devlet okulu var mı? Ben görmedim hiç. Bu çocuğa yarım gün bakacak biri ya da etüd lazım. 3750 lirayla bu kadın ev mi geçindirecek, çocuk mu bakacak, çocuğun bakıcısına etüdüne mi yetişecek? Kadın çalışırsa baba bakıcı/etüd masrafını karşılayacak mı? Karşılarsa yine aynı kapıya çıkmayacak mı?
Kararımı verdim. En iyisi cocugun velayetini almak. Esimle konusacağım . Benden yana sıkıntı yok . O terbiyesiz kadın cocugunu kaybetsin de gorsun gununu .
Cocugun velayetini alırsak nafaka sorunu da ortadan kalkar, Hem esim de mutlu olur . O kadına iyi bir ders gerekli . Hem kocasını kaybetti hem de cocugunu kaybedecek . benim cocuguma da ablalık yapar ileride
cocugun annesi zaten zenginmis o karşılasinmış
ama genel olarak bakarsak yetmez
ustuydu basiydi yemesi icmesi gezmesi etkinligi yetmez hic biseye
Belki ceyizinde getirdiyseKadın kendi babasına yapmıştı zaten çocuğu, o kısmı atlamışım ben.
Eşi için neden nafaka veriyor ki ev vermiş zaten sadece çocuk için nafaka versin.1750 tl kızı için nafaka veriyor , 1250 tl de eski eşi için nafaka veriyor eşim.
eski eşine vermesin , 8 yaşındaki çocuk için de 1750 tl nafaka cok fazla
Size katılıyorum. Beğenmedim butonuna basanlar ne mantıkta acaba??Çocuğuna nafaka vermek zorunda ondan kaçamaz
Ancak eski eşine ödememek için dava açabilir, kadının yaşı, eğitimi, gelir durumuna bakılıp yeniden değerlendirilir 3.000 az bir rakam değil çünkü. Diğer yandan sevgilisinin evinde kaldığı ispatlanırsa velayeti de alabilir. Çocuğun yanında yabancı bir adam hoş değil eşin o konuda haklı
Eşi için neden nafaka veriyor ki ev vermiş zaten sadece çocuk için nafaka versin.
Benim annem bosanırken babam kandırdı nafaka alamadı hemen evlendi bizi evimizden zorla çıkardı yeni eşiyle oturdu annem ben sudan çıkmış balik gibi olduk kimse yol yordam göstermedi hakkımız yendi allah yarına bırakıyor yanlarına bırakmadı bana miras daire düşüyor (hayırlısıyla allah nasip ederse güzel olucak hersey bizim icin) babam ve biricik karısı ucankusa borçluymus. Ben ailem olsun diye evlendim kabusum oldu çalıştığım kazandım elime geçen bütün parayı elimden aldı takilarimi herseyimi nafakasiz anlaşmalı boşanmayı kabul etti cocuklara karsiliginda bi sure cocuklar icin bizle yasamaya devam etti cocuklari kulandi (beni takinti yapmamasi icin huyuna gittim)çok cüzi nafaka bağlandı bi lira ödemedi evin kira fatura gıda herşey benim omzumda.5-10güne evden gidecek dört gözle bekliyorum evimde huzurla yasayimdiye. insanın zoruna gidiyo hakkın olan nafakayi alamiyorsun babada eski eş de keyfince bakıyor (allah büyük bana da annemede cefa degil sefa zamanımızı hemen nasip eder insaallah). Hep herşeyi sen düşünüyorsun bidahaki ay fatura derdi hastane derdi. Bunlari yazdim sizde biraz empati yapın bence size göre fazla gözünüze geliyor belki kız evladı babasiysa ödeyecek tabiki eski esinede ödeyecek. ...Konu eşimin eski eşi, ben 37 yaşındayım, eşim de 44 yaşında . 2017 de evlendik . Benim ilk eşimin de 2. evliliği .
Eşim ve eski karısı 2015 yılında boşandılar . 2011 dogumlu kızı var eşimin ilk evliliğinden .
