eşimin sözleri beni yıktı

Konu sahibi nasil bir yol izlemeliyim diye sormus cvp veriyim: Sen en kisa zamanda senaryolarini bir yapim sirketine gönder

Ama konular biraz daha aileye uygun olsun bu tip senaryolarla dizi mizi cekilmezz senin bu yetenegine yazik olur:90:

Fakat şöyle düşünün:Bir üye forumda konuşup tanıdığınız.Geldi aynı nikler eşim böle diyor yazdı.Naparsınız?
haklısın ama güvenemedim nedense. tabiki tanıdığımın olduğunu bile bile paylaşamam ama bu ara böyle konularından ardından bişey çıkıyor hep arkadaşlarda saatlerce boş yere kendilerini yorup yazıyolar yazık yani....

Böyle erkekler var.
Tanıdığım bir erkek de var bu şekilde olan.
Kim bilir başka kimler aynı düşüncededir çevremizde ama haberimiz yok.
Konuyu çok içtenlikle anlatmış üye.
İnanıyorum.
Gerçekten incitici. :/

böyle şeyler o kadar çokki
gerçektir inanırım...
Allah herkeze akıl mantık versin ya

kazın ayağı öyle dğil işte.
yaşadığınız şehirde gidecek bir yeriniz yoksa,bir de borcunuz varsa ve iş garantiniz yoksa öyle öyle ha deyince çekip gidemiyorsunuz maalesef.

Konunun başında yazmıştınız,kafamı dinlemek için ailemin yanına gideceğim diye.Şimdi gitmenizi engelleyen nedir?Ayrıca bu durumdaki her kadın o adamla aynı evde kalacağına apartman temizler yinede o evde durmaz.

Son düzenleme:
kıyametin alametleri artık. haberlerdede görmüyor değiliz bu tarz haberleri. malesefki böyle eşler var. ne yazıkki kızını satan ana babalarda var. Allah hepimizi böyle insanlardan korusun demekten başka çaremizde yok sanırım.

konu sahibine gelince böyle düşünen bir insanla hala evli kalmamalısın. konuyu ilerletirse yapabilirsinler yapacaksına dönebilir. dikkatli ol

Insallah bu olay gercek degıldır ve konu sahıbıde dalga gecen bır ergendır. Eger dogruysa adamın konusmalarını kayıt altına almak(bılıyorum ses kaydı kanıt degıl ama) gerekır kı manevı tazmınat ıcın elde bıseyler olsun. yıne de hakımın fıkrı olur. ve son olarak o ahlaksızla gecen her sanıye zarar.

uygun şartları ayarlamaya başladım herkes neden onla hala birliktesin diye tepki gösteriyor. haklılar tabi. ama insan yanlız olunca gidecek yeri olmayınca korkuyor. ailem burda dil, kimseyi tanımıyorum. aileme söylesem yanıma gelecek durumda da dil. zaten öğrenseler olacakları düşünemiyorum. kendince hala mantıklı açıklamalar yapmaya çalışıyor ama kabul edilemez.

Şaka mı bu?. Kaç senelik evlisiniz? Hiç mi tanıyamadınız eşinizi şimdiye kadar?

Bu konu sahte olsun, bu nedir ya :26:

buraya konu açtığınızda herkesin boşan diyeceğinizi düşünmediniz mi?madem boşanmıyacaksanız nasıl bir yorum istiyorsunuz?ben anyamadım açıkçası.
ailen gelemiyorsa sen onlara git bu adamın daha ne yapmasını bekliyorsun Allah aşkına...

valla ben gidip kuma getiriyim dese e$in daha masum kalirdi gozumde
ama sinirleirmi bozmuycam konunun fake oldugunu du$unuyorum

boyle bi manyak insan olamaz herhalde bizimle ayni havayi soluyann..

vaaaaaay anasiniiiiiii hayatim boyunca böyle sey duymadim
16 sayfa okuyamadim k bakma ama onun yaninda daha durman bile hata gulum

Karısına bunu yapan ileride kızına daha beterini yapar, davanı aç, hakkını al ve bu iğrenç kişiliten uzaklaş olabildiğince!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…