eşimin eski karısı ve nafaka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cocuga sonuna kadar her seyi yapmali ama kadina yapilan normal degil.. omur boyu adamin uzerinden gecin.. adam yeni hayat kurmus az mi 3 bin lira.. mahkemeye gitsin odeyemicem desin daha azina hukmediyor mahkemeler.

Nafakanın indirilmesi davası açabilirsiniz. Eski eşin de sevgili ile yaşamasından ötürü nafakanın kaldırılması davası açabilirsiniz

Bence konu sahibinin derdi çocuk olsaydı ve bunlar gerçek olsaydi en başta yazardı.Ne zaman üstüne gidildi odaya kilitliyor babanin parasiyla aldik bunlari söylemleri başladi.Konu sahibinin derdi para.Konu sahibi o 3 bin lira dediginiz para bir cocugun bakimina egitimine hayatta yetmez.Şöyle düşünün kilik kiyafet gezmesi yemesi icmesi elektirigi suyu egitimi doktoru.Allah nasip ederde cocugunuz olursa masrafi anlarsiniz.Siz sonradan gelen esinuzle aile olan bir insansiniz.Adamin kendi kanindan canindan olana verdigi 1750 liraya cok demek hakkina sahip degilsiniz.Ayrica cocuk size geldiginde sizi gördüğünde psikolojisi ne kadar etkileniyorsa annesinin sevgilisini goruncede o kadar etkileniyordur.Bir imzami sevgiliyi sapik olmaktan cikaracak.Çocugun velayetini size verse anne bakacakmisiniz.Ikide bir kadinin ailesinin durumu iyi onlar yardim etsin diyorsunuz emin olunki bur 3 binde onlar veriyordur.Esinizin verdigi 3 binlemi gecindiklerini saniyor birde üstune cok buluyorsunuz

1750 tl kızı için nafaka veriyor , 1250 tl de eski eşi için nafaka veriyor eşim.

eski eşine vermesin , 8 yaşındaki çocuk için de 1750 tl nafaka cok fazla
Bence de cok nafaka. Dava acin. Durumunun kötulestigi gelirinin azaldigina dair. Yoksa nerden getirip verecek adam.

Çalışmıyorsa tabi ki çalışmalı burası tamam.

Benim önerim de bu arada mahkeme yoluyla indirmeye çaba göstermesi.

Kocam insanca uyarıyor, kadın çok çirkef kısmına girmedim, burdan bilmemiz mümkün değil çünkü, doğru da olabilir, ama şu bir gerçek ki nedense her boşanan erkek melek, tüm hata eski karısında. Bu yüzden o kısma hiç yorum yapmadım.

Asgari ucretten fazla oduyor adam. Biraz da bu yonden bakilmali. Ustelik.durumu kotulesmis napsin.

Hah iste tam olarak bu! Elinize saglik. Ortada bir haksizlik varsa hepimiz de donuna kadar aliriz hic acimayiz burada oynamaya gerek yok. Kocamdir mutlu olsun diyemem yani o kadar medinelesemedik hic birimiz :)

Ben esimin cocuguna da bakarım . Velayet davası acıp o cocugu almak en iyisi.
çocuğu alacağınıza eminmisiniz?
bu durum beni çok rahatsiz etti eminim başkalarinida çocuk zor durumda çünkü
şimdiye kadar cocugu nasil aliriz degilde nafakada nafaka diyordunuz cunku ve bu bende tereddut olusturdu

çocuğu alacağınıza eminmisiniz?
bu durum beni çok rahatsiz etti eminim başkalarinida çocuk zor durumda çünkü
şimdiye kadar cocugu nasil aliriz degilde nafakada nafaka diyordunuz cunku ve bu bende tereddut olusturdu
Cocugun velayetini alırsak nafaka sorunu da ortadan kalkar, Hem esim de mutlu olur . O kadına iyi bir ders gerekli . Hem kocasını kaybetti hem de cocugunu kaybedecek . benim cocuguma da ablalık yapar ileride

Mecbur o parayı ödemeye eski karısı ve kızı belki indirim vs olabilir ama yapılıcak bişey yok gibi duruyo

Birşey yanlış biliniyor. Nafaka yükümlüsünün kusuruna bakılmaz. Kusursuz tarafta nafaka ödemekle yükümlü kılınabilir. Nafaka alacaklısı ağır kusurlu değilse tabi. Kusur oranı tazminat olayında önem kazanır. Her nafaka ödeyen kusurludur diye bir şey yok yani. Kişinin, evliliğin sona ermesiyle fakirliğe düşüp düşmemesine bakılır. Beşli şartlar halinde de düzenleme ve kaldırma yoluna gidilir.

1- Adam zengin
2-Arkadasiniz bosansin da 12 bin de 150 bin de önemli degil.kafasinda adam. Ne yasadilarsa artik Ben kendine nafaka isteyen kadinlardan cok hoslanmiyorum. Hatta yillarca evlenmeyip adamin verdigi nafakayi sevgilisiyle yiyenler var. Kadina eger calismiyorsa 2 3 yil hayatini yoluna koysun diye nafaka baglanabilir de . Ömür boyu nedir ya. Asalakliktan baska bir sey degil. 1 ay evli kalip yillarca nafaka alan bile var. Bence bu durum degismeli.

O terbiyesiz kadın cocugunu kaybetsin de gorsun gununu .

Burdanda çocuğun zerre umurunuzda olmadığı belli. Tek derdiniz o kadına giden paralar ve onunla olan kiyaslamaniz. Ne denilir ki. Insallah iyi ispatlariniz vardır elinizde yoksa kadına yine dava hakki doğar

Ablacım evlenirken çocuklu adamı 1 değil 10 kez düşünceksin. Niye dersen senin çocuğun her şeyin %50sine sahip olacak madden de, manen de. Diğer çocuk adamın maddi olanaklarının %50sine sahip. Zamanının da %50sine sahip ayrıca. Sizin çocuğunuz olduğunda, cumartesiyi sizinle geçiriyorsa, pazarı da diğer çocuğuyla geçirecek. Durum bu. Çocuklu adamla evlenirken sizin çocuğunuzun adama %50 sahip olacağını peşinen kabul ediyorsunuz. Bu durumu sindiremicekseniz hiç evlenmicektiniz.

Bakın işin gerçek yüzüne her yorumla daha yaklaşıyoruz. Diger kadının verziyonu için şimdi neler vermezdim.
işin geeçek yüzüne yaklaşmiyoruz çocuğu alacaklarini sanmiyorum ben bu durumdaki çocuğu alacak insan buraya bu konuyu acip bunlarla uğraşmazdi
şuan şikayet edilme panigiyle alacagim diyor bence

Bu kadın yüzünden anne olamayacağım . Benim hakkımda tüp bebekle ilgili dalga geçiyor eşimle . Ne o doğuramadı mı cici eşin diyor eşime

Kadının ne suçu var, siz de çocuklu adam almasaydınız o zaman. Bu kadın ve nafakası siz evlendikten sonra mı peydah oldu??

Yani önce nötr bir yorum yazdım ama şunları okuyorum ya hazımsız olan sizsiniz. Kadının ailesinin parasından tutup, kızının boğazından geçen lokmaya kadar saymışsınız. Bir de adam aldattı yazmışsınız ya, adam başkasıyla aldatıp sizinle mi evlendi yani??? Kusura bakmayın hiç inanmadım. O çocuğu kapatıyorlar vb de bence iftira. Hem milletin yuvasını yıkmışsınız, hem evladına verdiği parada gözünüz var, hem de hala kadına hasetsiniz. Varoş gördüm sizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…