ya bunları gecın sıze bır sorum varŞöyle aslında esim 28 yaşında 15 yıl önce orta okuldayken akrabalarıyla forum sitesi açmışlar orda bu kızda varmış tabi ben ozmanlaryokum tanismiyoruz ordan arkds olmuşlar ama sevgili HC olmamslar hiç onuda sordum ama kızın zor anında sohbet etmişler yanında oldum dyo htta sor akrabalarıma onlarla acmstik forum sitesi dedi snra ara ara napiyin ne edyon mesjlastin dedi kızın nosufa bende var şuan eğer tanistrmazsa arayıp ben sorucam zaten sakinlesmemi bekliyo ve onu aladatmsm gbi davrandigjmda agliyo aldatmdim ben seni anlatmam grekiyodu ama anlatamdim dedi neyse sonra konuşmslar toplnda da 4 kez bulusmuslar bir kere tek buluştum ondada hayatında bn yokmuşum dgerlnde arkadaşı varms eşimin yanında değerinde kz sevgilizyle gelms kz bunu mesajında belirtyi zaten ve kz son olarak mesjinada kanser li oldugundan bahsedyo eşimde sonucunu medip sonucunu soruyo ve hoşçakal kendi ne iyi bak diyerek bitryolar konuşmayı dahada mesj yok esim teli ide bana bıraktı
Kız sevgiliyi eşini kıskandırmak için yapmış, kanser falan da değil duygu sömürüsü. Bu kızdan çekeceğin var.Şöyle aslında esim 28 yaşında 15 yıl önce orta okuldayken akrabalarıyla forum sitesi açmışlar orda bu kızda varmış tabi ben ozmanlaryokum tanismiyoruz ordan arkds olmuşlar ama sevgili HC olmamslar hiç onuda sordum ama kızın zor anında sohbet etmişler yanında oldum dyo htta sor akrabalarıma onlarla acmstik forum sitesi dedi snra ara ara napiyin ne edyon mesjlastin dedi kızın nosufa bende var şuan eğer tanistrmazsa arayıp ben sorucam zaten sakinlesmemi bekliyo ve onu aladatmsm gbi davrandigjmda agliyo aldatmdim ben seni anlatmam grekiyodu ama anlatamdim dedi neyse sonra konuşmslar toplnda da 4 kez bulusmuslar bir kere tek buluştum ondada hayatında bn yokmuşum dgerlnde arkadaşı varms eşimin yanında değerinde kz sevgilizyle gelms kz bunu mesajında belirtyi zaten ve kz son olarak mesjinada kanser li oldugundan bahsedyo eşimde sonucunu medip sonucunu soruyo ve hoşçakal kendi ne iyi bak diyerek bitryolar konuşmayı dahada mesj yok esim teli ide bana bıraktı
Eşiniz ona platonik aşık olduğu için sizden bahsetmemiş. Kanka ayağına senelerce görüşmüş sevgililerini dinlemiş.Peki soruyorum platonik olsa kz sevgisinden eşime bahsedermi yada ailseinden bahsedermi yada biz seninle kaç yildr arkdsiz dermi
Asla yapmazdım onada bu soruyu sordum ben daha farklı bir tepki verrdim ama sana inan güvenirim dedi bn eşime eski sevgilimi bile söyledim ama o bnm hiç sevgilim yokken senn nasıl oldu diyip yillrdir kndini hep yedi btrdiya bunları gecın sıze bır sorum var
sız taa ortaokulda acılmıs forumda yazdınız ordan bır cocukla konustunuz aradan 15 yıl gectı evlendınız cocugunuz var hala gorusuyorsunuz bu adam evlı oldugunuzu bıle bılmıyor
kardesı de sıze asıkmıs falan fılan
esınız bunu gorse ne yapardı :) ne dusunurdu ? sız boyle bırsey yapar mıydınız evlı oldugunuzu 15 yıl saklar mıydınız hem karsı taraftan hem 15 yıl boyle bırseyı esınızden ? gızlesenız neden gızlerdınız
bunun cevabını verın bı bakalım
kız eşimin evli olduğunu ve beni bilmiyor.
