eşimin eski karısı ve nafaka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sizde kendinizce haklısınız. Ancak o anne de haklı. Baba çocuğundan sorumlu.

Her ay 400 tl. nafaka verip, arayıp sormayan babalarda var ben babayım diye ortalıkta geziniyor.

Mahkeme doğru bir bütçe ayırmış. Anne için bir şey diyemem , ayrılma sebepleri aldatma şiddet , hayat calmaysa sonuna kadar anneye de ödemeli, bunun dışında bir boşanmaysa bir şey diyemiyorum ancak çocuğun nafakasini ödemek zorunda.

işin geeçek yüzüne yaklaşmiyoruz çocuğu alacaklarini sanmiyorum ben bu durumdaki çocuğu alacak insan buraya bu konuyu acip bunlarla uğraşmazdi
şuan şikayet edilme panigiyle alacagim diyor bence

İşin gerçek yüzü konu sahibinin derdi eski eş ile rekabet halinde olmasi. Cocuk hic umrunda degil. Belki eski eş aldatma iddialari ile de haksız değil. Kocis kusursuz olsa çoktan soluğu mahkemede alırlardı. Konu sahibi kendini de burda çok iyi göstermek derdinde ama değil

Bakın işin gerçek yüzüne her yorumla daha yaklaşıyoruz. Diger kadının verziyonu için şimdi neler vermezdim.

Konu sahibesi ruh hastası bence yazdığı mesajlardan ilk kadına olan hasedi net anlaşılıyor. Bu metres takımını asla anlayamicam, hem kadının yuvasını yık hem de kadını kıskan ne alaka yani bu kadın ne yaptı buna bu kadar?,

Aynen. Bence de eski eş aldatma iddialari ile haklı. 2015 boşanma. Yeni evlilik hemen 2017 de. Sonra kadına yüklen sevgilisi var diye. Sanki kendisi gökten inip ikinci eş oldu adam kusursuz olsa indirim icin mahkemeye çoktan gitmişti.

Cocugun velayetini alırsak nafaka sorunu da ortadan kalkar, Hem esim de mutlu olur . O kadına iyi bir ders gerekli . Hem kocasını kaybetti hem de cocugunu kaybedecek . benim cocuguma da ablalık yapar ileride

Niye, o çocuk sizin dadınız mı bakıcınız mı??

iyi olmadiginin farkindayim zaten iyi insanin derdi çok başka olurdu
napolyon gibi para para para başka bir şey yok
bence adamin aldattigi kadinda bayanin ta kendisi

Terbiyesiz kadın hak etti bunu

Kusura bakmayın sizin söylemlerinizle kimseyi gömmeyeceğiz burda, en azından ben gömmeyeceğim. O kadından dinlesek bir de sizi ve kocanızı neler duyarız acaba?
Hem şimdiden o kadar heveslenmeyin, mahkeme kolay kolay çocuğu anneden alıp babaya vermez, maddi durumun kötüleşmesi de hikayeyse nafaka indirimi yerine artırımıyla yüzyüze gelirsiniz. O zaman o der terbiyesiz kadın hak etti bunu diye.

Bu konuda kanunlar biraz revize oldu diye biliyorum ben dava açabilir esiniz kadına nafaka iptali için artık süresinin kısıtlanması için falan bence bir avukata danışın. Çünkü o kadın 3 bin TL'den olmamak için evlenmez sevgilisiyle yaşar ki bence çok saçma .evet kadın zor durumda kalmamalı ama bu bana fazla parazit yaşam gibi geliyor . Bence dava açsın esiniz .bir tanıdığımız eşine ve kızına ödediği nafakaları dava yolu ile geçmiş yıllar olarak aldı ama tabi ne diye açtı bilmiyorum . Muhakkak hukuki haklarinizi araştırın

Çok ortada bir konu. Herkes kendini düşünür ben de olsam ben de kendimi düşünürdüm yalan yok. Çocuğa verilen nafaka tamam ama eşe verilen nafakadan ben de hoşlanmıyorum. Kadın neden çalışmıyor acaba? Ben olsam bunu da sorgulardım. Fakat işin içinde aldatma varsa eğer ben de can yakmak için alırdım nafaka. Yalan yok. Yalnız bunlardan çok daha önemli bir sorun var. Neden çocuklu bir adamla evlendiniz? Çocuklu adam sorun demek. Keşke en baştan düşünseymişsiniz.

Cocugun velayetini alırsak nafaka sorunu da ortadan kalkar, Hem esim de mutlu olur . O kadına iyi bir ders gerekli . Hem kocasını kaybetti hem de cocugunu kaybedecek . benim cocuguma da ablalık yapar ileride
Kötü insan nasıl olunur cümlesinin açıklaması olmuş bu. Siz kötü bir insansınız. Fesat, kıskanç ve kendini beğenmişsiniz. Umarım o çocuk asla sizin elinize düşmez. İlk eşte sizin ne olduğunuzun çok farkında zaten bence. Size ne yapıyorsa müstehak. Kendinizden utanmalısınız.

Mesajımı alıntılamışsınız ama konu sahibesi ben değilim .......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…