Biz geçinemiyoruz ama eşim bu nafakayı vermek zorunda yoksa hapse girebilir . Yşım sebebiyle tüp bebek yapmak istiyorum . Maddi yönden sıkıntıdayız . Ben de çalısmıyorum . Tek esim çalışıyor . İş bulsam calısacağım ama 37 yasındayım diye iş vermiyorlar
Terbiyesiz kadın hak etti bunuNe kadar kötü niyetlisiniz.
işin geeçek yüzüne yaklaşmiyoruz çocuğu alacaklarini sanmiyorum ben bu durumdaki çocuğu alacak insan buraya bu konuyu acip bunlarla uğraşmazdi
şuan şikayet edilme panigiyle alacagim diyor bence
Bakın işin gerçek yüzüne her yorumla daha yaklaşıyoruz. Diger kadının verziyonu için şimdi neler vermezdim.
Konu sahibesi ruh hastası bence yazdığı mesajlardan ilk kadına olan hasedi net anlaşılıyor. Bu metres takımını asla anlayamicam, hem kadının yuvasını yık hem de kadını kıskan ne alaka yani bu kadın ne yaptı buna bu kadar?,
Cocugun velayetini alırsak nafaka sorunu da ortadan kalkar, Hem esim de mutlu olur . O kadına iyi bir ders gerekli . Hem kocasını kaybetti hem de cocugunu kaybedecek . benim cocuguma da ablalık yapar ileride
iyi olmadiginin farkindayim zaten iyi insanin derdi çok başka olurduİşin gerçek yüzü konu sahibinin derdi eski eş ile rekabet halinde olmasi. Cocuk hic umrunda degil. Belki eski eş aldatma iddialari ile de haksız değil. Kocis kusursuz olsa çoktan soluğu mahkemede alırlardı. Konu sahibi kendini de burda çok iyi göstermek derdinde ama değil
Terbiyesiz kadın hak etti bunu
cocugun psikolojisindan bir haber yasadigi icin bayan cocuguna dadilik eder saniyor çocugu toparlayabilirse cocuguna ablalikta yapar tabiNiye, o çocuk sizin dadınız mı bakıcınız mı??
Ne alakası var öz be öz ablası olacak bi bebekleri olursa. Konu sahibi evet saçmalıyor ama eleştireceğim derken saçma bi yorum olmuş bu yazdığınızNiye, o çocuk sizin dadınız mı bakıcınız mı??
iyi olmadiginin farkindayim zaten iyi insanin derdi çok başka olurdu
napolyon gibi para para para başka bir şey yok
bence adamin aldattigi kadinda bayanin ta kendisi
Kötü insan nasıl olunur cümlesinin açıklaması olmuş bu. Siz kötü bir insansınız. Fesat, kıskanç ve kendini beğenmişsiniz. Umarım o çocuk asla sizin elinize düşmez. İlk eşte sizin ne olduğunuzun çok farkında zaten bence. Size ne yapıyorsa müstehak. Kendinizden utanmalısınız.Cocugun velayetini alırsak nafaka sorunu da ortadan kalkar, Hem esim de mutlu olur . O kadına iyi bir ders gerekli . Hem kocasını kaybetti hem de cocugunu kaybedecek . benim cocuguma da ablalık yapar ileride
bir suç örtme sürekli karşı tarafı kötülemeBence de
Böyle tipler yazma biçimlerinden belli ediyorlar kendilerini
Bence konu sahibinin derdi çocuk olsaydı ve bunlar gerçek olsaydi en başta yazardı.Ne zaman üstüne gidildi odaya kilitliyor babanin parasiyla aldik bunlari söylemleri başladi.Konu sahibinin derdi para.Konu sahibi o 3 bin lira dediginiz para bir cocugun bakimina egitimine hayatta yetmez.Şöyle düşünün kilik kiyafet gezmesi yemesi icmesi elektirigi suyu egitimi doktoru.Allah nasip ederde cocugunuz olursa masrafi anlarsiniz.Siz sonradan gelen esinuzle aile olan bir insansiniz.Adamin kendi kanindan canindan olana verdigi 1750 liraya cok demek hakkina sahip degilsiniz.Ayrica cocuk size geldiginde sizi gördüğünde psikolojisi ne kadar etkileniyorsa annesinin sevgilisini goruncede o kadar etkileniyordur.Bir imzami sevgiliyi sapik olmaktan cikaracak.Çocugun velayetini size verse anne bakacakmisiniz.Ikide bir kadinin ailesinin durumu iyi onlar yardim etsin diyorsunuz emin olunki bur 3 binde onlar veriyordur.Esinizin verdigi 3 binlemi gecindiklerini saniyor birde üstune cok buluyorsunuz
bir suç örtme sürekli karşı tarafı kötüleme
konu ortadayken hala kocişim bitane ben mükemmelim modu değilmi
eheheheDestuuuurrr... Kayınvalidesi bile yemekkerini beğeniyor onun!
İlkine cok guzel bakmislar gibi bir de ikinciyi yapacaklarNiye, o çocuk sizin dadınız mı bakıcınız mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?