Eşimin iş arkadaşı (neler dönüyor?)

adamı uyandırmadan önce
watsappweb den kontrol edin neler dönüyor
o uyurken telefon oporatör unun sayfasından kimlerle görüşmüş bakın

uyandırmadan önce bakının sağına soluna sonra konuşun derim konuşunca varsa da uyanacak çünkü

Eşinizin nasil davrandigini bilmiyorum ama kötü bir niyetli olsa sizi neden gotursun ki oraya. Yalniz gider eglenir gelir. Kiz biraz densiz ve hadsiz gibi geldi Bana.

Eve gelince nasıl buldun falan dedi konu acmaya çalıştı. Iyi guzel dedim kapattım konuyu.
Cok ilginc bir tavir bu. sizi kiskandirmak istiyor sanki. yani bir önceki konularinizda dikkat ceken, güzel bir kadin oldugunuzdan bahsetmissiniz. Esiniz de bundan rahatsiz oldugunu belirtmissiniz.

Bir ihtimal esiniz size "benimle de ilgileniyorlar ben de yakisikliyim" demek istiyor sanirim. Aksi taktirde eger is yerindeki kadinla gercekten bir sey yasaya size is etkinligine gelin diye israr etmez, eve gelince de nasil buldun diye sormaz. Kusura bakmayin ama bunlar esiniz tarafindan yapilan cok ergence hareketler.

Ayrica elleri omzuna koyma olayi gercekten asiri rahatsiz edici. Buna esiniz izin verdigi icin kadin da bu kadar rahat davranabiliyor. Ne cürret ya?? Ne olursa olsun kabul edilir yani yok.

Son düzenleme:
Aralarinda birsey olsa esin seni israrla gel diye cagirmaz emin ol.

Bence aralarinda birsey yok su an
Ama kizin hareketleri anlattigina gore pek normal degil
Esine kizdan hic hoslanmadigibi rahatsiz oldugunu kizdan uzak durmasini soyle acikca ama...
Orası hiç belli olmaz.
Beyfendi de konu sahibi tam da böyle düşünsün istiyor olamaz mı?
Bir nevi garantiye alıyor kendini.
Yakın bir arkadaşımın eşi arkadaşımın gözleri önünde hiç farkettirmeden aylarca sekreteri ile ilişki yaşadı. Kız evlerine geldi gitti, sofralarında yemek yedi,oğullarının sünnetinde altın taktı.
Buna şahit olduğumdan beri erkeklerden her türlü atraksiyonu beklerim ben.
Onların kafaları farklı çalışıyor.

Şu zamane kızlarını hiç anlamıyorum azıcık mesafe yahu çok mu zor,illa sarilmasinada gerek yok dokunmak bile başlı başına hos olmayan bir durum,iyi sabretmissiniz o ortamda

Elini ben varken boynuna koyacak, sarılmak isteyecek.... beni de takmayacak. Aboooo önce eşimi gebertirim sanırım

Eşiniz sizi kıskandırmak için yaptıysa kıskanmış gibi yapın.
Ama size karışmasına izin vermeyin.
Siz bir erkeği omzundan tutup sarılırsanız o zaman kıskansın sizi.

Eğer tepki vermezseniz eşiniz sizi kıskandırana kadar saçmalayabilir.

Ve arkadaşlar haklı. Amir yüz vermese, eleman bu kadar cıvık davranamaz.

Benim de hoşuma gitmezdi açıkcası.

Yarın birgün kızın birmesajını yada bir hareketini görürseniz "aa ben sizi tanıştırdım aramızda bir şey olsa hiç karşılaştırır mıydım, biz sadece arkadaşız" demek için sizi bir araya getirmiş olabilir.

Ayrıca ben ki bu konularda rahat olmama rağmen eşi ile gelmiş birine asla öyle davranmam. Takipte olun bence.

eski konunuza bakmadim ama esiniz sizi benzer durumda kiskanacak ve kisitlayacak demek ki.
boyle dusunen bir insanin kendinin karsi cinsle fiziksel temas kuracak kadar samimi olmasina ben hak veremiyorum.
neden bu samimiyet nereden geliyor diye sormadiniz ki?
bir insanin samimi olmasi vs farkli bir seydir, ancak kisisel alan diye bir sey de var, samimiyiz diye kimseye gidip yapisamayiz, hele ki is ortaminda hic dogru davranis degil.

Eşin kadına bu yüzü vermese kadın da böyle davranmazdı emin ol
Aynen.
Adam oncesinde kiza yuz vermis demek ki
Aralarinda belli bir samimiyet olusmus ki kiz cok rahat davranmis o ortamda

Yuz vermese kiz bu rahatligi nerden alacak?
Ama yine de su an aralarinda bir iliski var demek erken olur bence
Takipte kalmak lazim

ben olsam o an eşimin koluna girip eşimi çekerdim. kıza da bi bakış atardım sert.hayırdır? dermiş gibi anlardı herhalde.
hiç sevmiyorum böyle ucuz kadınları bi insan nasıl bu kadar ucuz olabilir. ay bir sürü şey saydırcam da kalsın içimde.

Çok ilginç bir eşiniz var sizin ya..

Sizi yemeğe götürmek için ısrar etmesi, samimiyetin dozunun kaçması, o fiziki temasta size gözucuyla bakması, sonrasında fikrinizi sorması, eski konunuzdaki takıldığı hususlar vs. Sanki eşiniz kendini size ispatlama derdinde.
Bir özgüven problemi var gibi..

Ben aralarında bir şey olduğunu düşünmedim şahsen..

Adam da sıkıntı yok bence yoksa gel diye ısrar etmezdi gelmemen işine gelirdi ahtopot gibi elini niye koyuyır ben hoşlanmazdım. Eşin memnuniyetsizliğini belli etti mi ellerini koyunca
Kız elini koyunca eşim bana baktı orada bir gözgöze geldik. Zaten anlık bir şeydi kiz da hemen gitti bir tepki olmadı yani.

Eşimin yüz verdiginin farkındayım ben de. Ama öncesinde hiç böyle bir olay yaşamadığım için şaşkınım. Bir sürü karşı cins arkadaşı vardır hicburi ile de cıvık değildir. Bu ne şimdi diyorum yani.

Telefonunda şifre yoktu. Son bir aydır telefonu şifreli. Bilgisayarı zaten hep şifrelidir. Karıştırıp bakmak aklımın ucundan gecmez zaten.

Eşinde suç...ağırlığını koymamış belli
Senin önünde böyleyse butun gün nasil sacmaliyolar allah bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…