Hanımlar kendi başlarına gelmiş gibi celalleniyorlar, kesin adam kötüdür 3 bin yetmez eski eş evinde otursun adam 10 bin versin. Eski eş aciz çünkü , kadın evlenene kadar babasının parasını yer evlenince kocasının, boşanırsada kocasının. Çünkü vasıf bu kadar.Buraya bu konuyu açmakla en büyük Hatay'ı yaptın.
Şimdi ne kötü kalpli üvey anne ne de yuva yıkan kadın olmadığınız kalacak.
Eşiniz eski Eşiyle konuşup orta yolu bulmaya çabalasın. Kızının baska bir erkekle kalmasını istememesi en doğal Hakkı. Hergün me olaylar duyuyoruz. Devir çok kötü. Eğer kalmaya devam edecekse çocukta isterse kızını alsın yanına beraber yasayın ama o da size uymaz muhtemelen.
Eşinizin aylık geliri ne kadar ? Siz Çalışıyor musunuz ? Bunları etraflıca hesaplayın. Eski Eş Çalışıyor mu vs cs bunları göz önünde bulundurun. Eğer Uzlaşma olmazsa da dava açıp verebileceği kadar nafaka tayin eder.
Bak bunda haklısın çocuğun ihityaçları sadece nafakaya bağlı olmamalı, yani nafakayı verip kenara çekilemez erkek. Ama her iki tarafta birey olarak geçimini sağlayacak güçte olacak. Kendine güvenmeyen evlenmesin, boşanınca dımdızlak kalırım diyen evlenmesin çocukta yapmasın.Valla bunlar teorikte mantıklı da pratik de pek mantıklı değil. Kadınlar tabi ayakları üzerinde durmalı ama velayet her kimdeyse diğerinin ona bakım ücreti de vermek zorunda olduğunu düşünüyorum. Babadaysa anne, annedeyse baba. Ayda üç kuruş para ver kadın hem çalışsın hem çocukla tek başına ilgilensin diğer tarafta anne baba diye geçinsin. Valla yok öyle yağma.
Moda artık bu Şekerim boşanınca nafaka ile kral gibi yaşayıp yakışıklı sevgili yapacaksın eski kocanın Parasını da çatır çatır yiyeceksin alış artık bunlara :))Hanımlar kendi başlarına gelmiş gibi celalleniyorlar, kesin adam kötüdür 3 bin yetmez eski eş evinde otursun adam 10 bin versin. Eski eş aciz çünkü , kadın evlenene kadar babasının parasını yer evlenince kocasının, boşanırsada kocasının. Çünkü vasıf bu kadar.
1750 tl kızı için nafaka veriyor , 1250 tl de eski eşi için nafaka veriyor eşim.
eski eşine vermesin , 8 yaşındaki çocuk için de 1750 tl nafaka cok fazla
Bence daha iyisi olamazdıYorumlarda anlamadığım şeyler var, hayret içinde anlamsız bir öfkede herkes, hanımlar şunları unutmayın;
1.Boşanan her kadın melek değildir, bu ülkede ayrıldığı eşini maddi olarak suistimal eden yüzbinlerce kadın var, bu yüzden yeni düzenleme ile ömür boyu nafaka kaldırılıyor
2. Eşler dünyaya sürekli çile çekmeye gelmediler, tabiki boşanan bir adamla evlenirken eksilerini biliyorlar ama bu demek değildir ki ilk eşin keyfine göre bir hayat kurulacak
3. Konu ise ilk eşe ömür boyu nafaka ödemek zorunda değil hiç bir erkek, madem erkekler suçlu beğenmeyip boşadıkları adamın parasına da tenezzül etmesinler bir zahmet
4. Konu kanunda çocuğun velayeti alan ebeveynin düzgün bir hayat yaşaması koşulu vardır, genç kadın tabi hayatını yaşayacak evlenecek vs ama önüne geleni eve getirerek değil, şu hareketi bir erkek yapsa ortalığı yıkardınız burada, bu kadar kötü bir devirde babanın ne üdüğü belirsiz bir adamı evde istememesi gayet normal değil mi?
Hemcinsimiz diye her kadının her yaptığı doğru mudur ya da hep haklı mıdır?
Cocugun velayetini alırsak nafaka sorunu da ortadan kalkar, Hem esim de mutlu olur . O kadına iyi bir ders gerekli . Hem kocasını kaybetti hem de cocugunu kaybedecek . benim cocuguma da ablalık yapar ileride
Ya ben kadınun bu kadar acizleşmesine tahammül edemiyorum kadınlar nasıl yediriyor bunu kendilerine yaaModa artık bu Şekerim boşanınca nafaka ile kral gibi yaşayıp yakışıklı sevgili yapacaksın eski kocanın Parasını da çatır çatır yiyeceksin alış artık bunlara :))
Durumu iyiyse belki özel okula gidiyordur, ne kadar kötüsünüz. Paranız yoksa tüp bebek için devlet yardımı alabilirsiniz ya da bir işe girip çalışabilirsiniz. Sizden önce belirlenmiş nafaka konusunda yorum yapmanız çok çirkin.1750 tl kızı için nafaka veriyor , 1250 tl de eski eşi için nafaka veriyor eşim.
eski eşine vermesin , 8 yaşındaki çocuk için de 1750 tl nafaka cok fazla
Hanımlar kendi başlarına gelmiş gibi celalleniyorlar, kesin adam kötüdür 3 bin yetmez eski eş evinde otursun adam 10 bin versin. Eski eş aciz çünkü , kadın evlenene kadar babasının parasını yer evlenince kocasının, boşanırsada kocasının. Çünkü vasıf bu kadar.
