- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Gayet totosunu deviriyor uyuyor,ben uzunca banyomi yapıyorum kendiside yapıyor,ayağını da uzatiyor tabi ben gidiklamaz rahat verirsem hic diken halinde görmedim,gecelikleriyle de rahatca gezer özeli de var tabi kendi bana anlatmak istediği için özel kalmıyor geceliklerinide beraber seçiyoruz,bu rahatsızlıklar demekki herkeste yokmusYengeniz cennetlik kadınmış.
Değil yiğenimi, kendi ablamı 2 yıl almam eve.
Niye alayım hastalık ya da zaruri bir durum olmadığı sürece?
Eşimle, ailemle özelim kalmayacak, evimde bi totomu devirip de yatamayacağım, sürekli bir diken hali.
Aynı şey kalan insan için de geçerli.
Ne uzun uzun banyo yapabilir, ne ayağını uzatıp yatabilir ne geceliğiyle gezebilir...
Niye tüm ev halkı zulüm çeksin?
Gerçekten yengenizi öpün, başınıza koyun diyorum.
Herkes yapmaz, yapamaz...
O sekildeyse tabiki reddedin.İnanın hiç bir kötü düşüncem yok kız öğrenci olsa ihtiyacı olsa keşke çok büyük sevap ama bunun ucu o kadar açıkki iki ay sonra bütün ailesi teklif dahi etmeden bir arada yaşamaya başlarız
anlıyorum, olayın içinde olan ve son kararı verecek olan sizsiniz tabii ki. ben naçizane fikrimi belirttimKeşke beni aile olarak görseller bende a evet yakın olalım ne var diyelim sadece gidecek yer yok en makbulu burasi ama inanin daha beter oluruz
Ayni sey senin kardesine olsa rahatsiz olur muydun?Çok naziksiniz sorun olarak dert olarak görmediyseniz keşke yorum yazmasaydiniz vaktinize yazık oldu kusura bakmayın
İşin komik tarafı oldu böyle bir durum kardeşim aynı şehirde univ okudu bir sürü sıkıntı yaşadı kaldığı yerle ilgili eşim sadece sessiz kaldı ve bir ay kalabilir mi dediğim de soğukca sen bilirsin dedi
Yakin ark larimdan biri ayni bu yuzden bosandi 9 yillik kocasindan ve arkadasim cok kafa dengi kizdir.Rahattir biraz daginiktir filan ama lyl niyetlidir hep , kendi halinde bir kiz.Sorun etmez herseyi.Ve su an tek soyledigi "bunlari yasayacagimi bilseydim o kizi kapinin esiginden sokar miydim hic " oluyor.Evde butun olan biteni kv ye yetistirmis ajan gibi.Yemek menuleri falan hersey yani.Calisan insan her zaman tam takir sofra kuramiyor.Sonra bir de en fecisi ark bosanir bosanmaz baska kizi yapti gorumce hazretleri.Ve hemen evlendirdiler adami.arkadasim ulkeyi terketti uzuntusunden.Cok dikkatli olun.
Yooo hiçte saçma değil. Abisinin evi. KalabilirEşimin bir kız kardeşi var 22-23 yaşında koyde ailesi ile kalıyor.yarın bize gelecekmis ziyarete.eşim bugün bana bunu söyledi ve dgs sınavına hazırlanmak için bizde kalmak istiyormuş 3-4ay öyle sinirlendim ve üzüldüm ki eşim bana soruyor sen ne dersin diye şaşırdım kaldım.
Saçma bir durum değil mi arkadaşlar böyle birşey? Siz kabul eder misiniz?
Zaten eşi konu sahibinin kız kardeşini 1 aylığına bile kabul etmemişNe varki bunda kardesiniz bu durumda olsaa esiniz bu tepkiyi verse uzulmezmisinizzz..anlastiktan sonraaa kalmasi sorub olmamli..yani sen bunu soeun etmee..haaa esin sana son anda demiss o iyi olmamis ama bunlar basit seyler..ben olsam.alirdin.evimee ne var ki bundaaa..yanlis tepki vererek.huzuurunu kacirma..
Hmm geldiginde mesafeli olursan öylede olmaz o zaman en iyisi gelmemesiAzcik yakın durayım bizim evden gelin çıkar ve gayet ciddiyim
Bu kadarına cesaret eder mi valla bilmiyorum ama evet aynen dediğiniz gibi hersey oraya giderYakin ark larimdan biri ayni bu yuzden bosandi 9 yillik kocasindan ve arkadasim cok kafa dengi kizdir.Rahattir biraz daginiktir filan ama lyl niyetlidir hep , kendi halinde bir kiz.Sorun etmez herseyi.Ve su an tek soyledigi "bunlari yasayacagimi bilseydim o kizi kapinin esiginden sokar miydim hic " oluyor.Evde butun olan biteni kv ye yetistirmis ajan gibi.Yemek menuleri falan hersey yani.Calisan insan her zaman tam takir sofra kuramiyor.Sonra bir de en fecisi ark bosanir bosanmaz baska kizi yapti gorumce hazretleri.Ve hemen evlendirdiler adami.arkadasim ulkeyi terketti uzuntusunden.Cok dikkatli olun.
Çok iyi biliyorum arkası gelecek.siz nasıl dayandıniz onca zaman?bizim de böyle teklif dahi yokYüz verdikçe astarını isteyen bir aileyse kabul etmeyin sakın. Ben misafir severim fakat durum öyle bir hal aldı ki 1 sene kaynım bizde kaldı dersaneye gitti, benim anneme bile burası oglumuzun evi deme haddinde bulundular ben çalıştığım küçük bebeğim olduğu halde görümcemin kocasının amca kızından tutta eşimin dayı kızı teyze çocukları aklına gelebilecek herkes geldi kaldı evimde resmen hizmetçi gibi kullanıldım sırf misafir diye Allah rızası için yaptığım iyiliği suistimal ettiler. Dayısı arayıp direkt sizin ev adresi neydi kız sınava orada girmek istiyor dedi müsait misiniz deme tenezzülünde bile bulunmadılar. Ha şimdi nasıl diyorsan kimseyi sokmam evime yeterince alttan aldım. Bu işin sonu gelmeyeceğini biliyorsanız kabul etmeyin yüz versen yüz daha umuyor insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?