Whatsapp web de kimin telefonuna bağlanırsanız. Telefonda kabak gibi bildirimi çıkıyor whatsapp web e bağlandığına dair bilginiz olsunAkşam misafirlerimiz geldi, 11 e geliyordu kalktıklarında,gittiklerinden sonra etrafı topladık ben tuvalete girdim,tuvaletteyken eşimin telefonuna mesaj sesi geldi, kim dedim işyerindeki grup kandil mesajı göndermiş dedi, tuvaletten çıktıktan sonra telefonuna baktım gruptaki kişi akşam sekiz buçukta göndermiş ve eşim sekiz buçuktan sonra telefonunu şarja taktı görmemesi mümkün değil yani
Sordum ben bitek o mesajı gördüm başka birşey görmedim, insan telefonuna ne geldiğini bilmez mi?
Kızım oyum yüklemiş telefonuma bazen onunla ilgili bildirim geliyordu ama akşam eğer o şekilde bildirim gelseydi söylerdi, bana mesaj dedi baktım o satte gelen yoktu
Hat dökümüne bakarım hemen birşey yoktu, WhatsApp Web kurdum
İnsan telefonuna ne geldiğiniz bilmez mi nasıl adam bu, ben ne yapayım
Sanırım eşinizin bu konuda geçmişi biyo değil. Ben eşim de uyurken interneti kapatırız bazen komple uçak moduna alırız çünkü olur olmadık saatlerde bildirim mesaj vs vs olabilir ki zaman zaman unutunca yaşıyoruz ama hiç eşimden suphelenmedim bu saatte kim gönderiyo diyeAkşam misafirlerimiz geldi, 11 e geliyordu kalktıklarında,gittiklerinden sonra etrafı topladık ben tuvalete girdim,tuvaletteyken eşimin telefonuna mesaj sesi geldi, kim dedim işyerindeki grup kandil mesajı göndermiş dedi, tuvaletten çıktıktan sonra telefonuna baktım gruptaki kişi akşam sekiz buçukta göndermiş ve eşim sekiz buçuktan sonra telefonunu şarja taktı görmemesi mümkün değil yani
Sordum ben bitek o mesajı gördüm başka birşey görmedim, insan telefonuna ne geldiğini bilmez mi?
Kızım oyum yüklemiş telefonuma bazen onunla ilgili bildirim geliyordu ama akşam eğer o şekilde bildirim gelseydi söylerdi, bana mesaj dedi baktım o satte gelen yoktu
Hayır vukuatı yok ama konuşma sesinden sanki birşey söylemiyor gibi geldi hemen telefonuna baktım, bildirim geliyor tamam eşiminde bildirim ve mesaj sesi aynı fakat ne geldi bilmiyorum demesi saçmalık insan telefonuna gelen şeyi bilmez mi üstelik erken bir saat değil
Ben tuvaletteyken telefonun mesaj sesi çalması ve ben baktığım zaman ortada birşeyin olmaması normal yani öyle mi
Ben kendimi savunmuyorum sadece örnek veriyorum benim de aynı marka olmasa söylemem zaten
Bilmiyorum ya ben sorduğumdaki o ses tonu konuşma tarzı beni süpheye soktu ve bu yüzden baktım
Neden WhatsApp Web işe yaramaz anlayamadım
Anam bi mesaj sesinden neler yapmışsınAkşam misafirlerimiz geldi, 11 e geliyordu kalktıklarında,gittiklerinden sonra etrafı topladık ben tuvalete girdim,tuvaletteyken eşimin telefonuna mesaj sesi geldi, kim dedim işyerindeki grup kandil mesajı göndermiş dedi, tuvaletten çıktıktan sonra telefonuna baktım gruptaki kişi akşam sekiz buçukta göndermiş ve eşim sekiz buçuktan sonra telefonunu şarja taktı görmemesi mümkün değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?