Eşimin tayini Van çatak

Konu sahibi arkadaşım çocuklarınız okul çağında drgillerse tokinin bitmesini bekleyin sonra alın yavrularınizıda esinizin yanında olun.Kar yolları kaptmadan erzağınızı biriktirirsiniz sayılı zaman cabuk geçer.Yeterki aile birliği olsun.Hayırlı olsun.

Okul çağında değil evet. çok teşekkür ederim inşallah

Van merkez güzel, merkeze 1.5 metre kar yağıyor diyen arkadaş merkeze hiç gelmemiş kafasına göre söylüyor. Merkezde doğru dürüst kar olmadı bile bu sene. Çatak pek yaşanılası değil çok küçük, merkezde ev tutup git gel çok zor olur ama eğer vardiyalı ya da göreve gidip evde çok durmayacaksa çalışma sistemleri merkezde ev tutup yaşamanızı tavsiye ederim.

merkezle arası çok mu uzak acaba

merkezle arası çok mu uzak acaba
1.5 saat civarı. İstanbul’da trafikte geçiyor o saat zaten. Arabanız varsa merkezde oturmanızı tavsiye ederim tabi eşiniz oradaki komutan vs artık kimse iletişime geçsin onlar daha sağlıklı yönlendirir. Merkezde kar sorunu yok bu sene en fazla 30 cm gördük ki İstanbul’da da öyle yağdığı oluyordu önceden. Hangi şehirden geleceksiniz bilmiyorum ama aktivite sosyal hayat okul kreş vs her anlamda merkez iyi. Çatak’a gezmeye gittim ve burada yaşanmaz demiştim.

30 cm olan karda 3-4 gün sürdü. Yerler sürekli temizleniyor kardan zaten hiç kar sorunu yaşamadık biz şimdiye kadar o gözünüzü korkutmasın merkez için, Çatak da çok daha fazla kar olur tabi ki.

Çok gözümüzü korkuttular valla canım çok sıkıldı maalesef
Sizi en doğru çalışacağı yerde ki komutan er vs bilgilendirir. Üstteki arkadaşın dediği gibi askerlere uzun yolculuk tavsiye edilmiyor ama yasak değil diye biliyorum zaten sivil gidip geliyorlar. Eşimin kuzeni de burda uzman Çavuş, sivil yaşıyorlar dışarda ilçeler arası vs gidip gelirken. Merkez her anlamda konforlu olur ama yorabilir. Vanın doğası güzel gezilecek yerleri var merkezde hayat çok aktif yoğun zaten. Korkmayın inşallah hayırlısı olur

Merhaba hayırlı olsun
Merkezde oturma durumunu araştırın
Bazı görevlerde askerlerin yolda bu kdr vakit geçirmesi uygun görülmüyor izin verilmeyebilir
Burda dediğiniz Van dimi onlar merkezde mi? Bilgilendirme için teşekkür ederim güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

Burda dediğiniz Van dimi onlar merkezde mi? Bilgilendirme için teşekkür ederim güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

Merak etmeyin zor gözüken şeyler hep güzel şeyler ile doludur ama askeriyeden bilgi almadan oturacağiniz yere karar vermeyin insallah işiniz gücünüz rast gider

Bu sene yagmamış olması yağmıyor demek olmuyor, ben 4 sene yaşadım vanda, çığ düştüğü sene gayette 1.5 metre kar vardi merkezde. Her şeyi çok biliyorsunuz

hanımefendi eşiniz asker diye mesleğin içinde mi oluyorsunuz?
ehh ama yani artık
en kutsal en vatansever en mükemmel sizsiniz mesleğiniz de "asker eşliği"
Ne demek istediğimi anlayamadığınız çok belli hanımefendi.
Asker ailesi olmak her yiğidin harcı değildir,salya sümük ağlamakla hayat geçmez.

Ne demek istediğimi anlayamadığınız çok belli hanımefendi.
Asker ailesi olmak her yiğidin harcı değildir,salya sümük ağlamakla hayat geçmez.
hiç saya sümük ağlayan bir insan değilimdir
asker ailesi olmak da bir meslek değildir.

ayrıca siz konuya 764 kere mesaj atmış ve sabote etmişsiniz zaten ama benim mesleğim asker ailesi olmak olmadığı için sizin kadar elim boş değil, alıntılamazsanız sevinirim.

Kusura bakmayın söz hakkım doğdu burada,asker ailes, olmak meslekmi dedimde haberim yok benim.
Askere ve eşlerine lf söylenecek bende susacam burada kimsede beni susturamaz,gereksiz mesaj yazan kişiyede gerekli cevablar zaten verildi.
İyi forumlar size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…