Eşimin telefonuna mesaj sesi geldi

Gereksiz macera arıyorsunuz hayatınızda. Bu yaptığınız doğru bir şey değil, hatta öğrenilse boşanma sebebi bile sayılabilir.

Whatsapp web de kimin telefonuna bağlanırsanız. Telefonda kabak gibi bildirimi çıkıyor whatsapp web e bağlandığına dair bilginiz olsun

Bakmışsınız işte heryerden bir şey yokmuş. Neden hala inanmıyorsunuz? Sanki aldatılıyorsunuz deseler rahatlayacaksınız. Buradaki aldatılma konularını çok mu okuyorsunuz?

zaten wp web kurmuşsun izlede gör daha ne dememizi bekliyon bekle azcık

Sanırım eşinizin bu konuda geçmişi biyo değil. Ben eşim de uyurken interneti kapatırız bazen komple uçak moduna alırız çünkü olur olmadık saatlerde bildirim mesaj vs vs olabilir ki zaman zaman unutunca yaşıyoruz ama hiç eşimden suphelenmedim bu saatte kim gönderiyo diye

Havadan nem kapan tek ben varım sanardım.

Boşuna böyle şüphe yapa yapa adamların aklına olmucak şeyler sokuyorsunuz. Böyle hayat çekilir mi?

Benim telefonuma bazen mesaj sesi geliyor ama hiçbir şey gelmiyor. Aradan bir kaç zaman geçiyor anca hava durumu bildirimi geliyor. O ses heralde ona aitti diyorum. Yani olabilir böyle şeyler. Bazen tepeden google bildirimi bile gelip ses çıkarabiliyor. Fark etmemiş olabilir. Güvensizliğinize neden olacak bir olay yaşamadıysanız böyle şeylerle yuvanızı zedelemeyin derim.

Ben tuvaletteyken telefonun mesaj sesi çalması ve ben baktığım zaman ortada birşeyin olmaması normal yani öyle mi

Hem neden bakma ihtiyacı duyuyorsunuz ki. Belki arkadaşıyla özel konuları olabilir ve silebilir mesajları. Eşinizle aranız iyiyse bir yanlışı yoksa dedektif olmaya lüzum yok

Benum kocam yapmazcilarda gelmis

Guvenmek iyidir kontrol daha iyidir. Kac kisi burda kocam yapmaz dedi tamda onlarin kocasi yapiyor oluyor. Yani cokta guvenmemek lazim, insan neticede.

Konu sahibi arkadas. Sen kendine ediyorsun kimseye degil. Bu kadar suphecilik sagligina zararli bi kere. Esim bana gelen msjlarima baksa noluyoz derim.

Bazen sorguya çeker gibi soru sorulunca dürüstte olunsa insan kendisini yanlış yapıyor gibi hisseder ve ses tonu tuhaflaşabilir. Bende huawei marka kullanıyorum ve bildirim sesi geliyor hatta bildirim ışığı yanıyor ama orta da ne mesaj oluyo ne başka bir şey. Hatta eşime kendi telefonum için "Bu ne yaa yine mesaj yok" diye patlıyorum. Gülüşüyoruz.

Siz aranızdaki uzaklıktan dolayı korkuyorsunuz ve her sözü, ses tonu içinize kuruntu düşürüyor.

Eşinize gelen her mesajı kontrol ediyor musunuz böyle? Ortada şüphelenecek bir durum yoksa niye sordunuz ki?

Aşırı şüpheci belki size öyle geldi eşiniz sıkılmıyordur inşallah bu tavırdan

Anam bi mesaj sesinden neler yapmışsın her gelen mesajı söylüyo mu ki..
Daha önce bi hatası oldu herlde bu kadar şüphelendiğinize göre

Ben ıphone kullanıyorum
Whatsapp tan mesaj geldiğinde bildirim sesi geldi diyelim akşam 8:30 da ama açıp bakmadım 12 :00 oldu bir bakayım dedim ekran parolasını açtığım anda o son gelen mesajın sesi tekrar geliyor
Yaşadığınız şey tam olarak bu olabilir
Siz şunu yapmalıydınız
Son gelen mesajın okundu bilgisine bakın
Eşinizin onu kaçta okuduğunu görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…