Eşimin telefonuna mesaj sesi geldi

Bu takıntı fazlasıyla size zarar verir, kesinlikle psikolojik bir destek alın. Belki oyun bildirimi belki maç bildirimi belki evet geldi ama hoş bir mesaj değildi canınızı sıkmak istemedi gibi gibi. Hemen kötüye yormak hafiyelik yapmak size zarar verir sakin olmaya çalışın herşey daha güzel olur

İş stresli olabilir. Ekonomik olarak zorda olabilir. Koca koca şirketler batıyor bu dönemde. Bir haltlar da yiyor olabilir. Kimse yapmıyordur falan diyemez ama bu tür aşırı tepkiler sizi de, öyle bir durum yoksa evliliğinizi de yorar. Şüpheleriniz varsa mesaj geldiği zaman tepki vermeniz, daha kontrollü davranmaya iter eşinizi. Benim şüphelerim olsaydı, hiç tepki vermez ve ona çaktırmazdım. Uzaktan uzağa takip ederdim.

1 aydır cinsellik yaşayamıyoruz ve de sanki eşim bana soğuk davranıyor gibi hissediyorum önceden öperdi sarılırdı filan
Şimdi bir de bu şekilde olunca aklıma direk geliyor, kimseye yapmaz Deyemem
Ben de kimse yapmaz diyemem ama yok yere de kafayi telefonla bozamam yani. Cinsellik bazen sekteye ugrayabilir,evlilik bu her an her sey dort dortluk olamiyor,cinsellik azaldi diye hemen adamin aldattigindan suphelenmek bana fazla geldi

Ben kimseye yapmaz Deyemem ama günahını da almak istemem
İkimizde aynı model telefon kullanmamıza rağmen telefonum çaldığında bana mutlaka birşey geliyor oluyor ya da WhatsApp da hiç geç gelen mesajlarım olmuyor da onda neden olabilir diye düşünüyorum.
Birde eşimin telefonunda da benim telefonumda da kızımın oyunları var, az önce ayarlarıma baktım oyunda zil sesi bildirimim kapalı, acaba eşimin ki açıkta o yüzden mi bildirim geliyor ama bildirim gelince de görmesi gerekiyor niye bilmiyorum diyor.
Hattının dökümüne baktım birşey yok, WhatsApp Web e baktım birşey yok anlayamadım yaşadığım durumu

Ay rahat olun biraz. Benim oğlum da telefonuma birkaç oyun yüklemiş. Bildirim geliyor vakitli vakitsiz. Mesaj sesiyle aynı. Ilk başlarda anlamıyordum. Ses geliyordu mesaj sanıp bakiyordum birşey yok. Sonra sonra anladim.

Saçma sapan oyun bildirimidir. Bazen hava raporu bildirimi geliyor. Geçenlerde telefonu resetledim, googledan haber bildirimi geliyordu. Değişik değişik şeyler.

Mesaj sesi = bildirim sesi, bazı telefonlarda.
Bende öyle yani.

Eşim,benim telefonuma watsap web kursa büyük olay çıkarırım.
Hislerinizi eleştirmiyorum ama tutumunuz yanlış.
Hayatı zorlaştırmayın,hem kendinize,
hem eşinize.
Oturup güzelce konuşun,
öncelikle de cinsellik konusunu.
Mesaj gelmiş,telefon biplemiş ama ortada mesaj yokmuş,adam bilmiyorum demiş vs önemsiz ayrıntılar bana göre.
Hele wcden seslenip,kim,ne yazmış?
Diye sormanız beni benden aldı.
Her gün telefonuma onlarca bildirim geliyor bazısını günler sonra görüyorum.

Konu bu değil ki konu gelen mesajın ortada olmaması o satte gelen birşey yoktu diyorum
Niye bana bilmiyorum diyor ya insan telefonuna gelen mesajı ya da başka birşeyi bilmez mi

Evet
Ben bazen siliyorum yanlışlıkla sonra
"Aa o neydi ki kız önemli miydi" oluyorum
Android telefonlarda bildirim geçmişi var madem bu kadar huzursuzsunuz bakabilirsiniz

Evet
Ben bazen siliyorum yanlışlıkla sonra
"Aa o neydi ki kız önemli miydi" oluyorum
Android telefonlarda bildirim geçmişi var madem bu kadar huzursuzsunuz bakabilirsiniz
Nasıl bakılıyor peki

Abartmıyormusunuz??

çok abartmamıs mısınız resmen takıntılık?

hayatı kendinize bu kadar zorlaştırınca nasıl yaşıyorsunuz ya..benim son model telefonumun kendi kendine çıkarttığı sesler bile oluyor, gelmeyen , gecikmeli gelen mesajlar da oluyor, okuyup sildiklerim de oluyor.belki gif şeklinde ya da foto şeklinde kandil mesajı geldi gruba adam da telefonda yer kaplamasın diye vatsapta üzerine tıklayıp galeriden de sile tıkladı dolayısıyla mesaj kayboldu.ne bu güvensizlik? teknolojik alet , wifi falan yani.yatakta basmadınız sonuçta.

iyi de eşinizle konuşmak yerine neden müge anlıcılık oynuyorsunuz?
tuvalette mesaj sesi duysam eşime sormam bile banane yahu. hele de dün kandil akşamı.
siz sorma ihtiyacı hissettiniz, inanmadınız, üstüne hat dökümleri, whatsapp web vs... ayıptır.
adamın ortada yaptığı bir şey yokken bu kadar paranoya hem size hem ona yazık.

bazen telefona güncelleme bildirimi, uygulama bildirimi gelir, tek parmak hareketiyle yok ederim. ne olduğuna bile bakmadan.
biri sorsa bilmiyorum da ferim. bir şey geldi kapattım gitti.

adamın böyle bir gocunacak durumu olsa o telefonun sesi kısık olur.
üstüne de şifresi olur.
öyle sizin kafanıza göre yazışmalarınızı okumak için whatsapp web kurma imkanınız olmaz.

cinsel problemleriniz için oturun konuşun.
neler hissettiğinizi anlatın. haftasonu mesela, akşama değişik bir plan yapın.
adamı didik didik etmekten iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…