eşimin parası benim param değilmiş!

Katiliyorum!

Konu sahibi, bence senin paran benim param ayrimindan cok daha farkli sorununuz.
Esini bunu tekrarlamasi hususunda elbette uyar, taviz verme,
fakat onun da verecek cevabi kalmayinca hatasini edepsizlikle bastirmaya calismis.

Simdi ailenizin evindeymissiniz. Muhtemelen esiniz gonlunuzu almayi basaracak.
Anladigim kadariyla evin saf cocugu esiniz, herkes yolmaya calisiyor...
Ona cocugunuzun ihtiyaclari oldugunu, gelecek icin para biriktirmeniz gerektigini, ailesinin hic geliri olmasa o ustlenmeden zaten sizin yardimci olmaya calisacaginizi fakat su durumda onlarin isteklerini karsilamaya calisirken cocugunuzun rizkina girdiklerini vs guzel bir dille anlatin.
Bir sans verin...
Baktiniz ayni sorunlar devam ediyor ve adam olmuyor o zaman dusunursunuz diger alternatifleri.

Esinizin ailesini de arayip yuzgoz olmamanizi tavsiye ederim.
Aksine mesafenizi koruyun ki sizden para istemeye cekinsinler.
Kavga etmeden konuyu uzatmadan kisa ve net yanitlar verin onlara. Edecekseniz de deli deliyi gorunce misali adam akilli haklarindan gelin ki sizin kolayca sinmeyeceginizi ve inatlasirsaniz elinizden bir suyu bile zor iceceklerini anlasinlar.

Son düzenleme:

Ya simdi tepki toplayacagimi biliyorum ama soylemek istedigim bisey var. Hem calismiyorsun hem isin gücün yok bide pat diye hamile kaliyorsun bu ne cesaret. Okumus etmis insansin ustune..
Bak ben bir bucuk yillik evliyim devlet memuruyum esimde aynen oyle aama yinede cesaret edip cocuk yapamiyorum. Esimin tum israrlarina ragmen biraz daha zaman deyip duruyorum. Cunku Alllah korusun yarin obur gun esimden ayrildim diyelim kendi hayatim neyse kotu oldu diyelim ama baska bi insanin hic sucu yokken baska masum bi insanin hayatini zora sokmaya ne hakkim var ?????
Bunlari dusunerek birbirimizi daha iyi tanimamiz gerektiğini dusunerek devam ediyorum ha hicbisey in garantisi yok evet ama bu kadar acele etmeninde anlami buyuk cesaret..
O cocugun sucu ne..

yok ben acele etmedim hani kaza tabiri vardır ya inan mucize gibi oldu bu bebek.olunca da aldırmak ıstemedim.calısmıyor degilim calısamadım hamileliğimde kpssye hazırlandım saka gibi sınav gunu dogum yaptım sınava gıremedim.iş ve meslek danısmanlıgı sertifikası aldım hamileyken yine.atama varken ben aldım sansıma atama artık olmayacak denildi.dogum yaptım calısamadım cunku erken dogum premature oldu.bilen bilir premature bebek cok zor emmeyi bilmıyodu yutmayı bılmıyodu.surekli sut bogazına kacıp boguluyordu.kimseye o yuzden bırakamadım bıraz buyumesini bekledim bu senede anneme ara ara bıraktım kpssye hazırlandım tabi çok calısamasamda.bu arada annemler 6 saat ötede bir sehırde.annemlerde kaldım zaman zaman ama o da astım hastası surekli veremedim ve bebegım 11.5 aylık bundan sonra da zıraat bankası sınavı var hazırlanıp kazanırsam bebegime bakıcı tutmayı dusunuyorum.yani ben bunların hareketini gördukce cok cırpındım.evlenmeden once de devlet işi olsun diye cok direndim ama olmadı malesef kocamın eline baktim ama ailem baktırmadı tabi

Ya ben hemen boşan diyen insanlara kızan biriyim ama şimdi sizin durumda da başka ne denir ki
Eşiniz ne sizi ne bebeğinizi hakkediyor, kendi ailesinin maddi manevi anlamda oyuncağı olmuş, hem de sizin yuvanızdan keserek.
Çalışsanız sizin emeğinizi de kendi ailesine yedirecek tipte biri gibi geldi bana. Bence eşinizi bir şekilde pişman edin, yürütemediğinizi söyleyin.Ayrılacağınızı bilirse belki kendine çeki düzen verir, vermezse de kendi bilir yuvasını yıkar.

Bebeğin hiçte yarım kalmaz güzelim, biran önce kurtar yakanı bu aileden..
O bebeğinede haksızlık yapmış olursun böyle bir insanla aynı açtı altında yaşamakla..
Ailende arkandaysa hiç düşünme, bak bende boşandım. Oğlum 6 aylık bebekti ozaman.
Şimdi buyudu 5 yaşında, en azından huzurlu bir ortamda büyüdü evladım..
Artık aklını kullan ve sakın üzülme.. Öyle daha çok mutlu olucaksın buna inan...

ben bosanmani daha iyi olur kanisindayim
hala kafan karisik olmasi tuhaf
iyi bi yerde is bulursun sen
hala niye yeteneklerinin olmesine izin veriyosun
burda anlatilan her hikaye bi ders niteliginde

Allah sasirtmasin kimseyi

Son düzenleme:
Bide kayinvalidem emekli ogretmen evlerine 3 maas giriyor bilmem ne demissin onlarin yazin siCakta kisin karda calisip kazanitolar
Lafini yapmak hesabini tutmak sana mi düşüyor

Bence de eşinizle son bir konuşma yapıp düşüncelerinizi ve taleplerinizi bildirin. Yine değişmezse o zaman düşünürsünüz.

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, sizi tanıyormuş gibi yapılan kırıcı yorumları da hayretle okudum. Korunup korunmadığınızı, koca parası yemeyi sevip sevmediğinizi bilmek için sizi yakından tanımak gerekir.

Bide kayinvalidem emekli ogretmen evlerine 3 maas giriyor bilmem ne demissin onlarin yazin siCakta kisin karda calisip kazanitolar

Dikkatli okursanız konu sahibi, kayınvalidesinin parasının hesabını tutmamış. Tüm bu kazançlarına rağmen eşinden sürekli para istemelerinden yakınmış.

Siz niye tam olarak okumadiniz ki ? Konu sahibi zaten onun hesabina dusmemis emekli ogretmen 3 maaslar ama hala elektrigini suyunu biz oduyoruz demis.bu size gore dogru mu ? Yani esiniz gitse bunu yapsa sesiniz cikmicak mi sizin? Yapmayin Allah askina konusmak icin konusuyorsunuz.aile olmus bu insanlar ailede senin paran benim param dendigi nerde gorulmus hele bide ortada bir kiz cocugu var.siz calismasaniz esiniz il disindayken size 1 aylik 100 lira verse buraya yazan siz olurdunuz empati yaparak yazmanizi tavsiye ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boşa okumuşsun.Bi de hala abartıyor muyum diye soruyorsun ya,ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…