Eşimin kardeşi...

Geçtim artık yaptıklarını insanlık bende kalsın zaten unutmuyorum ama artık sallamiyorum ama burasi Otel değil insan bir rica eder sorar tamamen emrivaki

Şimdi soguguz eşimle saçma sapan bir durum yüzünden bize yazık değil mi insanların sorumsuzluğu nelere maloluyor

Gelininizle ilgili ciddi bir sorun yaşadınız galiba.bunu net ifade ettim benim yaşadıgim saygısızlıklari eşim yaşasa ailemi eve koymaz kendide biliyor ayrıca burda aileden de önemlisi insanlıktir onlar insan yerine koysa ben canımı feda ederdim

Zaten eve 4 ay birini kabul etmemeye gosterilebilecek en makul sebep "sere sepre sevismek, evde ciplak gezmek ve buzlu badem" di. Sirf bunlardan mahrum kalmamak icin hersey.
Bunun için istemesek adamın tepki göstermesi lazım ama ;-) ;-)

ben olsam tüm iyi niyetimle kabul ederdim. ne eşinizi kırın ne de kardeşini, artık büyük bir ailesiniz neticede
Keşke beni aile olarak görseller bende a evet yakın olalım ne var diyelim sadece gidecek yer yok en makbulu burasi ama inanin daha beter oluruz

Bukadar sorun etmeyin hayatı kendinize.
Gelsin belki anlaşırsınız arkadaş olur size..
Geçiçi bi süre temelli yerleşmiyor ki.
Emin olun bu geçici süre uzar da uzar ve biliyorum ki burda yaşanan hersey oraya gider

İşin komik tarafı oldu böyle bir durum kardeşim aynı şehirde univ okudu bir sürü sıkıntı yaşadı kaldığı yerle ilgili eşim sadece sessiz kaldı ve bir ay kalabilir mi dediğim de soğukca sen bilirsin dedi

Ne güzel söylemişsiniz ve ilişkinize İmrendim allah nazardan saklasin bizim durum biraz farklı hiç bir samimiyetim yok ve ben teklif dahi etmedim ve eminim 3-4 ay 6 aya çıkar ve birsürü laf gider dedikodu laf

İnanın hiç bir kötü düşüncem yok kız öğrenci olsa ihtiyacı olsa keşke çok büyük sevap ama bunun ucu o kadar açıkki iki ay sonra bütün ailesi teklif dahi etmeden bir arada yaşamaya başlarız

Aynen böyle olacak hiç bir şekilde rahat edemiyorum gerçekten çok bunalıyorum ki böyle birşey teklif dahi edilmeden yapılıyor

Yakin ark larimdan biri ayni bu yuzden bosandi 9 yillik kocasindan ve arkadasim cok kafa dengi kizdir.Rahattir biraz daginiktir filan ama lyl niyetlidir hep , kendi halinde bir kiz.Sorun etmez herseyi.Ve su an tek soyledigi "bunlari yasayacagimi bilseydim o kizi kapinin esiginden sokar miydim hic " oluyor.Evde butun olan biteni kv ye yetistirmis ajan gibi.Yemek menuleri falan hersey yani.Calisan insan her zaman tam takir sofra kuramiyor.Sonra bir de en fecisi ark bosanir bosanmaz baska kizi yapti gorumce hazretleri.Ve hemen evlendirdiler adami.arkadasim ulkeyi terketti uzuntusunden.Cok dikkatli olun.

neden bu kadar bencil bir toplum olduk

Yüz verdikçe astarını isteyen bir aileyse kabul etmeyin sakın. Ben misafir severim fakat durum öyle bir hal aldı ki 1 sene kaynım bizde kaldı dersaneye gitti, benim anneme bile burası oglumuzun evi deme haddinde bulundular ben çalıştığım küçük bebeğim olduğu halde görümcemin kocasının amca kızından tutta eşimin dayı kızı teyze çocukları aklına gelebilecek herkes geldi kaldı evimde resmen hizmetçi gibi kullanıldım sırf misafir diye Allah rızası için yaptığım iyiliği suistimal ettiler. Dayısı arayıp direkt sizin ev adresi neydi kız sınava orada girmek istiyor dedi müsait misiniz deme tenezzülünde bile bulunmadılar. Ha şimdi nasıl diyorsan kimseyi sokmam evime yeterince alttan aldım. Bu işin sonu gelmeyeceğini biliyorsanız kabul etmeyin yüz versen yüz daha umuyor insanlar

Bence kesinlikle olmaz. evde yardım ettirirsiniz diyen olmuş ders çalışan kıza iş yaptıramazsınız, doğumda geldiğinde söylediği söz de hiç uygun değil iyi niyetli bir insana benzemiyor görümceniz. hic kimseyle muhattap olmayın direkt eşinize söyleyin. Kendi kardeşim geldiğinde senin rahatını düşünerek eve almadım evin iş yükü benim üzerimde olmasına rağmen teklif dahi etmedim sana diyin. sonra kız ders çalışacak evde küçük bebek var ağlar da gece uyanır uykusundan eder de bence en mantıklısı evinde çalışması cadalozun

ben kabul ederdim.. esim de benim kardesimi kabul eder... ne varki bunda arkadas olur iste ne guzel.

Bende ablamda kaldım bir iki ay, kpss çalışmak için kend ablan bile olsa sıkıntı oluyordu . Şu işi yapmıyosun oturuyosun bilmem ne. Tamamen kişiyle alakalı. Anlaşılabiliniyorsa ve karşı tarafın karakterinden eminseniz kalsın. Tabi siz istemiyorsunuz o yuzden usturuplu bir dille söyleyin eşinize. 3,4 ay bana çok geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…