- Konu Sahibi umutsuzzluk
-
konudan şüphelenme nedenim yeni üye birinin açması yoksa bu dünyada herşey olabilir maalesef
haklısın ama güvenemedim nedense. tabiki tanıdığımın olduğunu bile bile paylaşamam ama bu ara böyle konularından ardından bişey çıkıyor hep arkadaşlarda saatlerce boş yere kendilerini yorup yazıyolar yazık yani....Fakat şöyle düşünün:Bir üye forumda konuşup tanıdığınız.Geldi aynı nikler eşim böle diyor yazdı.Naparsınız?
kazın ayağı öyle dğil işte.
yaşadığınız şehirde gidecek bir yeriniz yoksa,bir de borcunuz varsa ve iş garantiniz yoksa öyle öyle ha deyince çekip gidemiyorsunuz maalesef.
bir aile dostumuz vardı......yüksek rütbeli......konu son zamanlarda artan kadın şiddetine gelmişti......bize söylediği şu oldu......karısın satmak isteyen erkeklerin sayısının gün geçtikçe daha çok arttığından bahsetti....buna yanaşmayan kadınların şiddet gördüğünü
konu sahibi bunları gerçekten yaşıyorsan........boşanma planları yapsan iyi edersin........çünkü senin konun ahlak bozukluğu değil....sen bir yaratıkla evlisin ...başına ne geleceği belli değil.....herşeyi düşünmek zorundasın....resimlerini çekip şantaj yapmayacağı ne malum........tazminat ve nafaka koparmak için aynı evde yaşarım diyorsan lütfen odaları ayır......
uygun şartları ayarlamaya başladım herkes neden onla hala birliktesin diye tepki gösteriyor. haklılar tabi. ama insan yanlız olunca gidecek yeri olmayınca korkuyor. ailem burda dil, kimseyi tanımıyorum. aileme söylesem yanıma gelecek durumda da dil. zaten öğrenseler olacakları düşünemiyorum. kendince hala mantıklı açıklamalar yapmaya çalışıyor ama kabul edilemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?