Eşimin kız arkadasi varmis

Başka birini ayarlasa aha bu konuştuğum kız diye konuştursa daha temiz olmaz mi hahahha

Kız sevgilisiyle tanıştırmış umudu kalmamış artık adamın e evdeki düzenden de mi olsun.
Ama tabi sevgilisi varsa adam ayaklı yalan makinesi. Kızın sevgilisi de olmayabilir o zaman dediğin gibi büyük mevzu çıkar:)

Sevgili var, kız kanserim falan demiş. Sevgilinin yara bandı, kıskandırma amaçlı figüran, kanserin de duygu sömürüsü olduğunu düşündüm. Bu büyük aşktan da gözlerim yaşardı ayrıca. Bunlar komple eniştenin kafasından çıkmış da olabiler ayrıca, abi gibi.

ara sayfalarda noldu ya ben daha okuldan yeni ciktim offf hepsini okuyamam ki

kocasini mi savunuyor ve okumama degecek bir sey mi lutfen biri soylesin

Adam 15 senedir konuştuğu kıza evlendiğini söylememiş. Karısına da 15 senelik arkadaşından bahsetmemiş.
Konunun özeti bu.
Ama neyseki konu sahibesi kocasına güveniyormuş. Kendisi yapar kocası yapmazmış yani o derece...

Her şeyi geçtim de haklı ya da haksız çocuklarım üzerine yemin eden birine saldırırdım gibime geliyor. Şerefsiz,kendini aklamak için sabileri kurban ediyor korkmadan..Siz de sanırım dünyada gördüğüm en saf insansınız.Ben yaparım kocam yapmaz düşüncesi baştan ofsayt zaten,bi de bu olaya inanmakla üstüne tüğ dikmişsiniz.Allah akıl fikir versin.

Hatta ben bile yaparım ama onun kocası asla yapmaz..
İnanamıyorum, ben bile inandim şuan oha !

He oku da dünyada nasıl safliklar sen de gör. Ahvxhss

Büyük olay kaçırdın. Şimdi hepsini nasıl anlatalım.

simdi bu bilgiler isiginda konuyu hizlica bi tarayip geliyorum dhjddhsjdh bos bos kayinvalide konularini hic kacirmam boyle heyecanli konulari hep kaciriyorum beni etiketleyin lutfen bi dahakine

Kızada yazık. Ortaokuldan beri sorunları varmış. Sürekli dertliymiş adamla paylaşmış. Sonra intihar etmiş. Sonra kanser olmuş.
Hayatın sillesini yemiş kısaca. Bak sen şu çıkan olaylara....

boyle eskiden forumlarda tanistigim karsi cinslerden arkadaslarim benim de var. ara ara mesaj da attik dertlestik de, kimi evlendi dugun resmini kimi cocuklandi cocuk resmini paylasti. ancak esinizin evlendigini saklamasi cok iskilli bir durum. tam bir aldatma dusunmese de sanirim flortlesiyor bu kizla.
arkadasca olan mesajlari tutup flortlestiklerini silmis olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…