eşimin sözleri beni yıktı

Yuh!çüşşş!!ohaaaa!!brrrrrraaaaahh!!

Başka argo tepki bulamadım..bulsam onu da yazacaĞIM..
Ama içimden bir ses DE inanma diyor..:44:

Son düzenleme:
Konu fake mi değil mi bilemem ama bu tür insanlar var,daha geçen gün gazetede swinger(eş değiştirme) ile ilgili bir yazı vardı.Çok şaşırmadım çünkü toplum çoktan yozlaştı,en mazbut yerlerde en olmaz dediğin insanlarda öz kızına çoluğuna çocuğuna tecavüz eden sapıklar var bu dünyada hatta geçtim dünyayı bu memlekette...

ciddimisin nasıl bir duyguyla bunu istiyorlar?

bi şekilde o söylediklerini ispatla hatta sesini kayda al konuştur onu,boşanırken mahkemeye delil olarak sunarsın.ve kesinlikle maddi tazminatını al.kadınlık gururun var kesinlikle taviz verme ve boşan ondan kesinlikle düzelir diye bekleme o zihniyette bi insan asla düzelmez.allah yar ve yardımcın olsun kardeşim

Konunun gerçek olmadığını düşünüyorum çünkü hiçbir kadın eşi böyle sözler söylediği halde o adamla aynı evde kalıp buraya konu açıp vakit harcamaz.

sağol kardeşim söylediğine göre benim çok mutsuz olduğumu görüyormuş, belki psikolojim düzelir diye söylemiş. bunu cinsellik olarak almamlıymışım. sonuçta iyi bir amaca hizmet edecekmiş. bunu ancak çok seven biri teklif edebilirmiş. yüreği yansa da sonuç benim açımdan iyiolacaksa buna razıymış

Konunun gerçek olmadığını düşünüyorum çünkü hiçbir kadın eşi böyle sözler söylediği halde o adamla aynı evde kalıp buraya konu açıp vakit harcamaz.

kazın ayağı öyle dğil işte.
yaşadığınız şehirde gidecek bir yeriniz yoksa,bir de borcunuz varsa ve iş garantiniz yoksa öyle öyle ha deyince çekip gidemiyorsunuz maalesef.

kazın ayağı öyle dğil işte.
yaşadığınız şehirde gidecek bir yeriniz yoksa,bir de borcunuz varsa ve iş garantiniz yoksa öyle öyle ha deyince çekip gidemiyorsunuz maalesef.

bence iş garantisini bırakın da baska seylerinizi garanti almaya bakın

sizin bu rahatlığınız beni öldürücek

Son düzenleme:
konudan şüphelenme nedenim yeni üye birinin açması yoksa bu dünyada herşey olabilir maalesef

bir aile dostumuz vardı......yüksek rütbeli......konu son zamanlarda artan kadın şiddetine gelmişti......bize söylediği şu oldu......karısın satmak isteyen erkeklerin sayısının gün geçtikçe daha çok arttığından bahsetti....buna yanaşmayan kadınların şiddet gördüğünü
konu sahibi bunları gerçekten yaşıyorsan........boşanma planları yapsan iyi edersin........çünkü senin konun ahlak bozukluğu değil....sen bir yaratıkla evlisin ...başına ne geleceği belli değil.....herşeyi düşünmek zorundasın....resimlerini çekip şantaj yapmayacağı ne malum........tazminat ve nafaka koparmak için aynı evde yaşarım diyorsan lütfen odaları ayır......

bazı erkeklerin bu tarz fantezi olduğunu okumuştum bir psikolojik araştırmada bence eşinin farklı cinsel beklentilerini dışa vurumu olmuş bu ama bir kadın için çok aşığılayıcı olsa gerek koşularını ayarlayıp kurtul o adamdan canım yarın öbürgün seni swingers partilerine de götürmeye kalkar allah korusun

Gecen gün sözlüklerden birinde "kadınlar kulubü" adlı başlıkta bir üye aralarına sızdım önce güvenlerini kazanmam gerekir beklemede kalın yazmış. Evet böyle konular da gerçekte yaşanıyor ama yine de sözlükçülerin işi olabilir dikkat derim ben :)

çok seven biri mi teklif edermiş pehh
benim bildiğim seven insanlar sevdiğini kimnseyle paylaşamaz
yaptığı eşşekliğe kılıf uyduruyo resmen

Yuh!çüşşş!!ohaaaa!!brrrrrraaaaahh!!

Başka argo tepki bulamadım..bulsam onu da yazacaĞIM..
Ama içimden bir ses DE inanma diyor..:44:

Hiihiihiiiii bulursan yaz onuda kopyalıycam.
Çok güldüm gece gece çok yaşa.
Bu arada aynen katılıyorum.
Konu doğruysada, fake isede tepkim tıpkısının aynısıdır.

şoktayımmm ama yok yok olamaz bu konu çakma bayanlar kesınlıkle ben ıhtımal vermıyorum böyle birşeye tuylerım dıken dıken oldu ımkansız boyle bırsey allah korusun cıddı bırsey olsa bence o muhabbet esnasında cınayetle sonlanırdı konuşma bana çok uzak geldı tmm bılıyoruz hayatta hersey oluyorda bukadarda degıl asla......! kendınıze gelın ablalarım zaten tedavı görüyormuş umarım sende düzelirsin ablacım gercek hayata dönersin tek temennım bu senın için ( konu sahıbı için)

Kendisine birini ayarlayabilmenin yolunu yapmış bence. Sen yaparsan o da yapacak, ya da yaptı bile vicdanını rahatlatmak için senin misilleme yapmanı istiyor.

ben de okudum zaten bu ara çok tekinsiz burası acayip konular var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…