eşimin sözleri beni yıktı

ben sana diyim bu adam kesin sapık varmış böyle eşler hatta bi süre sonra sen bulursun birini oda bulur hep beraber olursunuz diyede düşünüyodur. aman diyim kaç kurtar kendini. şaka yaptım sinirden söyledim falan dersede sakın inanma zaten inansan nolur kim böyle bişeyi şakayla söylerki. bildiğin sapık ya.

he bu arada kk ye ilk geldiğimde buna benzer bi konu vaardı kadına eşi fantezi olsun diye o..pu gibi giyin işe çıkıyomuş gibi o kadınların takıldığı yolllarada dur bende seni izleyim tahrik olurum falan diyomuş bende eşine sapık diyince kadın beni topa tuttu eşi bi kıymetli oldu. sende böyle yapıcaksan terlikle kovalarım ona göre

tabiki bunu düşündüm. ilk anın şokuyla ve paylaşacak kimse insan ilk etapta ne yapacağını bilemiyor. şimdi daha mantıklı düşünebiliyorum. o anın şokuyla kendime zarar verecek birşey yapmadığım için şükrediyoeum

Ya arkadasim hemen o evden kac anlattiklarin dogruysa bu yikim falan degil bu adam senin basini yakar. hemen ailene sigin. nefesim kesildi kac kurtar kendini bosan bidakka dusunme insallah cocugin yoktur. varsada al onuda uzak dur o adamdan. sana birinimi ayarliyacak mis kocami bunu soyleyen demrkki sana namusu gozuyle bakmiyor. allah korusun agzimi bozmucam ama kac git onunla yasama daha fazla. nutkum tutuldu bu ....... igrenc domuz mahkemede tazminatini al kurusuna kadar. ve hic uzulme kurtuldugun sevin

Vallah Allah şaşırtmasın bana eşim bu teklifle gelse ya katil olurdum yada onu hemen boşardımmm bu ne yaa

yok artık kadınlar kulübüne mi sızmışş??ayy ne büyük başarı bunu mu konuşuyor sözlükte..bende bunları daha zeki daha entel IQ bakımından standartın birazcık daha üzerinde insanlar zannerdedim..

bence fırstı kaçırma böyle kociş zor bulunur, kaçmazzz. ah keşke benimki de böyle olsa gey arkadaşımla bile cinsel ilişki yaşamama kızıyor, napıyım evlenirken bilmiyodumki 7 cm olduğunu sinirlerim bozuldu yine neyse..

okurken bende şok oldum ama nedense zarf attığını düşünüyorum
neyse tabi siz eşinizin konuşmasından ses tonundan vs olayın gerçeklik boyutunu daha iyi anlarsınız
sonuç ne oldu peki şimdi?

RABBİM; akıl, fıkır ihsan eylesın .Kimsenın cınsel organının boyutunu burada merak edilecegını sanmıyorum.Ama emınımki sızın ahlakı boyutunuz
oldukca bu forma uzak gay bey

Ilk yazinizi okudum ve gerisini okuyamadim. Bu ne boyle? Siz evlimisiniz gercekten? Esiniz .......mi sizi baskalariyla olmaya zorluyor?
En ilginci de siz esinizden bu laflari duyduktan sonra oturmus bir de konu aciyorsunuz. Burdaki insanlardan size esinizin dili surcmus oyle demek istememistir, yuvaniza sahip cikin demelerini mi bekliyorsunuz?
Kusura bakmayin ama pes. Henuz ne cevaplarinizi ne de diger arkadaslarin yazdiklarini bile okuyamadim. Daha baska soyleyecek soz bulamiyorum.

Canım öncelikle yaşadıklarından dolayı çok geçmiş olsun burada bu konuda hiç bir ilgisi olmayan dominant tipler ileri geri yorumlar yapmış aldırma böyle bir olayı başından geçmeyen biri bilemez.benimde aynı olay ve dahası geldi başıma ve tabiki ayrıldım.Eşin büyük ihtimalle hemcinslerine karşı ilgi duyuyor.eğer yaptığı ve söylediği şeyleri delillendirir isen senin açından daha iyi olur.sahi ben delilleri tıkır tıkır sundum hemde öyle böyle değillerdi ama 3 senedir dava devam ediyor.

sizinle ilgili bu tip düşünceleri varsa;

malesef ki eşiniz sizi hiç sahiplenmemiş...

Çok üzücü..bu noktadan sonra evlilik adı altında hiçbirşey kalmamış malesef

Bu nasıl bi erkek afedersiniz ama ya siz yalan söylüyorsunuz yada eşiniz sizden kurtulmak için yol arıyor.Gerçekten eşin böyle bi davranışta bulunduysa bu sözleri söylediyse bence arkana bile bakmadan ayrıl derim .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…