- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi umutsuzzluk
-
kk ya sadece hayatı düzgün dört dörtlük ,sorunsuz problemsiz eşleriyle çok iyi anlaşan kişiler girmiyor ,ne çok dertli insanlar var ,
konu sahibi gibi ,ben gerçek olduğuna inanıyorum ,gün geçmiyorki haberlerde ensest ilişkiler ,üvey kıza tecavüz ,karısını kızını pazarlayan pislikler görüyoruz ,bu da onlara eş değer bir konu işte ,
yorum yapmaya gelince ise böyle şeyler duydukça kocama bir kez daha aşık oluyorum ,şimdi gidip onu öpesim var inanın
Ben hislerime çok güvenen birisiyimdir. Bu yüzden konunuzu okuduğumda inanmadım. Hiç bir kadın kendisine sarfedilen bu sözleri hazmedemez.
Beh o eve onun başına yıkardım, kafasını gözünü dağıtırdım. siz sakın bir şekilde evlilik kurtarmasından bahsediyorsun.
Lütfen sahte konularla insanların zamanını çalmayın, belkide zorda olup gerçekten yardım isteyen arkadaşlarımızın hakkını yemeyin.
Ben hislerime çok güvenen birisiyimdir. Bu yüzden konunuzu okuduğumda inanmadım. Hiç bir kadın kendisine sarfedilen bu sözleri hazmedemez.
Beh o eve onun başına yıkardım, kafasını gözünü dağıtırdım. siz sakın bir şekilde evlilik kurtarmasından bahsediyorsun.
Lütfen sahte konularla insanların zamanını çalmayın, belkide zorda olup gerçekten yardım isteyen arkadaşlarımızın hakkını yemeyin.
teşekkür ederim. en azından buradaki paylaşım kendimi bir nevi iyi hissetmeme yardım etti.
Allah eşinizle geçim versin. birbirinize sıkı sıkı kenetlenin. saygınızı ve sevginizi yitirmeyin.
ve kendinizde taviz vermeyin sakın.
benim en büyük hatam bu oldu sanırım, taviz vermek.
çok yıprandım ama çok şey öğrendim. keşke bu şekilde öğrenmeseydim.
kendime kaybettiğim saygımı yeniden kazanıp yoluma devam etmeliyim
Taviz verirsen erkek tepene çıkar, seni yok sayar, ezer, şiddet uygular. Ama taviz verdiğin için hiçbir erkek karısına erkek ayarlamak istemez. Bunun maya sorunu var bu kadar net. Yani bir adamın bu huyu yeni çıkmaz. Mayası bozuksa bozuktur önceden yok muydu buna benzer hareketleri?
teşekkür ederim. en azından buradaki paylaşım kendimi bir nevi iyi hissetmeme yardım etti.
Allah eşinizle geçim versin. birbirinize sıkı sıkı kenetlenin. saygınızı ve sevginizi yitirmeyin.
ve kendinizde taviz vermeyin sakın.
benim en büyük hatam bu oldu sanırım, taviz vermek.
çok yıprandım ama çok şey öğrendim. keşke bu şekilde öğrenmeseydim.
kendime kaybettiğim saygımı yeniden kazanıp yoluma devam etmeliyim
Taviz vermekle bu olay çok farklı...
beni önemsemediği, çok yanlız bıraktığı zmanlar oldu ama bu yönünü ilk defa gösterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?