- 15 Şubat 2012
- 735
- 8
- 68
- Konu Sahibi umutsuzzluk
-
itiraf sitelerinde çok gördüm, eşimin başka erkekle birlikte olmasını istiyorum ama bu konuyu ona nasıl açıcam bilmiyorum diyen ve ciddi ciddi tartışanları...
ama konunun sahte olma ihtimali de var hklısınız, bilemedim
bir süredir eşimle problemlerimiz vardı. ben de bir süre evliliğimizi objektif olarak değerlendirelim diye farklı şehirde yaşayan ailemin yanına gitmeyidüşündüğümü söyledim. bir kaç aydır cinsel birliktelik yaşamak istemiyordum. ama eşimi sevdiğim ve ayrılmak istemediğim için belki bu süre zarfında bir çözüm buluruz diye bir süre ayrı kalmayı önermiştim.
cevabı oldukça ilginç ve benim açmdan onur kırıcı oldu. oturup sorunları konuşmak ve beraber hareket etmek yerine bana kendisine haber vermek şartıyla istediğim insanla beraber olabileceğimi, bunun aldatma olmayacağını ve benim farklı şeylere ihtiyacım olabileceğimi söyledi. sadece cinsel anlamda kendisi bildiği sürece başkalarıyla olabilirmişim. bu şekilde belki evliğimiz kurtulabilirmiş. senin soyadını taşırken kesinlikle böyle birşey yapamam dediğimde ise cevabı daha kötü oldu. sen çekiniyorsan ben sana birini ayarlayabilirim dedi. benden ters cevap alınca bana birini ayarlama konusunda ciddi olmadığını laf olsun diye söylediğini söyledi. böyle bir şeyin lafımı olur?
kafam çok karışık hiç bir şeyine inanmıyorum onun. yılaardır evlilik terapistine gitmek konusunda ikna edemedim. böyle bir çözüm nasıl bir çözüm? kalbim ve grurum kırık. derdimi paylaşacak kimsem yok(
en nasıl bir insanla evlenmişim. grurum çok incindi. bir süredir psikolojik tedavi de görmekteyim. artık direk boşanmak ve bana bu teklifi yaptığı için manevi tazminat davası açmak istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim?
ciddimisin nasıl bir duyguyla bunu istiyorlar?
bi şekilde o söylediklerini ispatla hatta sesini kayda al konuştur onu,boşanırken mahkemeye delil olarak sunarsın.ve kesinlikle maddi tazminatını al.kadınlık gururun var kesinlikle taviz verme ve boşan ondan kesinlikle düzelir diye bekleme o zihniyette bi insan asla düzelmez.allah yar ve yardımcın olsun kardeşim
Konunun gerçek olmadığını düşünüyorum çünkü hiçbir kadın eşi böyle sözler söylediği halde o adamla aynı evde kalıp buraya konu açıp vakit harcamaz.
kazın ayağı öyle dğil işte.
yaşadığınız şehirde gidecek bir yeriniz yoksa,bir de borcunuz varsa ve iş garantiniz yoksa öyle öyle ha deyince çekip gidemiyorsunuz maalesef.
sağol kardeşim söylediğine göre benim çok mutsuz olduğumu görüyormuş, belki psikolojim düzelir diye söylemiş. bunu cinsellik olarak almamlıymışım. sonuçta iyi bir amaca hizmet edecekmiş. bunu ancak çok seven biri teklif edebilirmiş. yüreği yansa da sonuç benim açımdan iyiolacaksa buna razıymış
Yuh!çüşşş!!ohaaaa!!brrrrrraaaaahh!!
Başka argo tepki bulamadım..bulsam onu da yazacaĞIM..
Ama içimden bir ses DE inanma diyor..:44:
ben de okudum zaten bu ara çok tekinsiz burası acayip konular var :)Gecen gün sözlüklerden birinde "kadınlar kulubü" adlı başlıkta bir üye aralarına sızdım önce güvenlerini kazanmam gerekir beklemede kalın yazmış. Evet böyle konular da gerçekte yaşanıyor ama yine de sözlükçülerin işi olabilir dikkat derim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?