Eşimin kız arkadasi varmis

eşiniz çok şanslı bu kadar güvendiğiniz için ona.
Umarım eşiniz bunun kıymetini bilir ve siz de bir gün noktalama işaretleriyle tanışırsınız.

Belki abisi de manevi abisidir. Öz olması şart mı canım. Önemli olan insanlık.

Kızı aramayın şimdi, kocanız zor günler geçiriyor desteğe ihtiyacı var.
Kendisi tüm planlarını yapsın, kiminle ne şekilde konuşacaginizi ayarlasin sonra konuşursunuz.
Pat diye olacak iş değil bu.
Adamı dert ortağından etmeyin durduk yere.

Asla yapmazdım onada bu soruyu sordum ben daha farklı bir tepki verrdim ama sana inan güvenirim dedi bn eşime eski sevgilimi bile söyledim ama o bnm hiç sevgilim yokken senn nasıl oldu diyip yillrdir kndini hep yedi btrdi
Forum sitesi ne üzerineydi merak ettim

Benim kocamm yapmaz diyosun yani guvenin sonsuz

Bukadar saf olmayın, anlaşılan sevgi falan kalmamış eşiniz yeni macera arayışlarına girmiş. Mesajların ekran görüntülerini almanozo tavsiye edeeim yakın zamanda çok işinixe yarayabilir. Evli olduğunuzu bilmemesi falan saçmalaık nasıl bukadar kör olabiliyorsunuz anlamıyorum. Eşim bana bunu yapsa zekamla dalga mı geçiyorsun diye dünyayı başına yıkarım. Tavsiyem uyanık ol. Yazdıklarım sizi kırabilir ama üzgünüm. İlerde daha çok üzülmeyin kanıt biriktirin ve doğal tepkiler verip böyle bişeyi doğal algılamasına asla izin vermeyin.

Buna asla inanmam kz çok çirkin tabi dceksinz gönül bu otoda bokda dersinz ama bn yaorim esim yapmaz diyirum

Okey, eşin seni hiç aldatmadı.Sen aldatırsın, o seni aldatmaz o kadar insan-ı kamil bir oluşum kendisi.
Neden konu açtın o zaman?Sıkıntı ne?
Zaten aldatılmamışsın (!)
Seni aldatılmadığına ikna etmemizi mi istiyorsun?
Kapattır bence konuyu, seni ikna etmeyeceğiz çünkü buzzzz gibi aldatılıyorsun,aldatılmışsın.eşin kıza boş değil.
Ama sen aldatılmadın, e ozaman bu konu niye var?
En kısa zamanda hiç olmazsa kan değerlerine bir baktır,algılar full kapalı

Herşeye cevabın var, yıllardır kızdan neden saklandığına cevabın yok. Madem seni anlatacak kadar umursamadı onu, ne ara dert ortağı olmuşlar? Kendi dünyanda neye inanmak istiyorsan inan lakin bizden ne istiyon?

Ya bi dur, daha konu sahibinden haberi bile yok kızın.

Aşkım şimdi adamın kıza bunu anlatması da ayrı mesele. Yoksa şimdiye 50 defa anlatır, karısını da kızla konuştururdu. Kız duyacak gerçeği, ayılacak bayılacak. Çevreye reklam olmadan müdahale etmesi lazım adamın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…