İş stresli olabilir. Ekonomik olarak zorda olabilir. Koca koca şirketler batıyor bu dönemde. Bir haltlar da yiyor olabilir. Kimse yapmıyordur falan diyemez ama bu tür aşırı tepkiler sizi de, öyle bir durum yoksa evliliğinizi de yorar. Şüpheleriniz varsa mesaj geldiği zaman tepki vermeniz, daha kontrollü davranmaya iter eşinizi. Benim şüphelerim olsaydı, hiç tepki vermez ve ona çaktırmazdım. Uzaktan uzağa takip ederdim.Teşekkür ederim uzun uzun yazdığınız için
Daha önce de benzer durumla ben de karşıaşmıştım ama telefon eski modeldi akıllı telefonların ilk çıkanlarındandı, ama markadan markaya değişiyor diye biliyorum,
Eşim WhatsApp Web kurduğumu bilmiyor, söylemem de ama neden sorduğumda ilk önce gruptan deyip sonra gruptan saat sekiz buçukta erken gelmiş dediğimde sonra bilmiyorum demiyor
Daha önce telefonu eline aldı şarja taktı mesajın daha önce gelip gelmediğini niye bilmiyor. Ben o durumda olsaydım ve bana sorsaydı bilmiyorum demezdim WhatsApp a daha önce baktım böyle bir mesaj yoktu şimdi gelmiş derdim. Son zamanlarda cinsellik yaşamıyoruz iş yoğunluğundan evliliğimizde soğukluk hissediyorum, (her ne kadar eşim sıkıntı yok dese de) bir de mesaj sesi olunca birden farklı şeyler düşünmeye başladım
Yani elinde bir kanıtın olmasa bilme insan aldatildigini his edebiliyor dedimNe demek istediğinizi anlamadım
Ben de kimse yapmaz diyemem ama yok yere de kafayi telefonla bozamam yani. Cinsellik bazen sekteye ugrayabilir,evlilik bu her an her sey dort dortluk olamiyor,cinsellik azaldi diye hemen adamin aldattigindan suphelenmek bana fazla geldi1 aydır cinsellik yaşayamıyoruz ve de sanki eşim bana soğuk davranıyor gibi hissediyorum önceden öperdi sarılırdı filan
Şimdi bir de bu şekilde olunca aklıma direk geliyor, kimseye yapmaz Deyemem
Ben kimseye yapmaz Deyemem ama günahını da almak istememİş stresli olabilir. Ekonomik olarak zorda olabilir. Koca koca şirketler batıyor bu dönemde. Bir haltlar da yiyor olabilir. Kimse yapmıyordur falan diyemez ama bu tür aşırı tepkiler sizi de, öyle bir durum yoksa evliliğinizi de yorar. Şüpheleriniz varsa mesaj geldiği zaman tepki vermeniz, daha kontrollü davranmaya iter eşinizi. Benim şüphelerim olsaydı, hiç tepki vermez ve ona çaktırmazdım. Uzaktan uzağa takip ederdim.
Saçma sapan oyun bildirimidir. Bazen hava raporu bildirimi geliyor. Geçenlerde telefonu resetledim, googledan haber bildirimi geliyordu. Değişik değişik şeyler.Ben kimseye yapmaz Deyemem ama günahını da almak istemem
İkimizde aynı model telefon kullanmamıza rağmen telefonum çaldığında bana mutlaka birşey geliyor oluyor ya da WhatsApp da hiç geç gelen mesajlarım olmuyor da onda neden olabilir diye düşünüyorum.
Birde eşimin telefonunda da benim telefonumda da kızımın oyunları var, az önce ayarlarıma baktım oyunda zil sesi bildirimim kapalı, acaba eşimin ki açıkta o yüzden mi bildirim geliyor ama bildirim gelince de görmesi gerekiyor niye bilmiyorum diyor.
