eşimin sözleri beni yıktı

Erkek olmasını geçtim de insanlıktan çıkmış gerçekten bu insan. Canlı olarak dişini kıskanmayan tek canlı domuzdur o da kendi pisliğini yiyecek kadar midesizdir.

Esiniz meslegini birakip profesyonel p...lige yonelsin bence, bu adamdan baska bir cacik olmaz cunku.

Vurun tekmeyi gitsin, su sozleri hakime soylerseniz hakim bile kalp krizi gecirir.

kk ya sadece hayatı düzgün dört dörtlük ,sorunsuz problemsiz eşleriyle çok iyi anlaşan kişiler girmiyor ,ne çok dertli insanlar var ,
konu sahibi gibi ,ben gerçek olduğuna inanıyorum ,gün geçmiyorki haberlerde ensest ilişkiler ,üvey kıza tecavüz ,karısını kızını pazarlayan pislikler görüyoruz ,bu da onlara eş değer bir konu işte ,
yorum yapmaya gelince ise böyle şeyler duydukça kocama bir kez daha aşık oluyorum ,şimdi gidip onu öpesim var inanın

Ben hislerime çok güvenen birisiyimdir. Bu yüzden konunuzu okuduğumda inanmadım. Hiç bir kadın kendisine sarfedilen bu sözleri hazmedemez.
Beh o eve onun başına yıkardım, kafasını gözünü dağıtırdım. siz sakın bir şekilde evlilik kurtarmasından bahsediyorsun.

Lütfen sahte konularla insanların zamanını çalmayın, belkide zorda olup gerçekten yardım isteyen arkadaşlarımızın hakkını yemeyin.

teşekkür ederim. en azından buradaki paylaşım kendimi bir nevi iyi hissetmeme yardım etti.

Allah eşinizle geçim versin. birbirinize sıkı sıkı kenetlenin. saygınızı ve sevginizi yitirmeyin.
ve kendinizde taviz vermeyin sakın.
benim en büyük hatam bu oldu sanırım, taviz vermek.
çok yıprandım ama çok şey öğrendim. keşke bu şekilde öğrenmeseydim.
kendime kaybettiğim saygımı yeniden kazanıp yoluma devam etmeliyim

Umarım dediğin gibi sahte çıkar konu… bir bakıma sevirim.. bir kadının en azından bu şekilde bir kumpasta olduğunu düşünmek bile kabus gibi..

düşüncelerinize saygı duyarım ama kimsenin zamanını çalmıyorum inanmıyorsanız destek olmazsınız, böylece zamanınız ziyan olmaz

Taviz verirsen erkek tepene çıkar, seni yok sayar, ezer, şiddet uygular. Ama taviz verdiğin için hiçbir erkek karısına erkek ayarlamak istemez. Bunun maya sorunu var bu kadar net. Yani bir adamın bu huyu yeni çıkmaz. Mayası bozuksa bozuktur önceden yok muydu buna benzer hareketleri?

yok daha neler......

gerçekmi yahuuu...

Allahım daha neler duyacagım bu nasıl birşey yaaaa

hiç durmayın hemen bir avukata gidin acilen dava açın ne kadar tazminat varsa hepsinide alınnn

şaşkınımmm ne diyecegimi bile bilemedim midem bulandı sadece Allah kahretsin böyle erkekleriii yaaa

beni önemsemediği, çok yanlız bıraktığı zmanlar oldu ama bu yönünü ilk defa gösterdi

Taviz vermekle bu olay çok farklı...

okuyunca şok oldum bune ya böyle erkeklerdemi var şer.... pezzz... başka bişey demiyorum bir insan namusu için yaşamalı.bence onun hayatındada biri var rahat davranıp seni başından atmaya çalışıyo böyle bir adamla evlilik sürdürülmez çocugunuz yoksa devam ettirmeyin bence.karısının namusuna sahip çıkmayandan bir gelecek beklemeyin

bence bosanmak istiyor ama bunu niye acikca söylemiyor onu anlamis degilim. acaba diyorum böyle yapipta sonra esim beni aldatti mi diyecek? nasil bi amaci var bu adamin bunu bi anlasak. bosanalim dedin mi esin? yuvayi o mu kurtarmak istiyormus - bu sekildemi?
allahim sen bizi koru

beni önemsemediği, çok yanlız bıraktığı zmanlar oldu ama bu yönünü ilk defa gösterdi

İyi de bu kişiliği oluşturan temel yapı taşını yöneten gen gibidir. Bu bozuksa diğerleri de bozuktur. O kadar hassas bir durum yani…ya sen çok saf davrandın ya da bilemiyorum gerçekten fake mi diyorum.

yok artık ya ... bir erkek ne olursa olsunn isterse eşinden nefret etsinn ama sen onun namususun namusu ya.. sen onun soyadını taşırken başka erkeklerle mi görüşecekmisinz hiç bir erkek bunu demez asla inanmıyorum ne kadar onursuz gurursuz da olsa demez.. bu konu sahte insanları birbirine düşürmek içim açılmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…