Ne yapsın eşim ? Eşim gayet medeni ? Ne yapsın ? Şiddet mi uygulasın ?
yanina alsin mahkemeye verip bukadar basit bunun cevabi
Mahkeme açın o vermiyor diye çıkmayın işn üçünden kanunlar var delil sunarsınız bunlarıGeceleri kadının sevgilisi gelirken , çocugu odasına kitliyor annesi . çocuk kaç kez anlattı bize
Aynen. Bu kadar basit işte. Gelirinde azalma varsa ve adam boşanmada kusurlu değilse nafaka artırımından korkmanıza gerek yok bence.Mahkemeye basvuracak gelirini belgeleyecek ve nafakada indirim isteyecek. Bu kadar basit.
konuda eksik birseyler var yada fazla olanBende onu anlamıyorum gerçekten. Güya çocuğa anne baskı kuruyor/dolduruyor, içki masaları önünde kuruluyor, odaya kapatılıyor ama konu sahibinin ve eşinin tek derdi nakafa miktarı. Eşinin sütten çıkmış ak kaşık olduğuna asla inanmıyorum. Birde bahaneler sıralanır şimdi neden almadıkları için. Ama benim akrabagim eski eşi oğluna düzgün bakmayınca mahkemeye gidip tüm velayeti aldı. İsteyen biri bunu gayet yapar
anne sevgilisiyle cocukla ayni evde kaliyor diyince bende akan sular duruyor maalesef hergun ne haberler okuyoruz
Aklınıza bir tek şiddet mi geliyor??Ne yapsın eşim ? Eşim gayet medeni ? Ne yapsın ? Şiddet mi uygulasın ?
Kadının maddi durumu aileden iyi , istese tek basına bile bakar cocuga
Arkadaşım şuan eşinden boşanıyor. Kızı 4 yaşında. Ve kadına tam 12000 tl ödeyecekmiş ayda.1750 tl kızı için nafaka veriyor , 1250 tl de eski eşi için nafaka veriyor eşim.
eski eşine vermesin , 8 yaşındaki çocuk için de 1750 tl nafaka cok fazla
Ben parasında değilim işin , keşke maddi durumu eskisi kadar iyi olsa verse , ama tüp bebek içinpara lazım
assagida bununla ilgili baska yorumlarim varEh ayni sey konu sahibi içinde geçerli. Sirf evli diye daha mi mesru oluyor? Her üvey anne iyimi oluyor da?
Yani konu sahibin kötü oldugunu iddaa etmiyorum fakat es kisisi, eger çoçugunun yabanci insanlara maruz kalmasini istemiyorsa, önce kendisi ile baslasin. Sirf pipisi var diye, daha çok haklari olmuyor yani.
Birincisi kadın çalışıyorsa nafaka alması çok saçma.
İkincisi sevgilisi olması konuyla gayet alakalı, sevgilisi kadın için hiç mi harcama yapmıyor, belki kadın o parayı sevgiliyle yiyor nereden bileceğiz?
Üçüncüsü de konu sahibi o adamla evli ve bebek istiyorlar, tüp bebek deneyecekler vs, bu durumda "iy içbin tl nifikiyi tibiki viricik kidinin sinini kidir hikki" diyecek hali yok, tabi ki kendi rahatlarını gözetecek, herkes politik doğruculuk peşinde yine.
Eşimin çocuğuna , eşimin eski karısı ve sevgilisi soyle diyor ; masadaki yemekleri gösterip içkileri gösterip , bunu babanın parasıyla aldık , babana anlat bunları diyormus . Cocuk anlattı bize . Esi bunları duyunca sinirden cıldırıyor. Ben elimden gelen sevgiyi sefkati gösteriyorum , haftada bir kere bize geliyor cocuk, hiç kötü davranmadım hiç kalbini kırmadım .
Eşim tepki gösteriyor göstermez olur mu ? Ama insanca uyarıyor kadını . Kadın ise cazgır
Esin ne mi yapsın? Velayet davası açsın mesela? Niye açmıyor hanfendi? Hos siz nafaka derdine dustugunüze göre lokma derdine de dusersiniz. E öz anne öyle kötü böyle kötü de neden Velayet annede? Eşiniz nasıl bi adam ki içki sofrasına 8 yaşında çocuğun oturtulmasini medenice karşılıyor ? Ya da siz nasıl bir kadinsiniz ki sürekli eski eşe yükleniyorsunuz yok söyle yok böyle? Kendinizi haklı çıkarmak için uyduruyor olmayasaniz?Ne yapsın eşim ? Eşim gayet medeni ? Ne yapsın ? Şiddet mi uygulasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?