Hattının dökümüne baktım birşey yok, WhatsApp Web e baktım birşey yok anlayamadım yaşadığım durumu
Eşim,benim telefonuma watsap web kursa büyük olay çıkarırım.Teşekkür ederim uzun uzun yazdığınız için
Daha önce de benzer durumla ben de karşıaşmıştım ama telefon eski modeldi akıllı telefonların ilk çıkanlarındandı, ama markadan markaya değişiyor diye biliyorum,
Eşim WhatsApp Web kurduğumu bilmiyor, söylemem de ama neden sorduğumda ilk önce gruptan deyip sonra gruptan saat sekiz buçukta erken gelmiş dediğimde sonra bilmiyorum demiyor
Daha önce telefonu eline aldı şarja taktı mesajın daha önce gelip gelmediğini niye bilmiyor. Ben o durumda olsaydım ve bana sorsaydı bilmiyorum demezdim WhatsApp a daha önce baktım böyle bir mesaj yoktu şimdi gelmiş derdim. Son zamanlarda cinsellik yaşamıyoruz iş yoğunluğundan evliliğimizde soğukluk hissediyorum, (her ne kadar eşim sıkıntı yok dese de) bir de mesaj sesi olunca birden farklı şeyler düşünmeye başladım
Konu bu değil ki konu gelen mesajın ortada olmaması o satte gelen birşey yoktu diyorum
Niye bana bilmiyorum diyor ya insan telefonuna gelen mesajı ya da başka birşeyi bilmez mi
Nasıl bakılıyor pekiEvet
Ben bazen siliyorum yanlışlıkla sonra
"Aa o neydi ki kız önemli miydi" oluyorum
Android telefonlarda bildirim geçmişi var madem bu kadar huzursuzsunuz bakabilirsiniz
Akşam misafirlerimiz geldi, 11 e geliyordu kalktıklarında,gittiklerinden sonra etrafı topladık ben tuvalete girdim,tuvaletteyken eşimin telefonuna mesaj sesi geldi, kim dedim işyerindeki grup kandil mesajı göndermiş dedi, tuvaletten çıktıktan sonra telefonuna baktım gruptaki kişi akşam sekiz buçukta göndermiş ve eşim sekiz buçuktan sonra telefonunu şarja taktı görmemesi mümkün değil yani
Sordum ben bitek o mesajı gördüm başka birşey görmedim, insan telefonuna ne geldiğini bilmez mi?
Kızım oyum yüklemiş telefonuma bazen onunla ilgili bildirim geliyordu ama akşam eğer o şekilde bildirim gelseydi söylerdi, bana mesaj dedi baktım o satte gelen yoktu
Hat dökümüne bakarım hemen birşey yoktu, WhatsApp Web kurdum
İnsan telefonuna ne geldiğiniz bilmez mi nasıl adam bu, ben ne yapayım
Abartmıyormusunuz??Akşam misafirlerimiz geldi, 11 e geliyordu kalktıklarında,gittiklerinden sonra etrafı topladık ben tuvalete girdim,tuvaletteyken eşimin telefonuna mesaj sesi geldi, kim dedim işyerindeki grup kandil mesajı göndermiş dedi, tuvaletten çıktıktan sonra telefonuna baktım gruptaki kişi akşam sekiz buçukta göndermiş ve eşim sekiz buçuktan sonra telefonunu şarja taktı görmemesi mümkün değil yani
Sordum ben bitek o mesajı gördüm başka birşey görmedim, insan telefonuna ne geldiğini bilmez mi?
Kızım oyum yüklemiş telefonuma bazen onunla ilgili bildirim geliyordu ama akşam eğer o şekilde bildirim gelseydi söylerdi, bana mesaj dedi baktım o satte gelen yoktu
Hat dökümüne bakarım hemen birşey yoktu, WhatsApp Web kurdum
İnsan telefonuna ne geldiğiniz bilmez mi nasıl adam bu, ben ne yapayım
Nasıl bakılıyor peki
iyi de eşinizle konuşmak yerine neden müge anlıcılık oynuyorsunuz?Teşekkür ederim uzun uzun yazdığınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?