Eşimin kardeşi...

Gayet totosunu deviriyor uyuyor,ben uzunca banyomi yapıyorum kendiside yapıyor,ayağını da uzatiyor tabi ben gidiklamaz rahat verirsem hic diken halinde görmedim,gecelikleriyle de rahatca gezer özeli de var tabi kendi bana anlatmak istediği için özel kalmıyor geceliklerinide beraber seçiyoruz,bu rahatsızlıklar demekki herkeste yokmus

O sekildeyse tabiki reddedin.

iyi anlaşıyorsanız 3-4 ay aslında çok uzun bir süre değil.
belli ki köyden zorlanıyor ne olacak ben kabul ederdim herhalde ya..
kendimi yerine koyardım abimin evinden başka alternatifim yok,ciddi bir sınavım var..ozaman kabul edilebilir geliyor sanki.
ama görümcenizle aranızın nasıl olduğu önemli tabi
eğer sonradan sorun çıkıp hiç almasam ondan iyiydi daha kötü olduk diyecek gibiyse orasını bilemem

İyi anlasabiliyosam kabul ederim. Hem bana yardimci olur arkadas olur. Ustelik egitime çok önem veriyorum okuyan cabalayan herkese cok buyuk saygi duyarim. Rahatsız olacaginizi dusunuyorsaniz son 1 ay misafir edebileceginizi soyleyebilirsiniz. Hem esiniz kirilmamis olur hem kizin gonlu olur hemde bi ay kisa bi sure gelir gecer

ahaaa.. işte burda iş değişir ama..
çifte standart varsa içinize sine sine gelsin kalsın canımm diye tabiki diyemezsiniz.
hoş gerçi bir büyüklük yapıp eşinizi utandırmak da var ama tabi anlayacak biri mi siz bilirsiniz en iyi.

işte şu olmamalı ya..
benim kız kardeşim gelsin 3-4 ay kalsın ama senin kardeşin geleceği zaman soğuk bir /sen bilirsin/

burda konu sahibi haklı olur işte

aman yarabbi

2 yasında kızınız varmış. çalışması daha zor olmaz mı?
istemiyorsanız güzel bir dille belrtin

ben önce okuyunca sobalı köy evi çalışamıyordur ondan geliyor anladım öyle bir durum yokmuş ev doğalgazlıymış
ne gerek var başkasının evini üç dört aylığına gasp etmeye rahatsız etmeye
ben çok yerde ders çalıştım yurtta kendi evimde annemlerde insan çalışmak istesin illa ki sessiz bir ortam bulur
çalışamayacak evde durdurmayacak bir durumu yok
bazen evden anneden babadan kaçmak için ders çalışma ayağına kardeşlerin evinde kalıyorlar enselerinde boza pişiren yok yenge abi evde yok özellikle her ikisi çalışınca

ayrıca böyle durumlar da eşin tavrı nasıl oluyor çok önemli anladığım eşin senin kardeşinin gelmesini bir ay istememiş hani desem adam senin kardeşin gelse ses çıkarmıyor oda yok

hep söylüyorum benim annemin durumuna düşmeyin daha bir aylık evliyken kaç haftalık yatılı misafirler gelmiş ondan sonra biz büyüyene kadar başını misafirden alamadı
kendi de çalıştığı için evimizi otel niyetine bol bol kullandılar anneme de her hafta sonu bol bol temizlik yapmak çarşaf yıkamak yemek yapmak kaldı
istemiyorsan asla kabul etme baştan önünü kes bence

Eşin öylesine soruyo bence
Artık kardeşi geliyo ve kalacak
Bu saate kadar niye sormamış
Köyde ders çalışılmıyo mu, saçma olmuş

Yooo hiçte saçma değil. Abisinin evi. Kalabilir

Konunuzu ilk okuduğum da iyi birisi ise gelsin kalsın diye düşündüm ama eşiniz sizin kardeşinize karşı soğuk bir tavır sergilemiş o yüzden haklı buldum sizi.
Nasıl istiyorsanız öyle davranın. Sonuçta ortada kalmamış evi ailesi var. Eşiniz ileride kıymet bilmeyecekse hiç kendinizi yormayın.

Ne varki bunda kardesiniz bu durumda olsaa esiniz bu tepkiyi verse uzulmezmisinizzz..anlastiktan sonraaa kalmasi sorub olmamli..yani sen bunu soeun etmee..haaa esin sana son anda demiss o iyi olmamis ama bunlar basit seyler..ben olsam.alirdin.evimee ne var ki bundaaa..yanlis tepki vererek.huzuurunu kacirma..

Zaten eşi konu sahibinin kız kardeşini 1 aylığına bile kabul etmemiş

Sorunlu biri değilse çağır gelsin.
Hem eşinin gözünde yucelirsin.
Hem bu iyiliğin yıllarca unutulmaz

Bu kadarına cesaret eder mi valla bilmiyorum ama evet aynen dediğiniz gibi hersey oraya gider

Benim aramda sorun yoksa iyi anlasiyosam ben çok isterdim gelmesini. .

Çok iyi biliyorum arkası gelecek.siz nasıl dayandıniz onca zaman?bizim de böyle teklif dahi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…