Eşim, eski karısı ve çocuguna aylık 3000 lira nafaka ödüyor . Eşimin işleri çok iyiydi maddi durumu iyiydi ama işleri bozulmaya başladı ve bu nafaka artık çok büyük yük olmaya başladı . Eski karısı nafaka konusunda ısrarcı indirime gitmiyor . Ödeyeceksin diyor esime
Tüp bebek yapma niyetimiz var benim ilk evliliğim, artık anne olmak istiyorum ama maddi yönden bu nafaka durumu bizi çok zorluyor . Eşimle bazen bu sebeple gerginlik bile yaşıyoruz .
Eşimin kızı 8 yaşında annesiyle kalıyor , Eşimin eski karısı sevgilisiyle bazen eşimin eski karısında kalıyor . Eşim de kızı için endişeleniyor . Kaç defa kavga çıktı eşim ve eski eşi arasında . Eşim yabancı bir erkeği , kızının yanında istemiyor .
Eşimin eski eşinin ilesinin durumu iyi , kızlarına maddi açıdan yardım ediyorlardır yüksek ihtimalle ama hala bizim 3 bin tlmiz gidiyor her ay.
Eşimin 2 dairesi vardı . 1 ini eski eşine vermiş kızıyla rahat rahat otursun diye . Ne yapacağımızı bilmiyoruz ? Ne yapmalıyız ?
Harika yorumTabi yav hakimler kim ki öyle karar vermişler bilip bilmeden. Vermesin kesiversin nafakayı.
Geceleri kadının sevgilisi gelirken , çocugu odasına kitliyor annesi . çocuk kaç kez anlattı bize
Konu eşimin eski eşi, ben 37 yaşındayım, eşim de 44 yaşında . 2017 de evlendik . Benim ilk eşimin de 2. evliliği .
Eşim ve eski karısı 2015 yılında boşandılar . 2011 dogumlu kızı var eşimin ilk evliliğinden .
Eşim, eski karısı ve çocuguna aylık 3000 lira nafaka ödüyor . Eşimin işleri çok iyiydi maddi durumu iyiydi ama işleri bozulmaya başladı ve bu nafaka artık çok büyük yük olmaya başladı . Eski karısı nafaka konusunda ısrarcı indirime gitmiyor . Ödeyeceksin diyor esime
Tüp bebek yapma niyetimiz var benim ilk evliliğim, artık anne olmak istiyorum ama maddi yönden bu nafaka durumu bizi çok zorluyor . Eşimle bazen bu sebeple gerginlik bile yaşıyoruz .
Eşimin kızı 8 yaşında annesiyle kalıyor , Eşimin eski karısı sevgilisiyle bazen eşimin eski karısında kalıyor . Eşim de kızı için endişeleniyor . Kaç defa kavga çıktı eşim ve eski eşi arasında . Eşim yabancı bir erkeği , kızının yanında istemiyor .
Eşimin eski eşinin ilesinin durumu iyi , kızlarına maddi açıdan yardım ediyorlardır yüksek ihtimalle ama hala bizim 3 bin tlmiz gidiyor her ay.
Eşimin 2 dairesi vardı . 1 ini eski eşine vermiş kızıyla rahat rahat otursun diye . Ne yapacağımızı bilmiyoruz ? Ne yapmalıyız ?
He he çok beklersin bu yorumu keşke eski eşte okusada nafakayı 2 katına çıkarsaCocugun velayetini alırsak nafaka sorunu da ortadan kalkar, Hem esim de mutlu olur . O kadına iyi bir ders gerekli . Hem kocasını kaybetti hem de cocugunu kaybedecek . benim cocuguma da ablalık yapar ileride
Biri yazmış evli adamla evlenmeseydin. SİZENEE?? Valla sevgilisiyle para yesin diye hiçbiriniz kocanız eski eşi için para verdirtmezdiniz!!! Empati. Konu sahibi haklı çocuk için tabiki de versin. Ama annesine ev vermiş oda yeterli zaten.
Kocasini kaybetti derken “ben aldim” demek istiyor sanirsam. Ya da bana mi oyle geldi acepkadının sevgilisi var demediniz mi?
sizin kocanızı kaybetmiş olmasının umurunda olduğunu sanmıyorum.
kadına nasıl bilendiyseniz artık...
Biri yazmış evli adamla evlenmeseydin. SİZENEE?? Valla sevgilisiyle para yesin diye hiçbiriniz kocanız eski eşi için para verdirtmezdiniz!!! Empati. Konu sahibi haklı çocuk için tabiki de versin. Ama annesine ev vermiş oda yeterli zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?