Eşimin kız arkadasi varmis

ya bunları gecın sıze bır sorum var

sız taa ortaokulda acılmıs forumda yazdınız ordan bır cocukla konustunuz aradan 15 yıl gectı evlendınız cocugunuz var hala gorusuyorsunuz bu adam evlı oldugunuzu bıle bılmıyor
kardesı de sıze asıkmıs falan fılan

esınız bunu gorse ne yapardı :) ne dusunurdu ? sız boyle bırsey yapar mıydınız evlı oldugunuzu 15 yıl saklar mıydınız hem karsı taraftan hem 15 yıl boyle bırseyı esınızden ? gızlesenız neden gızlerdınız

bunun cevabını verın bı bakalım

Kız sevgiliyi eşini kıskandırmak için yapmış, kanser falan da değil duygu sömürüsü. Bu kızdan çekeceğin var.

Peki soruyorum platonik olsa kz sevgisinden eşime bahsedermi yada ailseinden bahsedermi yada biz seninle kaç yildr arkdsiz dermi
Eşiniz ona platonik aşık olduğu için sizden bahsetmemiş. Kanka ayağına senelerce görüşmüş sevgililerini dinlemiş.

Asla yapmazdım onada bu soruyu sordum ben daha farklı bir tepki verrdim ama sana inan güvenirim dedi bn eşime eski sevgilimi bile söyledim ama o bnm hiç sevgilim yokken senn nasıl oldu diyip yillrdir kndini hep yedi btrdi

Eşiniz ona platonik aşık olduğu için sizden bahsetmemiş. Kanka ayağına senelerce görüşmüş sevgililerini dinlemiş.
Buna asla inanmam kz çok çirkin tabi dceksinz gönül bu otoda bokda dersinz ama bn yaorim esim yapmaz diyirum

Asla yapmazdım onada bu soruyu sordum ben daha farklı bir tepki verrdim ama sana inan güvenirim dedi bn eşime eski sevgilimi bile söyledim ama o bnm hiç sevgilim yokken senn nasıl oldu diyip yillrdir kndini hep yedi btrdi
daha farklı tepkı verırdım ama guvenırdım dedı
benım hıc sevgılım yokken senın nasıl oldu dıye kendısını yedı bıtırdı ?

esınızınde sızınde normal bır psıkolojıde oldugunuzu dusunmuyorum suan yasadıklarınızda o yuzden normal

Konu sahibinin üstüne çok gitmeyin ya. 15 yıl ayakta uyutulma fikri yıkıcı bir şey. Konu sahibi uyan uyan. Eşin basiretsiz, daha söylenecek çok şey var ama ban yerim,o kız da şeytanın sol bacağı. Ne kadar erken uyanırsan o kadar az hasar alacaksın.

Buna asla inanmam kz çok çirkin tabi dceksinz gönül bu otoda bokda dersinz ama bn yaorim esim yapmaz diyirum
guzellık gorecelı belkıde bız gorsek onu daha guzel buluruz
sız kıza tavır almıssınız ama kocanız evlı oldugunu gızlemıs yanı kızı kandırmıs,kızın hıc bır seyden haberı bıle yok
kıza tavırlı olmaya hakkınız yok cırkın falan dıyorsunuz kendınızı onun yerıne koyun adamın tekı evlı cocuklu kendısını saklamıs sızınle konusurken ne dusunur nasıl hıssederdınız 15 sene !
bence kocanız ve buna goz yuman eşin yanı olayın cırkınlıgı daha fena

Peki soruyorum platonik olsa kz sevgisinden eşime bahsedermi yada ailseinden bahsedermi yada biz seninle kaç yildr arkdsiz dermi
Eşiniz platonik aşık siz anlamamak icindaha fazla gayret içine girmissiniz.inanin eşiniz size anlatırken inandırmak için bu kadar gayret etmemistir.siz zaten inanmak istemiyorsunuz aynı şeyi siz yapsaydiniz eşiniz sizi dinlermiydi acaba.esiniz kadına karşı birşey hissetmiş ama kadın onu arkadaş bilip sevgilisinden bahsetmiş eşiniz hisleri olduğu için sizden ve çocuklardan bahsetmemiş ki kendini bekar şansın ve şansını senelerce denemiş.umudu bitmemiş.neyse siz anlamak istemiyorsunuz ama 15 seene 4 kere buluşma kocanız çok aşk acisi çekmis yazık kalmadı böyle aşklar.iyi gayret etmiş 15sene bir umut aşkına karsilik bulmak için.bunlari sizin canınızı yakmak için değil gözünüzü açmak için yazıyorum .

Kız çirkin, eşiniz zaten yapmaz, evli olduğunu saklamasi, başka biri gibi davranması da sıradan şeyler. Arkadaşımin kardeşi kişinin eşinizin evli olduğunu bilmemesinde sıkıntı yok.

Konu acmada ki amaç nedir peki

Eşiniz niye bütün mesajları saklamış?

ben konu sahıbıne acil şifa dılıyorum
kesın destek alması gerekıyor
cok zor boyle yasamak ya
gercekten uzuldum kadına
kımbılır daha neler var anlatsa neler dokulecek
kendınden bı haber yasamak bu olsa gerek

Bakın inanın bir gram şüphem olsa bırakır giderim çocuklarım hiç brsey aklıma gelmz ama evet size saflik kandrilmak gibi geliyor ama eşim gel desen gelen git desen giden biri yıllardır hep bu böyledir hala daha öyle bz 3 yıl birbirini uzak sehirlerde bekledik yapsa aldatrdi başka biriyle de aldatirdi yada kıza acilabilirdi bni bırakmak istesede evlenmeden öncede yaordi bunu bence

Aynı durumda olsam çocularımın üstüne yemin etse. Ağzını parçalardım. Kendi üstğne yemin etsin, pis işlerine.
Size de geçmiş olsun, çokta güvenmeyin bildiğiniz aldatma işte daha ne yapsın adam ki güveniniz azıcık sarsılsın, hala kendimden çok ona güveniyorum diyorsunuz.

dimi sadece arkadaşlık varsa bu dram niye?
çünkü kendisi de içten içe biliyor insan arkadaşına sevgilisi olduğunu evlendiğini falan söyler.

Aynen daha ne denir gerçekten anlamış değilim .Allah yardımcısı olsun gerçekten zor bir durum ama biz kocasından daha çok uğraştık inandirmak için.gozleri açılır umarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…