- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Ay bi de zaman vermiş adam daha rahat tezgah kursun diye, deliriyorum.Işte kocaya zaman verdi ya o ara inşallah enişte ayarlayacak her şeyi ahahaa
Aşkım şimdi adamın kıza bunu anlatması da ayrı mesele. Yoksa şimdiye 50 defa anlatır, karısını da kızla konuştururdu. Kız duyacak gerçeği, ayılacak bayılacak. Çevreye reklam olmadan müdahale etmesi lazım adamın.
İçiniz pis ahsgsrwcAy bi de zaman vermiş adam daha rahat tezgah kursun diye, deliriyorum.
Şu olay başıma gelse kahrımdan ölürdüm heralde. Aldatılmaktan daha kötü, eşin 2.kadını koruyup kollaması.Başka birini ayarlasa aha bu konuştuğum kız diye konuştursa daha temiz olmaz mi hahahha
Ay bi de enişte dublör kızla da muhabbeti ilerletiyormuş.Başka birini ayarlasa aha bu konuştuğum kız diye konuştursa daha temiz olmaz mi hahahha
Aşkım şimdi adamın kıza bunu anlatması da ayrı mesele. Yoksa şimdiye 50 defa anlatır, karısını da kızla konuştururdu. Kız duyacak gerçeği, ayılacak bayılacak. Çevreye reklam olmadan müdahale etmesi lazım adamın.
ara sayfalarda noldu ya ben daha okuldan yeni ciktim offf hepsini okuyamam kibu saflıkla gidip kocana sorma soyadlarını yalnız.
Başka birini ayarlasa aha bu konuştuğum kız diye konuştursa daha temiz olmaz mi hahahha
Sevgili var, kız kanserim falan demiş. Sevgilinin yara bandı, kıskandırma amaçlı figüran, kanserin de duygu sömürüsü olduğunu düşündüm. Bu büyük aşktan da gözlerim yaşardı ayrıca. Bunlar komple eniştenin kafasından çıkmış da olabiler ayrıca, abi gibi.Kız sevgilisiyle tanıştırmış umudu kalmamış artık adamın e evdeki düzenden de mi olsun.
Ama tabi sevgilisi varsa adam ayaklı yalan makinesi. Kızın sevgilisi de olmayabilir o zaman dediğin gibi büyük mevzu çıkar:)
He oku da dünyada nasıl safliklar sen de gör. Ahvxhssara sayfalarda noldu ya ben daha okuldan yeni ciktim offf hepsini okuyamam ki
kocasini mi savunuyor ve okumama degecek bir sey mi lutfen biri soylesin
Ben böyle bir şey yaşamadım. Güveniyorum ama asla yapmaz da demem asla. Kimseye demem. İnsan hatalı bir varlık.Siz eşinize guvenmiyormusnuz insan guvenmekden nasıl yasar
Büyük olay kaçırdın. Şimdi hepsini nasıl anlatalım.ara sayfalarda noldu ya ben daha okuldan yeni ciktim offf hepsini okuyamam ki
ara sayfalarda noldu ya ben daha okuldan yeni ciktim offf hepsini okuyamam ki
Hatta ben bile yaparım ama onun kocası asla yapmaz..Adam 15 senedir konuştuğu kıza evlendiğini söylememiş. Karısına da 15 senelik arkadaşından bahsetmemiş.
Konunun özeti bu.
Ama neyseki konu sahibesi kocasına güveniyormuş. Kendisi yapar kocası yapmazmış yani o derece...
He oku da dünyada nasıl safliklar sen de gör. Ahvxhss
Büyük olay kaçırdın. Şimdi hepsini nasıl anlatalım.
simdi bu bilgiler isiginda konuyu hizlica bi tarayip geliyorum dhjddhsjdh bos bos kayinvalide konularini hic kacirmam boyle heyecanli konulari hep kaciriyorum beni etiketleyin lutfen bi dahakineAdam 15 senedir konuştuğu kıza evlendiğini söylememiş. Karısına da 15 senelik arkadaşından bahsetmemiş.
Konunun özeti bu.
Ama neyseki konu sahibesi kocasına güveniyormuş. Kendisi yapar kocası yapmazmış yani o derece...
Sevgili var, kız kanserim falan demiş. Sevgilinin yara bandı, kıskandırma amaçlı figüran, kanserin de duygu sömürüsü olduğunu düşündüm. Bu büyük aşktan da gözlerim yaşardı ayrıca. Bunlar komple eniştenin kafasından çıkmış da olabiler ayrıca, abi gibi.
Hatta ben bile yaparım ama onun kocası asla yapmaz..
İnanamıyorum, ben bile inandim şuan oha !
Ay bi de enişte dublör kızla da muhabbeti ilerletiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?