eşime güvenim o kadar sonsuz
aldatmadigi icn içim okdar rahatki
güveniyorum ona mesjlarida bunu anladım zaten
Kızda çirkin bisey yapma olsa başka biriyle de konuşurdu diyorum
Buna asla inanmam kz çok çirkin tabi dceksinz gönül bu otoda bokda dersinz ama bn yaorim esim yapmaz diyirumEşiniz ona platonik aşık olduğu için sizden bahsetmemiş. Kanka ayağına senelerce görüşmüş sevgililerini dinlemiş.
daha farklı tepkı verırdım ama guvenırdım dedıAsla yapmazdım onada bu soruyu sordum ben daha farklı bir tepki verrdim ama sana inan güvenirim dedi bn eşime eski sevgilimi bile söyledim ama o bnm hiç sevgilim yokken senn nasıl oldu diyip yillrdir kndini hep yedi btrdi
guzellık gorecelı belkıde bız gorsek onu daha guzel buluruzBuna asla inanmam kz çok çirkin tabi dceksinz gönül bu otoda bokda dersinz ama bn yaorim esim yapmaz diyirum
Eşiniz platonik aşık siz anlamamak icindaha fazla gayret içine girmissiniz.inanin eşiniz size anlatırken inandırmak için bu kadar gayret etmemistir.siz zaten inanmak istemiyorsunuz aynı şeyi siz yapsaydiniz eşiniz sizi dinlermiydi acaba.esiniz kadına karşı birşey hissetmiş ama kadın onu arkadaş bilip sevgilisinden bahsetmiş eşiniz hisleri olduğu için sizden ve çocuklardan bahsetmemiş ki kendini bekar şansın ve şansını senelerce denemiş.umudu bitmemiş.neyse siz anlamak istemiyorsunuz ama 15 seene 4 kere buluşma kocanız çok aşk acisi çekmis yazık kalmadı böyle aşklar.iyi gayret etmiş 15sene bir umut aşkına karsilik bulmak için.bunlari sizin canınızı yakmak için değil gözünüzü açmak için yazıyorum .Peki soruyorum platonik olsa kz sevgisinden eşime bahsedermi yada ailseinden bahsedermi yada biz seninle kaç yildr arkdsiz dermi
Kız çirkin, eşiniz zaten yapmaz, evli olduğunu saklamasi, başka biri gibi davranması da sıradan şeyler. Arkadaşımin kardeşi kişinin eşinizin evli olduğunu bilmemesinde sıkıntı yok.Buna asla inanmam kz çok çirkin tabi dceksinz gönül bu otoda bokda dersinz ama bn yaorim esim yapmaz diyirum
Eşiniz niye bütün mesajları saklamış?Şöyle aslında esim 28 yaşında 15 yıl önce orta okuldayken akrabalarıyla forum sitesi açmışlar orda bu kızda varmış tabi ben ozmanlaryokum tanismiyoruz ordan arkds olmuşlar ama sevgili HC olmamslar hiç onuda sordum ama kızın zor anında sohbet etmişler yanında oldum dyo htta sor akrabalarıma onlarla acmstik forum sitesi dedi snra ara ara napiyin ne edyon mesjlastin dedi kızın nosufa bende var şuan eğer tanistrmazsa arayıp ben sorucam zaten sakinlesmemi bekliyo ve onu aladatmsm gbi davrandigjmda agliyo aldatmdim ben seni anlatmam grekiyodu ama anlatamdim dedi neyse sonra konuşmslar toplnda da 4 kez bulusmuslar bir kere tek buluştum ondada hayatında bn yokmuşum dgerlnde arkadaşı varms eşimin yanında değerinde kz sevgilizyle gelms kz bunu mesajında belirtyi zaten ve kz son olarak mesjinada kanser li oldugundan bahsedyo eşimde sonucunu medip sonucunu soruyo ve hoşçakal kendi ne iyi bak diyerek bitryolar konuşmayı dahada mesj yok esim teli ide bana bıraktı
ben konu sahıbıne acil şifa dılıyorumKız çirkin, eşiniz zaten yapmaz, evli olduğunu saklamasi, başka biri gibi davranması da sıradan şeyler. Arkadaşımin kardeşi kişinin eşinizin evli olduğunu bilmemesinde sıkıntı yok.
