Kızı aramayı dusnuyorum
Kızı aramayı dusnuyorum
Bnde paylaşın çok isterdim paylaştı bütün skntilari ve bu sikintilarin icnde bnm kendi babamdan gelen ve bizim maddi durumumuz etkileyen sorunlarda var icra mahkemelerinde var hatta bu borçlardan dolayı tefeciden parada alms ve bizle tehtid etmiş veremeyince bu kz meselesini ogredgm gece tefeviyle gousmye gtti kolunu yaraldilar bn uzuldugumde esim bnm halimi hep bilir hrpalrim kendimi sebebini buna bağlıyorum aldatsa öyle konuşmazdı diyorum inann kdjnz bisy muhakkak anlarız arkdsca mesjlasmak dan ibaret esimm bnm esimm yine diyorum yapmaz
Bi karisi oldugunu bilmiyo kiidur ben kızın yerıne yazayım soyleyeceklerını
kız: sakın yanlıs anlamayın, o benım ıkıncı abım gıbıdır. En zor zamanımda yanımda oldu. Sızı cok sevıyor, lutfen yuvanızı bozmayın sjdfhjsadfjasfja
Belki abisi de manevi abisidir. Öz olması şart mı canım. Önemli olan insanlık.geç kalmışsın. kocan şimdiye kızı arayıp anlatmıştır kocan ne isterse kız onu söyleyecek.
az akıllı olsan kızın abisi hangi arkadaşı onu bulursun. soyadlarını karşılaştırırsın kızla.
Bi karisi oldugunu bilmiyo kii
Forum sitesi ne üzerineydi merak ettimAsla yapmazdım onada bu soruyu sordum ben daha farklı bir tepki verrdim ama sana inan güvenirim dedi bn eşime eski sevgilimi bile söyledim ama o bnm hiç sevgilim yokken senn nasıl oldu diyip yillrdir kndini hep yedi btrdi
Benim kocamm yapmaz diyosun yani guvenin sonsuzKızlar kafam çok karışık, eşimle 11 yıldır beraberiz 5 yıllık da evliyiz ikiz kızlarımız var, birbirimizi çok bekledik çok sevdik hala da seviyoruz ama birkaç zaman önce telefonunda tesadüfen mesaj yakaladım.
15 yıllık bir arkadaşı varmış arada mesajlaşıyorlar, kız ona erkek arkadaşını falan anlatıyor, kızın erkek arkadaşının da olduğu buluşmalar olmuş birkaç kez, mesajlarda havadan sudan bahsediyorlar ama kız eşimin evli olduğunu ve beni bilmiyor.
Mesajları gördüğüm an deliye döndüm eşime sardım, eşim yanlış bir şey yapmadığını, 15 yıldır tanıştığını 6 yıldır başından attığını, kızın arkadaşının kardeşi olduğunu söyledi.
Kız intihar etmiş, psikolojisi bozulmuş o yüzden abisi eşime ilişiğini kesme demiş, eşim de o yüzden mesaj attığında kızla ilgileniyor gibi yapıyor muhabbet edip bitiriyorlar ama ben bunu kaldıramıyorum, aldatma falan bir şey yok ama sabahları kıza günaydın yazmasını sindiremiyorum.
Eşim seni kızla da abisiyle de görüştüreceğim diyor ama içim çok kötü.
Unutamıyorum ne yapsam olmuyor, bu arada eşim parasal ailesel olarak bunalıma girdiği için kızla ilgili konu açılsın istemiyor şu an, biraz unutalım seni götüreceğim tanıştıracağım diyor, bu arada bana söyleyecekmiş ama tepkimden korktuğu için bir şey diyememiş.
Mesajlarında hep saçmalamış yok Ruslar çok güzelmiş, işte mesleğini farklı anlatmış kendini övmüş, olmayan şeyleri söylemiş, sohbetin sonunda da seninle yarım saat görüşmem lazım bir şey söyleyeceğim diyor, sorduğumda kızlarımızın üstüne yemin ediyor, kızın abisinin zoruyla görüştüğünü söylüyor.
Sana anlatacaktım öğrenmen çok iyi oldu inan rahatladım diyor, eşime güvenim o kadar sonsuz ki ben yaparım ama o yapmaz derim her zaman, yılışık değildir kardeşine kuzenlerine hatta bana bile, ne yapacağımı İnan'ın bilmiyorum yardım edin.
Bukadar saf olmayın, anlaşılan sevgi falan kalmamış eşiniz yeni macera arayışlarına girmiş. Mesajların ekran görüntülerini almanozo tavsiye edeeim yakın zamanda çok işinixe yarayabilir. Evli olduğunuzu bilmemesi falan saçmalaık nasıl bukadar kör olabiliyorsunuz anlamıyorum. Eşim bana bunu yapsa zekamla dalga mı geçiyorsun diye dünyayı başına yıkarım. Tavsiyem uyanık ol. Yazdıklarım sizi kırabilir ama üzgünüm. İlerde daha çok üzülmeyin kanıt biriktirin ve doğal tepkiler verip böyle bişeyi doğal algılamasına asla izin vermeyin.Kızlar kafam çok karışık, eşimle 11 yıldır beraberiz 5 yıllık da evliyiz ikiz kızlarımız var, birbirimizi çok bekledik çok sevdik hala da seviyoruz ama birkaç zaman önce telefonunda tesadüfen mesaj yakaladım.
