Geçtim artık yaptıklarını insanlık bende kalsın zaten unutmuyorum ama artık sallamiyorum ama burasi Otel değil insan bir rica eder sorar tamamen emrivakielbette o evde kaldıgı sürece ev ıle ılgılı seylere yardım etmek zorunda
kimse kimsenın hizmetcısı degıl.
bu olayı taviz diye düşünmemek gerek, öğrencı sonucta.
hem ne var yani? benım görümce ve kaynana ben evlenmeden önce çok çok hadlerını aşmışlardı
affettım gitti. napim, öyle mı kalsaydı?
Şimdi soguguz eşimle saçma sapan bir durum yüzünden bize yazık değil mi insanların sorumsuzluğu nelere maloluyor:))
Kaba taslak yazdim bide, sonucta hayatimiz ev is arasinda da gecmiyor.
Bizde kendi kendimize yetismedik :)
Bizim de ailemiz kardeslerimiz var, arkadaşlarımiz var.
Günlük misafirlerimiz oluyor,
Arkadaslarimizla is cikislarinda bi yerlere gidiyoruz.
Haftasonu yani pazar günleri çocuğumuzu bir parka, acik havaya cikariyoruz.
Bunlari da yapmicaksak hic yasamayalim dil mi.
Simdi 22 yasinda tek sorumlulugu kendi olan bir kizin kendi kendine karar alip yarim yıl bende kalmak istemesi mi iyi niyetli yaklasim oluyor,
O zaman where is the vicdan derler adama dil mi : p
Gelininizle ilgili ciddi bir sorun yaşadınız galiba.bunu net ifade ettim benim yaşadıgim saygısızlıklari eşim yaşasa ailemi eve koymaz kendide biliyor ayrıca burda aileden de önemlisi insanlıktir onlar insan yerine koysa ben canımı feda ederdimHayatta gördüğüm tek şey şu kı kadınlar ailelerine tapar ( çekinmeden gelirler yerler içerler yararlar kalkarlar ) ama eşin yanı kocanın ailesi misafir olur bi yere sığdırılmaz istenmez sevilmez rahatlık öne sürülür ha istisnalar vardır ama gördüğüm o
Bi kaç günde sevişmeyin ...
Bi kaç günde evde çıplsk gezmeyin...
Bi kaçgün hamarat olun geç yatın yemeğinizi yapın ...
Bi kaç kahve tv keyfinizi erteleyin ne olur sanki
Eşin annesi gelse babası gelse kovanın ailesini istemezdin ama kocanı çok seversin..
Bencil olduk bencil ATA'larımız köyde yaşardı tarlaya giderdi kalabalıklarda sma kimse kimse istemem demezdi şartlar kolaymıydı sizce...
Bunun için istemesek adamın tepki göstermesi lazım ama ;-) ;-)
Zaten eve 4 ay birini kabul etmemeye gosterilebilecek en makul sebep "sere sepre sevismek, evde ciplak gezmek ve buzlu badem" di. Sirf bunlardan mahrum kalmamak icin hersey.
Keşke beni aile olarak görseller bende a evet yakın olalım ne var diyelim sadece gidecek yer yok en makbulu burasi ama inanin daha beter oluruzben olsam tüm iyi niyetimle kabul ederdim. ne eşinizi kırın ne de kardeşini, artık büyük bir ailesiniz neticede
Emin olun bu geçici süre uzar da uzar ve biliyorum ki burda yaşanan hersey oraya giderBukadar sorun etmeyin hayatı kendinize.
Gelsin belki anlaşırsınız arkadaş olur size..
Geçiçi bi süre temelli yerleşmiyor ki.
Çok naziksiniz sorun olarak dert olarak görmediyseniz keşke yorum yazmasaydiniz vaktinize yazık oldu kusura bakmayınNe olur kalsa allah askina ya ne sorunlu insanlarsiniz herseyi sorun edip duruyorsunuz.Derde bak..
İşin komik tarafı oldu böyle bir durum kardeşim aynı şehirde univ okudu bir sürü sıkıntı yaşadı kaldığı yerle ilgili eşim sadece sessiz kaldı ve bir ay kalabilir mi dediğim de soğukca sen bilirsin dedikabul etmemek eşe fırsat vermektir., her aile konusu acılan kavgada önüne koyar o yaptıgını.
sonucta bu 1 kerelık olan bişi
sürekli gelıp 2-3 ay kalacak degıl ya. o şekilde elbette kimse istemez.
hayat bu, yarın öbür gün senın tarafından bu şekilde bişi olur
sonra sesini bile çıkamazsın haberın olsun
Ne güzel söylemişsiniz ve ilişkinize İmrendim allah nazardan saklasin bizim durum biraz farklı hiç bir samimiyetim yok ve ben teklif dahi etmedim ve eminim 3-4 ay 6 aya çıkar ve birsürü laf gider dedikodu lafSizin durumunuzu bilemem ama ben Kpss'ye 3 ay abimlerde hazırlanmıştım. Yengemle aramızda 1 yaş var ve kardeş gibiyiz,arkadaş gibiyiz. Onlar beni çağırmışlardı zaten. O işten gelene kadar yemeğini yapardım,temizlik yapardım vs. Beraber takılırdık. Genelde ben sabaha kadar ders çalışırdım. Gayet gül gibi geçindik valla. Aradan yıllar geçti hala aynıyız,şimdi kızlarımız oynuyor. Ayrı şehirlerdeyiz ama sık sık gelir gideriz. Misal haftaya gideceğiz. Sık sık konuşuruz. Bizim ki gelin görümce ilişkisi olmadı hiç ondandır belki.
Azcik yakın durayım bizim evden gelin çıkar ve gayet ciddiyimBence sikinti yok gelip ömür boyu sizle yasamaya kalkmiyo nede olsa eşinin kardeşi yani benim için sıkıntı olmazdi bence sende yapma
İçini bilmem ama kayınValide mi geçemez gibi geliyorAy gorumce kaynanadan beterdir yaa
Teşekkür ederim aynı dert aynı insanlar17 saat diyince anladımseni çok iyi anliyorum emin ol!
İnanın hiç bir kötü düşüncem yok kız öğrenci olsa ihtiyacı olsa keşke çok büyük sevap ama bunun ucu o kadar açıkki iki ay sonra bütün ailesi teklif dahi etmeden bir arada yaşamaya başlarızNe kadar kotu niyetli insanlar var
Ogrenciyim 1bucuk yildir dayimla yaşıyorum,1 sene daha yasiyacagim
Yengeme arkadas kardes oldum. Keza oda bana oyle birkez yuk hissettirmediler.
Ev islerini pazar alisverisini dahi beraber yapıyoruz. Ki siz esinizin kardeşinden bahsediyorsunuz. Kotuymus uzuldum bu kotu düşüncelere,fikir neyse zikir odur hesabi
Aynen böyle olacak hiç bir şekilde rahat edemiyorum gerçekten çok bunalıyorum ki böyle birşey teklif dahi edilmeden yapılıyorMisafirlik 3 günü geçti mi, tadı kaçan bir şeydir.
Ne kadar severseniz sevin, kendi kardeşiniz dahi olsa bir süre sonra yapılan her şey göze batacaktır.
En basiti, iş ya da yemek yapmak istemediğiniz gün, evinizde başkası var diye mecburen (söylenerek) yapacaksınız.
Aranız iyi olsa bile bozulacak bu sürede.
Eşinize bir şekilde anlatın, böyle bir şey olmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?