- 11 Ağustos 2011
- 5.845
- 3.394
- 373
- Konu Sahibi sweetywitch91
-
Cok ilginc bir tavir bu. sizi kiskandirmak istiyor sanki. yani bir önceki konularinizda dikkat ceken, güzel bir kadin oldugunuzdan bahsetmissiniz. Esiniz de bundan rahatsiz oldugunu belirtmissiniz.Eve gelince nasıl buldun falan dedi konu acmaya çalıştı. Iyi guzel dedim kapattım konuyu.
Orası hiç belli olmaz.Aralarinda birsey olsa esin seni israrla gel diye cagirmaz emin ol.
Bence aralarinda birsey yok su an
Ama kizin hareketleri anlattigina gore pek normal degil
Esine kizdan hic hoslanmadigibi rahatsiz oldugunu kizdan uzak durmasini soyle acikca ama...
Şu zamane kızlarını hiç anlamıyorum azıcık mesafe yahu çok mu zor,illa sarilmasinada gerek yok dokunmak bile başlı başına hos olmayan bir durum,iyi sabretmissiniz o ortamdaNormalde kıskanç birisi hiiiç değilim. Fakat son günlerde dikkatimi çeken şeyler var. Önceki konumu okuyanlar bilirler eşim beni kıskanıyordu onu konuşup bir sekilde tatlıya bağladık derken geçen iş arkadaşları ile yemeğe gittik. Ben bebekle rahat olmaz diye gitmek istemedim illa ısrar etti eşim tamam dedim. Orada ofise yeni girmiş bir kız var. Çok konuşkan şakacı eğlenceli tatlı bir tip. Eşimle de muhabbetleri iyi. Fakat sinir bozucu bir durum var ki şu kız ben yokmuşum gibi davrandı. Bu x in eşi dediler memnun oldum dedi. Sonra bakmadı bile. Oğlumu sevdi eşimle şakalaştı ben bir şey deyince duymamış gibi 0 tepki. Ben de sinir olduğum için o yokmuş gibi davrandım. Diğer herkeske konuşup benle konuşmaması dikkatimden kaçmadı ama. Noluyoruz dedim yani. Bir de erken kalktı giderken eşime yarın görüşürüz x dedi. Iki elini de eşimin omzuna koydu boynuna sarıldı sarılacak.
Tüm bu olaylar olurken ben sakin sakin hanfendi bir şekilde izledim. Bugüne kadar eşimin bu denli yakın olduğunu da bilmem diğer hanımlara karşı. Sizce bu nedir? Neler dönüyor ? Eşim beni mi kandırıyor? Rahatsız olduğumu söylesem mi ? Bu sefer de bak sen de kıskandın der mi? Ne yapsam ki ben? Yardııım
Bir de erken kalktı giderken eşime yarın görüşürüz x dedi.
Normalde kıskanç birisi hiiiç değilim. Fakat son günlerde dikkatimi çeken şeyler var. Önceki konumu okuyanlar bilirler eşim beni kıskanıyordu onu konuşup bir sekilde tatlıya bağladık derken geçen iş arkadaşları ile yemeğe gittik. Ben bebekle rahat olmaz diye gitmek istemedim illa ısrar etti eşim tamam dedim. Orada ofise yeni girmiş bir kız var. Çok konuşkan şakacı eğlenceli tatlı bir tip. Eşimle de muhabbetleri iyi. Fakat sinir bozucu bir durum var ki şu kız ben yokmuşum gibi davrandı. Bu x in eşi dediler memnun oldum dedi. Sonra bakmadı bile. Oğlumu sevdi eşimle şakalaştı ben bir şey deyince duymamış gibi 0 tepki. Ben de sinir olduğum için o yokmuş gibi davrandım. Diğer herkeske konuşup benle konuşmaması dikkatimden kaçmadı ama. Noluyoruz dedim yani. Bir de erken kalktı giderken eşime yarın görüşürüz x dedi. Iki elini de eşimin omzuna koydu boynuna sarıldı sarılacak.
Tüm bu olaylar olurken ben sakin sakin hanfendi bir şekilde izledim. Bugüne kadar eşimin bu denli yakın olduğunu da bilmem diğer hanımlara karşı. Sizce bu nedir? Neler dönüyor ? Eşim beni mi kandırıyor? Rahatsız olduğumu söylesem mi ? Bu sefer de bak sen de kıskandın der mi? Ne yapsam ki ben? Yardııım
Aynen.Eşin kadına bu yüzü vermese kadın da böyle davranmazdı emin ol
Kiyafetlerim geri geldi özürler dilendi konusuldu tatlıya bağlandı o konu.Esin kıyafetlerini çöpe atmıştı. Yenilerini aldırdın mı kendisine ?
Kız elini koyunca eşim bana baktı orada bir gözgöze geldik. Zaten anlık bir şeydi kiz da hemen gitti bir tepki olmadı yani.Adam da sıkıntı yok bence yoksa gel diye ısrar etmezdi gelmemen işine gelirdi ahtopot gibi elini niye koyuyır ben hoşlanmazdım. Eşin memnuniyetsizliğini belli etti mi ellerini koyunca
Beynimden aşağı kaynar sular döküldü ama bir şey demedimBu kadının senin eşinin omuzlarında ne işi var ben oraya takıldım of çok sabırlısın
Eklemiyor. Kimse kimseye bey hanım demiyor o ortamda.Eşinizin Stajer'i isminin önüne arkasına bey eklemiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?