eşimin parası benim param değilmiş!

Aynen katılıyorum

cok zengin değil sözlesmeli devlet kadrosunda muhendis.ben 2 yıldır dogru duzgun para görmedim gostermedi

Allah yardımcınız olsun
Size boşanın veya boşanmayın diyemem ama eşini anne babasına ezdiren, benim param diyen, evinin ihtiyaçlarından kısıp gizlice ailesine para yediren, karısına para vermeyen bir adamdan ne eş olur ne baba.

canım bebeğine kıyamıyorsun haklısın kolay değil boşanmak.. ama "bebeği babasız bırakan" sen olmayacaksın bunu unutma.. yaptıkları ile eşin ve ailesi olacak.. çocuğun o aile ile nasıl büyüyecek.. senin ailen olsalar atsan atılmaz denir belki ama.. iyi düşün.. sonu yoksa bebeğin büyüdüğünde daha zor olacak boşanmak.. herşeyin farkında olacak.. ayrıca o yine babası.. babalık görevini yapacak.. bebeğinin babası yine olacak ama sen "eşsiz" yaşayacaksın böyle giderse..

evli kalmaya devam etseydim muhtemelen ayni seyleri yasayacaktim.. ki iki ay yasadim. bunlarin para istekleri bitmez. insallah hakkinda hayirlisi olur.

Keşke çalışıyor olsaydın.
O zaman daha kolay olurdu her şey.
Bu adama bu şartlarda kesinlikle dönme.
Çocuğunun, karısının hakkını ele yediriyor resmen sinir oldum!

Böyle evlilik olmaz olsun ne yapmayı düşünüyorsun ?zaten sizinkide evlilik değil eziyet görmek, hor muameleye maruz kalmak , duygusal şlddet,maddi şiddet say say bitmez

bana ev için para biriktirdiğimizi soyluyor ama o paralar da ailesine gidiyor.sonunda sen haklısın dedi evlilik bitmesin diye.bi öncekinde de benden gizli ailesine para yolladıgında sen haklısın demişti nasıl guvenebilirim ki artık.ben ev alcaz diye dogumdan sonra kilo almama ragmen kıyafet bile dogru duzgun almadım paspal gezdim.bundan sonra ilk işim iş bulmak olacak.cocugum babasının bagırmasından cok agladı ve 5 gundur sadece anne sutu alıyor bır sey yemıyor.ziraat bankası sınavlarına hazırlanmak ıstıyorum kitap aldım ne olur dua edin bana cunku kazanamazsam ya da ıse gıremezsem bebegımın de hep hayalleri yarım kalacak benım gıbı.zırnık koklatmayacak babası

Evinizin gecimini saglayip ailesine de ufak tefek yardimlari olsa kapatin gozunuzu derim hadi parayi da gectim hamile kadina merhamet edip ceviz almayana ben ne diyeyim.allah kocaniza hidayet etsin, cok dua edin kocaniz duzelirse gerisi hikaye

herşey gönlünce olsun arkadaşım..kim olsa aynı tepkiyi gösterirdi..çok üzüldüm..inşallah eşinin aklı başına gelir hatalarını anlar..

Kendi çocuğunun masraflarını senin ailene ödetmekten utanmıyor ama lafa gelince adam oluyor kendi parası oluyor. yeeak yaa. öyle kocayı ıslak odunla dövecen kaynanayla kayın peder olacak yobaz açgözlülülere de ağzıma gelen tüm küfürleri ederim. şeref haysiyet kalmamış

ya haklısın yerden göğe. evlenir evlenmez çocuk yapanlara hayret ediyorum ya nasıl daha evlilige alışmadan kocayı tanımadan pat çocuk. yani aklım almıyor evlilik bi otursun sonrada bebeğime kıyamıyorum yok babasız kalacak katlanmalımıyım.okumuş insanların bu hale düşmeleri ayrı bir muamma zaten..........

Sendeki cesareti tebrik ediyorum. 2 señelik evlisin, o ailenin icinde o problemlerin icinde hamile kalmissin. Walal buyuk cesaret. Seni yargilamak benim haddime dusmez. Raabim acisini gostermesin ama yazik degilmi sana. Bence bu hikaye cogu arkadaslara ibret olmasi lazim. Okuyorum kocasi bilmem ne kaynanayla yasiyor dertleri buyuk cocuk yapiyorlar. bence arkadaslarin dedigi gibi ise gir annende cocuguna baksin kendini kurtarmaya bak. Bunun sonu yok cunki

madem zaten ailen destek oluyor, sen de git onlarda kal, sınavlarına da sakince hazırlanırsın. sınavını kazandıktan sonra da iyice düşün taşın, ama o adama zırnık koklatmam ben senin yerinde olsam. lohusa karısını aç bırakan adamdan hayır gelmez.

Ben sizin gibi insanlari anlayamadım ya
MAdem bu kadar sikayetcisiniz bu para mevzuundan. Evde oturmak yerine gidin calisin alin teri dökün bu ksdar hazirci olmayin.....

Hala boşanmadigina şaşırdım. Daha yeni doğum yapmışken senin kollarını morartacak kadar acımasız bir kocan var.
:-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kazandığı parar onun parası da senin çocuğunun masraflarını neden ailen karşılıyor bu çocuğu babanın evinden getirmedin ya ne dangalak adam insan karısına böyle söylermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…