Buraya bu konuyu açmakla en büyük Hatay'ı yaptın.
Şimdi ne kötü kalpli üvey anne ne de yuva yıkan kadın olmadığınız kalacak.
Eşiniz eski Eşiyle konuşup orta yolu bulmaya çabalasın. Kızının baska bir erkekle kalmasını istememesi en doğal Hakkı. Hergün me olaylar duyuyoruz. Devir çok kötü. Eğer kalmaya devam edecekse çocukta isterse kızını alsın yanına beraber yasayın ama o da size uymaz muhtemelen.
Eşinizin aylık geliri ne kadar ? Siz Çalışıyor musunuz ? Bunları etraflıca hesaplayın. Eski Eş Çalışıyor mu vs cs bunları göz önünde bulundurun. Eğer Uzlaşma olmazsa da dava açıp verebileceği kadar nafaka tayin eder.
Siz konu sahibinin mesajlarını okudunuz değil mi? Kocasını kaybetti çocuğunu da kaybedecek benim çocuğuma ablalık yapar artık ilerde diyor. Ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ediyorum.Hanımlar kendi başlarına gelmiş gibi celalleniyorlar, kesin adam kötüdür 3 bin yetmez eski eş evinde otursun adam 10 bin versin. Eski eş aciz çünkü , kadın evlenene kadar babasının parasını yer evlenince kocasının, boşanırsada kocasının. Çünkü vasıf bu kadar.
Hanımlar kendi başlarına gelmiş gibi celalleniyorlar, kesin adam kötüdür 3 bin yetmez eski eş evinde otursun adam 10 bin versin. Eski eş aciz çünkü , kadın evlenene kadar babasının parasını yer evlenince kocasının, boşanırsada kocasının. Çünkü vasıf bu kadar.
Çooook var öyle kadınlar diziler filmlerde de rastlayınca toplumda da normalleşiyır bi süre sonra ben sırf nafaka kesilmesin diye çocukları ve sevgilisi ile aynı evde yaşayıp nikah koymayan biliyorum nafaka kesilmesin diye Sigortalı işte çalışmayanYa ben kadınun bu kadar acizleşmesine tahammül edemiyorum kadınlar nasıl yediriyor bunu kendilerine yaa
Siz iyi misiniz? Adama acıdım valla, yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş.Cocugun velayetini alırsak nafaka sorunu da ortadan kalkar, Hem esim de mutlu olur . O kadına iyi bir ders gerekli . Hem kocasını kaybetti hem de cocugunu kaybedecek . benim cocuguma da ablalık yapar ileride
Yok okumadım kim Demiş öyle eski Eş mi ?Siz konu sahibinin mesajlarını okudunuz değil mi? Kocasını kaybetti çocuğunu da kaybedecek benim çocuğuma ablalık yapar artık ilerde diyor. Ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ediyorum.
Hayır konu sahibi. Bir önceki sayfada alintiladimYok okumadım kim Demiş öyle eski Eş mi ?
E çekiliyor ama siz çekilemez dediniz diye çekilmedi olmuyor. O yüzden kanunlarla belirleniyor bunlar. Sizin dedikleriniz de teorik olarak harika herkesin maddi gücü olsun çiçekler böcekler ama konum türkiye malesef. Evli kadınların bile işe alınırken sıkıntı yaşadığı ülkemizde bi kadının hem çocuk bakıp hem çalışabileceğini düşünmeniz çok ütopik. Kadın çalıştı diyelim eee çocuğa bakıcı lazım 1250 lirayı bırak 2000 lira verecekler bu sefer. Velayeti almayan taraf ve eşi bu parayı vermeye razıysa tüm kadınlar çalışsın.Bak bunda haklısın çocuğun ihityaçları sadece nafakaya bağlı olmamalı, yani nafakayı verip kenara çekilemez erkek. Ama her iki tarafta birey olarak geçimini sağlayacak güçte olacak. Kendine güvenmeyen evlenmesin, boşanınca dımdızlak kalırım diyen evlenmesin çocukta yapmasın.
Yok okumadım kim Demiş öyle eski Eş mi ?
Hayır ben okumadım bütün sayfaları. Konu sahibi böyle diyorsa Allah akıl fikir versin kendisineSiz konu sahibinin mesajlarını okudunuz değil mi? Kocasını kaybetti çocuğunu da kaybedecek benim çocuğuma ablalık yapar artık ilerde diyor. Ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ediyorum.
700 yine çokmuşSüpersin
Her nafaka alanı Şeyma subaşı zannediyorlar
Bazı hakimler 700 lira nafaka veriyor
Kadın o parayla hem çocuğa bakıyor hem sevgilisine para yediriyor kafalara gel
İkinci eşler kusura bakmasın boşanmış adamla evlenirken iyi sıkıntı görünce mee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?