15 yıllık bir arkadaşı varmış arada mesajlaşıyorlar, kız ona erkek arkadaşını falan anlatıyor, kızın erkek arkadaşının da olduğu buluşmalar olmuş birkaç kez, mesajlarda havadan sudan bahsediyorlar ama kız eşimin evli olduğunu ve beni bilmiyor.
Mesajları gördüğüm an deliye döndüm eşime sardım, eşim yanlış bir şey yapmadığını, 15 yıldır tanıştığını 6 yıldır başından attığını, kızın arkadaşının kardeşi olduğunu söyledi.
Kız intihar etmiş, psikolojisi bozulmuş o yüzden abisi eşime ilişiğini kesme demiş, eşim de o yüzden mesaj attığında kızla ilgileniyor gibi yapıyor muhabbet edip bitiriyorlar ama ben bunu kaldıramıyorum, aldatma falan bir şey yok ama sabahları kıza günaydın yazmasını sindiremiyorum.
Eşim seni kızla da abisiyle de görüştüreceğim diyor ama içim çok kötü.
Unutamıyorum ne yapsam olmuyor, bu arada eşim parasal ailesel olarak bunalıma girdiği için kızla ilgili konu açılsın istemiyor şu an, biraz unutalım seni götüreceğim tanıştıracağım diyor, bu arada bana söyleyecekmiş ama tepkimden korktuğu için bir şey diyememiş.
Mesajlarında hep saçmalamış yok Ruslar çok güzelmiş, işte mesleğini farklı anlatmış kendini övmüş, olmayan şeyleri söylemiş, sohbetin sonunda da seninle yarım saat görüşmem lazım bir şey söyleyeceğim diyor, sorduğumda kızlarımızın üstüne yemin ediyor, kızın abisinin zoruyla görüştüğünü söylüyor.
Sana anlatacaktım öğrenmen çok iyi oldu inan rahatladım diyor, eşime güvenim o kadar sonsuz ki ben yaparım ama o yapmaz derim her zaman, yılışık değildir kardeşine kuzenlerine hatta bana bile, ne yapacağımı İnan'ın bilmiyorum yardım edin.
Buna asla inanmam kz çok çirkin tabi dceksinz gönül bu otoda bokda dersinz ama bn yaorim esim yapmaz diyirum
Herşeye cevabın var, yıllardır kızdan neden saklandığına cevabın yok. Madem seni anlatacak kadar umursamadı onu, ne ara dert ortağı olmuşlar? Kendi dünyanda neye inanmak istiyorsan inan lakin bizden ne istiyon?Bnde paylaşın çok isterdim paylaştı bütün skntilari ve bu sikintilarin icnde bnm kendi babamdan gelen ve bizim maddi durumumuz etkileyen sorunlarda var icra mahkemelerinde var hatta bu borçlardan dolayı tefeciden parada alms ve bizle tehtid etmiş veremeyince bu kz meselesini ogredgm gece tefeviyle gousmye gtti kolunu yaraldilar bn uzuldugumde esim bnm halimi hep bilir hrpalrim kendimi sebebini buna bağlıyorum aldatsa öyle konuşmazdı diyorum inann kdjnz bisy muhakkak anlarız arkdsca mesjlasmak dan ibaret esimm bnm esimm yine diyorum yapmaz
Onun için greksiz olduğu için yanlış birşey yapmdgi için saklams
Onun için greksiz olduğu için yanlış birşey yapmdgi için saklams
Ya bi dur, daha konu sahibinden haberi bile yok kızın.dur ben kızın yerıne yazayım soyleyeceklerını
kız: sakın yanlıs anlamayın, o benım ıkıncı abım gıbıdır. En zor zamanımda yanımda oldu. Sızı cok sevıyor, lutfen yuvanızı bozmayın sjdfhjsadfjasfja
Ya bi dur, daha konu sahibinden haberi bile yok kızın.
Saflik abidelerinin mekanıForum sitesi ne üzerineydi merak ettim
Aşkım şimdi adamın kıza bunu anlatması da ayrı mesele. Yoksa şimdiye 50 defa anlatır, karısını da kızla konuştururdu. Kız duyacak gerçeği, ayılacak bayılacak. Çevreye reklam olmadan müdahale etmesi lazım adamın.adam tutuştu şimdiye anlatmıştır kıza olan biteni.
yardım et yüzleştiricem demiştir.
zaten kız için sıkıntı değil sevgilisi varmış.
kız da konu sahibesi kadar safsa sorgulamaz neden söylemedin ki evli olduğunu diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?