Konu acmada ki amaç nedir peki
Aynı durumda olsam çocularımın üstüne yemin etse. Ağzını parçalardım. Kendi üstğne yemin etsin, pis işlerine.Kızlar kafam çok karışık, eşimle 11 yıldır beraberiz 5 yıllık da evliyiz ikiz kızlarımız var, birbirimizi çok bekledik çok sevdik hala da seviyoruz ama birkaç zaman önce telefonunda tesadüfen mesaj yakaladım.
15 yıllık bir arkadaşı varmış arada mesajlaşıyorlar, kız ona erkek arkadaşını falan anlatıyor, kızın erkek arkadaşının da olduğu buluşmalar olmuş birkaç kez, mesajlarda havadan sudan bahsediyorlar ama kız eşimin evli olduğunu ve beni bilmiyor.
Mesajları gördüğüm an deliye döndüm eşime sardım, eşim yanlış bir şey yapmadığını, 15 yıldır tanıştığını 6 yıldır başından attığını, kızın arkadaşının kardeşi olduğunu söyledi.
Kız intihar etmiş, psikolojisi bozulmuş o yüzden abisi eşime ilişiğini kesme demiş, eşim de o yüzden mesaj attığında kızla ilgileniyor gibi yapıyor muhabbet edip bitiriyorlar ama ben bunu kaldıramıyorum, aldatma falan bir şey yok ama sabahları kıza günaydın yazmasını sindiremiyorum.
Eşim seni kızla da abisiyle de görüştüreceğim diyor ama içim çok kötü.
Unutamıyorum ne yapsam olmuyor, bu arada eşim parasal ailesel olarak bunalıma girdiği için kızla ilgili konu açılsın istemiyor şu an, biraz unutalım seni götüreceğim tanıştıracağım diyor, bu arada bana söyleyecekmiş ama tepkimden korktuğu için bir şey diyememiş.
Mesajlarında hep saçmalamış yok Ruslar çok güzelmiş, işte mesleğini farklı anlatmış kendini övmüş, olmayan şeyleri söylemiş, sohbetin sonunda da seninle yarım saat görüşmem lazım bir şey söyleyeceğim diyor, sorduğumda kızlarımızın üstüne yemin ediyor, kızın abisinin zoruyla görüştüğünü söylüyor.
Sana anlatacaktım öğrenmen çok iyi oldu inan rahatladım diyor, eşime güvenim o kadar sonsuz ki ben yaparım ama o yapmaz derim her zaman, yılışık değildir kardeşine kuzenlerine hatta bana bile, ne yapacağımı İnan'ın bilmiyorum yardım edin.
Kız çirkin, eşiniz zaten yapmaz, evli olduğunu saklamasi, başka biri gibi davranması da sıradan şeyler. Arkadaşımin kardeşi kişinin eşinizin evli olduğunu bilmemesinde sıkıntı yok.
Konu acmada ki amaç nedir peki
Aynen daha ne denir gerçekten anlamış değilim .Allah yardımcısı olsun gerçekten zor bir durum ama biz kocasından daha çok uğraştık inandirmak için.gozleri açılır umarım .ben konu sahıbıne acil şifa dılıyorum
kesın destek alması gerekıyor
cok zor boyle yasamak ya
gercekten uzuldum kadına
kımbılır daha neler var anlatsa neler dokulecek
kendınden bı haber yasamak bu olsa gerek
Ablacım sen niye yapıyorsun sen de yapma. Yada vazgeçtim yap kız nasılsa yapanlar yapmış.Buna asla inanmam kz çok çirkin tabi dceksinz gönül bu otoda bokda dersinz ama bn yaorim esim yapmaz diyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?